Alicja Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 Pysia napisał(a):Alu....Ufffffff!!! Chyba udało mi się wejść w końcu :cool3: Przyszłam na Laance Lot - oskalpowane fotki u mnie :-(:evil_lol: uffff ja do ciebie tez dotarlam ale nie wiem kiedy zdolam wysłać posta :angryy: widziałem Cie i oskalpowana zadowoloną dame ;) Quote
Paula Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Cześć Alu :loveu: Udało mi się obejrzeć, mimo zamuła, super widoczki górskie :multi: Gadu mam zdechnięte :angryy: Quote
Matusz Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Witamy :) śliczne widoki, zapiera dech :loveu::loveu::loveu: Quote
natija Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 super widoczki:):)gory to moje ulubione miejsce wypoczynku czy tez wycieczek:):) Quote
Alicja Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 Paula_ napisał(a):Cześć Alu :loveu: Udało mi się obejrzeć, mimo zamuła, super widoczki górskie :multi: Gadu mam zdechnięte :angryy: witanko :loveu::loveu::loveu: z GG masakra ...pojawia sie i znika :angryy::angryy::angryy: Matusz napisał(a):Witamy :) śliczne widoki, zapiera dech :loveu::loveu::loveu: witanko :multi::multi::multi: oj widoczki byłyby sliczne gdyby nie ta pogoda :shake: Quote
Alicja Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 natija napisał(a):super widoczki:):)gory to moje ulubione miejsce wypoczynku czy tez wycieczek:):) bardzo lubie góry ...kiedyś miejsce naszych długich wspólnych wędrówek :loveu: poczytajcie ;) Dzisiaj od 24:00 będą trwały prace serwisowe na forum. Będzie ono niedostępne przez kilka godzin Quote
clockwork Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Alicja napisał(a): poczytajcie ;) Dzisiaj od 24:00 będą trwały prace serwisowe na forum. Będzie ono niedostępne przez kilka godzin super.. ja jestem za wyłączeniem dogo nawet i na tydzień.. byle potem śmigał :cool3: a jak mi znikną znowu zdjęcia, posty, i subskrypcje.. pójde na skarge do proboszcza :evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
natija Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 a ja musze sie pochwalic ze jakies 5min dogo smiga mi jak burza:):):):) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Mi również na chwilę wszystko wróciło do normy... Korzystam z tej pięknej chwili szybkości i przychodzę do Was z całuskami na dobranoc :* :loveu: Mam nadzieję, że już jutro wszystko będzie śmigać jak należy ;) Quote
Alicja Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 clockwork napisał(a):super.. ja jestem za wyłączeniem dogo nawet i na tydzień.. byle potem śmigał :cool3: a jak mi znikną znowu zdjęcia, posty, i subskrypcje.. pójde na skarge do proboszcza :evil_lol::evil_lol::diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:dobiłas mnie tym proboszczem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja to bym od razy do ojca dyrektora uderzała :roll: natija napisał(a):a ja musze sie pochwalic ze jakies 5min dogo smiga mi jak burza:):):):) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:to ponoć w agonii tak sie poprawia ;) :oops::oops::oops:wiem gupi zart :oops::oops::oops: Quote
Alicja Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 natija napisał(a):a ja musze sie pochwalic ze jakies 5min dogo smiga mi jak burza:):):):) no mi też śmiga aż szum idzie ;) pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Mi również na chwilę wszystko wróciło do normy... Korzystam z tej pięknej chwili szybkości i przychodzę do Was z całuskami na dobranoc :* :loveu: Mam nadzieję, że już jutro wszystko będzie śmigać jak należy ;) ja też z optymizmem patrzę w kierunku jutra;)...liczę że jutro pośmiga tak jak teraz :multi: Buziorki Dobranocne :loveu: Quote
zuzolandia Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Alicjooooooooooo dogo lazi jak pieron hehehehe wiec trza to wykorzystac lotom po galeriach jak opetano heheheeheheh ino co jo byda w nocy robic bleeeeeeeeee tyz kochom gory i jada na swieta do brennej wynajleam domek coby psioki zabrac bedziem sie swietowac po goralsku hejjjjjjj Quote
bonita Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Witaj Sis :multi: Dogo się na chwilę odmuliło :multi: ( zanim się całkiem wyłączy ....) więc szybko Cię odwiedzuję i serdecznie pozdrowuję :loveu: Quote
natija Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 zuzolandia napisał(a):Alicjooooooooooo dogo lazi jak pieron hehehehe wiec trza to wykorzystac lotom po galeriach jak opetano heheheeheheh ino co jo byda w nocy robic bleeeeeeeeee tyz kochom gory i jada na swieta do brennej wynajleam domek coby psioki zabrac bedziem sie swietowac po goralsku hejjjjjjj oj Zuzolki kochane to siem ucieszylam:):)ja jade tez w gory Gorki Wielkie to zaraz obok Brennej:):)wiec cosik mozemy wykombinowac;);) Quote
Alicja Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 zuzolandia napisał(a):Alicjooooooooooo dogo lazi jak pieron hehehehe wiec trza to wykorzystac lotom po galeriach jak opetano heheheeheheh ino co jo byda w nocy robic bleeeeeeeeee tyz kochom gory i jada na swieta do brennej wynajleam domek coby psioki zabrac bedziem sie swietowac po goralsku hejjjjjjj bonita napisał(a):Witaj Sis :multi: Dogo się na chwilę odmuliło :multi: ( zanim się całkiem wyłączy ....) więc szybko Cię odwiedzuję i serdecznie pozdrowuję :loveu: natija napisał(a):oj Zuzolki kochane to siem ucieszylam:):)ja jade tez w gory Gorki Wielkie to zaraz obok Brennej:):)wiec cosik mozemy wykombinowac;);) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:no proszę i wateczek spotkaniowy się zrobił :evil_lol::evil_lol::evil_lol: witanko wam wszystkim razem i pokolei :loveu::loveu::loveu::loveu: odmuliło a mnie sie okiklapiają ;) DOGOBRANOC KOFFANI :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 natija napisał(a):oj Zuzolki kochane to siem ucieszylam:):)ja jade tez w gory Gorki Wielkie to zaraz obok Brennej:):)wiec cosik mozemy wykombinowac;);) niooooooooo to superowoooooooo:multi::multi::multi: zgadamy sie coby sie spotka :multi:c Quote
natija Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Alicja uciekasz jak dogo nie muli korzystaj poki mozesz,bo nie wiadomo kiedy zas tak bedzie:):):););) Quote
clockwork Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Alicja napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:dobiłas mnie tym proboszczem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja to bym od razy do ojca dyrektora uderzała :roll: jo tam se nie dam ręki uciąć czy ojciec dyrektor tu łap nie macza... bo zamiast na Radio M. dawać kase to my na jakieś piesy wpłacamy..:shake: na pewno Ojciec biznesmen nam załawił tą przerwe...:cool1: i po 24tej bedzie napis... chwilowo dogomania pl przeniosła sie na inny serwer. kliknij www radio maryja pl. :diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 clockwork napisał(a):jo tam se nie dam ręki uciąć czy ojciec dyrektor tu łap nie macza... bo zamiast na Radio M. dawać kase to my na jakieś piesy wpłacamy..:shake: na pewno Ojciec biznesmen nam załawił tą przerwe...:cool1: i po 24tej bedzie napis... chwilowo dogomania pl przeniosła sie na inny serwer. kliknij www radio maryja pl. :diabloti::diabloti: :B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly: Klikałam na www.radiomaryja.pl :diabloti::diabloti::diabloti: Jest sens Naszego zywota :loveu::loveu::loveu::loveu: witajcie Dogociółki :loveu::loveu::loveu: Quote
Rinuś Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 witam :loveu::loveu::multi::multi: w końcu dogo działa :multi::multi: teraz musze się przestawić że znowu pół dnia na dogo będę siedziała :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Dogo!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Matusz Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 w końcu jest :loveu::loveu::multi::multi: ale radochaa :D Quote
Recommended Posts