Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Rybka_39']Cześć Alu, jakbym miała wsio przeczytać to by gały wyszły z orbit...więc tylko napiszę WITAm i POZDRAWIAM.
Byłam napisałam pozdrowiłam:evil_lol:
na oki cza uważać ;)...witanko :multi::multi::multi:

[quote name='teqquila']Tysiek bardzo dziekuje cioci ze o nim nie zap[pomniala:loveu:
Bo Cioteczka koffa faflunki:loveu::loveu::loveu:

nie agility na zywo z Tysiem na placu szkoleniowym :evil_lol: a co kcesz tom moge z Toba pobiegac :) ale Ty skaczesz :evil_lol::evil_lol::diabloti:
sportowy team ;)...Tysiek biega :razz:...Tyśkowa skacze:p

[quote name='evaxon']

:loveu: i bardzo mnie to cieszy :loveu:

:multi::loveu:to cieszkam że Cię to cieszy :loveu:

[quote name='AlKil']Witaj Alicjo!
Masz coś na depresję????:roll: Placków nie lubię...:shake:
o masz ...ales maruda;)...na derpreche podobno czekolada :hmmmm: ja tam wolę piffko :evil_lol:

[quote name='Lusiaczek']Doberek Alu.Wpadlam sie zameldowac,ze tu bylam.Zaluje,ze nie zalapalam sie na placuchy,mniam.:bigcry:Moze innym razem zakosztuje Twoich specjalow.Buziole
Lusiaczku ..zapraszam jak wybierzesz się do Rybnika ;)to moje drzwi stoją dla was otworem :loveu:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dobry wieczór Alu :)
witanko Justynko :multi:

Widzę, że się gaduły niebezpiecznie zbliżacie do okrąglutkiej 4000 strony ;)
noo do 2000:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='sota36']ŚĆ Alutko- wstalam o 5.14,pojechalam do pracy,zrobilam wojny wloskie, postawilam 3pały, posmialam sie ( ja z nich,oni ze mnie), i doczlapalam do chaty. Posprzatalam,,wygonilam psa ( ale wrocil :) ), nakarmilam, i teraz pije PIWO! Pewnie znow wczesnie wstane - jescze wczesnej. Jezu! Dajcie mi spac!!!! Swiat o swicie wcale nie jest taki cudny!!! ble, ble, ble - pomarudzilam se... ALe i tak Was KOCHAM!!!
Joluśku moja:loveu::loveu::loveu:
Dlaczemu nie śpisz po nocach :hmmmm: wszystko poczytalam ...piff też wypilam i chcialabym jeszcze na moją chandre :oops:ale nie ma komu iść do sklepu ...więc pije sok z czarnej porzeczki ...

[quote name='Werka']za 20 stron bd 4 tysiaki! :multi:

:grins: u mnie za 9 będą 2000:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='sota36']Alus - postaw sok na kukuryfer , dodaj cukru - wino bedzie!

:multi::multi::multi:Joluś ....słonko TY moje przeca ja mam winko w bareczku :multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...zara lece odkorkować :multi:

Posted

[quote name='emdziolek']Buuu!!

JesteśMY tuuu:evil_lol:

Buuuu witam Was TU :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='sota36']Fajnie - zas kulezanki namawiam do picia...eh..idem sie powiesic...

no coś ty Joluś :razz:
nie wieszaj się ;)

[quote name='emdziolek']Haha nie rób tego!!:placz:

:lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Joluśka nas tak straszy ;)ona by Gutka nie zostawila:p

Posted

[quote name='emdziolek']Uehehehe ZOOFILIA!!!:evil_lol::evil_lol:
:diabloti:..jak tam zoofilia ...toż to najczystsza mniłość do zwierzaczków :loveu::loveu::loveu:

[quote name='Pysia']Melduję żem opiła się franciszkanerem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Gadam bzdury i mam w czubie nieźle :diabloti:
:hmmmm: a co to takiego ten franciszkanin ...bom jakaś niedoumiana :razz:

oj Pysiu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :calus:

[quote name='Gonitwa']Hejo;)

A ja diż... bezalkoholowo:(
heyo:multi:
no cóż ja z braku beeru pijam wino ....da się to wypić ...ponoć zdrowe :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Gonitwa']Wino- mniej zdrowe niż beer bo barwione;) Szkodzi na wątrobę bardziej;) no chyba że białe...
chyba nie było takie niezdrowe bo przeżyłam i nawet fajnie spałam i bezproblemowo wstalam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ale i tak piff bardziej mi smaczy :p

[quote name='Wilejkaros']Ciotki szalone,
czy ktoś spotkał się kiedyś z podobnie "ciężkim" przypadkiem? Nie mozemy odebrać Bezłapka z niezbyt udanej adopcji. Dziewczyna chyba niezrównoważona emocjonalnie.
Wątek na miau, lekko przerażający od strony 5:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=67118&postdays=0&postorder=asc&start=0

i na dogo:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=89826
Aniu ...napisalam już na wątku koteczka i u Madzi ze ja kociaczka bym odebrala ...własnie przez to niezrównoważenie emocjonalne ...ktoś o tak chwiejnym charakterze nie moze opiekować się istotą niepełnosprawną ...
a litość , ze go chciała ...każda z nas się lituje ...tylko rozsądek pozwala zachować zimną krew i nie reagować emocjami ...

Mam nadzieje ze uda się odebranie kotka dziewczynie...

[quote name='Paula_']Cześć Alutka :loveu: :loveu: :loveu:

Już Cię chciałam ochrzanić, że przerywniczków nie było :oops: ;) Ale są , są :multi:
http://images32.fotosik.pl/23/6ba2b79e95812a37.jpg
http://images31.fotosik.pl/23/a974916a52fd04f7.jpg
:roflt::grin: :loveu:
doberek Paula:loveu::loveu::loveu:
ale zrobiłam Ci niespodziankę :multi::multi::multi:
Fotki dubeltowe no nie ;)

[quote name='AlKil']Witaj Alu! Pysia piffko, a ja dizś narodowy napój z ziemniaków, czy tam z KARTOFLi użyłam...:loveu:
nie ma to jak na chandrę coś wlać w siebie ;)
Witanko Ewuś o tak ....:hmmmm: wczesnej godzinie :evil_lol:

[quote name='Martinee']Witam Witam

witam witam :hand: