Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='rufusowa']umyłaś?

:diabloti:

Cze Alicja! przyszłam podziwiać reproduktora ale jeszcze mam duuużo do nadrobienia :cool3:
mam zamarznięte :diabloti:

Posted

[quote name='Rinuś']stóp nie czuję :roll:

:hmmmm:

[quote name='rufusowa']umyłaś?

:diabloti:

Cze Alicja! przyszłam podziwiać reproduktora ale jeszcze mam duuużo do nadrobienia :cool3:

oszczędzę cię ...teraz nie bede wstawiać fotasków :p

bo nie mam :p

[quote name='Rinuś']mam zamarznięte :diabloti:

rezerwa mięsna :razz::razz:

[quote name='Bullila.nl']wydmuchaj nos:eviltong::evil_lol:

:roflt:

A ja wam musze napisać cosik o Ozzulku .... dzis mój psies przeszedł test na obrone :roll:...takie smarkacze 14-16 lat zrobiły sobie nawalanke 2 na 1 ... w końcu doszłam tam , rozdarłam twarz i wydobyłam z siebie mój słowiczy głos ....podziałał na Ozzulka jak hasło do boju ...jechałam metr na butach ... kliknęłam stój , noga .....i stanął...uffff .... ale szedł jak burza ...czyli już wiem że jakby była taka konieczność to Ozzy zareaguje :multi::multi:...mieszkam w nieciekawym miejscu :shake:

Posted

[quote name='Alicja']
ja siedziałam przy otwartej lodówce :roll::oops:

A ja się właśnie dowiedziałam że mojej teściowej po tej burzy została na chodzie tylko lodówka. Cały sprzęt do wymiany począwszy od anteny, tunerów, telewizorów, telefonów po listwy :-(. Załamka totalna :shake:

Ozzy to świetny pies :)

Posted

[quote name='Pandisia']A ja się właśnie dowiedziałam że mojej teściowej po tej burzy została na chodzie tylko lodówka. Cały sprzęt do wymiany począwszy od anteny, tunerów, telewizorów, telefonów po listwy :-(. Załamka totalna :shake:

Ozzy to świetny pies

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:po tej dzisiejszej ....masakra :shake:

Posted

[quote name='Bullila.nl']Bravo OZZY!!!:multi::multi::multi:

dobrze ze stanol na klikniecie:evil_lol: a nie wymierzyl gowniarzom sprawiedliwosc:evil_lol:

A co gowniarze zmoczyli sie???:diabloti:

do gówniarstwa doskoczyło w końcu 2 facetów i rozszczepili tałatajstwo ....masakra jakie to zajadłe i zacięte :shake:....agresja masakryczna :shake:

Posted

[quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:po tej dzisiejszej ....masakra :shake:

No po tej porannej a mamusia pojechała sobie rano do Rybnika i jak wróciła to już sobie telewizorka nie obejrzała :placz:

Posted

[quote name='Pandisia']No po tej porannej a mamusia pojechała sobie rano do Rybnika i jak wróciła to już sobie telewizorka nie obejrzała :placz:

no to współczuwam

[quote name='anetta']Uuu, co ja czytam, Ozzy :cool3: Joreczek Ozzy się obruszył :evil_lol:

taaaa mój yoreczek maleńki :loveu::loveu::loveu:a po całym zajsciu leciał zalizywać do wózka syna sąsiadki :loveu:małego Adrianka

Posted

[quote name='Alicja']

A ja wam musze napisać cosik o Ozzulku .... dzis mój psies przeszedł test na obrone :roll:...takie smarkacze 14-16 lat zrobiły sobie nawalanke 2 na 1 ... w końcu doszłam tam , rozdarłam twarz i wydobyłam z siebie mój słowiczy głos ....podziałał na Ozzulka jak hasło do boju ...jechałam metr na butach ... kliknęłam stój , noga .....i stanął...uffff .... ale szedł jak burza ...czyli już wiem że jakby była taka konieczność to Ozzy zareaguje :multi::multi:...mieszkam w nieciekawym miejscu :shake:

buaahahahahaha :grin: dobrze ze nie zatrzymałas sie na buzi :diabloti:

Posted

[quote name='evaxon']buaahahahahaha :grin: dobrze ze nie zatrzymałas sie na buzi :diabloti:

na słupie mogłam :roll:

[quote name='Vectra']ale się na repik trafił , ulalalalala :diabloti:
obronny skubany :multi:

będziemy szkolić do zabijania :diabloti:

Doberek ....oczywiście upalny

Posted

łał ... w Ozzulku drzemie WILK :razz::razz:
czyli to prawda że w TYCH psach.. prędzej czy później budzi się instynkt mordercy :cool1: jak dobrze że on JESZCZE reaguje na klik klik :diabloti:

przyszłam z porannym buziorem dla Was :loveu:

Ozzulkowi ostrożniaka, coby do aorty sie nie rzucił :roll:

Posted

[quote name='clockwork']łał ... w Ozzulku drzemie WILK :razz::razz:
czyli to prawda że w TYCH psach.. prędzej czy później budzi się instynkt mordercy :cool1: jak dobrze że on JESZCZE reaguje na klik klik :diabloti:

tak tak drzemie :evil_lol:

przyszłam z porannym buziorem dla Was :loveu:

odbuziakowujemy się

Ozzulkowi ostrożniaka, coby do aorty sie nie rzucił :roll:

nie bój zaby

[quote name='furciaczek']Ozzulec goopi nie jest:loveu: ale dobrze ze ma hamulce:evil_lol:

on tylko troskę goopecek :loveu:

Posted

[quote name='Alicja']:roll::oops:i tera już wszystki z krzykiem uciokną :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

melduję że upadłam na głowę i :
bigos gotowy
kapustka zasmazana na jutro gotowa
karczek na jutro się smaży
sernik 2 kolorowy w piekarniku

czeka mnie jeszcze sprzątanie :diabloti:

Szacunek normalnie:cool3: jaka pracowita kobieta ,proszę o fotki serniczka chętnie się poczęstuję:lol: .

Posted

z racji tego że nie chcesz wstawić zdjęcia Ozzulca...
tak ja się postarałam i wstawiam :eviltong::eviltong:

Ozzy na spacerze w lesie..
schował się w krzakach :)

to był ekstra spacer :multi::multi:

Posted

[quote name='Vectra']to ja zamawiam , pierwsze dziewiczo - prawicze krycie :diabloti:
Ozzy z Ajdą kolorami pasują , więc będą CUDA

miodzio miocik :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='ATLANTYDA']Szacunek normalnie:cool3: jaka pracowita kobieta ,proszę o fotki serniczka chętnie się poczęstuję:lol: .

serniczek wstawie później teraz mojemu kalice kolacyjkę szykuję :roll:

[quote name='jonQuilla']z racji tego że nie chcesz wstawić zdjęcia Ozzulca...
tak ja się postarałam i wstawiam :eviltong::eviltong:

Ozzy na spacerze w lesie..
schował się w krzakach :)

http://www.apsoft.com.pl/cp/52n23e/przez_las.JPG

to był ekstra spacer :multi::multi:

jak miło ze dałaś spacerową fotkę :multi::loveu:

[quote name='Izabela124.']Witanko
Wsio nadrobiłam, nadrabiałam dwa dni....:eviltong: Super fotki, fajnie ten twój sprzęcior robi fotaski:loveu:

witanko :multi:wytrwała jesteś ;)

Posted

[quote name='Alicja'] ja wam musze napisać cosik o Ozzulku .... dzis mój psies przeszedł test na obrone :roll:...takie smarkacze 14-16 lat zrobiły sobie nawalanke 2 na 1 ... w końcu doszłam tam , rozdarłam twarz i wydobyłam z siebie mój słowiczy głos ....podziałał na Ozzulka jak hasło do boju ...jechałam metr na butach ... kliknęłam stój , noga .....i stanął...uffff .... ale szedł jak burza ...czyli już wiem że jakby była taka konieczność to Ozzy zareaguje :multi::multi:

:klacz: dzielny chłopak!!!

[quote name='Alicja']melduję że upadłam na głowę i :
bigos gotowy
kapustka zasmazana na jutro gotowa
karczek na jutro się smaży
sernik 2 kolorowy w piekarniku

:mdleje:

[quote name='Vectra']to ja zamawiam , pierwsze dziewiczo - prawicze krycie :diabloti:
Ozzy z Ajdą kolorami pasują , więc będą CUDA

O! to ja już zaklepuję suczkę na warunku hodofflanym z tego miotu :loveu: