ATLANTYDA Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Doberek :multi::multi: Też się meldujemy ale bez stresów bo rano nam dogo działało i teraz jest też OK Quote
malawaszka Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Vectra'] Cześć mamuśka .. a ja sobie przespałam problemy techniczne :evil_lol:[/quote] haha ja też i teraz czytam zdziwiona co tu sięwyprawiało :-o:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Witanko :multi: do was to trzeba codziennie zaglądać.. bo inaczej zaległości masakryczne :roll: :evil_lol: a tak poza tym chciałabym zauważyć że od kilku dni nie było fotek :shake: co to ma znaczyć? :lol: Quote
Izabela124. Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Zcesc Ja przespalam zamulanie dogo, pozdrawiamy i o fotki prosimy Quote
Alicja Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ufffffff jussss mi lepiej :loveu:[/FONT] [FONT=Arial]nio ...cieszkam :multi:[/FONT] [quote name='ewelinabuck']DOGO dzien doberek:multi::multi::multi: [FONT=Arial]berek [/FONT]:multi: [FONT=Arial]a dobry to jak dla kogo ;)[/FONT] [quote name='ATLANTYDA']Doberek :multi::multi: Też się meldujemy ale bez stresów bo rano nam dogo działało i teraz jest też OK [FONT=Arial]u mnie też dziełalo ale zalogowana byłam jako Alicjarydzewska i nie mogłam pisac ...nie miałam hasła i wogóle śmiesznie było :angryy:[/FONT] [quote name='malawaszka']haha ja też i teraz czytam zdziwiona co tu sięwyprawiało :-o:evil_lol: [FONT=Arial]a ja miałam iśc najpierw z Ozzym a potem siąśc na dogo a zrobiłam na odwrót bo Ozzy spal ...no i sie wkurzałam od rana :razz:[/FONT] [quote name='Matusz']hejo normalna nickowa !! :multi::multi: [FONT=Arial]Heyka Wnusiu:multi: ....Nick może normalny ale nie wiem co ze mną :evil_lol:[/FONT] [quote name='agaciaaa']Witanko :multi: do was to trzeba codziennie zaglądać.. bo inaczej zaległości masakryczne :roll: :evil_lol: a tak poza tym chciałabym zauważyć że od kilku dni nie było fotek :shake: co to ma znaczyć? :lol: [FONT=Arial]nie mamy weny do focenia:oops::oops:...ale coś się znajdzie ;)[/FONT] [quote name='mia_mia']melduje sie na witanku:p [FONT=Arial]witanko :p[/FONT] [quote name='Izabela124.']Zcesc Ja przespalam zamulanie dogo, pozdrawiamy i o fotki prosimy [FONT=Arial]poszukam jakiś fotasków ;)[/FONT] Quote
apple Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]poszukam jakiś fotasków ;)[/FONT] [FONT=Century Gothic]Poszukaj poszukaj mogą być nawet łóżkowe:razz:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ufffffff jussss mi lepiej :loveu:[/FONT] [FONT=Arial]nio ...cieszkam :multi:[/FONT] [quote name='ewelinabuck']DOGO dzien doberek:multi::multi::multi: [FONT=Arial]berek [/FONT]:multi: [FONT=Arial]a dobry to jak dla kogo ;)[/FONT] [quote name='ATLANTYDA']Doberek :multi::multi: Też się meldujemy ale bez stresów bo rano nam dogo działało i teraz jest też OK [FONT=Arial]u mnie też dziełalo ale zalogowana byłam jako Alicjarydzewska i nie mogłam pisac ...nie miałam hasła i wogóle śmiesznie było :angryy:[/FONT] [quote name='malawaszka']haha ja też i teraz czytam zdziwiona co tu sięwyprawiało :-o:evil_lol: [FONT=Arial]a ja miałam iśc najpierw z Ozzym a potem siąśc na dogo a zrobiłam na odwrót bo Ozzy spal ...no i sie wkurzałam od rana :razz:[/FONT] [quote name='Matusz']hejo normalna nickowa !! :multi::multi: [FONT=Arial]Heyka Wnusiu:multi: ....Nick może normalny ale nie wiem co ze mną :evil_lol:[/FONT] [quote name='agaciaaa']Witanko :multi: do was to trzeba codziennie zaglądać.. bo inaczej zaległości masakryczne :roll: :evil_lol: a tak poza tym chciałabym zauważyć że od kilku dni nie było fotek :shake: co to ma znaczyć? :lol: [FONT=Arial]nie mamy weny do focenia:oops::oops:...ale coś się znajdzie ;)[/FONT] [quote name='mia_mia']melduje sie na witanku:p [FONT=Arial]witanko :p[/FONT] [quote name='Izabela124.']Zcesc Ja przespalam zamulanie dogo, pozdrawiamy i o fotki prosimy [FONT=Arial]poszukam jakiś fotasków ;)[/FONT] Quote
apple Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]nio ...cieszkam :multi:[/FONT] [FONT=Arial]berek [/FONT]:multi: [FONT=Arial]a dobry to jak dla kogo ;)[/FONT] [FONT=Arial]u mnie też dziełalo ale zalogowana byłam jako Alicjarydzewska i nie mogłam pisac ...nie miałam hasła i wogóle śmiesznie było :angryy:[/FONT] [FONT=Arial]a ja miałam iśc najpierw z Ozzym a potem siąśc na dogo a zrobiłam na odwrót bo Ozzy spal ...no i sie wkurzałam od rana :razz:[/FONT] [FONT=Arial]Heyka Wnusiu:multi: ....Nick może normalny ale nie wiem co ze mną :evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]nie mamy weny do focenia:oops::oops:...ale coś się znajdzie ;)[/FONT] [FONT=Arial]witanko :p[/FONT] [FONT=Arial]poszukam jakiś fotasków ;)[/FONT][FONT=Century Gothic]h[/FONT][FONT=Century Gothic]ahahaha dubelek?:razz:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]h[/FONT][FONT=Century Gothic]ahahaha dubelek?:razz:[/FONT] [FONT=Arial]no dziwny doobelek [/FONT] [FONT=Arial]coś czuję że jutro nie wiem jakiś nowy nick dostane :diabloti::diabloti::diabloti:...bo już znów się dogomania krzaczy :angryy::angryy::angryy::angryy: a że zawsze mnie się bierze jako 1szą z wszarz no to chyba ładnie się z Wami dziś pożegnam :placz::placz::placz:bo znów mogą byc problema jutro :razz::razz:[/FONT] Quote
apple Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]no dziwny doobelek [/FONT] [FONT=Arial]coś czuję że jutro nie wiem jakiś nowy nick dostane :diabloti::diabloti::diabloti:...bo już znów się dogomania krzaczy :angryy::angryy::angryy::angryy: a że zawsze mnie się bierze jako 1szą z wszarz no to chyba ładnie się z Wami dziś pożegnam :placz::placz::placz:bo znów mogą byc problema jutro :razz::razz:[/FONT][FONT=Century Gothic] Nie wiem ale mnie tam się nic nie dzieje[/FONT][FONT=Century Gothic]:shake:[/FONT][FONT=Century Gothic] nie bądź czarnowiedzem może bedzie ok :roll:[/FONT] Quote
apple Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [FONT=Century Gothic]qurde zapeszyłam faktycznie się krzaczy przed chwilą mnie wywaliło :angryy: A tak poza tym to przszłam zrobić papa:bye: bo musze lecieć - do jutra kochana - mam nadzieje :cool1:[/FONT] Quote
Izabela124. Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]nio ...cieszkam :multi:[/FONT] [FONT=Arial]poszukam jakiś fotasków ;)[/FONT] To czekam:grins: Quote
jonQuilla Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [FONT=Georgia]Mamunia nie pieklij się bo złość piękności szkodzi :eviltong: [/FONT] Quote
Alicja Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [FONT=Arial]Jestem ...dziś jakoś nie umie się pozbierac :cool1:...ale foty mam :grins: [/FONT] Quote
basia2202 Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 na dobranoc taakie foty :) no no nooo.. Alutka się postarała :multi: Ozzi: "co się gapisz Ty bucu?":> :D http://images25.fotosik.pl/137/73edc6480bd2e7b0.jpg o boooszzz... paszcza jak 3 zlewy!!:crazyeye: :diabloti: :evil_lol: http://images32.fotosik.pl/103/df38854688353f5c.jpg widziałam też żabę:cool3: z jojcami :roll: :evil_lol: http://images30.fotosik.pl/139/f9fd4bc3370f2776.jpg i baaardzo upadłego, wręcz upodlonego piesa :diabloti: http://images31.fotosik.pl/103/38b64aec7a848ac7.jpg Quote
Alicja Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [quote name='Matusz']ale fotasków pięknisia :loveu::loveu: [quote name='basia2202']na dobranoc taakie foty :) no no nooo.. Alutka się postarała :multi: Ozzi: "co się gapisz Ty bucu?":> :D http://images25.fotosik.pl/137/73edc6480bd2e7b0.jpg o boooszzz... paszcza jak 3 zlewy!!:crazyeye: :diabloti: :evil_lol: http://images32.fotosik.pl/103/df38854688353f5c.jpg widziałam też żabę:cool3: z jojcami :roll: :evil_lol: http://images30.fotosik.pl/139/f9fd4bc3370f2776.jpg i baaardzo upadłego, wręcz upodlonego piesa :diabloti: http://images31.fotosik.pl/103/38b64aec7a848ac7.jpg [FONT=Arial]Oj bo nie wiem jak jutro będzie z Dogo ....dziś mnie już 4 razy wylogowało :roll:....o reszcie nie wspomnę :mad: [/FONT][FONT=Arial]Dogobranoc :loveu::loveu::loveu:....oby do jutra ;)[/FONT] Quote
Vectra Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Mamuśka , za mocno forsujesz Ozzulca :diabloti: zakwasy będzie miał ... ;) Quote
Recommended Posts