Alicja Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 [quote name='Agunia-Pańciunia)']nio Madzia , Madzia z ta szlafmyca na glowie i ledwie niosaca kawe.....:diabloti: ja to się zachwycam Madzi kopciuszkami :loveu::loveu: [quote name='Agunia-Pańciunia)']i oczywiscie Alu Twoj pies nawet przez sekunde nie spi w łóżku?? nie wspominajac o tym ze w poscieli....:diabloti: ależ oczywiście że nie śpi w MOIM łóżku nie wspominając o pościeli :shake: ON śpi w SWOIM :grins:.....nie wspominając o pościeli :diabloti: Quote
apple Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Alicja']:splat: no paczaj znów się Klocusiowa przyszła wymoczyć :roll: Ja jej się zaraz wymocze w mojej kawie Moje ti ti ti ti:loveu::loveu::loveu: http://images27.fotosik.pl/162/a904034231cec0e3.jpg Quote
Alicja Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 [quote name='apple']Ja jej się zaraz wymocze w mojej kawie Madzia uciokaj ......on cię sce za doopalona capnąć :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Moje ti ti ti ti:loveu::loveu::loveu: http://images27.fotosik.pl/162/a904034231cec0e3.jpg taki mój bobasek :loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Twoja wymęczona i wynudzona córcia wróciła :roll: czuję się wymiętoszona i jeszcze zobaczyłam śpiącego Ozzula...sama chetnie bym rzuciła się do wyra...ale muszę śmigać dzisiaj do tego urzędu a też mi się tak chce że już po prostu nie mogę wysiedzieć na miejscu :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 [quote name='jonQuilla']Twoja wymęczona i wynudzona córcia wróciła :roll: czuję się wymiętoszona i jeszcze zobaczyłam śpiącego Ozzula...sama chetnie bym rzuciła się do wyra...ale muszę śmigać dzisiaj do tego urzędu a też mi się tak chce że już po prostu nie mogę wysiedzieć na miejscu :evil_lol::evil_lol: :multi::multi::multi:o to będzie jednak dziś Prawko ;) Quote
Alicja Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 [quote name='Matusz']dobry ;):multi::multi: :multi::multi::multi:berek Na wsteczu są FOTY łóżkowe :p Quote
apple Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:berek Na wsteczu są FOTY łóżkowe :p taaa są zagadane przez owe ONE :diabloti: Quote
Alicja Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 [quote name='apple']taaa są zagadane przez owe ONE :diabloti: noooo ONE znowu tu były :razz::razz: Quote
apple Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Alicja']noooo ONE znowu tu były :razz::razz:sie cholerka wszędzie panoszą :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:o to będzie jednak dziś Prawko ;) :multi::multi::multi: mam !!! :) jestem z siebie taka dumna że się zebrałam i tam polazłam...jest piękne :loveu::loveu::loveu: :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 [quote name='apple']sie cholerka wszędzie panoszą :evil_lol: nooooo:razz::razz:.....wszędzie wejdą ;) [quote name='jonQuilla']:multi::multi::multi: mam !!! :) jestem z siebie taka dumna że się zebrałam i tam polazłam...jest piękne :loveu::loveu::loveu: :evil_lol: :klacz: brawo córcia :multi::multi::multi: Quote
agbar Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Alicja']dostąpiwszy zaszczytu ;) , powitawszy :grins: dostapiwszy jak cholera:loveu: [quote name='apple']Ja jej się zaraz wymocze w mojej kawie eeeeee...Jabkowa...rybka cie goni:roll: Quote
Alicja Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 [quote name='agbar']dostapiwszy jak cholera:loveu: nio ...ja 3 cholery :loveu::loveu::loveu: eeeeee...Jabkowa...rybka cie goni:roll: to nie Dżapkowa :razz::razz: to Nasza Madzia :roll:....Dżapkowa do cieczy rekinię wpuściła :razz: Quote
agbar Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Alicja']to nie Dżapkowa :razz::razz: to Nasza Madzia :roll:....Dżapkowa do cieczy rekinię wpuściła :razz: ale ze jak to:hmmmm: rybek w cieczy???jedyna ciecz no moze dwie ciecze dla rybkow to ocet albo sos pomidorowy:diabloti: Quote
Alicja Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 [quote name='agbar']ale ze jak to:hmmmm: rybek w cieczy???jedyna ciecz no moze dwie ciecze dla rybkow to ocet albo sos pomidorowy:diabloti: nie no co ty ....a śmietanka :loveu::loveu: Quote
agbar Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Alicja'] nie no co ty ....a śmietanka :loveu::loveu: no to trzy ciecze:grins: Quote
Alicja Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 [quote name='agbar']no to trzy ciecze:grins: ale śmietanka najlepsiejsza :loveu::loveu::loveu: Quote
BeaC Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Alicja']nie no co Ty :razz::razz:Dżapkowej nie poznałaś to nowa fryzura bo papiloty ją denerwowały ....ja mam lila róż kokardki dzpkowej zeby powypadały?? czy se gebisa zapomniała włożyć:crazyeye: [quote name='clockwork'] no ni ma... ale TOPERZ jest ;) http://www.ikea.com/nl/nl/catalog/products/20051395 eeeeeeeeee to takie nietrwałe chciałam Luśce pajaka kupić.......... starczył by może na 5 minut.... nie kalkulowało się [quote name='clockwork']taaaaa.. plastikowego :roll: i kto tu tylko o sexie :eviltong::eviltong::evil_lol: nie było mnie 15 minut...:cool1: zdążyłabym machnąc dzidzioka, i ugotować obiad:evil_lol::evil_lol: w ciąży jesteś??? :multi::multi::multi: zostanę ciocia:multi::multi::multi: cze Aluś Quote
AlKil Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 cześć Alu! Widzę, że tu wszystko po staremu, cioteczki w humorze...:evil_lol: Quote
Alicja Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 [quote name='BeaC']dzpkowej zeby powypadały?? czy se gebisa zapomniała włożyć:crazyeye: nie wiem czy se wybiła na grabiach czy jak ale to ona ;) eeeeeeeeee to takie nietrwałe chciałam Luśce pajaka kupić.......... starczył by może na 5 minut.... nie kalkulowało się bo to w dziale dziecięcym a nie psim :diabloti: w ciąży jesteś??? ha ha :evil_lol: :multi::multi::multi: zostanę ciocia:multi::multi::multi: ooooo .... cze Aluś cze Bea :p...ale mamy bibkę :multi: [quote name='AlKil']cześć Alu! Widzę, że tu wszystko po staremu, cioteczki w humorze...:evil_lol: Ewus....najważniejsze nie tracić go ;)....dużo w życiu pomaga :cool2: Quote
Alicja Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 I ze specjalną dedykacją dla Cioteczki Klockowej Ozzulek poranny bez pokazywania jojków :evil_lol: Dam se raz jeszcze bo ONE zagadały :cool1:a nie chce mi sie cykać :shake: Quote
Alicja Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 i to by było na tyle :cool1: pa Quote
clockwork Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 widziołach ozzulca jusz rano.. ino nie mam głowy do dogo- temu tysz nie piszem :p nic sie nie zmienił... ino jajek nie widać ... i ogonka :grins: wracam do sia... nie chce sie mie tu być....:roll::diabloti: Quote
Alicja Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 [quote name='clockwork']widziołach ozzulca jusz rano.. ino nie mam głowy do dogo- temu tysz nie piszem :p nic sie nie zmienił... ino jajek nie widać ... i ogonka :grins: wracam do sia... nie chce sie mie tu być....:roll::diabloti: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:.....a już myślałam że czerwony dywan i goździczki będą bom tak zacnego gościa tu dojrzała :Rose: .... oj i wiem że nie masz głowy do takich głupot :glaszcze: ....wiedz że się martwię też z Tobą :calus: ić ale wróć zaś i zajrzyj czasami :loveu::loveu:bo Nam bez Cię tęskno :roll::oops: Quote
Recommended Posts