natija Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Ozzy ma kochana mordke,u mnie to byla milosc od pierwszego wejrzenia,hmm a moze spojrzenia:) jest cudniasty,taki koffffaniutki:)a czy te oczka mogo klamac,chyba nie:):):) Quote
teqquila Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 WitajAla nie bede tego nadrabiac nie chce mi sie mam lenia :diabloti: Quote
Alicja Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 [quote name='Matusz']Witanko wieczorową porą ;):multi: wieczorne witanko ;) [quote name='Gonitwa']Ajaja Ale Ozzy ma śliczną, dużą głowę... Pikna po prostu! oj cieszam ze sie podoba :loveu:bo już słyszalam zdanie ze ma nieszlachetną głowe z nieciętym uchem ...pani sedzina tak stwierdziła :roll: [quote name='natija']Ozzy ma kochana mordke,u mnie to byla milosc od pierwszego wejrzenia,hmm a moze spojrzenia:) jest cudniasty,taki koffffaniutki:)a czy te oczka mogo klamac,chyba nie:):):) on ma minę .....że albo polubic albo znienawidzieć ....tylko 2 opcje ;) Quote
Alicja Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 [quote name='teqquila']WitajAla nie bede tego nadrabiac nie chce mi sie mam lenia :diabloti: :multi::multi::multi:witanko Tyśkowa Quote
Gonitwa Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='Alicja'] oj cieszam ze sie podoba :loveu:bo już słyszalam zdanie ze ma nieszlachetną głowe z nieciętym uchem ...pani sedzina tak stwierdziła :roll: Jak skończyła ocenę to ja bym ją w łeb palnęła za takie słowa. Nieszlachetna głowa? Czy ona była normalna? Quote
jonQuilla Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='Alicja'] sprzet chyba znad morza przywieziony ;) znad morza powiadasz? :) hmm...muszę poszukać któregoś dnia :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 [quote name='Gonitwa']Jak skończyła ocenę to ja bym ją w łeb palnęła za takie słowa. Nieszlachetna głowa? Czy ona była normalna? no taka pani sedzia ....tak że już potem na wystawy z Ozzym nie jeździłam:grins: ...wariata z niego robić nie bede :roll: [quote name='jonQuilla'] znad morza powiadasz? :) hmm...muszę poszukać któregoś dnia :evil_lol::evil_lol: ano tak ...na 100% Quote
clockwork Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 :razz::razz::razz: to ja to ja to ja..... :roll: ta z toi toia :cool1: Quote
Paula Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Witanko wieczorne :loveu: Widziałam dużo Ozzulków :multi: http://images33.fotosik.pl/34/6274353a0b2a60ba.jpg :D w Ozzim drzemie :hmmmm: koziołek :evil_lol: ;) http://images23.fotosik.pl/107/b981b307146ae47d.jpg :calus: :loveu: http://images29.fotosik.pl/107/2a6113148463d1c9.jpg :D drapanko super :multi: I światełko dla Harlejka :-( Quote
Alicja Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 [quote name='clockwork']:razz::razz::razz: to ja to ja to ja..... :roll: ta z toi toia :cool1: :multi::multi:o witaj toia z toi toia ;) [quote name='Paula_']Witanko wieczorne :loveu: Widziałam dużo Ozzulków :multi: http://images33.fotosik.pl/34/6274353a0b2a60ba.jpg :D w Ozzim drzemie :hmmmm: koziołek :evil_lol: ;) http://images23.fotosik.pl/107/b981b307146ae47d.jpg :calus: :loveu: http://images29.fotosik.pl/107/2a6113148463d1c9.jpg :D drapanko super :multi: I światełko dla Harlejka :-( witaneczko Paula :multi::multi::multi: [quote name='Medorowa']Ile pięknych przerywniczków:p:loveu: postaralam się :grins: Quote
Matusz Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Dogobranoc Alutka ;);) tylko nie nagadajcie dużo do rana :evil_lol::evil_lol::evil_lol: plissss:shake: Quote
Alicja Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 [quote name='Matusz']Dogobranoc Alutka ;);) tylko nie nagadajcie dużo do rana :evil_lol::evil_lol::evil_lol: plissss:shake: :hand: Dobranoc ...nie martwij ;)...też zaraz spadam spać Quote
Vectra Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 malawaszka napisał(a):hahahha super drapaczka dla piesa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dziś by mi się taka przydała do kąpania Luny :angryy: myjkę ciśnieniową kup :evilbat: witaj mamuśka :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 [quote name='Vectra']myjkę ciśnieniową kup :evilbat: witaj mamuśka :loveu: :loveu: :loveu: ha ha ..dobry pomysl na goowniane piesy :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: witaj córcia :multi::loveu::multi: Witanko poranne [SIZE=2]U nas dziś słoneczko na niebie ale zimno :roll: za oknem -2 ...zima nadchodzi wielkimi krokami .Piję gorącą kaff i myślę co by tu zrobić żeby Ozzulka wyciagnąć na siq :razz:...on chyba czuje ze jest mroz bo nie ma ochoty wstawać ...a zkolei nie lubię mrozu bo mnie uchi boleja na mrozie a Ozzy dostaje głupawki a jak jest na smyczy to nie wskazana ona ci jest:diabloti: Mimo wszystko ...życzę wszystkim Miłego Dzioneczka:loveu: Quote
jonQuilla Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Cześć :multi::multi::multi: Miłego dnia mamuniu :loveu: żeby Ci dzisiaj ucha nie zmarzły załóż nauszniki bądź czapaję jakąś ;) :evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Ja też właśnie zbieram się na poranne, mroźne siq - ino mi to coś nie wychodzi:roll::roll: brryyyy ... Quote
agbar Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Medorowa napisał(a):Ja też właśnie zbieram się na poranne, mroźne siq - ino mi to coś nie wychodzi:roll::roll: brryyyy ... A nie mozesz isc do cieplej ubikacji?? musisz na ten mroz wychodzic..ty nienormalna jakas jestes:loveu: ceeeeeeesc Alu:loveu::loveu::loveu: A ja informuje ze swieci slonko, liscie sie czerwienia i pachnie jesienia jak wsciekle:loveu:niebo blekitne i 8 stopni....uwielbiam taka jesien:loveu::loveu: Quote
Kiłi Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 [quote name='Alicja']no taka pani sedzia ....tak że już potem na wystawy z Ozzym nie jeździłam:grins: ...wariata z niego robić nie bede :roll: E tam każdy sędzia ma inne upodobania;) Trza jeździć na wystawy:diabloti: Nam z Mańkiem też mówiła baba że zad ma zawysoki a potem jakiś facet mówi, że ma zad jak prawdziwy kanarek także wszystko to kwestia interpretacji:diabloti: (mam nadzieje że dane nam będzie pojechać na jeszcze jakąś wystawe, bosh jeszcze jeden dzień ja tego nie wytrzymam:placz:) [quote name='Alicja'][SIZE=2]U nas dziś słoneczko na niebie ale zimno :roll: Ja te ciem słoneczko:placz:U nas śnieżyca:placz: A ja miałam tym wielgaśnym kangoosem pierwszy raz pojechać do sklepu, ja sie booooooooojeeee:placz::roll: Quote
Pysia Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Witaj Alu :loveu: Twa mam ma dzisiaj sexualne podejście do życia tylko że jest....sama :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Rinuś Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 dzień doberek :loveu::loveu::loveu: ee moja znajoma była ze swoją Juck Russel Terierką i jeden sędzia dał jej ocenę doskonałą a inny dobrą :shake: to tylko źle świadczy o sędziach :shake: Quote
malawaszka Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 agbar napisał(a): A ja informuje ze swieci slonko, liscie sie czerwienia i pachnie jesienia jak wsciekle:loveu:niebo blekitne i 8 stopni....uwielbiam taka jesien:loveu::loveu: :mdleje: a ta znowu bajki jakieś wymyśla :shake::shake::shake: Quote
Vectra Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Mamuśka zamów dla Ozziego kubrak u ciotki Taks ;) Quote
e.v.a Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 hejj hejjj mars napada do okola ludzi gromada:diabloti:muahahahahaa :loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Ala nie ma dostępu do kompa... informuję :diabloti: :loveu:cze Aluchna :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts