Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']:loveu:[FONT=Arial][COLOR=red][B]:loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=red]Jestem ....wróciłam ...sprzątam po 3 dniach samobytności samców w domu :cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
[B][I]podejrzewam jaki musi być syf :evil_lol:[/I][/B]

Posted

[quote name='Alicja']:loveu:[FONT=Arial][COLOR=red][B]:loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=red]Jestem ....wróciłam ...sprzątam po 3 dniach samobytności samców w domu :cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Wspolczujem:diabloti:

Posted

Jeszcze sprzątasz???:crazyeye:

Posted

[quote name='Alicja']:loveu:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu::loveu:
Jestem ....wróciłam ...sprzątam po 3 dniach samobytności samców w domu :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Jak miło:diabloti::loveu:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red]:mad:[B]:mad::mad:zas****ny AirBites .....wczoraj znikł nam net dopiero włączyli .....oczywiście dodzwonić się nie dało :angryy::angryy::angryy:...........TZ powiedział że oni moj nr maja zapisany .....Tego nie dobierać :mad:

Witam wszystkich :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:dziś już jestem w domeczku ....musiałam zostawić Madziuchnę samą ....ale TZ idzie od wtorku do szpitala i muszę troszkę z nim pomieszkać
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red]:mad:[B]:mad::mad:zas****ny AirBites .....wczoraj znikł nam net dopiero włączyli .....oczywiście dodzwonić się nie dało :angryy::angryy::angryy:...........TZ powiedział że oni moj nr maja zapisany .....Tego nie dobierać :mad:

Witam wszystkich :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]jesteś:multi::loveu:

No to wymień ich na UPC jak ja:lol: i no problem:lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

Ty to masz z tym netem:shake:

Japkowa w Rybniku chyba UPC nie dziala-przynajmniej jak ja pracowalam w UPC to nie mieli tam okablowania...

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]jesteś:multi::loveu:

No to wymień ich na UPC jak ja:lol: i no problem:lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]jestem :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='agbar']Ty to masz z tym netem:shake:

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]masakra z netem .....:shake:[/B][/COLOR][/FONT]

Japkowa w Rybniku chyba UPC nie dziala-przynajmniej jak ja pracowalam w UPC to nie mieli tam okablowania...[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ani w Rybcu ani w Jebiu nie ma UPS :shake::-([/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Witaj :loveu:
A ja mam neta z TP i ZERO problemów :multi: Bardzo jestem zadowolona że przeszłam na nich :p Teraz jakieś to TP zrobiło się inne :crazyeye: Przyjazne :multi:

Posted

[quote name='agbar']Ty to masz z tym netem:shake:

Japkowa w Rybniku chyba UPC nie dziala-przynajmniej jak ja pracowalam w UPC to nie mieli tam okablowania...[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No wiesz!!!! Takie wtyki masz i kolezance Rybnika nie okablujesz......no wiesz:evil_lol: wstydaj;)[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Pysia']Witaj :loveu:
A ja mam neta z TP i ZERO problemów :multi: Bardzo jestem zadowolona że przeszłam na nich :p Teraz jakieś to TP zrobiło się inne :crazyeye: Przyjazne :multi:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]witaneczko :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ja nie mam fona z TePsy ...więc i neta nie ...mamy stałe łącze :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]to ja też jestem :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]cze Córcia :multi:ja też jestem :multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No wiesz!!!! Takie wtyki masz i kolezance Rybnika nie okablujesz......no wiesz:evil_lol: wstydaj;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
:placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]witam :loveu: a jak TZcik się czuje? same problemy widzę :shake:[/I][/B][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]TZcik jeszcze dobrze .... ale od wtorku będzie uziemiony :shake:........i ja też :placz:...[/B][/COLOR][/FONT]