apple Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [FONT=Century Gothic]Przyniesłam conieco do kaffki:lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]ino gdzie ta kaffka :hmmmm:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Przyniesłam conieco do kaffki:lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]ino gdzie ta kaffka :hmmmm:[/FONT] [FONT=Arial]mniam .......:kaffee_2::kaffee_2:[/FONT] Quote
apple Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]mniam .......:kaffee_2::kaffee_2:[/FONT] [FONT=Century Gothic]jedz szybko bo zara się sępy zlecą :evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]jedz szybko bo zara się sępy zlecą :evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]łapłam se taki duży kawałek a kawa gorąca :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Jakie ciacho! :crazyeye: Mniam :loveu: Dobry Alu! ;) Quote
Wilejkaros Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Przepraszam, że się tak mało udzielam, ale ostatnio zwierzyniec domowy mi się tymczasowo powiększył. Mogę dać namiary na tą koleżankę, która wystawia aukcję cegiełkową i może warto się Jej podpytać na przyszłość? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Jakie ciacho! :crazyeye: Mniam :loveu: Dobry Alu! ;) Zdublował mi się post... Quote
Alicja Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Jakie ciacho! :crazyeye: Mniam :loveu: Dobry Alu! ;) [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Jakie ciacho! :crazyeye: Mniam :loveu: Dobry Alu! ;) Zdublował mi się post... [FONT=Arial] ha ha ha ......wiem zasmakowałaś w ciasteczku :grins: częstuj się proszę witaj :multi::multi::multi:[/FONT] [quote name='Wilejkaros']Przepraszam, że się tak mało udzielam, ale ostatnio zwierzyniec domowy mi się tymczasowo powiększył. Mogę dać namiary na tą koleżankę, która wystawia aukcję cegiełkową i może warto się Jej podpytać na przyszłość? [FONT=Arial]myślę że może się przyda na przyszłośc :razz::razz: ile czego posiadasz obecnie :razz: [/FONT] Quote
apple Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]łapłam se taki duży kawałek a kawa gorąca :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Hihihi :lol:[/FONT] [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Jakie ciacho! :crazyeye: Mniam :loveu: [FONT=Century Gothic]No mówiłam że sępy w drodze :evil_lol: Oć Pinczerka!:lol:[/FONT] [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Jakie ciacho! :crazyeye: Mniam :loveu: Dobry Alu! ;) Zdublował mi się post... [FONT=Century Gothic]Nie zdublował ci się tylko chciałaś żeby cię zauważyć że masz ochote na to ciacho:evil_lol: No Oć Oć mówię :evil_lol:[/FONT] Quote
Wilejkaros Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Stan liczebny powiększył się o tymczasową kicią wyrzuconą wcześniej przez właścicieli do kotłowni. Szukamy domku! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='apple'] [FONT=Century Gothic]No mówiłam że sępy w drodze :evil_lol: Oć Pinczerka!:lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Nie zdublował ci się tylko chciałaś żeby cię zauważyć że masz ochote na to ciacho:evil_lol: No Oć Oć mówię :evil_lol:[/FONT] Phi! :evil_lol: Chciałam się załapać na ciacho dwa razy :razz: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
BeaC Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]jedz szybko bo zara się sępy zlecą :evil_lol:[/FONT] frrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr zleciałam się..............ale raczej na kawę..ciacho możecie zjeść:eviltong: Quote
apple Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Phi! :evil_lol: Chciałam się załapać na ciacho dwa razy :razz: :diabloti: :diabloti: :diabloti: [FONT=Century Gothic]Wiem ! No Oć! Starczy dla wszystkich:lol: Bea gardzisz moim ciachem :razz:[/FONT] Quote
BeaC Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Wiem ! No Oć! Starczy dla wszystkich:lol: Bea gardzisz moim ciachem :razz:[/FONT] nieeeeee Twoim w życiu po prostu nie lubię ciast:eviltong::eviltong::eviltong: raczej żadnych:diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Wiem ! No Oć! Starczy dla wszystkich:lol:[/FONT] Jak proszą...To idę! :loveu: :razz: Quote
lolka75 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='BeaC']nieeeeee Twoim w życiu po prostu nie lubię ciast:eviltong::eviltong::eviltong: raczej żadnych:diabloti: ooo to tak jak ja:diabloti:....ze wszystkich ciast na swiecie ja najbardziej lubie sledzie w oleju:sabber::diabloti: Quote
Medorowa Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Alu co to znaczy "Kino - Oko"???? Wysłano mnie do Ciebie po porade:grins::lol!::diabloti: Quote
Alicja Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Hihihi :lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]No mówiłam że sępy w drodze :evil_lol: Oć Pinczerka!:lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Nie zdublował ci się tylko chciałaś żeby cię zauważyć że masz ochote na to ciacho:evil_lol: No Oć Oć mówię :evil_lol:[/FONT] [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Phi! :evil_lol: Chciałam się załapać na ciacho dwa razy :razz: :diabloti: [FONT=Arial]ale Cię rozszyfrowała Szarloteczka :evil_lol:[/FONT] [quote name='Wilejkaros']Stan liczebny powiększył się o tymczasową kicią wyrzuconą wcześniej przez właścicieli do kotłowni. Szukamy domku! [FONT=Arial]osz cholerka ...biedna kicia :shake:[/FONT] [quote name='BeaC']frrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr zleciałam się..............ale raczej na kawę..ciacho możecie zjeść:eviltong: [FONT=Arial]kawa raz :razz::kaffee_2:[/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Wiem ! No Oć! Starczy dla wszystkich:lol: Bea gardzisz moim ciachem :razz:[/FONT] [quote name='BeaC']nieeeeee Twoim w życiu po prostu nie lubię ciast:eviltong: raczej żadnych:diabloti: [FONT=Arial]potwierdzam ...nawet mojego serniczka nie jadła :p[/FONT] [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Jak proszą...To idę! :loveu: :razz: [FONT=Arial]jak proszą ...to oc [/FONT] [quote name='lolka75']ooo to tak jak ja:diabloti:....ze wszystkich ciast na swiecie ja najbardziej lubie sledzie w oleju:sabber::diabloti: [FONT=Arial] buhaha.......[/FONT] [quote name='Medorowa']Alu co to znaczy "Kino - Oko"???? Wysłano mnie do Ciebie po porade:grins::lol!::diabloti: [FONT=Arial]:hmmmm:....a jo nie wia :shake::shake::shake:[/FONT] Quote
Medorowa Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]:hmmmm:....a jo nie wia :shake::shake::shake:[/FONT] Szarlotka powiedziała, ze Ty będziesz wiedzieć, bo żeś Pani psedskolanka:roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='Medorowa']Szarlotka powiedziała, ze Ty będziesz wiedzieć, bo żeś Pani psedskolanka:roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]ja :hmmmm: ...ja mam urlop zdrowotny :grins:[/FONT] Quote
Medorowa Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]ja :hmmmm: ...ja mam urlop zdrowotny :grins:[/FONT] :grin::grin::grin:To Cie usprawiedliwia:grin: Quote
Alicja Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='Medorowa']:grin::grin::grin:To Cie usprawiedliwia:grin: [FONT=Arial]:Rose: dzięki :calus:[/FONT] Quote
apple Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Medorowa']:grin::grin::grin:To Cie usprawiedliwia:grin: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:Rose: dzięki :calus:[/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial]ja :hmmmm: ...ja mam urlop zdrowotny :grins:[/FONT] [quote name='Medorowa']Szarlotka powiedziała, ze Ty będziesz wiedzieć, bo żeś Pani psedskolanka:roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol::grin::grin::grin: Quote
Matusz Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Witanko babko :diabloti::multi::evil_lol::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [FONT=Georgia]to ja...po szkolnie :loveu: :multi::multi::multi:[/FONT] Quote
Recommended Posts