Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='anetta']Cześć profesjonalistko :evil_lol::evil_lol:

Honey :o

cześć :multi::multi:

[quote name='teqquila']a now iedzialam ze wszystko pasuje i no doslownie :evil_lol::evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo tu musi wszystko grać ;)....
ale ładnie Ci w zieleni;)

Posted

[quote name='malawaszka']PIKA :lying:

Nie trzyj tak Tych slipek bo se zatrzesz i będa bolaly :eviltong:
[quote name='clockwork']
:hmmmm: ...jeszcze nie a co masz w tym kierunku jakieś sugestie:razz:...bo wiesz muszę nad tym pomyśleć :evil_lol:Cześć PIKO:p

To ja się zasugerowalam brakiem nazwiska :eviltong:

Posted

[quote name='clockwork']:roll:ale nie marw się Klockowa ino mi zrobila ignora:diabloti::diabloti::diabloti::eviltong::eviltong::eviltong:
ach ta Klockowa:shake::shake::shake:
w dupie jej si epoprzewracalo od tego remontu ...hahaha

Posted

[quote name='Vectra']jak nie o cyckach to o jajach ..... a to wszytsko u mojej mamusi Alusi :diabloti:
haha a teraz nawet o dupach ....

co nie Madzialena:diabloti:

Posted

[quote name='PIKA']Nie trzyj tak Tych slipek bo se zatrzesz i będa bolaly :eviltong:
:oops::oops::oops:a ja czytam jakich SLIPEK :crazyeye:....i po raz któryś wróciwszy do sedna doczytałam że o ŚLIPKA szło:evil_lol::evil_lol:
To ja się zasugerowalam brakiem nazwiska :eviltong:
oby nie ....chyba że mnie Pan C. w trąbę puści to sprawa będzie załatwiona odgórnie:roll:

[quote name='clockwork']

co ja zrobie żem taka wredna
wiedziałam ....:hmmmm: no powiem tak ,że się domyślałam :cool3:dziś udowodniłaś jaka jesteś :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:......
teraz se już będziecie2 razy po 1/2 ??:-(

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dzień dobry Alu :loveu:
doberek Justynko :multi:

[quote name='evaxon']ach ta Klockowa:shake::shake::shake:
w dupie jej si epoprzewracalo od tego remontu ...hahaha

a widzisz wiedzialam że coś im spadło :evil_lol:...ale nie wiedziałam ze na Madzi głowe;)

[quote name='Vectra']jak nie o cyckach to o jajach ..... a to wszytsko u mojej mamusi Alusi :diabloti:
no widzisz ....znowu u mnie ....mus zniknąć z DOGO ....bo zaś będzie zadyma:roll:

[quote name='clockwork']żeby tylko w doopie :siara::siara:
napisz w czym jeszcze...:hmmmm:

Posted

[quote name='Alicja']:oops::oops::oops:a ja czytam jakich SLIPEK :crazyeye:....i po raz któryś wróciwszy do sedna doczytałam że o ŚLIPKA szło:evil_lol::evil_lol:

jesuuuu trochę mnie nie bylo a juz taki brak zrozumienia :placz:

Posted

PIKA napisał(a):
jesuuuu trochę mnie nie bylo a juz taki brak zrozumienia :placz:

Moja babcia :multi::loveu::multi::loveu: Hura :multi: U Ali moja babcia :multi::loveu::multi::loveu:
Alu witaj :loveu:

Posted

[quote name='Gonitwa']Witam Cię Wrócona;)
:multi:Witaj ...cieszę się żeś tu zawitała

[quote name='PIKA']jesuuuu trochę mnie nie bylo a juz taki brak zrozumienia :placz:
:glaszcze:...oj PIKA ....proszę ...nie chcialam urazić ......:razz:..no weź się w garść :razz:..no ....:loveu::loveu::loveu:

[quote name='Pysia']Moja babcia :multi::loveu::multi::loveu: Hura :multi: U Ali moja babcia :multi::loveu::multi::loveu:
Witaj radująca się Pysiu :loveu:

Posted

[quote name='Pysia']Moja babcia :multi::loveu::multi::loveu: Hura :multi: U Ali moja babcia :multi::loveu::multi::loveu:
Oo wnusia :multi: Nastepnym razom jak będe miala czas to odwiedze Ciebie :diabloti:

[quote name='Alicja']:multi:Witaj ...cieszę się żeś tu zawitała

:glaszcze:...oj PIKA ....proszę ...nie chcialam urazić ......:razz:..no weź się w garść :razz:..no ....:loveu::loveu::loveu:

No mowilam, ze brak zrozumienia :evil_lol:
ja żartowałam :eviltong: