malawaszka Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='clockwork'] co ja zrobie żem taka wredna bhahahaha chyba z 5 minut wgapiałam się w tą emotkę i czekałam aż coś się pojawi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Witanko :multi: http://images26.fotosik.pl/101/1c791e766fb64d27.jpg świetna minka :evil_lol: :loveu: Quote
Paula Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 :-o Praprababcia :loveu: Witanko Aluś :loveu: Buziaki dla Was :calus: Quote
teqquila Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Siemacha Alu :evil_lol: 1 z 1/2 :evil_lol: wiem ze mi w zielonym piknie hehe Quote
BeaC Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Hej wstałaś już?? kawujke piła???:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
jonQuilla Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Przyszłam się z Wami pościskać z rana :loveu: :evil_lol: Witajcie :multi::multi: Quote
Pysia Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [quote name='Alicja'] Witaj radująca się Pysiu :loveu: :multi::loveu: Witaj Alu dzisiaj też :multi: [quote name='PIKA']Oo wnusia :multi: Nastepnym razom jak będe miala czas to odwiedze Ciebie :diabloti: To czekam :multi: Ale u mnie teraz nudno :shake: Ale to nic bo dogociółki i tak odwiedzaja mnie choć jestem gościem rzadkim :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 [quote name='malawaszka']bhahahaha chyba z 5 minut wgapiałam się w tą emotkę i czekałam aż coś się pojawi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no tak ....liczyłaś na bonusik;) [quote name='agaciaaa']Witanko :multi: http://images26.fotosik.pl/101/1c791e766fb64d27.jpg świetna minka :evil_lol: :loveu: witanko:multi: [quote name='Paula_']:-o Praprababcia :loveu: Witanko Aluś :loveu: Buziaki dla Was :calus: witanko i buziaczki Pauluś :loveu: [quote name='teqquila']Siemacha Alu :evil_lol: 1 z 1/2 :evil_lol: wiem ze mi w zielonym piknie hehe witka zielona....;)....ja nie 1 z 1/2;) [quote name='BeaC']Hej wstałaś już?? kawujke piła???:diabloti::diabloti::diabloti: wylazłaś z wyra ...pijesz 4 kaff:cool1: Quote
Alicja Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 [quote name='jonQuilla']Przyszłam się z Wami pościskać z rana :loveu: :evil_lol: Witajcie :multi::multi: witaj Żonkilko:multi::loveu: [quote name='Pysia']:multi::loveu: Witaj Alu dzisiaj też :multi: cieszkam żeś radosna:p To czekam :multi: Ale u mnie teraz nudno :shake: Ale to nic bo dogociółki i tak odwiedzaja mnie choć jestem gościem rzadkim :loveu::loveu::loveu: ....Pysiu na dogo jak w życiu ;) Witanko wszystkim u nas mroźno i słonecznie Quote
AlKil Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Uff, dotarłam...:lol: Witaj Alu! U nas wcale nie mroźno. Quote
clockwork Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [quote name='clockwork'] wiedziałam ....:hmmmm: no powiem tak ,że się domyślałam :cool3:dziś udowodniłaś jaka jesteś :eviltong:...... teraz se już będziecie2 razy po 1/2 ??:-( co udowodniłam?? :razz::razz: no cooo????? :diabloti: napisz w czym jeszcze...:hmmmm: napisałabym że we musku... ale cza go najpierw mieć :roll: Napisał clockwork co ja zrobie żem taka wredna [quote name='malawaszka']bhahahaha chyba z 5 minut wgapiałam się w tą emotkę i czekałam aż coś się pojawi :evil_lol: buuuhahahhahaha... sie rozbestwiły ... bonusików sie zachciewa :razz: dla szprytnych inaczej... uwaga tłumacze co ja zrobie żem taka wredna MAUPA :diabloti: Quote
Alicja Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 [quote name='clockwork'] witanko złośliwa @ :evil_lol: :hand: :loveu: Quote
Alicja Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 [quote name='AlKil']Uff, dotarłam...:lol: Witaj Alu! U nas wcale nie mroźno. u nas była zamarznięta trawka :razz: Quote
Vectra Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [quote name='Alicja']u nas była zamarznięta trawka :razz: :crazyeye: znaczy idzie zima zła :placz: ja jak otwarłam dziś pierwszy raz oko to widziałam za oknem słonko , jak otwarłam po raz drugi słonko se poszło :shake: ale mimo wszystko witam gorąco :multi: :loveu: :diabloti: Quote
e.v.a Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 a u mnie ladnie dzisiaj:multi: i aku padły:mdleje: witaneczko:loveu: juz mi sie znudzil rozowy :roll: Quote
clockwork Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [quote name='Alicja']witanko złośliwa @ :evil_lol: :hand: :loveu: [quote name='Alicja']u nas była zamarznięta trawka :razz: ta trawka od dilerki??? :crazyeye: :crazyeye: Quote
Alicja Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 [quote name='clockwork'] :multi::multi:Bananek ...mniam chetnie zjem ...albo dam do salatki owocowej :grins: Quote
Anja33 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [quote name='Alicja'] :multi::multi:Bananek ...mniam chetnie zjem ...albo dam do salatki owocowej :grins: Hej Matulu Jak kcesz to Ci Wyśle banana bo ja nie lubiam Quote
Alicja Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 [quote name='Anka12']Hej Matulu Jak kcesz to Ci Wyśle banana bo ja nie lubiam to dawa ...bom od wczoraj godz 10.00 nic nie jadła....:roll: Quote
e.v.a Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 ja tu byłam :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
clockwork Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [quote name='Alicja']to dawa ...bom od wczoraj godz 10.00 nic nie jadła....:roll: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :boom: QWA!!!!!!! była w gościach i cie nie ugościli??? :shake::shake::oops: :Rose: :grins: Quote
malawaszka Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Witanko słoneczne i cieplutkie :loveu: bałam siewejść wcześniej bo myśłałam, że na nadrobienie ze dwie godziny zleca a tu luzik :multi: Quote
Alicja Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 [quote name='evaxon']ja tu byłam :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: :calus:.....Effcia boś Ty taka maleńka:loveu: [quote name='clockwork']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: :boom: QWA!!!!!!! była w gościach i cie nie ugościli??? :shake::shake::oops: :Rose: :grins: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...w domu też nie dali :shake:....... no a w gościach ciastki się żarło :oops: Quote
Alicja Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 [quote name='malawaszka']Witanko słoneczne i cieplutkie :loveu: bałam siewejść wcześniej bo myśłałam, że na nadrobienie ze dwie godziny zleca a tu luzik :multi: witanko :multi:...tu teraz spokojnie :razz:.... Quote
Recommended Posts