Alicja Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 [quote name='lolka75']dobranoc dziewczynki..........milych senkow:loveu: kolorowych :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 [quote name='clockwork']niieee no co ty... nie moge już sie kopulować ... Pawcio wrócił :roll::diabloti: no masz ....i mnie sie tu dziewcze otwarło .....chcesz o tym pogadać Quote
teqquila Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Witaj ALu :evil_lol: znow przylazłam hehe Quote
jonQuilla Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 :multi::multi: cześć :) :loveu: mamuniu ja już uciekam do szkoły więc tylko się pokazała, złożyłam meldunek i życz mi szybkich godzin w szkole :evil_lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 A przyszywana ciotka może życzyc ci szybkich godzin w szkole? Jesli tak - to ja ci tego zycze!:lol: Pzdr. Quote
Alicja Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 [quote name='teqquila']Witaj ALu :evil_lol: znow przylazłam hehe ooo Tyśkowa łazi po nocach :evil_lol::evil_lol: [quote name='jonQuilla']:multi::multi: cześć :) :loveu: mamuniu ja już uciekam do szkoły więc tylko się pokazała, złożyłam meldunek i życz mi szybkich godzin w szkole :evil_lol::evil_lol: meldunek przyjęty :multi:dobereczek córcia :multi::loveu:i życzę Ci szybko mijających godzinek w szkole ;) [quote name='Asiaczek']A przyszywana ciotka może życzyc ci szybkich godzin w szkole? Jesli tak - to ja ci tego zycze!:lol: Pzdr. :multi:o cioteczka Asiaczek :multi:i też Ci życzyła ...teraz to napewno szybko miną :cool2: Quote
apple Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Witaj Alu.....dopełzłam co by ci dzien dobry powiedziec :loveu::loveu::loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Dzien Dobry Alu, przyszłam sie pieknie przywitac i zyczyc radosnego dnia...:loveu::loveu: Aga Quote
Alicja Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 [quote name='bonita']Bry dzionek sis :loveu: bry dzionek :loveu:sis zza miedzy ;) [quote name='apple']Witaj Alu.....dopełzłam co by ci dzien dobry powiedziec :loveu::loveu::loveu: o witaj dopełznięta kawa dla Cia [quote name='Agunia-Pańciunia)']Dzien Dobry Alu, przyszłam sie pieknie przywitac i zyczyc radosnego dnia...:loveu::loveu: Aga bry zawsze pogodna Aguniu :multi::loveu::multi: [quote name='clockwork']cze Ala... cze Madziu ....nareszcie Ci Pawcio zrobił śliczną foteczkę :loveu: Quote
apple Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Alicja'] o witaj dopełznięta kawa dla Cia Dziękuje za kaff tylko ty mi powiedz dlaczego mi w tej kaffie ktoś z gołą pupą pływa :cool1::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 [quote name='apple']Dziękuje za kaff tylko ty mi powiedz dlaczego mi w tej kaffie ktoś z gołą pupą pływa :cool1::evil_lol: :splat: no paczaj znów się Klocusiowa przyszła wymoczyć :roll: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='clockwork']cze Ala... a Ty co taka nie w formie???? dzien dobry bardzo Quote
Alicja Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 [quote name='Agunia-Pańciunia)']a Ty co taka nie w formie???? dzien dobry bardzo ;)...ta taka nie w formie to Madzia :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 I ze specjalną dedykacją dla Cioteczki Klockowej Ozzulek poranny bez pokazywania jojków :evil_lol: Quote
emdziolek Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 http://images30.fotosik.pl/163/4657c9ed8c0aeca1.jpg przeciąganko:loveu: Bry dzionek Alu!:loveu: Quote
Alicja Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 [quote name='emdziolek']http://images30.fotosik.pl/163/4657c9ed8c0aeca1.jpg przeciąganko:loveu: Bry dzionek Alu!:loveu: :multi:Witanko :loveu::loveu: tak się przeciągał , że ogonek nam wypadł z kadru :roll::oops: Quote
ewelinabuck Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Witanko Witanko:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:odpisalam u mnie a galerii:diabloti: Quote
Alicja Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 [quote name='ewelinabuck']Witanko Witanko:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:odpisalam u mnie a galerii:diabloti: witanko :multi::multi::multi: byłam , odpisałam ;) Quote
agbar Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 przybywszy,uwidziawszy spiocha Ozziego:loveu: Quote
Alicja Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 [quote name='agbar']przybywszy,uwidziawszy spiocha Ozziego:loveu: dostąpiwszy zaszczytu ;) , powitawszy :grins: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Alicja'];)...ta taka nie w formie to Madzia :evil_lol::evil_lol: nio Madzia , Madzia z ta szlafmyca na glowie i ledwie niosaca kawe.....:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 i oczywiscie Alu Twoj pies nawet przez sekunde nie spi w łóżku?? nie wspominajac o tym ze w poscieli....:diabloti: Quote
Recommended Posts