Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pysia napisał(a):
Alu....Ufffffff!!! Chyba udało mi się wejść w końcu :cool3: Przyszłam na Laance Lot - oskalpowane fotki u mnie :-(:evil_lol:

uffff ja do ciebie tez dotarlam ale nie wiem kiedy zdolam wysłać posta :angryy:

widziałem Cie i oskalpowana zadowoloną dame ;)

Posted

Paula_ napisał(a):
Cześć Alu :loveu: Udało mi się obejrzeć, mimo zamuła, super widoczki górskie :multi:
Gadu mam zdechnięte :angryy:

witanko :loveu::loveu::loveu:
z GG masakra ...pojawia sie i znika :angryy::angryy::angryy:

Matusz napisał(a):
Witamy :)

śliczne widoki, zapiera dech :loveu::loveu::loveu:

witanko :multi::multi::multi:
oj widoczki byłyby sliczne gdyby nie ta pogoda :shake:

Posted

natija napisał(a):
super widoczki:):)gory to moje ulubione miejsce wypoczynku czy tez wycieczek:):)

bardzo lubie góry ...kiedyś miejsce naszych długich wspólnych wędrówek :loveu:

poczytajcie ;)

Dzisiaj od 24:00 będą trwały prace serwisowe na forum. Będzie ono niedostępne przez kilka godzin

Posted

Alicja napisał(a):

poczytajcie ;)

Dzisiaj od 24:00 będą trwały prace serwisowe na forum. Będzie ono niedostępne przez kilka godzin

super.. ja jestem za wyłączeniem dogo nawet i na tydzień.. byle potem śmigał :cool3: a jak mi znikną znowu zdjęcia, posty, i subskrypcje.. pójde na skarge do proboszcza :evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

clockwork napisał(a):
super.. ja jestem za wyłączeniem dogo nawet i na tydzień.. byle potem śmigał :cool3: a jak mi znikną znowu zdjęcia, posty, i subskrypcje.. pójde na skarge do proboszcza :evil_lol::evil_lol::diabloti:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dobiłas mnie tym proboszczem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja to bym od razy do ojca dyrektora uderzała :roll:

natija napisał(a):
a ja musze sie pochwalic ze jakies 5min dogo smiga mi jak burza:):):):)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to ponoć w agonii tak sie poprawia ;)

:oops::oops::oops:wiem gupi zart :oops::oops::oops:

Posted

natija napisał(a):
a ja musze sie pochwalic ze jakies 5min dogo smiga mi jak burza:):):):)

no mi też śmiga aż szum idzie ;)

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Mi również na chwilę wszystko wróciło do normy...

Korzystam z tej pięknej chwili szybkości i przychodzę do Was z całuskami na dobranoc :* :loveu:

Mam nadzieję, że już jutro wszystko będzie śmigać jak należy ;)

ja też z optymizmem patrzę w kierunku jutra;)...liczę że jutro pośmiga tak jak teraz :multi:

Buziorki Dobranocne :loveu:

Posted

Alicjooooooooooo dogo lazi jak pieron hehehehe wiec trza to wykorzystac lotom po galeriach jak opetano heheheeheheh ino co jo byda w nocy robic bleeeeeeeeee

tyz kochom gory i jada na swieta do brennej wynajleam domek coby psioki zabrac bedziem sie swietowac po goralsku hejjjjjjj

Posted

zuzolandia napisał(a):
Alicjooooooooooo dogo lazi jak pieron hehehehe wiec trza to wykorzystac lotom po galeriach jak opetano heheheeheheh ino co jo byda w nocy robic bleeeeeeeeee

tyz kochom gory i jada na swieta do brennej wynajleam domek coby psioki zabrac bedziem sie swietowac po goralsku hejjjjjjj

oj Zuzolki kochane to siem ucieszylam:):)ja jade tez w gory Gorki Wielkie to zaraz obok Brennej:):)wiec cosik mozemy wykombinowac;);)

Posted

zuzolandia napisał(a):

bonita napisał(a):
Witaj Sis :multi:

Dogo się na chwilę odmuliło :multi: ( zanim się całkiem wyłączy ....) więc szybko Cię odwiedzuję i serdecznie pozdrowuję :loveu:

natija napisał(a):
oj Zuzolki kochane to siem ucieszylam:):)ja jade tez w gory Gorki Wielkie to zaraz obok Brennej:):)wiec cosik mozemy wykombinowac;);)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no proszę i wateczek spotkaniowy się zrobił :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

witanko wam wszystkim razem i pokolei :loveu::loveu::loveu::loveu:

odmuliło a mnie sie okiklapiają ;)

DOGOBRANOC KOFFANI :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

natija napisał(a):

niooooooooo to superowoooooooo:multi::multi::multi:
zgadamy sie coby sie spotka :multi:c

Posted

Alicja napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dobiłas mnie tym proboszczem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja to bym od razy do ojca dyrektora uderzała :roll:

jo tam se nie dam ręki uciąć czy ojciec dyrektor tu łap nie macza... bo zamiast na Radio M. dawać kase to my na jakieś piesy wpłacamy..:shake:

na pewno Ojciec biznesmen nam załawił tą przerwe...:cool1:

i po 24tej bedzie napis... chwilowo dogomania pl przeniosła sie na inny serwer. kliknij www radio maryja pl. :diabloti::diabloti:

Posted

clockwork napisał(a):
jo tam se nie dam ręki uciąć czy ojciec dyrektor tu łap nie macza... bo zamiast na Radio M. dawać kase to my na jakieś piesy wpłacamy..:shake:

na pewno Ojciec biznesmen nam załawił tą przerwe...:cool1:

i po 24tej bedzie napis... chwilowo dogomania pl przeniosła sie na inny serwer. kliknij www radio maryja pl. :diabloti::diabloti:

:B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly:

Klikałam na www.radiomaryja.pl :diabloti::diabloti::diabloti:

Jest sens Naszego zywota :loveu::loveu::loveu::loveu:

witajcie Dogociółki :loveu::loveu::loveu: