Alicja Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 [quote name='zuzolandia']Nie spiem bom sie juz wyspala ;-) a jo ida sie legnąć ......:hand: Quote
malawaszka Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 nooo to były czasy ahhh AlicjaRydzewska tak bardzo pasowała do HankiRupczewskiej :loveu::loveu::loveu: a teraz już nie pasuje :shake::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 [quote name='malawaszka']nooo to były czasy ahhh AlicjaRydzewska tak bardzo pasowała do HankiRupczewskiej :loveu::loveu::loveu: a teraz już nie pasuje :shake::evil_lol: hi hi hi ...to se ne wrati ...pane hawranek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: cze Waszeczko :grins: Quote
clockwork Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 a ty miała lygnąć już godzina tymu :diabloti: Quote
zuzolandia Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 wszystkiescie mialy juz downo szlafunowac i co?????? Quote
jonQuilla Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 cześć :multi::multi: Przybywam z rana zobaczyć co tu się dzieje i okazuje się że jestem pierwszejsza :multi::multi::multi: :) :evil_lol: Buźka i miłego dnia :loveu: Quote
Alicja Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='clockwork']a ty miała lygnąć już godzina tymu :diabloti: :hmmmm: a nie mówiłaś tego samego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='zuzolandia']wszystkiescie mialy juz downo szlafunowac i co?????? nooooo ...a ty nie :hmmmm: [quote name='jonQuilla']cześć :multi::multi: Przybywam z rana zobaczyć co tu się dzieje i okazuje się że jestem pierwszejsza :multi::multi::multi: :) :evil_lol: Buźka i miłego dnia :loveu: buźka Córciu :loveu::loveu::loveu: pierwsiejsza z raneczka ....witam :multi::multi::multi: Doberek z Raniolka dla Wszystkich Quote
clockwork Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 joł joł Alicjo.......................................RRRRRRRRRRRRRRRRRRRR :evil_lol::evil_lol::evil_lol: matko z córką!!! zaspałam!!!!:eek2: i tera lece na połamanie nóg :cool1: oj jak lece :evil_lol::evil_lol: Quote
agbar Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 dzien dobry Alicjo bom cie nie witala dzis jeszcze......na dogo:loveu: nie spaceruj tyle z Ozzulcem bo mu poduchi odmarzna:roll: Quote
Alicja Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='clockwork']joł joł Alicjo.......................................RRRRRRRRRRRRRRRRRRRR :evil_lol::evil_lol::evil_lol: matko z córką!!! zaspałam!!!!:eek2: i tera lece na połamanie nóg :cool1: oj jak lece :evil_lol::evil_lol: joł joł :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zepsułas budziczek :crazyeye::crazyeye::crazyeye: no taaa jak do ortopedy to i nogi se możesz połamać ;).... widze Cię widze :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='agbar']dzien dobry Alicjo bom cie nie witala dzis jeszcze......na dogo:loveu: nie spaceruj tyle z Ozzulcem bo mu poduchi odmarzna:roll: berek :loveu: Ozzulec odmraża se poduchi w pościeli teraz :cool3: Quote
clockwork Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='Alicja']joł joł :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zepsułas budziczek :crazyeye::crazyeye::crazyeye: no taaa jak do ortopedy to i nogi se możesz połamać ;).... no z czymś czeba do niego trafić...ręka to już stary chwyt... wezme go tera na nogi.... mniędzynogi... tfu!!! przeca ja do ortopedy nie do pitologa :roll: Quote
malawaszka Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 uuuu Alutka nie wysłałaś eska pobudkowego????? :shake: Quote
clockwork Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='malawaszka']uuuu Alutka nie wysłałaś eska pobudkowego????? :shake:wysłała..... ale jakiś takiś cichutki był :roll::roll::roll: Quote
malawaszka Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='clockwork']wysłała..... ale jakiś takiś cichutki był :roll::roll::roll: widać przyoszczędziła na rachunku :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='clockwork'] no z czymś czeba do niego trafić...ręka to już stary chwyt... wezme go tera na nogi.... mniędzynogi... tfu!!! przeca ja do ortopedy nie do pitologa :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...dopsz , że pan doktor nie kazał się rozbierać :eviltong: [quote name='malawaszka']uuuu Alutka nie wysłałaś eska pobudkowego????? :shake: :oops:wyslalam ...ino ja taka nieśmiala jestem :cool3: [quote name='clockwork']wysłała..... ale jakiś takiś cichutki był :roll::roll::roll: :grins: ale za to głośno dzwonilam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='malawaszka']widać przyoszczędziła na rachunku :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:darmowe minuty mam :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
clockwork Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...dopsz , że pan doktor nie kazał się rozbierać :eviltong: na komisji w ZUSie pan kazał mi ściągać spodnie....:shock: bo sprawdzał czy sie nadaje do innej pracy niż taka co używa sie w niej rąk....:roll:. nie wiem ... pomacał kolana... chyba miał na myśli klękanie :roll: ale dostałam kolejne 3 miesiące NIEZDOLNOŚCI... to ten sam co powiedział żem chora na głowe:siara: bo mam tatuaże :mad::mad::mad: ja go jeszcze kiedyś spotkam :snipersm: :grins: ale za to głośno dzwonilam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ooojjj... BARDZO GŁOŚNO aż obudziła Pawcia i Klocka... którzy też zaspali ;) Quote
clockwork Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='Wilejkaros']A Klocek gdzie zaspał? yyyyyy:hmmmm: klocek??? to chyba w moim blogasie... przeca nie u Ozzulka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zaspał na siq i qpe... i na służbe do niani ;) Quote
Alicja Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='evaxon']doberek Alutek:loveu::loveu::loveu: doberek :multi::multi::multi: [quote name='clockwork']ooojjj... BARDZO GŁOŚNO aż obudziła Pawcia i Klocka... którzy też zaspali ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...czyli dobrze że glośno zadzwoniłam :hmmmm: [quote name='Wilejkaros']A Klocek gdzie zaspał? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:w łóżku ... [quote name='clockwork'] yyyyyy:hmmmm: klocek??? to chyba w moim blogasie... przeca nie u Ozzulka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zaspał na siq i qpe... i na służbe do niani ;) :hmmmm: no to u niani to se pozałatwia ;)...chyba Quote
Wilejkaros Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Ala, nie zabij mnie wzrokiem, ale nie pamiętam czy w końcu wstawiłam zdjęcia Toffika czy nie. Nie wiem czy przebiję się przez blogasek Ozzulka... Chodzi mi o te zdjęcia robione już cyfrówką, co tak mielił fotosik... Wstyd. Kupię Bilobil jak nic. Quote
sota36 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Czesc Alus! Kurde zapracowanam, diobie po 12 godzin na dzionek!! JAk ja Ci zazdraszczam urlopiku!!!! Quote
Recommended Posts