Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Medorowa']Ale tu słodko, ło losie:loveu: Doberek mówię, biorę se cuksa i idę dalej:loveu:
bier dziołcha dla wszystkich styknie :p
doberek :grins:

Posted

[quote name='Pandisia']Najlepsze , że to najzdrowsze cuksy na świecie:megagrin:.
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....trocha szklokow i ile radości ;)

[quote name='natija']witam,wiedze,ze dzisiaj tu bardzo slodzutko,wiec jak wszyscy biora to biore i ja:):)lizaki oczywiscie biore:cool3:;););)
częstuj się kochana ...nie ma to jak odpowiednia dawka cukru i humoru :grins:

Posted

czesc

Ala

mam juz sposób na drugiego psa :multi: po ślubie to sie zmieni ja będę rządziła :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:

eh... tylko wytrzymac do tego 13 wrzesnia i dobre sie skończy :diabloti:sprzedam Caponorda:evil_lol::razz::razz: kupie staffika,:loveu: albo dwa i oczywiscie amstaffa:loveu::loveu::loveu:.. i jeszcze mi zostanie na wystawy smigac:multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Iwona1984']czesc

Ala

mam juz sposób na drugiego psa :multi: po ślubie to sie zmieni ja będę rządziła :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:

eh... tylko wytrzymac do tego 13 wrzesnia i dobre sie skończy :diabloti:sprzedam Caponorda:evil_lol::razz::razz: kupie staffika,:loveu: albo dwa i oczywiscie amstaffa:loveu::loveu::loveu:.. i jeszcze mi zostanie na wystawy smigac:multi::multi::multi::multi:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:aleś sobie dobrze wymyśliła ;)
wiadomo jak kobitka coś wykombinuje to musi grać ;)

[quote name='clockwork']a które są najchorsze :razz::razz:

tak pytam z ciekawości :roll::roll:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']a które są najchorsze :razz::razz:

tak pytam z ciekawości :roll::roll:

Te najchorsze to tuczą cholernie ale też smakują:eviltong: najlepiej (mówię o sobie).
Tak przy okazji to Cię pozdrawiam serdecznie bo ja jestem była jastrzębianka :loveu: a teraz rybniczanka .

Posted

[quote name='Pandisia']Te najchorsze to tuczą cholernie ale też smakują:eviltong: najlepiej (mówię o sobie).
Tak przy okazji to Cię pozdrawiam serdecznie bo ja jestem była jastrzębianka :loveu: a teraz rybniczanka .

o masz... z takiego pięknego Jebia :roll: wyjechałas do jakiegoś tam Rybola :shake::shake:

ehhhhhh... zero w tobie patriotyzmu.... lokalnego :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

pozdrawiam Cie też ;)

Posted

[quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:aleś sobie dobrze wymyśliła ;)
wiadomo jak kobitka coś wykombinuje to musi grać ;)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

pewnie ze musi teraz to ja tylko go nagonię żeby Caponordzika do porządku doprowadzał bo musi błyszczeć na cacy jak go wystawie na allegro:evil_lol:

Posted

[quote name='Medorowa']Normalnie blozek mlekiem i miodem płynący:evil_lol::evil_lol:
:mad::mad::mad:ty mnie tu mleka i mioda nie rozlewaj bo dostaniesz mopa i będziesz pucować :razz:

[quote name='Matusz']Witanko ! :multi::multi:

i do napisania w poniedziałek :)

witanko :multi::multi:
i czekam na newsy powystawowe;)

Posted

[quote name='Pandisia']Te najchorsze to tuczą cholernie ale też smakują:eviltong: najlepiej (mówię o sobie).
o masz ;)kolejna ze zdrojowego miasta :razz:

[quote name='clockwork']o masz... z takiego pięknego Jebia :roll: wyjechałas do jakiegoś tam Rybola :shake::shake:

ehhhhhh... zero w tobie patriotyzmu.... lokalnego :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

pozdrawiam Cie też ;)

ooo zobacz jak się do mła Rybolka ludziska pchają :loveu:

[quote name='Iwona1984']pewnie ze musi teraz to ja tylko go nagonię żeby Caponordzika do porządku doprowadzał bo musi błyszczeć na cacy jak go wystawie na allegro:evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no proszę ...i nawet mu do głowy nie przyjdzie by odmówić ;)

Posted

[quote name='Alicja']

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no proszę ...i nawet mu do głowy nie przyjdzie by odmówić ;)

on uwielbia go polerowac czyscic dokrecac srobki srobeczki zawory i te sprawy

jak myślicie będzie za niego staffik w stylu ala FRANO:loveu::loveu::loveu: i suczka dla KSIECIUNIA:razz::razz::oops::oops:

2003 rocznik.. hehe dobrze ze M nie zaglada na dogo:evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']o masz... z takiego pięknego Jebia :roll: wyjechałas do jakiegoś tam Rybola :shake::shake:

pozdrawiam Cie też ;)

Mój TZ też z Rybnika no i tak się dałam zbałamucić a ,że kiedyś szkoliłam się w Rybnickiej szkole to i sentyment był. Tęskno czasem za Jastrzębiem :-(.

Posted

[quote name='Pandisia']Mój TZ też z Rybnika no i tak się dałam zbałamucić a ,że kiedyś szkoliłam się w Rybnickiej szkole to i sentyment był. Tęskno czasem za Jastrzębiem :-(.
straszne..... a to taki kawał drogi :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Iwona1984']on uwielbia go polerowac czyscic dokrecac srobki srobeczki zawory i te sprawy

jak myślicie będzie za niego staffik w stylu ala FRANO:loveu::loveu::loveu: i suczka dla KSIECIUNIA:razz::razz::oops::oops:

;)musowo na psiaki wystarczy a moze jeszcze na jaką drobną przekąskę :evil_lol:

[quote name='Pandisia']Mój TZ też z Rybnika no i tak się dałam zbałamucić a ,że kiedyś szkoliłam się w Rybnickiej szkole to i sentyment był. Tęskno czasem za Jastrzębiem :-(.
oj ty zbalamucona .....
ale do Jastrzębia to 3 dni koniami :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='mia_mia']witam Ozzulca :cool1:
witam bułkową panienkę :p

[quote name='Rinuś']ale narobiłyście smaku tymi słodyczami :razz:
to ja właśnie jem czekoladę bąbelkową :evil_lol:

smacznego ;)

[quote name='clockwork']straszne..... a to taki kawał drogi :evil_lol::evil_lol:
nooooo juz napisalam że daleko ;)...

[quote name='malawaszka']tu nie dałam rady wszystkiego :shake: dogomuł doprowadza mnie do szału :angryy:
żałuj ...żałuj :grins:

Posted

[quote name='Iwona1984']on uwielbia go polerowac czyscic dokrecac srobki srobeczki zawory i te sprawy

;)musowo na psiaki wystarczy a moze jeszcze na jaką drobną przekąskę :evil_lol:

oj ty zbalamucona .....
ale do Jastrzębia to 3 dni koniami :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='mia_mia']witam Ozzulca :cool1:
witam bułkową panienkę :p

[quote name='Rinuś']ale narobiłyście smaku tymi słodyczami :razz:
to ja właśnie jem czekoladę bąbelkową :evil_lol:

smacznego ;)

[quote name='clockwork']straszne..... a to taki kawał drogi :evil_lol::evil_lol:
nooooo juz napisalam że daleko ;)...

[quote name='malawaszka']tu nie dałam rady wszystkiego :shake: dogomuł doprowadza mnie do szału :angryy:
żałuj ...żałuj :grins: