Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W sumie fakt - chlopok to chlopok, tyle ze moj w poniedzialak mial ...4 jajka!!! I wyladowalismy u weta, ktory nas wysmial ( bom - durna baba- myslala, ze to jakis nowotwor od razu) a to bylo ...fuujjj - nie bede pisac....

Posted

[quote name='sota36']W sumie fakt - chlopok to chlopok, tyle ze moj w poniedzialak mial ...4 jajka!!! I wyladowalismy u weta, ktory nas wysmial ( bom - durna baba- myslala, ze to jakis nowotwor od razu) a to bylo ...fuujjj - nie bede pisac....
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...no tośta se narobili same stracha ;)

Posted

Vectra napisał(a):
napisałam przedtem tu coś niesamowitego :diabloti: to mi się komp zrestartował , ale powróciłam

Dzień dobry mówię wiosennie :multi:

hahaha jakoś w to nie wierzę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a Ozzy zapadł chyba w sen zimowy :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']hahaha jakoś w to nie wierzę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a Ozzy zapadł chyba w sen zimowy :loveu:
:hmmmm: .....a właściwie to nawet mi na rękę ...bo jak zimno to się wychodzić nie chce :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='anetta']Witaneczko :multi:

Ucho mu stanęło :turn-l::turn-l:
:razz:chcesz żeby Ozzy miał komplexy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='sota36']W sumie fakt - chlopok to chlopok, tyle ze moj w poniedzialak mial ...4 jajka!!! I wyladowalismy u weta, ktory nas wysmial ( bom - durna baba- myslala, ze to jakis nowotwor od razu) a to bylo ...fuujjj - nie bede pisac....

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: 4 jajka??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
pisz!!!! bom nie w temacie... a chce wiedzieć :cool1: co to :roll:

Posted

[quote name='Alicja']
Effuniu nie wolno zazdrościć ....to nieładnie:shake:

a ty moze nie zazdroscisz??:diabloti:

[quote name='clockwork']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: 4 jajka??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

ja tez chce wiedziec co z tymi jajkami:razz::razz::razz:

Posted

[quote name='clockwork']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: 4 jajka??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

[quote name='evaxon']a ty moze nie zazdroscisz??:diabloti:

alescie ciekawe! No nie! Wstydkam sie, ze tak sie dalam nabrac. Coz sie okazalo.. ze moj chlopok byl w silnej fazie ... no... no wiecie... i ciala jamiste mu sie tak powiekszyly! Ale jedna starsza pani pojawila sie przesraszona u weta. Mowila mu, ze myslala, ze po ...masowaniu... mu przejdzie! Wet powiedzial, ze ... fajnie...

Posted

było kliknąć bym cię uświadomiła....:razz:

[quote name='evaxon']a ty moze nie zazdroscisz??:diabloti:
nie ....nie zazdraszczam ....

a co liczysz że Rosołek tak może :hmmmm:

[quote name='sota36']alescie ciekawe! No nie! Wstydkam sie, ze tak sie dalam nabrac. Coz sie okazalo.. ze moj chlopok byl w silnej fazie ... no... no wiecie... i ciala jamiste mu sie tak powiekszyly! Ale jedna starsza pani pojawila sie przesraszona u weta. Mowila mu, ze myslala, ze po ...masowaniu... mu przejdzie! Wet powiedzial, ze ... fajnie...
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:było napisać kobitkom że Guciek miał chcice na kobitki ;)

Posted

[quote name='sota36']alescie ciekawe! No nie! Wstydkam sie, ze tak sie dalam nabrac. Coz sie okazalo.. ze moj chlopok byl w silnej fazie ... no... no wiecie... i ciala jamiste mu sie tak powiekszyly! Ale jedna starsza pani pojawila sie przesraszona u weta. Mowila mu, ze myslala, ze po ...masowaniu... mu przejdzie! Wet powiedzial, ze ... fajnie...
:roflt::roflt::roflt: buuuhahahha.... SOTA!!! :B-fly::B-fly:

przepraszam... czy ta starsza ani to TY :cool3::diabloti:

to tak jak ja spanikowałam z legwanem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: że mu sie jakieś guzki porobiły- weta z samego Sosnowca postawiłam na nogi :oops::oops:

Posted

Alus! Jo tak spanikowala! jo wiym, zem histeryca! Ale musialabys wiedziec, co sie dzialo ze mna - logiczne myslenie - wylaczylam. Tym bardzij, ze wiesz - ta data, co sie to wydarzylo... Dosc niefortunny zbieg okolicznosci.

Posted

[quote name='clockwork']:roflt::roflt::roflt: buuuhahahha.... SOTA!!! :B-fly::B-fly:

przepraszam... czy ta starsza ani to TY :cool3::diabloti:

to tak jak ja spanikowałam z legwanem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: że mu sie jakieś guzki porobiły- weta z samego Sosnowca postawiłam na nogi :oops::oops:

nie , to inksza starsza pani, duzo starsiejsza ode mnie, choc ja tez nie siusiumajtka, ale panika byla!!!!

Posted

buahahahahahahhaha :grin:

dzieki za wyjasnienie:evil_lol: mi sie niec nie powieksza... Tigrze tez nie.. dlatego ten tego bylam ciekawa:grin:

Alu a ty nie kłamczuchaj ze nie zazdroscisz:eviltong:

Posted

[quote name='sota36']Alus! Jo tak spanikowala! jo wiym, zem histeryca! Ale musialabys wiedziec, co sie dzialo ze mna - logiczne myslenie - wylaczylam. Tym bardzij, ze wiesz - ta data, co sie to wydarzylo... Dosc niefortunny zbieg okolicznosci.
:glaszcze:...wiem Joluś ....racjonalnie było zaklikać na GG lebo na Skypka ...t

Posted

[quote name='evaxon']buahahahahahahhaha :grin:

dzieki za wyjasnienie:evil_lol: mi sie niec nie powieksza... Tigrze tez nie.. dlatego ten tego bylam ciekawa:grin:
:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Alu a ty nie kłamczuchaj ze nie zazdroscisz:eviltong:
no dopsz...czasami i malućkich rzeczy :razz:

Posted

[quote name='Alicja']:glaszcze:...wiem Joluś ....racjonalnie było zaklikać na GG lebo na Skypka ...t
ha! Ale u mnie z racjonalizmu nic wtedy nie bylo! A na wychodne od weta ( Boze, co ten Tomek z nami ma!!!) to sie jeszcze upewnilam, czymam ZDROWEGO PSA!!!!!

Posted

[quote name='sota36']ha! Ale u mnie z racjonalizmu nic wtedy nie bylo! A na wychodne od weta ( Boze, co ten Tomek z nami ma!!!) to sie jeszcze upewnilam, czymam ZDROWEGO PSA!!!!!
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:..biedny wujaszek :evil_lol:

Posted

CZE CZARNULKO ;-)
eheheheheeh widze ze wpadka Jolci poszla w swiat heheheehehehehhe
a taka zawstydkana wczoraj byla ;-) a dzisiej juz trabi na prawo i lewo hehehe;-)

suma sumarum wyszlo mo ZDROWEGO JURNEGO SAMCA ;-) heheeheheh

Posted

[quote name='Iwona1984']czesc
przyszlam sie przywitac

:-(:placz:cześć Iwonko :glaszcze: ale czemu płakasz :razz:

[quote name='zuzolandia']CZE CZARNULKO ;-)
eheheheheeh widze ze wpadka Jolci poszla w swiat heheheehehehehhe
a taka zawstydkana wczoraj byla ;-) a dzisiej juz trabi na prawo i lewo hehehe;-)

suma sumarum wyszlo mo ZDROWEGO JURNEGO SAMCA ;-) heheeheheh
CZE RUDZIASZKU:loveu:
bo Jolcia nam się tukej otworzyła jak słoik z zymftem ;)

Posted

[quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale masować :hmmmm:nie będziesz :grins:

NIE!!! Tz w domku, mógłby się zbiesić i już mieć dowód, że psy traktuję lepiej od niego...:cool3: