Pimpek Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Dzieńdoberek Ozzulce !:loveu: A ja jak zwykle daaaaaawno tu byłam !:angryy: Quote
clockwork Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 melduje że gospodyni blogasa została exmitowana z kompecka... Qba wygrał bój :olympic: ale wróci tu jeszcze jak położy dziecko spać :p Quote
zuzolandia Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 nie mo czego zalowac .......... zamulone dogo przyprawio mnie o mdlosci.......... Quote
Alicja Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 [quote name='Iwona1984']witam nareszcoie powrocilam z Emotioikonkami:razz::razz::razz::razz::multi::multi::multi::multi::multi::multi: czyli jesteś pełnowartościowa :evil_lol: [quote name='anetta']witanko wieczorową porą :multi: Muli, muli, przed chwilą miałam server too busy :diabloti: witanko w zamulalym dogo [quote name='evaxon']:siara: dasz cukierka i wybacze ze mnie nie zauwazylas:siara: oć ciocia kupiła cukierasy :p:loveu: [quote name='Pandisia']Hey. Pozdrowionka . Nadążyć za Wami ciężko przy tym mulącym dogo. Super były zdjęcia i drapaczka też :eviltong:;) witaneczko sasiadeczko ;) [quote name='Pimpek']Dzieńdoberek Ozzulce !:loveu: A ja jak zwykle daaaaaawno tu byłam !:angryy: doberek Pimpulce:multi: [quote name='clockwork']melduje że gospodyni blogasa została exmitowana z kompecka... Qba wygrał bój :olympic: ale wróci tu jeszcze jak położy dziecko spać :p ha ha ...widzę żeś doinformowała naszych gości ....dzięki :grins: dziecko poszło z piesem na psacer :p [quote name='zuzolandia']nie mo czego zalowac .......... zamulone dogo przyprawio mnie o mdlosci.......... ale jo śmigom po tym dogo jak błyskawica :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
teqquila Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Witaj Alu :) a ja nie smigam :shake: kurka musze se chyba podpicowac kompa by smigal :diabloti: Quote
Alicja Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 [quote name='teqquila']Witaj Alu :) a ja nie smigam :shake: kurka musze se chyba podpicowac kompa by smigal :diabloti: :angryy::angryy::angryy:mój kompek też nie śmiga.... to ja śmigam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: dogo muli masakrycznie :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
e.v.a Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='Alicja'] oć ciocia kupiła cukierasy :p:loveu: :multi::multi::multi::multi: to ciotka pokaze jednego :cool3: i da przy okzaji:evil_lol: Quote
teqquila Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 oj Alu ty smigasz po dogo jak to tak ?? odchudzasz sie czy co :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 [quote name='evaxon']:multi::multi::multi::multi: to ciotka pokaze jednego :cool3: i da przy okzaji:evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='Alicja'] a moge wsystkie??:loveu::loveu: Quote
Alicja Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 [quote name='teqquila']oj Alu ty smigasz po dogo jak to tak ?? odchudzasz sie czy co :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:taaaaa koniecznie się muszę odchudzić ;) Quote
Alicja Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 [quote name='evaxon']a moge wsystkie??:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:mogesz ....... Quote
clockwork Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 qfffaaaaa.. tu takie słodkości a ja w klatce u zuzki zamkniąta :placz::placz: Quote
Alicja Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 [quote name='clockwork']qfffaaaaa.. tu takie słodkości a ja w klatce u zuzki zamkniąta :placz::placz: no oć nie slimtaj .:glaszcze:...wyciąglam cie weź cukieraska Quote
e.v.a Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 anetta napisał(a):Od słodyczy psują się zęby :eviltong: a og paplania język boli:diabloti: :loveu::loveu::loveu:Aluu aj low juuu Quote
Alicja Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 [quote name='anetta']Od słodyczy psują się zęby :eviltong: wszystko się kiedyś zepsuje to po co se żałować i odmawiać przyjemności;) cześć :p [quote name='evaxon']a og paplania język boli:diabloti: .....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu::loveu::loveu:Aluu aj low juuu cieszkam Effuniu :loveu::loveu::loveu:ze smakowaly :grins: Doberek wszystkim porannie ...piję kaff ..za oknem jest szaro , buro i ponuro ...na termometrze ok 7 stopni , własnie uslyszałam że dziś ....nareszcie piątek :razz:i nie wiem czy mam się cieszkać czy nie :hmmmm: ....narazie jeszcze mam 1 kompka dla 2 ...ale czynię kroki by to zmienić ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:znaczy ma być 2 kompek ...żebyśmy się dobrze zrozumieli :grins: Quote
jonQuilla Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Cześć mamuniu :) :multi::multi: Jestem nie pocieszona :roll: wczoraj sUonko świeciło ładnie a dzisiaj deszczy i deszczy...jak ja nie znoszę jesieni. Już chcę wiosnę :) :evil_lol::evil_lol: ale widzę że na poprawienie humoru tu jakieś łakocie są rozdawane :) :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 [quote name='jonQuilla']Cześć mamuniu :) :multi::multi: Jestem nie pocieszona :roll: wczoraj sUonko świeciło ładnie a dzisiaj deszczy i deszczy...jak ja nie znoszę jesieni. Już chcę wiosnę :) :evil_lol::evil_lol: ale widzę że na poprawienie humoru tu jakieś łakocie są rozdawane :) :evil_lol: cześć coreczko :multi::multi::multi: bierz łakocie ile chcesz ;)dla każdego coś smacznego :grins: a u nas dziś jak narazie nie pada .... [quote name='Hugo-Kochaś']Cześć - pijesz juz kawusię??:kaffee_2: cześć :multi::multi::multi: ja już wypiłam :p Quote
jonQuilla Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='Alicja']cześć coreczko :multi::multi::multi: bierz łakocie ile chcesz ;)dla każdego coś smacznego :grins: żeby tak nie żerować na innych to też przyniosłam łakocia ;) :evil_lol::evil_lol: Quote
Pandisia Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Cześć dobrze , że tu zajrzałam bo są smakołyki do mojej kawusi. :razz: Quote
clockwork Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='Alicja'] ...piję kaff ..za oknem jest szaro , buro i ponuro ...na termometrze ok 7 stopni , własnie uslyszałam że dziś ....nareszcie piątek :razz:i nie wiem czy mam się cieszkać czy nie :hmmmm: ....narazie jeszcze mam 1 kompka dla 2 ...ale czynię kroki by to zmienić ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:znaczy ma być 2 kompek ...żebyśmy się dobrze zrozumieli :grins: uffffffffffff.... dobrze żem doczytała do końca... bom sie zlękła że chcesz wypatroszyć Qbe :eek2::eek2: DOBEREK ALUTKA!!!!:hand::hand::hand: która mnie bydzi w środku nocy.... kto to widział wysyłać eski o 7:40 :shake::shake::evil_lol: :B-fly::B-fly::B-fly: Quote
Alicja Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 [quote name='jonQuilla']żeby tak nie żerować na innych to też przyniosłam łakocia ;) :evil_lol::evil_lol: mniam ........córcia to się dziś zasłodzimy :grins: [quote name='Pandisia']Cześć dobrze , że tu zajrzałam bo są smakołyki do mojej kawusi. :razz: doberek ....nie ma to jak slodkości do kawusi ;) Quote
Alicja Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 [quote name='clockwork']uffffffffffff.... dobrze żem doczytała do końca... bom sie zlękła że chcesz wypatroszyć Qbe :eek2::eek2: no gdzież by tam :roll:....a kto mi Ozzulka przypilnuje jak wybywam z domeczku :evil_lol:....a 2 kompek koniecznie :grins: DOBEREK ALUTKA!!!!:hand::hand::hand: która mnie bydzi w środku nocy.... kto to widział wysyłać eski o 7:40 :shake::shake::evil_lol: :B-fly::B-fly::B-fly: BEREK obudzona Madzialeno :multi::multi::multi:....:hmmmm: w środku nocy :crazyeye::crazyeye::crazyeye:któż to odważył sie wysyłać eski tak rano :shake:...ja to wysyłam ale o 7.42 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts