Tina.Sara Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 [quote name='Alicja']doberek :multi: śnieg śniegiem ...ale wiatr jest okropny :shake:Nooooooo :shake: Wieje wieje wieje... :shake: będziemy niedługo kostkami lodu... :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 [quote name='Alicja'] Witanko :multi::loveu::multi: hu hu ha ...hu hu ha ...nasza zima zła :diabloti::diabloti: U nas straszecznie zimno :shake:ale jak się razem zejdziemy to będzie nam raźniej i cieplej ;) gorąca czekoladka dla wszystkich :loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 A u nas nie ma sniegu i świeci słoneczko i jest ...achh rozkosznie:loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Czy wy myslicie, że ja nadrobię ponad 50 stron...?!?!?! O, nie! Może ktos mi zrobi jakis brief? Jest ktos chętny na resume?:lol: Pzdr. Quote
emdziolek Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 WitaNKo Alutka!!:multi::multi: U nas Galeryjka przeszła transformacje, teraz to galeria dwóch piesów i przyjaciół:evil_lol: A dasz mi foto jełopka, chciałabym popaszczeć:loveu::loveu: ps. Zasypało nas śniegiem:placz: Quote
Matusz Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 hej Babi !! ;) wpadłem się przywitać przed samym wyjazdem do Torunia z mroźnego i zasypanego Klasztorka ;) miłego dzionka ! wytarmoś Ozzulca:loveu: Quote
sota36 Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 ŚĆ Alutkowo ma! Nie wychodz z doma! Wygun chlopokow! Chyba tam pizdzi! Quote
teqquila Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Siemka ALu :cool3: ja ju jestem a Ciebie ni ma :evil_lol: Quote
emdziolek Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Cześc Alu Lalu:evil_lol: Jak u Ciebie z pogodą? Nas zasypało po kolana sniegiem:placz::placz: Quote
BeaC Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Alus gdzie ty się szlajasz kobieto??? :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
clockwork Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 :hand: To sem Ja ...:grins: Poodpisuję jak będę w domeczku , melduję tylko że nie zamarzłam , nie porwał mnie wiatr...;) Quote
clockwork Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 cze Ala bo jeszcze mie tu dzis nie było :roll::roll: doszłaś już??? :razz::razz: Quote
Alicja Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 [quote name='clockwork']cze Ala bo jeszcze mie tu dzis nie było :roll::roll: doszłaś już??? :razz::razz: Doszłam już ....:roll::grins: ...nie spuszczałam się za biblioteką :razz::razz:...na dół...;) Witaneczko Moje Koffane Odwiedzaczki i Odwiedzacze :Rose: Quote
BoJa2 Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 coś mi sie wydaję,,,,,ze pisałaś o cieplutkim powitanku z Ozzinkiem-sirotką;) Quote
Alicja Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 [quote name='BoJa']coś mi sie wydaję,,,,,ze pisałaś o cieplutkim powitanku z Ozzinkiem-sirotką;) tysz .....:grins: Ozzy się ucieszkał bo siedział i pilnował dobytku ;) Quote
Recommended Posts