agbar Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 dzien dobry Alicjo ....... brrrr wrrrr wrrrrw rrrrrrrr:diabloti: Quote
BeaC Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 http://images34.fotosik.pl/100/ea16cbe9b3d03c16.jpg :placz::placz: zagryziona:placz::placz::placz: :placz: witaj Alicjo chciałam tylko napisać, żebyć czasami pozwoliła temu biednemu psu sobie pochasać a nie tylko kazesz mu spać i sprowadzasz jakiec kobity do.............zagryzienia:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
apple Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [FONT=Century Gothic]Cześć Alu - noooo dotarłam nareszcie :grins:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='agbar']dzien dobry Alicjo ....... brrrr wrrrr wrrrrw rrrrrrrr:diabloti: [FONT=Arial]brrrrr.........yyyyyyyyyyyyyyyyyyyy zimno mokro szaro buro i ponuro .......ale powinien byc dobry ;) Dzień Dober Agnieszko :grins:[/FONT] [quote name='BeaC']http://images34.fotosik.pl/100/ea16cbe9b3d03c16.jpg :placz::placz: zagryziona:placz::placz::placz: :placz: witaj Alicjo chciałam tylko napisać, żebyć czasami pozwoliła temu biednemu psu sobie pochasać a nie tylko kazesz mu spać i sprowadzasz jakiec kobity do.............zagryzienia:diabloti::diabloti::diabloti: [FONT=Arial]no co ty ....wiesz jaka to rozrywka :razz::razz: Witaj Beo:p[/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Cześć Alu - noooo dotarłam nareszcie :grins:[/FONT] [FONT=Arial]nooooo.:multi::multi::multi:...ja tu czekam .....a kawa ostygła :shake:[/FONT] Quote
tygra Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 no niezłe zapasy... http://images34.fotosik.pl/100/ea16cbe9b3d03c16.jpg Quote
apple Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]nooooo.:multi::multi::multi:...ja tu czekam .....a kawa ostygła :shake:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Może być zimna - wypiję w ramach pokuty :evil_lol: [/FONT] Quote
Alicja Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='tygra']no niezłe zapasy... http://images34.fotosik.pl/100/ea16cbe9b3d03c16.jpg [FONT=Arial]:razz::razz:za szyjkę łapal a nie za pas :evil_lol: berek Beatko :multi:[/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Może być zimna - wypiję w ramach pokuty :evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial]zrobiłam Ci swieżą :p....................:kaffee_2:[/FONT] Quote
clockwork Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Wilejkaros']A ja pisałam już o aukcji cegiełkowej, którą prowadzi osoba prywatna (z naszego Stowarzyszenia "Niczyje", ale konto allegro prywatne), a pieniądze wpływają na konto Stowarzyszenia (inne niż to z profilu allegrowicza): http://www.allegro.pl/item278860863_278860863.html [FONT=Arial]to ja już nie wiem... mi wycofali, innym wycofują.... może sprawdzają wyrywkowo :niewiem: po zapytaniu o powód wycofania mojej aukji odpisali mi ze nie prowadzę instytucji prozwierzęcej (fundacja, stowarzyszenie) i że nie jestem uprawniona przez takowe instytucje do wystawiania aukcji charitativ.... że takowa instytucja musi napisać im wniosek o zezwolenie wystawiania przezemnie takich aukcji :niewiem: żem upoważniona [/FONT] [quote name='BeaC']http://images34.fotosik.pl/100/ea16cbe9b3d03c16.jpg :placz::placz: zagryziona:placz::placz::placz: :placz: [FONT=Arial]melduje że żyje i mam sie dobrze :loveu::loveu:[/FONT] Quote
apple Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz::razz:za szyjkę łapal a nie za pas :evil_lol: berek Beatko :multi:[/FONT] [FONT=Arial]zrobiłam Ci swieżą :p....................:kaffee_2:[/FONT] [FONT=Century Gothic]ooooooooooooooooooooo:loveu: :Rose: [/FONT] Quote
tygra Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 melduje że żyje i mam sie dobrze :loveu::loveu: a jak Ozzy się czuje? nie ma ran po walce :evil_lol: Quote
clockwork Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='tygra'] a jak Ozzy się czuje? nie ma ran po walce :evil_lol: [FONT=Arial]melduje że (ON) żyje i ma sie dobrze :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]to ja już nie wiem... mi wycofali, innym wycofują.... może sprawdzają wyrywkowo :niewiem: po zapytaniu o powód wycofania mojej aukji odpisali mi ze nie prowadzę instytucji prozwierzęcej (fundacja, stowarzyszenie) i że nie jestem uprawniona przez takowe instytucje do wystawiania aukcji charitativ.... że takowa instytucja musi napisać im wniosek o zezwolenie wystawiania przezemnie takich aukcji :niewiem: żem upoważniona widac robią jak im się podoba :cool3: [/FONT] [FONT=Arial]melduje że żyje i mam sie dobrze :loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Arial] jak miło :evil_lol::loveu:[/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]ooooooooooooooooooooo:loveu: :Rose: [/FONT] [FONT=Arial]mmmm....kwiatuszki :calus:[/FONT] [quote name='tygra'] a jak Ozzy się czuje? nie ma ran po walce :evil_lol: [FONT=Arial]Ozzy oki :loveu:[/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial]melduje że (ON) żyje i ma sie dobrze :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]otóż to moja odpowiedź autorytatywnie potwierdzona ;) Wróciłam ze psacera .....na dworku kielzawica :crazyeye::crazyeye::crazyeye:kopytka se można połamac :diabloti:... a teraz lece w poszukiwaniu dentysty :placz::placz::placz: [/FONT] Quote
Kate I Luka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Aluś sem ja :multi: Widziałam, widziałam - niczego niespodziewające się koleżanki pożerane wprost przez jakiegoś dzikiego zwierza :crazyeye: I trzymam :kciuki::kciuki::kciuki: za wizytę u dentysty ;) Quote
malawaszka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 widziałam lizakowe foteczki :loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] jak miło :evil_lol::loveu:[/FONT] [FONT=Arial]mmmm....kwiatuszki :calus: [FONT=Century Gothic]I buziaka :oops:[/FONT][/FONT] [FONT=Arial] Wróciłam ze psacera .....na dworku kielzawica :crazyeye::crazyeye::crazyeye:kopytka se można połamac :diabloti:... [FONT=Century Gothic]no no to uważaj A u nas juz wsio stopniało i wiosna wszędzie :loveu: [/FONT] a teraz lece w poszukiwaniu dentysty :placz::placz::placz: [/FONT] [FONT=Century Gothic]Dentysta? Ktoś mówił o dentyście? :-o To ja znikam :roll:[/FONT] Quote
BeaC Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 .....właśnie wróciłam z miasta(służbowo byłam:razz:) i mam piękną wiosnę:multi::multi::multi: Quote
apple Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='BeaC'].....właśnie wróciłam z miasta(służbowo byłam:razz:) i mam piękną wiosnę:multi::multi::multi: [FONT=Century Gothic]ja też :multi: mam wiosnę bo w mieście nie byłam [/FONT] Quote
Alicja Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='Kate I Luka']Aluś sem ja :multi: [FONT=Arial]witaj KASIU :multi:[/FONT] Widziałam, widziałam - niczego niespodziewające się koleżanki pożerane wprost przez jakiegoś dzikiego zwierza :crazyeye: [FONT=Arial]no co ty ...widziałaś jak ONE pożerały ;) Ozzulka [/FONT] I trzymam :kciuki::kciuki::kciuki: za wizytę u dentysty ;) [FONT=Arial]wizyta o 16 tej :diabloti:masakra tak to jest mieszkac na zadupiu :roll:[/FONT] [quote name='malawaszka']widziałam lizakowe foteczki :loveu::loveu::loveu: [FONT=Arial]scesz byc na takiej fotce :razz::razz:[/FONT] [quote name='Medorowa']Cze Alu od ślimtanego psa:grins::grins: [FONT=Arial]cze Madziu o Medorka :grins:[/FONT] [quote name='ATLANTYDA']:multi::lol: [FONT=Arial]witaj :multi:[/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Dentysta? Ktoś mówił o dentyście? :-o To ja znikam :roll:[/FONT] [FONT=Arial]wracaj ...o dentyście pogadamy później :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='BeaC'].....właśnie wróciłam z miasta(służbowo byłam:razz:) i mam piękną wiosnę:multi::multi::multi: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]ja też :multi: mam wiosnę bo w mieście nie byłam [/FONT] [FONT=Arial]czy to że przemokły mi buty to oznaka wiosny :razz::razz::razz:[/FONT] Quote
apple Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]wracaj ...o dentyście pogadamy później :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]N[/FONT][FONT=Century Gothic]o to jak nie o dentyście to jezdem do dyspozycji :evil_lol: [/FONT] Quote
agbar Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]czy to że przemokły mi buty to oznaka wiosny :razz::razz::razz:[/FONT] nie! to oznaka ze pora kupic nowe buty:grins: Quote
apple Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]czy to że przemokły mi buty to oznaka wiosny :razz::razz::razz:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Tyż :diabloti:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]N[/FONT][FONT=Century Gothic]o to jak nie o dentyście to jezdem do dyspozycji :evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial]jo tysz :p[/FONT] [quote name='agbar']nie! to oznaka ze pora kupic nowe buty:grins: [FONT=Arial]:hmmmm: ale one jeszcze nie są wiekowe :razz::razz:[/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Tyż :diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]ufff toś mnie podbudowała ;)[/FONT] Quote
Recommended Posts