malawaszka Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Buuuahahahahha Sota - nie martw się - o ile dobrze pamiętam to Asher Bugajskiemu chyba też kiedyś dwa dodatkowe jajka wypatrzyła i też konsultowała u weta - ale że to Asher to głowy nie dam :hmmmm: AlKil napisał(a):NIE!!! Tz w domku, mógłby się zbiesić i już mieć dowód, że psy traktuję lepiej od niego...:cool3: buuuahahahahhah :roflt: No tom sie ubawiła z rana :loveu::loveu::loveu: Quote
emdziolek Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 :lol: jak tu wesoło:evil_lol: Eloł Alu:diabloti::loveu::loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 witaneczko z rana:multi::multi::multi::multi: Quote
PIKA Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Cześc Ala :multi: A Tyś się rozwiodla, ze nazwisko zgubiłas? :cool1: Quote
asher Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 malawaszka napisał(a):Buuuahahahahha Sota - nie martw się - o ile dobrze pamiętam to Asher Bugajskiemu chyba też kiedyś dwa dodatkowe jajka wypatrzyła i też konsultowała u weta - ale że to Asher to głowy nie dam :hmmmm: Możesz dać :lol: Tyle, że Bugajski nie miał dodatkowych jajek, a nowotwór prącia :megagrin: Quote
zuzolandia Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 a tak se pospamuja łobrozkiym ehehheheheh buzioleeeee CZARNA z Rybnika !!!!!!! Quote
malawaszka Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 asher napisał(a):Możesz dać :lol: Tyle, że Bugajski nie miał dodatkowych jajek, a nowotwór prącia :megagrin: buuuahahahahha :roflt: Quote
Honey Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Kurcze, pol roku mnie tu nie bylo, a Wy dalej o jajkach... :smhair2: :megagrin: :megagrin: Quote
zuzolandia Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Honey napisał(a):Kurcze, pol roku mnie tu nie bylo, a Wy dalej o jajkach... :smhair2: :megagrin: :megagrin: i pronciach :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
clockwork Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='sota36']a bo tak mnie za jendzora pociungly... żodyn cie za nic nie ciongnoł :diabloti::diabloti::diabloti: cześć Alutka... jestem sześćsetsześciesiątaszósta :diabloti::diabloti::diabloti: :multi: kawke? :razz::razz: a tera uwaga.... Ala odpowiada na wasze posty :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
teqquila Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 bom u Ali w blogasku jezdesmy :multi::multi: hehe tutaj zawsze ciekaw gadki sa :evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Cześć :multi::multi: Buziakuje a później wpadnę na ciut dłużej :) Quote
clockwork Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='BeaC'].to ja:diabloti::diabloti::diabloti: witaj w ten śpiąco bleeeeeeee poranek Witanko :p [quote name='Matusz']Witanko !! ;) miłego dnia ! ;);) Miłego dzionka;) [quote name='Anka12']Cześć Ala Czwarta jestem czwarta dziś u Cia wyższa matematyka ;) witanko Aniu :multi: [quote name='teqquila']Witanecka Alu :evil_lol: jam piata :evil_lol: fotki widzialam i o jojkach czytalam :evil_lol::evil_lol: srony nadrobilam :evil_lol: witaneczko :multi: Co za SRONY :hmmmm:nadrabiałaś:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Patka']witaj Alu globalne całusy :loveu: łapam te GLOBALNE caluski co by żaden nie uciekł:loveu: Quote
clockwork Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='malawaszka']Buuuahahahahha Sota - nie martw się - o ile dobrze pamiętam to Asher Bugajskiemu chyba też kiedyś dwa dodatkowe jajka wypatrzyła i też konsultowała u weta - ale że to Asher to głowy nie dam :hmmmm: :evil_lol:pamietam ....pamiętam ... buuuahahahahhah :roflt: No tom sie ubawiła z rana :loveu: kto rano wstaje ......ten się posmieje:eviltong::eviltong: [quote name='emdziolek']:lol: jak tu wesoło:evil_lol: Eloł Alu:diabloti::loveu::loveu::loveu: eloł EMI :diabloti::loveu::eviltong: [quote name='evaxon']witaneczko z rana:multi::multi::multi::multi: witaneczko Effeczko :multi: [quote name='PIKA']Cześc Ala :multi: A Tyś się rozwiodla, ze nazwisko zgubiłas? :cool1: :hmmmm: ...jeszcze nie a co masz w tym kierunku jakieś sugestie:razz:...bo wiesz muszę nad tym pomyśleć :evil_lol:Cześć PIKO:p [quote name='asher']Możesz dać :lol: Tyle, że Bugajski nie miał dodatkowych jajek, a nowotwór prącia :megagrin: no masz biedny Bugajski ...ileż on z Tobą już przeżył:roll: Quote
clockwork Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='zuzolandia'] a tak se pospamuja łobrozkiym ehehheheheh buzioleeeee CZARNA z Rybnika !!!!!!! morning RUDO z :hmmmm: kotem [quote name='Honey']Kurcze, pol roku mnie tu nie bylo, a Wy dalej o jajkach... :smhair2: :megagrin: :megagrin: czyli NIC nie straciłaś ;) [quote name='teqquila']bom u Ali w blogasku jezdesmy :multi::multi: hehe tutaj zawsze ciekaw gadki sa :evil_lol: no taaa gaduły znalazły se kaffejkę .....zawołajta jeszcze ADMINA :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='clockwork']żodyn cie za nic nie ciongnoł :diabloti::diabloti::diabloti: cześć Alutka... jestem sześćsetsześciesiątaszósta :diabloti::diabloti::diabloti: :multi: kawke? :razz::razz: Witaj 666:multi::multi::multi: poproszę kaff z 1 łyżeczką cukru :eviltong::eviltong::eviltong: a tera uwaga.... Ala odpowiada na wasze posty :eviltong::eviltong::eviltong: TO BYŁAM JA ALICJA Quote
clockwork Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='jonQuilla']Cześć :multi::multi: Buziakuje a później wpadnę na ciut dłużej :) :multi::multi::multi:witaj córcia ...:loveu: Quote
clockwork Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='Honey']Kurcze, pol roku mnie tu nie bylo, a Wy dalej o jajkach... :smhair2: :megagrin: :megagrin: [quote name='zuzolandia']i pronciach :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:koło niedzieli było jeszcze o cyckach :cool1: [quote name='teqquila']Witanecka Alu :evil_lol: jam piata :evil_lol: fotki widzialam i o jojkach czytalam :evil_lol::evil_lol: srony nadrobilam :evil_lol: a teqqiulka.... :hmmmm: o sromach... czy o czymś tam :diabloti::eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
asher Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='clockwork']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:koło niedzieli było jeszcze o cyckach :cool1: Ala, zmień tytuł galerii na "Kółko Anatomów Amatorów" :lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Aluniu, u Ciebie to nawet nie próbuje nadrobic bo jak zwykle ....gigantyczne zaleglosci....... przyszłam Ci przeslac caluska cieplego i pozdrowic.... Quote
teqquila Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='clockwork']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:koło niedzieli było jeszcze o cyckach :cool1: a teqqiulka.... :hmmmm: o sromach... czy o czymś tam :diabloti::eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: chodzilo mi o stronach :eviltong: zem nadrobilam zle mi siem napisalo ale pasuje do tej galerki hehe i do tych gaduszek :evil_lol: Quote
clockwork Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='asher']Ala, zmień tytuł galerii na "Kółko Anatomów Amatorów" :lol: jak amatorów... to mnie to nie dotyczy :roll::roll: :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
clockwork Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='asher']Ala, zmień tytuł galerii na "Kółko Anatomów Amatorów" :lol: :razz:...ta już mnie skrytykowano za zmianę nicku :cool1:a teraz zmiana tytułu blogasa:hmmmm: ....zresztą my nie AMATORZY ;)ino PROFESJONALIŚCI :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Agunia-Pańciunia)']Aluniu, u Ciebie to nawet nie próbuje nadrobic bo jak zwykle ....gigantyczne zaleglosci....... przyszłam Ci przeslac caluska cieplego i pozdrowic.... Witaj Aguniu :multi::loveu::multi:tak dawno Cię nie było .... [quote name='teqquila']chodzilo mi o stronach :eviltong: zem nadrobilam zle mi siem napisalo ale pasuje do tej galerki hehe i do tych gaduszek :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...tu pasuje wszystko ;) [quote name='evaxon']o masz... a one znowu dwie:diabloti: :hmmmm: niby kto .....że MY :roll:....;) Quote
e.v.a Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='clockwork'] :hmmmm: niby kto .....że MY :roll:....;) no My niby ze Wy :razz: Quote
Recommended Posts