Alicja Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 [quote name='Medorowa']Alu ale Ty masz talent do rzucania talerzykami:errrr::errrr: http://images31.fotosik.pl/146/02220a5925552fec.jpg trenowałam w domu ;)...na zastawie stołowej :evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='Alicja']trenowałam w domu ;)...na zastawie stołowej :evil_lol::evil_lol: Buhahahaha tak sobie właśnie pomyślałam:evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 [quote name='Medorowa']Buhahahaha tak sobie właśnie pomyślałam:evil_lol::evil_lol: :razz::razz:gdzieś cza było co by na fotaskach się nie zbłaźnić :evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='Medorowa']Buhahahaha tak sobie właśnie pomyślałam:evil_lol::evil_lol: nie przęmeczasz sie zbytnio z rana???? :roll::cool1: Quote
Alicja Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 [quote name='clockwork']nie przęmeczasz sie zbytnio z rana???? :roll::cool1: ciiiiiiiiiiiiiiii.....bądź miła :razz::razz: Quote
justysiek Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 czesc:loveu:u mnie sa fotki pozdrawiam:eviltong: Quote
Alicja Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 [quote name='justysiek']czesc:loveu:u mnie sa fotki pozdrawiam:eviltong: cześć Ci :p zaglądnę tam niebawem ;) Quote
lolka75 Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 ALutkaaaa..... bo ja chcialamby Ozzulinca zobaczyc...moze by jakies fotecki:mad: Quote
apple Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Hmmmm i jak ja przyszłam to ona poszła :roll: Quote
clockwork Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='apple']Hmmmm i jak ja przyszłam to ona poszła :roll: to jak ona poszła to ja sie ujawnie :diabloti: Quote
Alicja Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 [quote name='lolka75']ALutkaaaa..... bo ja chcialamby Ozzulinca zobaczyc...moze by jakies fotecki:mad: no może cosik będzie .......:cool1: [quote name='apple']Hmmmm i jak ja przyszłam to ona poszła :roll: jestem ....jestem ;) Quote
Alicja Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 [quote name='clockwork']to jak ona poszła to ja sie ujawnie :diabloti: a to MY razem nie możemy :hmmmm: Quote
apple Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='Alicja'] jestem ....jestem ;) No już myślałam że kajś polazłaś :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 [quote name='apple']No już myślałam że kajś polazłaś :evil_lol: przylazłam ....:razz::razz: Quote
apple Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='Alicja']przylazłam ....:razz::razz:A gdzieś ty była he?Pewno na plotach u Klocusiowej :razz: Quote
Alicja Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 [quote name='apple']A gdzieś ty była he?Pewno na plotach u Klocusiowej :razz: :shake:...Klocusiowa dziś ze Mną nie ploci odmrażam lodówkę :placz::placz::placz: Quote
apple Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='Alicja']:shake:...Klocusiowa dziś ze Mną nie ploci odmrażam lodówkę :placz::placz::placz:Hmmmmmm a ja myslałam że lodówka to się sama odmraża jak ją tylko od prądu odłączyć....ale moge się mylić :roll: Quote
Alicja Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 [quote name='apple']Hmmmmmm a ja myslałam że lodówka to się sama odmraża jak ją tylko od prądu odłączyć....ale moge się mylić :roll: ale mje lód i woda wypływa do kuchni :razz::razz: Quote
clockwork Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='Alicja']:shake:...Klocusiowa dziś ze Mną nie ploci odmrażam lodówkę :placz::placz::placz: dobra dobra bede z tobą plocić... jak skuli tego masz rozmrażać lodówke :roll::diabloti: Quote
apple Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='Alicja'] ale mje lód i woda wypływa do kuchni :razz::razz:No masz.....to efekt cieplarniany opanował tez lodówki :crazyeye: Quote
Alicja Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 [quote name='clockwork'] dobra dobra bede z tobą plocić... jak skuli tego masz rozmrażać lodówke :roll::diabloti: jakoś nie plocisz :cool1: [quote name='apple']No masz.....to efekt cieplarniany opanował tez lodówki :crazyeye: taaaaa .....globalne ocieplenie:roll: Quote
apple Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='Alicja'] taaaaa .....globalne ocieplenie:roll:Przybywam po ciebie co by cię ocalić przed zalaniem Quote
clockwork Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='apple']Przybywam po ciebie co by cię ocalić przed zalaniem że Ala zalana powiadasz??? :shake::shake::shake: Quote
Alicja Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 [quote name='apple']Przybywam po ciebie co by cię ocalić przed zalaniem Titanica mam za oknem a orkiestra gra u Klocusiowej :evil_lol::evil_lol: [quote name='clockwork']że Ala zalana powiadasz??? :shake::shake::shake: kawą to tak ...:p...a to mi wygląda na szampana:razz:...czym ty mnie chcesz otruć :placz::placz::placz::placz: Quote
apple Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='clockwork']że Ala zalana powiadasz??? :shake::shake::shake:taaaa zalana ale kaskada z lodówki ty lepiej mopa przynieś a nie butelke :diabloti: Quote
Recommended Posts