jonQuilla Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Cześć :multi::multi: witając się z Wami potrąciłam właśnie herbate :evil_lol: to chyba te emocje :evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 [quote name='jonQuilla']ja widzę że Ozzulek ma problem z utrzymaniem ozora w mordce http://images34.fotosik.pl/21/171487b4156d0732.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jakbyś miała takiego wielkiego ozora jak Ozzy też byś miała problem :evil_lol::evil_lol: [quote name='Honey'] Poradz mi prosze jak wielokrotnie cytowac, bo widze, zes w tym mistrzyni :cool3: naciskasz przy każdym poście który chcesz zacytować .....potem i odpowiadasz na wszystkie ;) doberek Alu i reszta spod 10tki ;) :loveu: Quote
Alicja Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 [quote name='Honey']Czesc Alu ;) Poradz mi prosze jak wielokrotnie cytowac, bo widze, zes w tym mistrzyni :cool3: witaj :multi::multi: chcąc wielokrotnie cytować wklikujesz tylko w prawym dolnym rogu znaczek i z ilu postów chcesz cytujesz Quote
Alicja Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 [quote name='jonQuilla']Cześć :multi::multi: witając się z Wami potrąciłam właśnie herbate :evil_lol: to chyba te emocje :evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:witanko .....:multi::multi::multi::multi::multi:...no czkoda herbatki ;) ja mam kaff ...zapraszam :grins: [quote name='clockwork'] naciskasz przy każdym poście który chcesz zacytować .....potem i odpowiadasz na wszystkie ;) o proszę jaka fachowa podpowiedź ;)...dzięki za pomoc doberek Alu i reszta spod 10tki ;) :loveu: witanko :multi::loveu::multi:w imieniu całej Naszej 4ki Quote
teqquila Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Witaj Alu :) ja kcem kafki bom sniadania nie jadlam by sie na trening nie spoznic :evil_lol: Quote
clockwork Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 [quote name='teqquila']Witaj Alu :) ja kcem kafki bom sniadania nie jadlam by sie na trening nie spoznic :evil_lol: to ja też poprosze... bom właśnie na treningu.... trenuje paluchi na klawiaturce ;) Quote
ewelinabuck Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 witamy sie szaro porannie;););););) Quote
Alicja Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 [quote name='teqquila']Witaj Alu :) ja kcem kafki bom sniadania nie jadlam by sie na trening nie spoznic :evil_lol: [quote name='clockwork'] to ja też poprosze... bom właśnie na treningu.... trenuje paluchi na klawiaturce ;) Zapraszam Was na poranny kaff ;)i ciasteczka do niej [quote name='ewelinabuck']witamy sie szaro porannie;););););) Witaj:multi::multi::multi: .....u nas też szaro i buro Quote
teqquila Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 [quote name='Alicja']Zapraszam Was na poranny kaff ;)i ciasteczka do niej Witaj:multi::multi::multi: .....u nas też szaro i buro Alu :loveu: bardzo dziekujemy !! a dla Tysia on tyz bez sniadanka :evil_lol: Madzia my na treningu Agility od 8 rano :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 [quote name='teqquila'] Alu :loveu: bardzo dziekujemy !! a dla Tysia on tyz bez sniadanka :evil_lol: Madzia my na treningu Agility od 8 rano :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:dla Tyśka też się znalazło .... Quote
e.v.a Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 [quote name='Alicja'] nooo to sie nazywa blożek z klasa:multi::multi::multi: ciachaaa:loveu: i kaff:loveu: mmmmmm doberek:multi: Quote
jonQuilla Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 [quote name='Alicja']..no czkoda herbatki ;) ja mam kaff ...zapraszam :grins: a mogę powybrzydzać? ;) Bo ja bardzo chętnie wpadnę do Was ale nie pijam kaff czy mogłabym dostać herbatkę? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 [quote name='Alicja']Zapraszam Was na poranny kaff ;)i ciasteczka do niej to ciastka... czy placki ziemniaczane :razz: [quote name='teqquila'] Alu :loveu: bardzo dziekujemy !! a dla Tysia on tyz bez sniadanka :evil_lol: Madzia my na treningu Agility od 8 rano :evil_lol: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: agility... on-line?? :crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol: Quote
Honey Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 [quote name='clockwork']jakbyś miała takiego wielkiego ozora jak Ozzy też byś miała problem :evil_lol::evil_lol: naciskasz przy każdym poście który chcesz zacytować .....potem i odpowiadasz na wszystkie ;) doberek Alu i reszta spod 10tki ;) :loveu: dzieki ! :multi: [quote name='Alicja']witaj :multi::multi: chcąc wielokrotnie cytować wklikujesz tylko w prawym dolnym rogu znaczek i z ilu postów chcesz cytujesz udalo sie ! :multi: Quote
Alicja Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 [quote name='evaxon']nooo to sie nazywa blożek z klasa:multi::multi::multi: ciachaaa:loveu: i kaff:loveu: mmmmmm doberek:multi: berek Effuniu :loveu::loveu::loveu:dziś cię cioteczka nie pominęła ;) [quote name='jonQuilla']a mogę powybrzydzać? ;) Bo ja bardzo chętnie wpadnę do Was ale nie pijam kaff czy mogłabym dostać herbatkę? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zamiast herbatki gorąca czekoladka [quote name='clockwork'] to ciastka... czy placki ziemniaczane :razz: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: agility... on-line?? :crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol: mogą być i placki ;)......wyobraźnia dziala :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 [quote name='Honey']dzieki ! :multi: udalo sie ! :multi: BRAWO :multi::multi::multi: Quote
clockwork Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 [quote name='Honey']dzieki ! :multi: udalo sie ! :multi: Brawo!!!! zdolna bestyja z Ciebie ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: mów mi miszczu :cool1: [quote name='Alicja'] mogą być i placki ;)......wyobraźnia dziala :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :hmmmm: placki, placki Quote
Alicja Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 [quote name='clockwork']Brawo!!!! zdolna bestyja z Ciebie ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: mów mi miszczu :cool1: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:miszczynia ;) :hmmmm: placki, placki no patrzaj 4 male placki i ile radości ;) Quote
Rybka_39 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Cześć Alu, jakbym miała wsio przeczytać to by gały wyszły z orbit...więc tylko napiszę WITAm i POZDRAWIAM. Byłam napisałam pozdrowiłam:evil_lol: Quote
teqquila Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 [quote name='Alicja']Zapraszam Was na poranny kaff ;)i ciasteczka do niej Witaj:multi::multi::multi: .....u nas też szaro i buro [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dla Tyśka też się znalazło .... Tysiek bardzo dziekuje cioci ze o nim nie zap[pomniala:loveu: [quote name='clockwork'] :crazyeye::crazyeye::crazyeye: agility... on-line?? :crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol: nie agility na zywo z Tysiem na placu szkoleniowym :evil_lol::evil_lol: a co kcesz tom moge z Toba pobiegac :) ale Ty skaczesz :evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
e.v.a Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 [quote name='Alicja']berek Effuniu :loveu::loveu::loveu:dziś cię cioteczka nie pominęła ;) :loveu: i bardzo mnie to cieszy :loveu: Quote
AlKil Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Witaj Alicjo! Masz coś na depresję????:roll: Placków nie lubię...:shake: Quote
Lusiaczek Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Doberek Alu.Wpadlam sie zameldowac,ze tu bylam.Zaluje,ze nie zalapalam sie na placuchy,mniam.:bigcry:Moze innym razem zakosztuje Twoich specjalow.Buziole Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Dobry wieczór Alu :) Widzę, że się gaduły niebezpiecznie zbliżacie do okrąglutkiej 4000 strony ;) Quote
sota36 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 ŚĆ Alutko- wstalam o 5.14,pojechalam do pracy,zrobilam wojny wloskie, postawilam 3pały, posmialam sie ( ja z nich,oni ze mnie), i doczlapalam do chaty. Posprzatalam,,wygonilam psa ( ale wrocil :) ), nakarmilam, i teraz pije PIWO! Pewnie znow wczesnie wstane - jescze wczesnej. Jezu! Dajcie mi spac!!!! Swiat o swicie wcale nie jest taki cudny!!! ble, ble, ble - pomarudzilam se... ALe i tak Was KOCHAM!!! Quote
Recommended Posts