Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']nio Madzia , Madzia z ta szlafmyca na glowie i ledwie niosaca kawe.....:diabloti:

ja to się zachwycam Madzi kopciuszkami :loveu::loveu:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']i oczywiscie Alu Twoj pies nawet przez sekunde nie spi w łóżku?? nie wspominajac o tym ze w poscieli....:diabloti:

ależ oczywiście że nie śpi w MOIM łóżku nie wspominając o pościeli :shake: ON śpi w SWOIM :grins:.....nie wspominając o pościeli :diabloti:

Posted

Twoja wymęczona i wynudzona córcia wróciła :roll:

czuję się wymiętoszona i jeszcze zobaczyłam śpiącego Ozzula...sama chetnie bym rzuciła się do wyra...ale muszę śmigać dzisiaj do tego urzędu a też mi się tak chce że już po prostu nie mogę wysiedzieć na miejscu :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla']Twoja wymęczona i wynudzona córcia wróciła :roll:

czuję się wymiętoszona i jeszcze zobaczyłam śpiącego Ozzula...sama chetnie bym rzuciła się do wyra...ale muszę śmigać dzisiaj do tego urzędu a też mi się tak chce że już po prostu nie mogę wysiedzieć na miejscu :evil_lol::evil_lol:

:multi::multi::multi:o to będzie jednak dziś Prawko ;)

Posted

[quote name='Alicja']:multi::multi::multi:o to będzie jednak dziś Prawko ;)

:multi::multi::multi: mam !!! :)
jestem z siebie taka dumna że się zebrałam i tam polazłam...jest piękne :loveu::loveu::loveu: :evil_lol:

Posted

[quote name='apple']sie cholerka wszędzie panoszą :evil_lol:

nooooo:razz::razz:.....wszędzie wejdą ;)

[quote name='jonQuilla']:multi::multi::multi: mam !!! :)
jestem z siebie taka dumna że się zebrałam i tam polazłam...jest piękne :loveu::loveu::loveu: :evil_lol:

:klacz: brawo córcia :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Alicja']dostąpiwszy zaszczytu ;) , powitawszy :grins:

dostapiwszy jak cholera:loveu:

[quote name='apple']Ja jej się zaraz wymocze w mojej kawie

eeeeee...Jabkowa...rybka cie goni:roll:

Posted

[quote name='agbar']dostapiwszy jak cholera:loveu:

nio ...ja 3 cholery :loveu::loveu::loveu:

eeeeee...Jabkowa...rybka cie goni:roll:

to nie Dżapkowa :razz::razz: to Nasza Madzia :roll:....Dżapkowa do cieczy rekinię wpuściła :razz:

Posted

[quote name='Alicja']to nie Dżapkowa :razz::razz: to Nasza Madzia :roll:....Dżapkowa do cieczy rekinię wpuściła :razz:

ale ze jak to:hmmmm: rybek w cieczy???jedyna ciecz no moze dwie ciecze dla rybkow to ocet albo sos pomidorowy:diabloti:

Posted

[quote name='agbar']ale ze jak to:hmmmm: rybek w cieczy???jedyna ciecz no moze dwie ciecze dla rybkow to ocet albo sos pomidorowy:diabloti:

nie no co ty ....a śmietanka :loveu::loveu:

Posted

[quote name='Alicja']nie no co Ty :razz::razz:Dżapkowej nie poznałaś to nowa fryzura bo papiloty ją denerwowały ....ja mam lila róż kokardki

dzpkowej zeby powypadały?? czy se gebisa zapomniała włożyć:crazyeye:

[quote name='clockwork'] no ni ma... ale TOPERZ jest ;)
http://www.ikea.com/nl/nl/catalog/products/20051395

eeeeeeeeee to takie nietrwałe chciałam Luśce pajaka kupić.......... starczył by może na 5 minut.... nie kalkulowało się

[quote name='clockwork']taaaaa.. plastikowego :roll:

i kto tu tylko o sexie :eviltong::eviltong::evil_lol:

nie było mnie 15 minut...:cool1:

zdążyłabym machnąc dzidzioka, i ugotować obiad:evil_lol::evil_lol:

w ciąży jesteś???

:multi::multi::multi: zostanę ciocia:multi::multi::multi:

cze Aluś

Posted

[quote name='BeaC']dzpkowej zeby powypadały?? czy se gebisa zapomniała włożyć:crazyeye:

nie wiem czy se wybiła na grabiach czy jak ale to ona ;)

eeeeeeeeee to takie nietrwałe chciałam Luśce pajaka kupić.......... starczył by może na 5 minut.... nie kalkulowało się

bo to w dziale dziecięcym a nie psim :diabloti:

w ciąży jesteś???

ha ha :evil_lol:

:multi::multi::multi: zostanę ciocia:multi::multi::multi:

ooooo ....

cze Aluś

cze Bea :p...ale mamy bibkę :multi:

[quote name='AlKil']cześć Alu!
Widzę, że tu wszystko po staremu, cioteczki w humorze...:evil_lol:

Ewus....najważniejsze nie tracić go ;)....dużo w życiu pomaga :cool2:

Posted

I ze specjalną dedykacją dla Cioteczki Klockowej Ozzulek poranny bez pokazywania jojków :evil_lol:

Dam se raz jeszcze bo ONE zagadały :cool1:a nie chce mi sie cykać :shake:

Posted

widziołach ozzulca jusz rano.. ino nie mam głowy do dogo- temu tysz nie piszem :p nic sie nie zmienił... ino jajek nie widać ... i ogonka :grins:

wracam do sia... nie chce sie mie tu być....:roll::diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']widziołach ozzulca jusz rano.. ino nie mam głowy do dogo- temu tysz nie piszem :p nic sie nie zmienił... ino jajek nie widać ... i ogonka :grins:

wracam do sia... nie chce sie mie tu być....:roll::diabloti:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:.....a już myślałam że czerwony dywan i goździczki będą bom tak zacnego gościa tu dojrzała :Rose: ....

oj i wiem że nie masz głowy do takich głupot :glaszcze: ....wiedz że się martwię też z Tobą :calus:

ić ale wróć zaś i zajrzyj czasami :loveu::loveu:bo Nam bez Cię tęskno :roll::oops: