sota36 Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 W sumie fakt - chlopok to chlopok, tyle ze moj w poniedzialak mial ...4 jajka!!! I wyladowalismy u weta, ktory nas wysmial ( bom - durna baba- myslala, ze to jakis nowotwor od razu) a to bylo ...fuujjj - nie bede pisac.... Quote
Alicja Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 [quote name='sota36']W sumie fakt - chlopok to chlopok, tyle ze moj w poniedzialak mial ...4 jajka!!! I wyladowalismy u weta, ktory nas wysmial ( bom - durna baba- myslala, ze to jakis nowotwor od razu) a to bylo ...fuujjj - nie bede pisac.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...no tośta se narobili same stracha ;) Quote
malawaszka Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Vectra napisał(a):napisałam przedtem tu coś niesamowitego :diabloti: to mi się komp zrestartował , ale powróciłam Dzień dobry mówię wiosennie :multi: hahaha jakoś w to nie wierzę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a Ozzy zapadł chyba w sen zimowy :loveu: Quote
anetta Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Witaneczko :multi: Ucho mu stanęło :turn-l::turn-l: Quote
Alicja Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 [quote name='malawaszka']hahaha jakoś w to nie wierzę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a Ozzy zapadł chyba w sen zimowy :loveu: :hmmmm: .....a właściwie to nawet mi na rękę ...bo jak zimno to się wychodzić nie chce :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='anetta']Witaneczko :multi: Ucho mu stanęło :turn-l::turn-l: :razz:chcesz żeby Ozzy miał komplexy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 [quote name='sota36']W sumie fakt - chlopok to chlopok, tyle ze moj w poniedzialak mial ...4 jajka!!! I wyladowalismy u weta, ktory nas wysmial ( bom - durna baba- myslala, ze to jakis nowotwor od razu) a to bylo ...fuujjj - nie bede pisac.... :crazyeye::crazyeye::crazyeye: 4 jajka??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: pisz!!!! bom nie w temacie... a chce wiedzieć :cool1: co to :roll: Quote
e.v.a Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 [quote name='Alicja'] Effuniu nie wolno zazdrościć ....to nieładnie:shake: a ty moze nie zazdroscisz??:diabloti: [quote name='clockwork']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: 4 jajka??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: pisz!!!! bom nie w temacie... a chce wiedzieć :cool1: co to :roll: ja tez chce wiedziec co z tymi jajkami:razz::razz::razz: Quote
sota36 Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 [quote name='clockwork']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: 4 jajka??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: pisz!!!! bom nie w temacie... a chce wiedzieć :cool1: co to :roll: [quote name='evaxon']a ty moze nie zazdroscisz??:diabloti: ja tez chce wiedziec co z tymi jajkami:razz::razz::razz: alescie ciekawe! No nie! Wstydkam sie, ze tak sie dalam nabrac. Coz sie okazalo.. ze moj chlopok byl w silnej fazie ... no... no wiecie... i ciala jamiste mu sie tak powiekszyly! Ale jedna starsza pani pojawila sie przesraszona u weta. Mowila mu, ze myslala, ze po ...masowaniu... mu przejdzie! Wet powiedzial, ze ... fajnie... Quote
Alicja Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 [quote name='clockwork']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: 4 jajka??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: pisz!!!! bom nie w temacie... a chce wiedzieć :cool1: co to :roll: było kliknąć bym cię uświadomiła....:razz: [quote name='evaxon']a ty moze nie zazdroscisz??:diabloti: nie ....nie zazdraszczam .... ja tez chce wiedziec co z tymi jajkami:razz::razz::razz: a co liczysz że Rosołek tak może :hmmmm: [quote name='sota36']alescie ciekawe! No nie! Wstydkam sie, ze tak sie dalam nabrac. Coz sie okazalo.. ze moj chlopok byl w silnej fazie ... no... no wiecie... i ciala jamiste mu sie tak powiekszyly! Ale jedna starsza pani pojawila sie przesraszona u weta. Mowila mu, ze myslala, ze po ...masowaniu... mu przejdzie! Wet powiedzial, ze ... fajnie... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:było napisać kobitkom że Guciek miał chcice na kobitki ;) Quote
clockwork Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 [quote name='sota36']alescie ciekawe! No nie! Wstydkam sie, ze tak sie dalam nabrac. Coz sie okazalo.. ze moj chlopok byl w silnej fazie ... no... no wiecie... i ciala jamiste mu sie tak powiekszyly! Ale jedna starsza pani pojawila sie przesraszona u weta. Mowila mu, ze myslala, ze po ...masowaniu... mu przejdzie! Wet powiedzial, ze ... fajnie... :roflt::roflt::roflt: buuuhahahha.... SOTA!!! :B-fly::B-fly: przepraszam... czy ta starsza ani to TY :cool3::diabloti: to tak jak ja spanikowałam z legwanem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: że mu sie jakieś guzki porobiły- weta z samego Sosnowca postawiłam na nogi :oops::oops: Quote
sota36 Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Alus! Jo tak spanikowala! jo wiym, zem histeryca! Ale musialabys wiedziec, co sie dzialo ze mna - logiczne myslenie - wylaczylam. Tym bardzij, ze wiesz - ta data, co sie to wydarzylo... Dosc niefortunny zbieg okolicznosci. Quote
sota36 Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 [quote name='clockwork']:roflt::roflt::roflt: buuuhahahha.... SOTA!!! :B-fly::B-fly: przepraszam... czy ta starsza ani to TY :cool3::diabloti: to tak jak ja spanikowałam z legwanem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: że mu sie jakieś guzki porobiły- weta z samego Sosnowca postawiłam na nogi :oops::oops: nie , to inksza starsza pani, duzo starsiejsza ode mnie, choc ja tez nie siusiumajtka, ale panika byla!!!! Quote
e.v.a Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 buahahahahahahhaha :grin: dzieki za wyjasnienie:evil_lol: mi sie niec nie powieksza... Tigrze tez nie.. dlatego ten tego bylam ciekawa:grin: Alu a ty nie kłamczuchaj ze nie zazdroscisz:eviltong: Quote
Alicja Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 [quote name='sota36']Alus! Jo tak spanikowala! jo wiym, zem histeryca! Ale musialabys wiedziec, co sie dzialo ze mna - logiczne myslenie - wylaczylam. Tym bardzij, ze wiesz - ta data, co sie to wydarzylo... Dosc niefortunny zbieg okolicznosci. :glaszcze:...wiem Joluś ....racjonalnie było zaklikać na GG lebo na Skypka ...t Quote
emdziolek Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Cześć dziewczyny ja tylko na chwilke przyszłam sie witnąć i spadam zeby was nie pozarażać:diabloti: Quote
Alicja Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 [quote name='evaxon']buahahahahahahhaha :grin: dzieki za wyjasnienie:evil_lol: mi sie niec nie powieksza... Tigrze tez nie.. dlatego ten tego bylam ciekawa:grin: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Alu a ty nie kłamczuchaj ze nie zazdroscisz:eviltong: no dopsz...czasami i malućkich rzeczy :razz: Quote
sota36 Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 [quote name='Alicja']:glaszcze:...wiem Joluś ....racjonalnie było zaklikać na GG lebo na Skypka ...t ha! Ale u mnie z racjonalizmu nic wtedy nie bylo! A na wychodne od weta ( Boze, co ten Tomek z nami ma!!!) to sie jeszcze upewnilam, czymam ZDROWEGO PSA!!!!! Quote
Alicja Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 [quote name='sota36']ha! Ale u mnie z racjonalizmu nic wtedy nie bylo! A na wychodne od weta ( Boze, co ten Tomek z nami ma!!!) to sie jeszcze upewnilam, czymam ZDROWEGO PSA!!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:..biedny wujaszek :evil_lol: Quote
sota36 Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 WYSMIAL MNIE!!!!Ale nie szkodzi - wazne , zeby bylo wesolo! Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 czesc przyszlam sie przywitac :-(:placz: Quote
zuzolandia Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 CZE CZARNULKO ;-) eheheheheeh widze ze wpadka Jolci poszla w swiat heheheehehehehhe a taka zawstydkana wczoraj byla ;-) a dzisiej juz trabi na prawo i lewo hehehe;-) suma sumarum wyszlo mo ZDROWEGO JURNEGO SAMCA ;-) heheeheheh Quote
Alicja Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 [quote name='Iwona1984']czesc przyszlam sie przywitac :-(:placz:cześć Iwonko :glaszcze: ale czemu płakasz :razz: [quote name='zuzolandia']CZE CZARNULKO ;-) eheheheheeh widze ze wpadka Jolci poszla w swiat heheheehehehehhe a taka zawstydkana wczoraj byla ;-) a dzisiej juz trabi na prawo i lewo hehehe;-) suma sumarum wyszlo mo ZDROWEGO JURNEGO SAMCA ;-) heheeheheh CZE RUDZIASZKU:loveu: bo Jolcia nam się tukej otworzyła jak słoik z zymftem ;) Quote
AlKil Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 KURKA, lecę sprawdzać swoim piesom jajka....:-o Quote
Alicja Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 [quote name='AlKil']KURKA, lecę sprawdzać swoim piesom jajka....:-o :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale masować :hmmmm:nie będziesz :grins: Quote
AlKil Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale masować :hmmmm:nie będziesz :grins: NIE!!! Tz w domku, mógłby się zbiesić i już mieć dowód, że psy traktuję lepiej od niego...:cool3: Quote
Recommended Posts