Vectra Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Mamuśka , kliker i paczke smaczków kup :evil_lol: jak się które będzie chciało odezwać , robisz klik klik i smaczka w paszcze :evilbat: Quote
Alicja Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic]Tak? Jestem szczęściarą z tego powodu?:crazyeye::multi:[/FONT] Super![/B][/quote] :razz:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz:noooo :grins:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='evaxon']czesc Alcia:multi::multi:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]sześć Effcia:multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='rufusowa']wiem :multi: naucz dzieciniec psich sygnałów uspokajających! :multi: :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]jakbym była psem to chyba bym zaraz zagryzała :diabloti:szczególnie wybrane egzemplarze :angryy:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Vectra']Mamuśka , kliker i paczke smaczków kup :evil_lol: jak się które będzie chciało odezwać , robisz klik klik i smaczka w paszcze :evilbat:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]do klikania to ja chyba bejsbola wezne:mad:a ze smaczków najlepszy arszenik :diabloti: a tak w ogóle to byliśmy wyczyścić Ozzulkowego doopalona :diabloti:.....no i mam rozharataną rękę ...pazurkiem :roll:...pani wet mi polewała wodą utlenioną ....nie zemdlałam :diabloti:... Ozzy i tak jest koffany ...bo przecie powinien naspozagryzać a on tylko mnie podrapał :roll::evil_lol:a że mocno to szczegół ...moja wina żetego zadziornego pazura nie obcięłam zanim pojechaliśmy :cool1: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 ooo widzisz , on Cię nie zagryzie , on Cię rozszarpie pazurami ... jak leffff :diabloti: Quote
Alicja Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 [quote name='Vectra']ooo widzisz , on Cię nie zagryzie , on Cię rozszarpie pazurami ... jak leffff :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] ale On se na mnie stępił tego pazurka:diabloti: a teraz śpi :mad:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]a tatko ma ze mnie polewe ze będę w długich rękawkach jako ofiara przemocy w rodzinie pomykać :evil_lol::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] a tak w ogóle to byliśmy wyczyścić Ozzulkowego doopalona :diabloti:.....no i mam rozharataną rękę ...pazurkiem :roll:...pani wet mi polewała wodą utlenioną ....nie zemdlałam :diabloti:... Ozzy i tak jest koffany ...bo przecie powinien naspozagryzać a on tylko mnie podrapał :roll::evil_lol:a że mocno to szczegół ...moja wina żetego zadziornego pazura nie obcięłam zanim pojechaliśmy :cool1: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] tez byc drapała jak by ci poope czyscili:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Vectra Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] ale On se na mnie stępił tego pazurka:diabloti: a teraz śpi :mad:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]a tatko ma ze mnie polewe ze będę w długich rękawkach jako ofiara przemocy w rodzinie pomykać :evil_lol::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] eeee :shake: mając w domu astmana , nikt Ci nie uwierzy w te przemoc :diabloti: ale za to możesz mówić, że w ostatniej chwili , udało Ci isę wyślizgnąć z paszczy bestii :evilbat: Quote
rufusowa Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 hmm...a tych gruczołów to sie nie da jakos usunąć? cos tam maciaszkowa wspominała ze Bazyli miał przy okazji kastracji usuwane :hmmmm: Quote
Alicja Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 [quote name='evaxon']tez byc drapała jak by ci poope czyscili:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :roll:.....noooo....:oops:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Vectra']eeee :shake: mając w domu astmana , nikt Ci nie uwierzy w te przemoc :diabloti: ale za to możesz mówić, że w ostatniej chwili , udało Ci się wyślizgnąć z paszczy bestii :evilbat:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no taaaa i nawet na Błękitną linię se nie zadzwonię do TP ani na Policje :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='rufusowa']hmm...a tych gruczołów to sie nie da jakos usunąć? cos tam maciaszkowa wspominała ze Bazyli miał przy okazji kastracji usuwane :hmmmm:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] znaczy się nie jestem za usuwaniem gruczołków ... Ozzy ma mieć w narkozie czyszczone i coś tam mają mu z antybiotykami kombinować , ale mi zawsze do takiego działania nie po drodze :razz:...bojam narkozy :roll: Dobrej nocki Wszystkim życzę ..jutro walczę od 6 do 15 :roll: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Wyjątek Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 [COLOR=RoyalBlue][B]Z dziećmi się nie walczy :mad:[/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 [quote name='Wyjątek'][COLOR=RoyalBlue][B]Z dziećmi się nie walczy :mad:[/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: sugerujesz że unicestwia się bez walki :roll:......:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
zoil Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 jaki wodnik szuwarek:evil_lol: i co on w kota sie bawi, ze z pazurami na pancie?;) Quote
Wyjątek Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: sugerujesz że unicestwia się bez walki :roll:......:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=RoyalBlue][B] Tak :diabloti::diabloti::diabloti: dzieci som fajne... ale takie do roczku malusie :loveu: A potem to jak już duże i samodzielne :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 [quote name='zoil']jaki wodnik szuwarek:evil_lol: i co on w kota sie bawi, ze z pazurami na pancie?;)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no taaa .... a miałam gdzieś instrukcję obsługi kota ....mogłam zostawić , przydała by się :evil_lol: raczej nie wodnik a .....utopek ;) [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Wyjątek'][COLOR=RoyalBlue][B] Tak :diabloti::diabloti::diabloti: dzieci som fajne... ale takie do roczku malusie :loveu: A potem to jak już duże i samodzielne :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ale te do roczku to jak grzecznie śpią ;) [/B][/COLOR][/FONT][CENTER][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Dzień doberek [/B][/COLOR][/FONT][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-412.gif[/IMG] [/CENTER] Quote
e.v.a Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial][/FONT][CENTER][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Dzień doberek [/B][/COLOR][/FONT][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-412.gif[/IMG] [/CENTER] [/quote] [CENTER]:morning: czesc All.. czemu nie spisz :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol: :evil_lol: [/CENTER] Quote
Rinuś Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 [B][I]Cześć Alu :loveu: wiem , że pewnie pisałaś ale....jakie gruczołki?[/I][/B] Quote
rufusowa Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 [quote name='Alicja'][B][FONT=Arial][COLOR=red]znaczy się nie jestem za usuwaniem gruczołków ... Ozzy ma mieć w narkozie czyszczone i coś tam mają mu z antybiotykami kombinować , ale mi zawsze do takiego działania nie po drodze :razz:...bojam narkozy :roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] ja też sie bojam ale musze Ruficzka ciachnąć :diabloti: moze przy okazji tej narkozy byś go klejnotów pozbawiła? :cool3: a tak w ogole to cześć Ciociu :) Quote
rufusowa Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]Cześć Alu :loveu: wiem , że pewnie pisałaś ale....jakie gruczołki?[/I][/B][/quote] Rinuś....chyba lepiej w nieświadomości żyć :diabloti: Quote
Rinuś Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 [quote name='rufusowa']Rinuś....chyba lepiej w nieświadomości żyć :diabloti:[/quote] [B][I]Chcę wiedzieć :diabloti:[/I][/B] Quote
jonQuilla Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]:multi::multi: witaaaam :loveu: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
BeaC Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] ale On se na mnie stępił tego pazurka:diabloti: a teraz śpi :mad:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]a tatko ma ze mnie polewe ze będę w długich rękawkach jako ofiara przemocy w rodzinie pomykać :evil_lol::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=DarkRed][B]było się szarpać jak Cie pies zagryzał?? i teraz sznyty masz:eviltong::eviltong:[/B][/COLOR] [quote name='evaxon']tez byc drapała jak by ci poope czyscili:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]he he he ................wyobraźnia Moja działa:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR] [COLOR=DarkRed][B] witaj kobito[/B][/COLOR]:multi: Quote
furciaczek Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Tak teraz zagladam sie przywitac...wieczorem przyjde i poczytam:loveu: Quote
rufusowa Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]Chcę wiedzieć :diabloti:[/I][/B][/quote] tylko nie mów ze Cie nie ostrzegałam :evil_lol: Quote
LAZY Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]Cześć Alu :loveu: wiem , że pewnie pisałaś ale....jakie gruczołki?[/I][/B][/QUOTE] Mnie to z opisu na okołoodbytowe wyglądają:cool3: Buziaki Alu! Ozzy podczas wypadu na grzyby super. A jaki uwalony:) Quote
Matusz Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 [COLOR=Navy][B]dzień Dobry Aluniu :multi::loveu::loveu::loveu::multi: jak tam praca? mam nadzieję, że bez większych stresów?:razz:[/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts