teqquila Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Alu gdzie zniknelas?? :evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Witanko z wieczora :loveu: Kliknij, jak wrócisz :razz: Jutro będę późno albo wcale :roll: Quote
anetta Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 ..nie no nie mów że nie widziałas takich cudów Ojj ciichaj :evil_lol: Coś pusto tutaj :cool3: Quote
Alicja Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 [quote name='Medorowa']Buhahahahahhahahaaaa:evil_lol: Nie ma to jak się z rana odstresować:evil_lol: witaj odstresowana z rana:multi: [quote name='jonQuilla']Cześć mamuniu :multi: Przyszłam tylko się przywitać bo uciekam do szkoły za chwilkę :) Buziaki :loveu: buziole:loveu::loveu::loveu: [quote name='basia2202']witanko poranne :multi: całusy od Zuzki :loveu: witanko :multi:i całuskuje:loveu: [quote name='emdziolek']Good Morning, gooood mooorning, [SIZE=-1]we talked the whole night through! Good morning, good morning to you!!:multi: Fana pioseneczka!! Miłego dnia!:loveu: heyka EMI rozśpiewana od samego rana:loveu: [quote name='Matusz']Witamy !! Doberek ! :multi: witanko Mateuszu :multi: [quote name='mia_mia']dzien dobry :p witamy sie i zyczymy milego dnia:cool3: hey mia mia:multi: [quote name='agaciaaa']Witanko bladym świtem :cool3: :evil_lol: miłedo dnia życzymy :)cześć Agatko :p [quote name='zuzolandia']Doberekkkkkkkk .........u nas tez cima zima i hu hu............. buzioleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee u mnie tysz teroski zima i cima;) [quote name='emdziolek']Alu........ pobudka ...wstałam o 6.30 .....:grins: [quote name='Wilejkaros']Ala chyba dzisiaj też wybyła? ano pisalam wczoraj że wybywam :p ;) Quote
Alicja Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dzień dobry w ten okropny deszczowy dzień :loveu: witaj Justynko :multi: [quote name='BeaC']iiiiiiiiiiiiiii iJa się witam i o zdrowie pytam:cool3: heyka Beo;)zdrówko oki [quote name='asher']Witaj Alicjo. Już tylko Alicjo... :p Hahaha, nie dośc, żeś Ocipiała, to jeszcze Najgorsiejsza :roflt: Kolekcjonujesz te tytuły, czy jak? :evil_lol: witam Cię ja ...już tylko Alicja :p [quote name='evaxon']:loveu:witaj Aluuuu:loveu: lululuuuu lululuuuuuu:loveu: witaj Effuniu :loveu: [quote name='basia2202']Alu.. gdzie Ty??:cool3: tęsknię... :oops: sprzątasz po remoncie u Madzialenki?:p oj Basiu ...byłam z wizytką :grins:....rozszyfrowałaś jednak gdzie :razz: [quote name='teqquila']Alu gdzie zniknelas?? :evil_lol::evil_lol: no zniknęłam i już jestem :grins: [quote name='Paula_']Witanko z wieczora :loveu: Kliknij, jak wrócisz :razz: Jutro będę późno albo wcale :roll: witaj Paula .....dotarłam :loveu: [quote name='anetta']Ojj ciichaj :evil_lol: Coś pusto tutaj :cool3:....cicho wszędzie ...głucho wszędzie ...co to bedzie ...co to będzie ;) [quote name='Matusz']Dobranoc Alicjo ;);) dobrej nocki Mateuszu Quote
Alicja Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 Witam raz jeszcze wszystkich :loveu::loveu::loveu: wrociwszy do domeczku :grins: ........:multi::multi::multi: Quote
zuzolandia Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 oooooooooooooooooooooooooooooooo ALICJA wrocila z KRAINY CZAROW !!!!!!!!!! Quote
Alicja Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 [quote name='zuzolandia']oooooooooooooooooooooooooooooooo ALICJA wrocila z KRAINY CZAROW !!!!!!!!!! :multi::multi::multi:tak wróciwszy z Tej Krainy :multi::loveu::multi: Quote
zuzolandia Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 i jakie wiesci ????????? co u BLUMUNKOWEJ Z JEBIA slychac???? Quote
Alicja Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 [quote name='zuzolandia']i jakie wiesci ????????? co u BLUMUNKOWEJ Z JEBIA slychac???? czary zobaczyta na fotaskach ....a bluwomenkowa jutro już melduje się na stanowisku ;)...żyje ....:grins: i to najważniejsze ;):loveu: Quote
zuzolandia Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 jaaaaaaaaa ale dej fota bo do jutraaaa to jeszcze kupaaa czsuuuuuuuu Quote
Alicja Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 [quote name='zuzolandia']jaaaaaaaaa ale dej fota bo do jutraaaa to jeszcze kupaaa czsuuuuuuuu ;)są u Klocuszka na blogasku :grins: Quote
Alicja Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 [quote name='evaxon']ja widzialam:multi: :loveu:widziałam Cię na blogasku ;) Quote
e.v.a Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 [quote name='Alicja']:loveu:widziałam Cię na blogasku ;) ja ciebie tez:evil_lol: Quote
Alicja Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 [quote name='evaxon']ja ciebie tez:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:......o masz ...a myślalam że się zakamuflowałam ;) Quote
jonQuilla Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 wittttaaaaaaaam :) :multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 [quote name='jonQuilla']wittttaaaaaaaam :) :multi::multi::multi: :multi::multi::loveu::multi::multi:Witanko córcia z samego raneczka Quote
sota36 Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Alus - to 3 listopada tez swietujemy!!!! Jak my wczoraj! Quote
AlKil Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Witaj Alu!:lol: jak mi się dzisiaj nic nie chce, a tyle mam roboty...:placz:Najchętniej bym se tu zagościła na dłużej, ale nie da się...buuuu:placz::placz: Quote
bonita Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Dobry sis:loveu: Chciała bym coś mądrego napisać, ale nic mi do głowy nie przychodzi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 [quote name='sota36']Alus - to 3 listopada tez swietujemy!!!! Jak my wczoraj! no a jak mogło by być inaczej ;) [quote name='AlKil']Witaj Alu!:lol: jak mi się dzisiaj nic nie chce, a tyle mam roboty...:placz:Najchętniej bym se tu zagościła na dłużej, ale nie da się...buuuu:placz::placz: zostań ...zrobię Ci kaff:p [quote name='bonita']Dobry sis:loveu: Chciała bym coś mądrego napisać, ale nic mi do głowy nie przychodzi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: dober madrze pisząca ;) Sis:loveu: Quote
Alicja Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 GŁOSUJCIE na Krakwecie :mdleje: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=91096#post8193756 Quote
BeaC Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 witaj zwrócona dogomaniaczko!!!! :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts