Alicja Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 [quote name='evaxon']a to przed kominkiem....yyyy grzejnikiem mozesz polozyc sobie:evil_lol: :shake:nie zaryzykuję ....mogłaby się od ciepełka skurczyć :hmmmm: Quote
Imbirka Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 doberek ALutka:multi::multi::multi::multi: wreszcie dopadłam do kompeczka:loveu: Quote
Rinuś Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 dobry wieczór :loveu::loveu::loveu::loveu: a u nas nowe foteczki :diabloti: Quote
Pysia Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Alu - skóro ze mnie zdjęta - mam coś specjalnie dla Ciebie :diabloti: Quote
Matusz Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Ala, ja znalazłem coś takiego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Gonitwa Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 O to Matuszowe się mnię podoba;) Hejo;) Quote
jonQuilla Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 To ja :) przyszłam i oglądam tutaj jakieś żubry, heinekeny i jak tak dalej pójdzie to nabiorę ochoty na piwo :evil_lol::evil_lol: Buźka i ściski dla Ozzulka :loveu: Quote
e.v.a Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name='Alicja']:shake:nie zaryzykuję ....mogłaby się od ciepełka skurczyć :hmmmm: yy nno to lepiej nie kładz:shake::shake: ja tez nie lubi ejak sie kurczy :siara: Quote
Wilejkaros Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Hmmmm, evaxon, ale to Tobie się kurczy czy tak ogólnie kurczy? Hehehehehe Quote
zuzolandia Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 http://images29.fotosik.pl/107/9c33575ad0118f63.jpg .heeeheh nie powiem co se pomyslalam jak zobaczylam fotke ;-) ehehheheheheh http://images29.fotosik.pl/107/715b8b92da8ef12d.jpg ...Ozzy prawie morderca ;-) eheheheheehheehhe witaj kochana ALICJO ;-) buzioleeeeeeeeeeeeeeeeeee Quote
Alicja Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 [quote name='Imbirka']doberek ALutka:multi::multi::multi::multi: wreszcie dopadłam do kompeczka:loveu: berek ...ja też znów się na chwilke dopchałam :diabloti: [quote name='Rinuś']dobry wieczór :loveu::loveu::loveu::loveu: a u nas nowe foteczki :diabloti: bry wieczór:loveu: zaraz lece [quote name='Pysia']Alu - skóro ze mnie zdjęta - mam coś specjalnie dla Ciebie :diabloti: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l26-1.jpg powiem mniammmmmm:p [quote name='Matusz']Ala, ja znalazłem coś takiego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://img.hotjpg.pl/2006-07/57dbbb625cc7213a15bda918491a2f57.jpg ;)dobre Mateusz ...dobre ;) [quote name='Gonitwa']O to Matuszowe się mnię podoba;) Hejo;) hejo :multi: ...no wiadomo;) [quote name='jonQuilla']To ja :) przyszłam i oglądam tutaj jakieś żubry, heinekeny i jak tak dalej pójdzie to nabiorę ochoty na piwo :evil_lol::evil_lol: Buźka i ściski dla Ozzulka :loveu: buziaczki córcia dobre piffko nie jest złe ;) Quote
Alicja Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 [quote name='evaxon']yy nno to lepiej nie kładz:shake::shake: ja tez nie lubi ejak sie kurczy :siara: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Wilejkaros']Hmmmm, evaxon, ale to Tobie się kurczy czy tak ogólnie kurczy? Hehehehehe :hmmmm: myślisz ze nam zdradzi tajemnicę ...;) [quote name='zuzolandia']http://images29.fotosik.pl/107/9c33575ad0118f63.jpg .heeeheh nie powiem co se pomyslalam jak zobaczylam fotke ;-) ehehheheheheh powiedz :grins: http://images29.fotosik.pl/107/715b8b92da8ef12d.jpg ...Ozzy prawie morderca ;-) eheheheheehheehhe witaj kochana ALICJO ;-) buzioleeeeeeeeeeeeeeeeeee witaj kochana Ineczko :grins: [quote name='Vectra']Bry wieczór :diabloti: bry córcia :multi: Quote
zuzolandia Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 WSTYDKAM SIE ;-) no ale skoro nalegasz ehheheh to tak jakby sexi menczizna robil se klocuszka ;-) hehehehehhehehehehehehehhehehehehh Quote
Alicja Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 [quote name='zuzolandia']WSTYDKAM SIE ;-) no ale skoro nalegasz ehheheh to tak jakby sexi menczizna robil se klocuszka ;-) hehehehehhehehehehehehehhehehehehh :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: sexi mężczyzna ładował śrut do luftbixy;).... a Ozzulek wie że do broni palnej ;)sie nie należy zbliżać :razz: Quote
zuzolandia Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 mundry Ozzy mundry !!! a kogo mordowal sexi menczizna???? Quote
Alicja Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 [quote name='zuzolandia']mundry Ozzy mundry !!! a kogo mordowal sexi menczizna???? :roll:...taka karteczkę z kółeczkami :grins: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:do której ja nie trafiam :oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Imbirka Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Dzień dobry ALutka z samego rana:multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 [quote name='Imbirka']Dzień dobry ALutka z samego rana:multi::multi::multi: doberek z samego raniolka Quote
Imbirka Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='Alicja']doberek z samego raniolka a ja już pracuśkam:cool3:... tzn. siedze w pracy, dopijam kawusię, budzę się na dogo... i pomału zbieram siły do pracy:roll: Quote
Alicja Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 [quote name='Imbirka']a ja już pracuśkam:cool3:... tzn. siedze w pracy, dopijam kawusię, budzę się na dogo... i pomału zbieram siły do pracy:roll: :razz:ja dopilam kaff zaraz lece do sklepiku i z piesem .......u nas zimno :placz: Quote
Imbirka Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='Alicja']:razz:ja dopilam kaff zaraz lece do sklepiku i z piesem .......u nas zimno :placz: u nas też:placz::placz::placz: stałam na przystanku i strasznie zmarzłam:cool3: Quote
Alicja Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 [quote name='Imbirka']u nas też:placz::placz::placz: stałam na przystanku i strasznie zmarzłam:cool3:rękawiczki przygotowałam :roll:...mam nadzieje że nie zamarzne... na dobry początek Ozzy ;) Quote
emdziolek Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Jestem też u Ciebie:loveu: Dziendoberkuje Ci i zmykam jeszcze na miau a później do szkoły:roll: buziaki i miłego dnia:cool3: Quote
Recommended Posts