Alicja Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Skokłaś już???[/FONT]:razz: [FONT=Arial]skokłam już ale wrócił i zabrał mi swojego kompecka :mad:więc chyba fotki jutro będą :razz::razz:albo jak pójdzie wieczorkiem na spacerka ;)[/FONT] Quote
ATLANTYDA Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Witamy milutko :lol::multi: widziałam fotki :cool2::cool2::cool3::cool3: Quote
apple Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]skokłam już ale wrócił i zabrał mi swojego kompecka :mad:więc chyba fotki jutro będą :razz::razz:albo jak pójdzie wieczorkiem na spacerka ;)[/FONT] [FONT=Century Gothic]No trudno siła wyższa -poczekam ( chociaż muszę przyznać że ta czynność nie jest moją mocną stroną ;)) [/FONT] Quote
Coyote Ugly FCI Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 dawno ,mnie tu nie było ale jestem :multi: nie nadrabiam niestety nie mam czasu:placz: pa :lol: Quote
jonQuilla Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]po wielkanocnych:evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia]a skąd...po Wszystkich Świętych :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no proszę...znów Ozzulec zacałowany z dziewczynami :evil_lol::evil_lol: ja się tylko zastanawiam czy Pawcio nie jest zazdrosny że Ozzy tak obściskuje Madzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
Alicja Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='ATLANTYDA']Witamy milutko :lol::multi: widziałam fotki :cool2::cool2::cool3::cool3: [FONT=Arial]witanko :multi:[/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No trudno siła wyższa -poczekam ( chociaż muszę przyznać że ta czynność nie jest moją mocną stroną ;)) [/FONT] [FONT=Arial]no nie MAMY ;)wyjścia [/FONT] [quote name='evaxon']doberek:multi::multi::multi: [FONT=Arial]berek Eff:multi:[/FONT] [quote name='Iwona1984']dawno ,mnie tu nie było ale jestem :multi: nie nadrabiam niestety nie mam czasu:placz: pa :lol: [FONT=Arial]o no i wpadła i wypadła :multi:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]a skąd...po Wszystkich Świętych :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no proszę...znów Ozzulec zacałowany z dziewczynami :evil_lol::evil_lol: ja się tylko zastanawiam czy Pawcio nie jest zazdrosny że Ozzy tak obściskuje Madzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial]eeee tam zazdrosny ....to Ty fotasków z Pawciem nie widziałas :crazyeye::crazyeye::crazyeye: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [FONT=Georgia]ja widzę że Ozzy rwie każdego...jak leci :evil_lol::evil_lol::evil_lol: uczuciowy chłopak :loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
apple Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [FONT=Century Gothic]UUUuuuuu Hardcorowe:diabloti: http://images21.fotosik.pl/173/ce1008ac0cdcc4b2.jpg[/FONT] Quote
Alicja Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ja widzę że Ozzy rwie każdego...jak leci :evil_lol::evil_lol::evil_lol: uczuciowy chłopak :loveu::loveu::loveu: [/FONT] [FONT=Arial]nie rwie wszystkich jak leci .....wybiera dokładniusio :grins: ale jak już pokoffa to całym psim serduchem :loveu::loveu::loveu: [/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]UUUuuuuu Hardcorowe:diabloti: http://images21.fotosik.pl/173/ce1008ac0cdcc4b2.jpg[/FONT] :evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol:dokładnie ;)[/FONT] Quote
apple Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [FONT=Century Gothic]Cioteczka znikam znóf:evil_lol: :placz: bo mała mi zasypia! Papatki i do jutra :loveu:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]nie rwie wszystkich jak leci .....wybiera dokładniusio :grins: ale jak już pokoffa to całym psim serduchem :loveu::loveu::loveu: [/FONT] [FONT=Georgia]to się nazywa SELEKCJONER :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Cioteczka znikam znóf:evil_lol: :placz: bo mała mi zasypia! Papatki i do jutra :loveu:[/FONT] [FONT=Arial]papatki do juterka [/FONT] Quote
lolka75 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 ja chce takiego obslizglego, zwislofaflustanego, slimtanego caluska:placz: od Ozulca oczywiscie:roll:..................:diabloti: Quote
agaciaaa Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Witanko :multi: widziałam Ich Trzy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i całuśnego Ozzulca :loveu: Quote
Alicja Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='lolka75']ja chce takiego obslizglego, zwislofaflustanego, slimtanego caluska:placz: [FONT=Arial]......:hmmmm:[/FONT] od Ozulca oczywiscie:roll:..................:diabloti: [FONT=Arial]bom się już zastanawiała czy od Madzi czy Pawcia :grins: wpadaj do Polszy :multi:.....przywieziesz przy okazji ser i piwo :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='agaciaaa']Witanko :multi: widziałam Ich Trzy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i całuśnego Ozzulca :loveu: [FONT=Arial]witanko :multi::multi::multi: miło że jeszcze ktosik fotaski ogląda :loveu: [/FONT] Quote
Alicja Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [FONT=Arial]To może ja jeszcze raz poprosze ....... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102413&page=2[/FONT] Quote
Madzik93 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 http://images24.fotosik.pl/87/f2c8cb8a3ebbe388.jpg Taka obroża jest teraz modna? Kurde to po co ja te rogzy kupuje :diabloti: Quote
Alicja Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='Madzik93']http://images24.fotosik.pl/87/f2c8cb8a3ebbe388.jpg Taka obroża jest teraz modna? Kurde to po co ja te rogzy kupuje :diabloti: [FONT=Arial]ha :p...bo trzeba pytac u źródeł co się teraz nosi ...a tak na marginesie ....to ja sobie Ozzulka nie wyobrażam w ROGZie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Izabela124. Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Hejka Ale tu sie liza hehe, ja tez chce takiego lizazka Quote
lolka75 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]bom się już zastanawiała czy od Madzi czy Pawcia :grins:[/FONT] zalezy kto ma fajniejsze fafle:cool3: [FONT=Arial]wpadaj do Polszy :multi:.....przywieziesz przy okazji ser i piwo :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] napewno bym przywiozla:p Quote
Alicja Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='Izabela124.']Hejka Ale tu sie liza hehe, ja tez chce takiego lizazka [FONT=Arial]no proszę ...odbiór tylko osobisty ;)[/FONT] [quote name='lolka75']napewno bym przywiozla:p [FONT=Arial]to ja czekam :grins:[/FONT] [quote name='tygra']witaj Alu :) [FONT=Arial]witanko wieczorno -nocne :p A u nas na podwórku masakra ....było mokro a teraz lekko przymarza ...nie powiem można się ślizgnąc:razz::razz:[/FONT] Quote
Recommended Posts