Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork']Ala nie ma dostępu do kompa... informuję :diabloti:

:loveu:cze Aluchna :evil_lol::evil_lol:

to jej zrob troche miejsca zeby mogla dostapic:roll:

Posted

[quote name='agbar']to jej zrob troche miejsca zeby mogla dostapic:roll:

ale jak ty se to wyobrażasz... my we 2 z tymi grubymi doopami na 1 krześle??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: nie da rady :shake::shake::shake:

:evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla']Cześć :multi:

Miłego dnia mamuniu :loveu:
żeby Ci dzisiaj ucha nie zmarzły załóż nauszniki bądź czapaję jakąś ;) :evil_lol::evil_lol:

cze...to ja mam :hand:
zmarzłam i zmokłam z porannej pogody pozostała tylko temperatura:placz:...słoneczko uciokło...przyszedł deszcz i śnieg:diabloti:

[quote name='Medorowa']Ja też właśnie zbieram się na poranne, mroźne siq - ino mi to coś nie wychodzi:roll::roll:
brryyyy ...
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ciekawe czemu chciałam napisać to co poniżej napisała Aga :hmmmm:
bryyyyyy Medorowa...

[quote name='agbar']A nie mozesz isc do cieplej ubikacji?? musisz na ten mroz wychodzic..ty nienormalna jakas jestes:loveu:

ha ha ha ....napisałam cosik powyżej ;)

ceeeeeeesc Alu:loveu::loveu::loveu:
A ja informuje ze swieci slonko, liscie sie czerwienia i pachnie jesienia jak wsciekle:loveu:niebo blekitne i 8 stopni....uwielbiam taka jesien:loveu::loveu:
cze mła 1/3 :loveu::loveu::loveu:wrócona :grins:powrócona :grins:i nawrócona:hmmmm:

Posted

[quote name='Kiłi']E tam każdy sędzia ma inne upodobania;) Trza jeździć na wystawy:diabloti: Nam z Mańkiem też mówiła baba że zad ma zawysoki a potem jakiś facet mówi, że ma zad jak prawdziwy kanarek także wszystko to kwestia interpretacji:diabloti:
ano tak ...ale jakoś nie bawią mnie wystawy w sensie gdzie ja miałabym biegać po ringu ;)
(mam nadzieje że dane nam będzie pojechać na jeszcze jakąś wystawe, bosh jeszcze jeden dzień ja tego nie wytrzymam:placz:)
trzymam nieustająco kciukaski :kciuki: za zdróweczko Maniutka :loveu:

Ja te ciem słoneczko:placz:U nas śnieżyca:placz: A ja miałam tym wielgaśnym kangoosem pierwszy raz pojechać do sklepu, ja sie booooooooojeeee:placz::roll:
pociesz się u mnie już też sniezyca :diabloti:i deszczyca:diabloti:

[quote name='Pysia']Witaj Alu :loveu: Twa mam ma dzisiaj sexualne podejście do życia tylko że jest....sama :evil_lol:
o masz to ci się nieładnie trafilo ...taka samotna:razz:

witaj Pysiu :loveu:

[quote name='Rinuś']dzień doberek :loveu:
ee moja znajoma była ze swoją Juck Russel Terierką i jeden sędzia dał jej ocenę doskonałą a inny dobrą :shake:
to tylko źle świadczy o sędziach :shake:

doberek :loveu:

[quote name='malawaszka']:mdleje: a ta znowu bajki jakieś wymyśla :shake:
:evil_lol:bajki dla niegrzecznych dzieci

Posted

[quote name='Vectra']Mamuśka zamów dla Ozziego kubrak u ciotki Taks ;)
poda linka ...
witanko :p

[quote name='evaxon']hejj hejjj mars napada do okola ludzi gromada:diabloti:muahahahahaa

:loveu:

heyka marsowa napadająca Effciu :loveu:

[quote name='clockwork']Ala nie ma dostępu do kompa... informuję :diabloti:

mam mam dopchałam się :multi::multi:

:loveu:cze Aluchna :evil_lol::evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:cze Madziuchna :loveu:

[quote name='agbar']to jej zrob troche miejsca zeby mogla dostapic:roll:
poszła kaff robić ...wykorzystałam :roll:sytuację :razz:

[quote name='clockwork']
ale jak ty se to wyobrażasz... my we 2 z tymi grubymi doopami na 1 krześle??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: nie da rady :shake::shake::shake:

taaaa Aguś ty nie masz pojęcia jak my się ostatnio spasłyśmy :diabloti:normalnie szok :roll:.........

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']

TO KUP ALI DRUGI STOLEK !!!!!!
CHYBA TELA MOZESZ ZROBIC :diabloti::diabloti::diabloti:

ehehheheheehheheehhheh

Posted

[quote name='agbar']A nie mozesz isc do cieplej ubikacji?? musisz na ten mroz wychodzic..ty nienormalna jakas jestes:loveu:

[quote name='clockwork']

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ciekawe czemu chciałam napisać to co poniżej napisała Aga :hmmmm:
bryyyyyy Medorowa...

A ciekawe czemu ja wiedziałam, że któraś z Was to napisze:hmmmm:

Posted

[quote name='clockwork']cze...to ja mam :hand:
zmarzłam i zmokłam z porannej pogody pozostała tylko temperatura:placz:...słoneczko uciokło...przyszedł deszcz i śnieg:diabloti:

Ładnie to tak się ukrywać pod nickiem Klockowej? ;) :evil_lol::evil_lol:

u Nas też cały dzień padało a ktoś mi mówił że rano śnieg :roll:

o nieee :-o ....mamuniu kuruj się

rozgrzewający rosołek :)

Posted

[quote name='Vectra']KUBRAKI

:diabloti:
zara popaszcze ;)

[quote name='Matusz']Witanko !!!! :multi::multi:

u nas dzisiaj śnieg pada....:shake::shake::shake:

witanko :multi:
u nas też padał i śnieg:cool1: i deszcz:cool1:

[quote name='zuzolandia']TO KUP ALI DRUGI STOLEK !!!!!!
CHYBA TELA MOZESZ ZROBIC :diabloti::diabloti::diabloti:

ehehheheheehheheehhheh
stołek mi dala ale żech se kark skt\rzywiła od tego zaglądania na monitora :roll:
[quote name='Medorowa']A ciekawe czemu ja wiedziałam, że któraś z Was to napisze:hmmmm:

:hmmmm: no nie wiem .....zdradze tylko ze Klockowej tysz to na myśl przyszło :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla']Ładnie to tak się ukrywać pod nickiem Klockowej? ;) :evil_lol::evil_lol:

u Nas też cały dzień padało a ktoś mi mówił że rano śnieg :roll:

o nieee :-o ....mamuniu kuruj się

rozgrzewający rosołek :)

nie ukrywałam się córciu :grins: na czerwono przeca pisalam
dziekuję za rosolek :loveu:

[quote name='agaciaaa']Witanko :multi: byłam i widziałam dużo fajnych fotkufff :loveu: buziaki dla Ozzulka!!!
witanko :multi:i buziaczki :loveu:

Wróciłam i doszłam do domeczku :multi::multi::multi:witam się z kim się nie witałam już pod moim nickiem :grins:

Posted

[quote name='clockwork']z twoim krótkim nikiem ci nie do twarzy

[quote name='clockwork']z twoim krótkim nikiem ci nie do twarzy :diabloti:

:hmmmm:
że niby mi czy jak :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
bo jak do nas 2 to masz na myśli mnie i AGBAR :grins:

Posted

[quote name='clockwork']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: podwójnie ci nie do twarzy....

szlag mnie trafi... muuuuli... i ciągle jest busy server :angryy::angryy:

:hmmmm: ja mam tylko 1 twarz :eviltong:...nie jestem 2licowa :grins:

Posted

[quote name='clockwork']

Buhahaha :roflt:

Witaj zdrojowiczko :multi: Szkoda tylko, że pogoda nieurlopowa :roll: U nas też deszcz ze śniegiem prawie cały dzień :shake:

Posted

[quote name='Paula_']Buhahaha :roflt:

się smiej ....:eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Witaj zdrojowiczko :multi: Szkoda tylko, że pogoda nieurlopowa :roll: U nas też deszcz ze śniegiem prawie cały dzień :shake:
oj pogoda wybitnie nie sprzyjajaca zdrojowaniu ........ale trudno ...jesień :diabloti:

witanko :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='clockwork']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: podwójnie ci nie do twarzy....

szlag mnie trafi... muuuuli... i ciągle jest busy server :angryy::angryy:
TAK ! TAK! TAK!! Po trzykroć TAK !! AlicjaRydzewska była super babką :loveu: Alicja jest tylko...babką :diabloti:
AlicjoRydzewska - wróć :placz::placz::placz: To ja _ Pysia- opłakuję Cię nieustannie :placz:

Posted

[quote name='Pysia']TAK ! TAK! TAK!! Po trzykroć TAK !! AlicjaRydzewska była super babką :loveu: Alicja jest tylko...babką :diabloti:
AlicjoRydzewska - wróć :placz::placz::placz: To ja _ Pysia- opłakuję Cię nieustannie :placz:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o dżisys .....to ja taka popularna bylam o masz ......ale cóż to se ne wrati jak mawiaja starożytni :hmmmm: czesi :grins:

[quote name='Vectra']ja jem właśnie rosołek , z torebki :diabloti:
rany jakie to jest obrzydliwe
:roll:bllllle nie lubiam :shake: