Medorowa Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Ale tu słodko, ło losie:loveu: Doberek mówię, biorę se cuksa i idę dalej:loveu: Quote
Alicja Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 [quote name='Medorowa']Ale tu słodko, ło losie:loveu: Doberek mówię, biorę se cuksa i idę dalej:loveu: bier dziołcha dla wszystkich styknie :p doberek :grins: Quote
Pandisia Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Najlepsze , że to najzdrowsze cuksy na świecie:megagrin:. Quote
natija Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 witam,wiedze,ze dzisiaj tu bardzo slodzutko,wiec jak wszyscy biora to biore i ja:):)lizaki oczywiscie biore:cool3:;););) Quote
Medorowa Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='Alicja']bier dziołcha dla wszystkich styknie :p doberek :grins: Normalnie blozek mlekiem i miodem płynący:evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 [quote name='Pandisia']Najlepsze , że to najzdrowsze cuksy na świecie:megagrin:. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....trocha szklokow i ile radości ;) [quote name='natija']witam,wiedze,ze dzisiaj tu bardzo slodzutko,wiec jak wszyscy biora to biore i ja:):)lizaki oczywiscie biore:cool3:;););) częstuj się kochana ...nie ma to jak odpowiednia dawka cukru i humoru :grins: Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 czesc Ala mam juz sposób na drugiego psa :multi: po ślubie to sie zmieni ja będę rządziła :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: eh... tylko wytrzymac do tego 13 wrzesnia i dobre sie skończy :diabloti:sprzedam Caponorda:evil_lol::razz::razz: kupie staffika,:loveu: albo dwa i oczywiscie amstaffa:loveu::loveu::loveu:.. i jeszcze mi zostanie na wystawy smigac:multi::multi::multi::multi: Quote
clockwork Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='Pandisia']Najlepsze , że to najzdrowsze cuksy na świecie:megagrin:. a które są najchorsze :razz::razz: tak pytam z ciekawości :roll::roll: Quote
Matusz Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Witanko ! :multi::multi: i do napisania w poniedziałek :) Quote
Alicja Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 [quote name='Iwona1984']czesc Ala mam juz sposób na drugiego psa :multi: po ślubie to sie zmieni ja będę rządziła :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: eh... tylko wytrzymac do tego 13 wrzesnia i dobre sie skończy :diabloti:sprzedam Caponorda:evil_lol::razz::razz: kupie staffika,:loveu: albo dwa i oczywiscie amstaffa:loveu::loveu::loveu:.. i jeszcze mi zostanie na wystawy smigac:multi::multi::multi::multi: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:aleś sobie dobrze wymyśliła ;) wiadomo jak kobitka coś wykombinuje to musi grać ;) [quote name='clockwork']a które są najchorsze :razz::razz: tak pytam z ciekawości :roll::roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pandisia Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='clockwork']a które są najchorsze :razz::razz: tak pytam z ciekawości :roll::roll: Te najchorsze to tuczą cholernie ale też smakują:eviltong: najlepiej (mówię o sobie). Tak przy okazji to Cię pozdrawiam serdecznie bo ja jestem była jastrzębianka :loveu: a teraz rybniczanka . Quote
clockwork Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='Pandisia']Te najchorsze to tuczą cholernie ale też smakują:eviltong: najlepiej (mówię o sobie). Tak przy okazji to Cię pozdrawiam serdecznie bo ja jestem była jastrzębianka :loveu: a teraz rybniczanka . o masz... z takiego pięknego Jebia :roll: wyjechałas do jakiegoś tam Rybola :shake::shake: ehhhhhh... zero w tobie patriotyzmu.... lokalnego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: pozdrawiam Cie też ;) Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:aleś sobie dobrze wymyśliła ;) wiadomo jak kobitka coś wykombinuje to musi grać ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: pewnie ze musi teraz to ja tylko go nagonię żeby Caponordzika do porządku doprowadzał bo musi błyszczeć na cacy jak go wystawie na allegro:evil_lol: Quote
Alicja Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 [quote name='Medorowa']Normalnie blozek mlekiem i miodem płynący:evil_lol::evil_lol: :mad::mad::mad:ty mnie tu mleka i mioda nie rozlewaj bo dostaniesz mopa i będziesz pucować :razz: [quote name='Matusz']Witanko ! :multi::multi: i do napisania w poniedziałek :) witanko :multi::multi: i czekam na newsy powystawowe;) Quote
Alicja Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 [quote name='Pandisia']Te najchorsze to tuczą cholernie ale też smakują:eviltong: najlepiej (mówię o sobie). Tak przy okazji to Cię pozdrawiam serdecznie bo ja jestem była jastrzębianka :loveu: a teraz rybniczanka . o masz ;)kolejna ze zdrojowego miasta :razz: [quote name='clockwork']o masz... z takiego pięknego Jebia :roll: wyjechałas do jakiegoś tam Rybola :shake::shake: ehhhhhh... zero w tobie patriotyzmu.... lokalnego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: pozdrawiam Cie też ;) ooo zobacz jak się do mła Rybolka ludziska pchają :loveu: [quote name='Iwona1984']pewnie ze musi teraz to ja tylko go nagonię żeby Caponordzika do porządku doprowadzał bo musi błyszczeć na cacy jak go wystawie na allegro:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:no proszę ...i nawet mu do głowy nie przyjdzie by odmówić ;) Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='Alicja'] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:no proszę ...i nawet mu do głowy nie przyjdzie by odmówić ;) on uwielbia go polerowac czyscic dokrecac srobki srobeczki zawory i te sprawy jak myślicie będzie za niego staffik w stylu ala FRANO:loveu::loveu::loveu: i suczka dla KSIECIUNIA:razz::razz::oops::oops: 2003 rocznik.. hehe dobrze ze M nie zaglada na dogo:evil_lol::diabloti: Quote
Pandisia Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='clockwork']o masz... z takiego pięknego Jebia :roll: wyjechałas do jakiegoś tam Rybola :shake::shake: ehhhhhh... zero w tobie patriotyzmu.... lokalnego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: pozdrawiam Cie też ;) Mój TZ też z Rybnika no i tak się dałam zbałamucić a ,że kiedyś szkoliłam się w Rybnickiej szkole to i sentyment był. Tęskno czasem za Jastrzębiem :-(. Quote
Rinuś Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 ale narobiłyście smaku tymi słodyczami :razz: to ja właśnie jem czekoladę bąbelkową :evil_lol: Quote
clockwork Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='Pandisia']Mój TZ też z Rybnika no i tak się dałam zbałamucić a ,że kiedyś szkoliłam się w Rybnickiej szkole to i sentyment był. Tęskno czasem za Jastrzębiem :-(. straszne..... a to taki kawał drogi :evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 tu nie dałam rady wszystkiego :shake: dogomuł doprowadza mnie do szału :angryy: Quote
clockwork Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='malawaszka']tu nie dałam rady wszystkiego :shake: dogomuł doprowadza mnie do szału :angryy: a załuj... żałuj :razz::razz: Quote
Alicja Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 [quote name='Iwona1984']on uwielbia go polerowac czyscic dokrecac srobki srobeczki zawory i te sprawy jak myślicie będzie za niego staffik w stylu ala FRANO:loveu::loveu::loveu: i suczka dla KSIECIUNIA:razz::razz::oops::oops: 2003 rocznik.. hehe dobrze ze M nie zaglada na dogo:evil_lol::diabloti: ;)musowo na psiaki wystarczy a moze jeszcze na jaką drobną przekąskę :evil_lol: [quote name='Pandisia']Mój TZ też z Rybnika no i tak się dałam zbałamucić a ,że kiedyś szkoliłam się w Rybnickiej szkole to i sentyment był. Tęskno czasem za Jastrzębiem :-(. oj ty zbalamucona ..... ale do Jastrzębia to 3 dni koniami :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='mia_mia']witam Ozzulca :cool1: witam bułkową panienkę :p [quote name='Rinuś']ale narobiłyście smaku tymi słodyczami :razz: to ja właśnie jem czekoladę bąbelkową :evil_lol: smacznego ;) [quote name='clockwork']straszne..... a to taki kawał drogi :evil_lol::evil_lol: nooooo juz napisalam że daleko ;)... [quote name='malawaszka']tu nie dałam rady wszystkiego :shake: dogomuł doprowadza mnie do szału :angryy: żałuj ...żałuj :grins: Quote
Pandisia Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='Alicja'] oj ty zbalamucona ..... ale do Jastrzębia to 3 dni koniami :evil_lol::evil_lol::evil_lol: święta prawda :oops: Quote
Alicja Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 [quote name='Iwona1984']on uwielbia go polerowac czyscic dokrecac srobki srobeczki zawory i te sprawy jak myślicie będzie za niego staffik w stylu ala FRANO:loveu::loveu::loveu: i suczka dla KSIECIUNIA:razz::razz::oops::oops: 2003 rocznik.. hehe dobrze ze M nie zaglada na dogo:evil_lol::diabloti: ;)musowo na psiaki wystarczy a moze jeszcze na jaką drobną przekąskę :evil_lol: [quote name='Pandisia']Mój TZ też z Rybnika no i tak się dałam zbałamucić a ,że kiedyś szkoliłam się w Rybnickiej szkole to i sentyment był. Tęskno czasem za Jastrzębiem :-(. oj ty zbalamucona ..... ale do Jastrzębia to 3 dni koniami :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='mia_mia']witam Ozzulca :cool1: witam bułkową panienkę :p [quote name='Rinuś']ale narobiłyście smaku tymi słodyczami :razz: to ja właśnie jem czekoladę bąbelkową :evil_lol: smacznego ;) [quote name='clockwork']straszne..... a to taki kawał drogi :evil_lol::evil_lol: nooooo juz napisalam że daleko ;)... [quote name='malawaszka']tu nie dałam rady wszystkiego :shake: dogomuł doprowadza mnie do szału :angryy: żałuj ...żałuj :grins: Quote
Recommended Posts