furciaczek Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Witaj Klocusiowa Alutko:loveu: Nie umarlam...ale nie wiele brakuje:placz: Nie zycze nikomu suki z cieczka i napalonego samca pod jednym dachem:angryy: Quote
Pandisia Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Bry dzionek dziołszki obie dwie :loveu:, dzisiaj piękny dzień i wszystko się świetnie uda ;) Quote
clockwork Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 [quote name='Tengusia']a ja dzisiaj slyszalam ze ostatnio w toto lotka ktos wygral 3,5 mln w Rybniku, Alu przyznaj to ty ??? :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:placz::placz::placz:ja nie wysłałam ....:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Asiaczek']Nie, to JA!;) Pzdr.[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]o proszę , przyznała się :grins:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]heja!!!!!!!! to ja:diabloti: z pracy:angryy: [/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:jak w pracy :roll:....dlaczemu tak szybko :roll:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Czeeeee Alunia....a kaj ty kiedy ja tu na kawkę czekam:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]a ja wypiłam kaffkę u KLocusiowej :p A Nas czeka dziś porypany dzień :roll: jedziemy po Nefcia , potem z sunią do weta ...ma umówiony termin na sterylkę :roll:....mamy zamiar skoczyć do boxia .... podebrałyśmy TZtowi woza ... Qba został z panem C. na posterunku i walczymy ... koffany Nasz pan C. :loveu::loveu: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 [quote name='Pandisia']Bry dzionek dziołszki obie dwie :loveu:, dzisiaj piękny dzień i wszystko się świetnie uda ;)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] liczymy na kciukaski ;)...witanko :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='furciaczek']Witaj Klocusiowa Alutko:loveu: Nie umarlam...ale nie wiele brakuje:placz: Nie zycze nikomu suki z cieczka i napalonego samca pod jednym dachem:angryy:[/quote] :multi::multi::loveu: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie umierlaj :glaszcze: osz cholera.... to jak ta sterylka była zrobiona :crazyeye::crazyeye::crazyeye:.... masakra... [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Cześć :multi: Zjedliśćie serniczek???????? :crazyeye: :crazyeye: :obrazic: :obrazic: Miłego dnia :loveu: :loveu: Quote
rufusowa Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]jak nie ma fotek:crazyeye: ....:hmmmm: wstawiałam ....w zeszłym tygodniu :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] aa to zwracam honor :evil_lol: Quote
furciaczek Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Ja mam takie pytanie... Bedziesz piec sernik w pazdzierniku?? Bo nie wiem czy mam przyjezdzac:diabloti: Quote
ATLANTYDA Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Cześć Ciotka:lol::multi: Gdzie sernik :eviltong::-? Quote
Rinuś Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 [quote name='furciaczek']Ja mam takie pytanie... Bedziesz piec sernik w pazdzierniku?? Bo nie wiem czy mam przyjezdzac:diabloti:[/quote] [I][B]ja może kupię w cukierni :evil_lol: witaj Alu, wróciłam :multi:[/B][/I] Quote
tygra Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Alu a gdzie nowe foteczki ja tu specjalnie zaglądam i nic Quote
jonQuilla Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]:multi::multi::loveu: to ja... Mamuniu chyba jeszcze mnie nie zapomniałaś :oops::oops: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Alicja Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 [quote name='Selket']Cześć :multi: Zjedliśćie serniczek???????? :crazyeye: :obrazic: Miłego dnia :loveu: [/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]jeszcze troszeczke zostało :p[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='rufusowa']aa to zwracam honor :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ha ...przyda się :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='furciaczek']Ja mam takie pytanie... Bedziesz piec sernik w pazdzierniku?? Bo nie wiem czy mam przyjezdzac:diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :hmmmm: a co ...mam go upiec czy nie :roll::p[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='rufusowa']dzień dobry :loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] dobereczek :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='ATLANTYDA']Cześć Ciotka:lol::multi: Gdzie sernik :eviltong::-?[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] w brzuszku i na talerzyku :roll:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Rinuś'][I][B]ja może kupię w cukierni :evil_lol: witaj Alu, wróciłam :multi:[/B][/I][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] ja też wróciłam :multi:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='tygra']Alu a gdzie nowe foteczki ja tu specjalnie zaglądam i nic[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Beatko ...jutro ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dobry wieczór Alu :loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] witanko Justynko :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]:multi::loveu: to ja... Mamuniu chyba jeszcze mnie nie zapomniałaś :oops: [/B][/FONT][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]jak mogłabym :cool1:...o Córci :loveu: Wróciłam do domeczku :p [/B][/COLOR][/FONT] Quote
BeaC Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [COLOR=DarkRed][B]heja All piję 2 kaff w pracy[/B][/COLOR]:eviltong: Quote
Alicja Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]heja All piję 2 kaff w pracy[/B][/COLOR]:eviltong:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]hey Beatrycze :razz: dlaczemu Ty już w pracy :roll:...ja piję 1szą i lece na WC z Ozzym :p potem będą fotaski:p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Bullila.nl Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Dzien dobry:p ........a ja caly czas u Frania.....:loveu: Quote
Alicja Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 [quote name='AlKil']Witaj ALu!!!:lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Witaj Ewuś :p[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Bullila.nl']Dzien dobry:p ........a ja caly czas u Frania.....:loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]witaj :multi: widziałam Frania ...słodki jest :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Cześćtuż przed południem :multi: Ale u nas wiatr wielki wieje :roll: Quote
Alicja Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 [quote name='Selket']Cześćtuż przed południem :multi: Ale u nas wiatr wielki wieje :roll:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]u nas też :roll:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Rinuś'][B][I]oo Aly Ty żyjesz :loveu:[/I][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]żyję i to całkiem nieźle ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='malawaszka']miały być foteczki jakieś? :loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]są fotaski są :multi::loveu:przerabiam słyszałaś ze Canony to Mercedesy a Nikony to Maluszki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
malawaszka Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B] słyszałaś ze Canony to Mercedesy a Nikony to Maluszki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] hhahahaha a kto taki mundry? Quote
Alicja Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 [quote name='malawaszka']hhahahaha a kto taki mundry?[/quote] [COLOR=Red][B][FONT=Arial]:pu Mateusza :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT][/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts