Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork']
emdziołu- żebyś nie odebrała tego jako nabijanie sie.... co do mamy...:loveu::loveu::loveu:

mame masz zajebistą !!!!

o tyle ... ;)

aaa.. u Ciebie też niebawem bede sobą... czyli normalna... musze tylko rozgryść Lusiaczka :diabloti::diabloti::cool1:

wiem że mama zajeTralala:siara: bo moja nie hehehe:lol:
no ja myśle że i u mnie bedziesz sie NORMALNIE zachowywać:diabloti:
U niej na luuuuuuuuzie - nie musisz jej gryźc bo poszczuje cie Vegą hahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

No i jezdem tutaj znowu. Behemocik pojechał do domku. Będzie miał tam 200m2 i własny ogród. Obok jest ziemia do kupienia, to moze się zainteresować i Go doglądać???? Hmm...
Moje wredne larwy (czyt. koty) nagle całkowicie straciły dla mnie zainteresowanie. Tak to chodziły, miziały, bawiły się i spały przy mnie i maluchu. A teraz mam się pocałować w...
Behemocik dostał myszkę tą fioletową i pomiaukulkał na do widzenia.
Ech...
Faktycznie, grunt, że przy mnie nie osiwiał ;)

Posted

[quote name='Wilejkaros']No i jezdem tutaj znowu. Behemocik pojechał do domku. Będzie miał tam 200m2 i własny ogród. Obok jest ziemia do kupienia, to moze się zainteresować i Go doglądać???? Hmm...
Moje wredne larwy (czyt. koty) nagle całkowicie straciły dla mnie zainteresowanie. Tak to chodziły, miziały, bawiły się i spały przy mnie i maluchu. A teraz mam się pocałować w...
Ech...
Faktycznie, grunt, że przy mnie nie osiwiał ;):multi::multi::multi:wow ...to Behemocik pojechał na luxusik :loveu::loveu::loveu:.To sie Cezary ucieszka jak mu opowiem :razz:......a może kup tą ziemię ...będą wiadomości z pierwszej ręki ;)
ha ha ....no wiadomo koty to dranie ...przyniosłas im kumpla a teraz co :cool3:

Posted

[quote name='emdziolek']wiem że mama zajeTralala:siara: bo moja nie hehehe:lol:
no ja myśle że i u mnie bedziesz sie NORMALNIE zachowywać:diabloti:
U niej na luuuuuuuuzie - nie musisz jej gryźc bo poszczuje cie Vegą hahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
;)i tak trzymać ...mam musi być oki.....wiem to po sobie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
U Nas Madzialena też się zachowuje normalnie ;)bo jest jak u sia :eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)i tak trzymać ...mam musi być oki.....wiem to po sobie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
U Nas Madzialena też się zachowuje normalnie ;)bo jest jak u sia :eviltong:

tak bede 3mać:evil_lol:
No bo tu to jak w domu hehe:diabloti: Prawieże

Posted

[quote name='emdziolek']tak bede 3mać:evil_lol:
No bo tu to jak w domu hehe:diabloti: Prawieże

;)otóż to ...i jak rodzina :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Wstrętne kociury zazdrośniki! Tigra to się nawet myszką bawiła, którą porzuciła 10 miesięcy temu za kanapą. W sb ją wyciągnęłam dla Behemotka. Przypomniało jej się nagle, do czego toto służy.
Podziękuj Cezaremu bardzo! Domek miał już 2 rude kotki. Jeden żył 15 lat, a drugi 8 (odszedł na kocią białaczkę). Chcą mi Behemocika na Toffika przerobić. Przecież to diabeł wcielony (buja się na firance)!

Posted

[quote name='Wilejkaros']Wstrętne kociury zazdrośniki! Tigra to się nawet myszką bawiła, którą porzuciła 10 miesięcy temu za kanapą. W sb ją wyciągnęłam dla Behemotka. Przypomniało jej się nagle, do czego toto służy.
Podziękuj Cezaremu bardzo! Domek miał już 2 rude kotki. Jeden żył 15 lat, a drugi 8 (odszedł na kocią białaczkę). Chcą mi Behemocika na Toffika przerobić. Przecież to diabeł wcielony (buja się na firance)!:diabloti:nie daj przerobić naszej bestyjki na mordoklejkę.........diablik wcielony :loveu::loveu::loveu:tak go kofffam ...za te firanke szczególnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Cezary dziś kazał sobie fotaski posłać do pracy na mailika ...panom kolegom pokazać ;)
No to domek się nam trafił :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='teqquila']Witajta Alu i reszcie :) alez tu nagadane :evil_lol: :evil_lol:
witaj u Nas :multi:
oj zaraz ze nagadane ;)
[quote name='evaxon']my prosimy fotki kotecka u Ali umieszczac:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:;)no ja myślę ze nasz pupilek pokaże sie tu jeszcze nie raz :loveu:

[quote name='tygra']tak tak umieszczać diabełka
śliczny jest
http://images21.fotosik.pl/383/188068b8eb4df2ad.jpg;)oj myślę że przyniesie pańciostwu wiele radości :loveu:

Posted

Cześć Alu:loveu:
Czy wybaczysz mi, jeżeli wszystkiego nie nadrobię:razz: Jeżeli nie, to nadrobię:roll:;):evil_lol:
Najważniejsze rzeczy wiem - masz urlopa:multi::multi::multi: A kotecek ma super:loveu:

Posted

Witaj sis :loveu:

Widziałam rudego małego kotecka :loveu: i cieszkam że ma szczęście i znalazł się w sjuper rękach dzięki Tz-towi i Tobie :loveu::multi:
A tak wogóle to jestem i cieszę się że tu do Cię przyszłąm, chociaż wszystkiego i tak nie nadrobiłam :oops::evil_lol:

Posted

[quote name='madzia i medor']Cześć Alu:loveu:
Czy wybaczysz mi, jeżeli wszystkiego nie nadrobię:razz: Jeżeli nie, to nadrobię:roll:;):evil_lol:
Najważniejsze rzeczy wiem - masz urlopa:multi::multi::multi: A kotecek ma super:loveu:koffam i wybaczam :p..no i kotecek super :loveu::evil_lol:

[quote name='bonita']Witaj sis :loveu:

Widziałam rudego małego kotecka :loveu: i cieszkam że ma szczęście i znalazł się w sjuper rękach dzięki Tz-towi i Tobie :loveu::multi:
A tak wogóle to jestem i cieszę się że tu do Cię przyszłąm, chociaż wszystkiego i tak nie nadrobiłam :oops::evil_lol:witanko ...my się też cieszkamy niezmiernie :loveu:

[quote name='emdziolek']Heja 1/3:loveu: wita cie dodatek specjalny hehehe:diabloti:
:razz:gdzie ten dodatek specjalny ;)czy to jakiś bonusik :p

Dobra mła koffane uciekam spać ....dziś zaspałam na 6 do pracki a jutro idę oddać papierzyska mojej szefowej i wolałabym być w pracy przed nią :razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Dobra ...bo Ozzulek się pogniewa...;)
Ozzy i jego kumpel Max....tym razem zapłotny...

http://images13.fotosik.pl/52/2433f2a772197c61.jpg

http://images23.fotosik.pl/69/634347123aa40536.jpg

http://images26.fotosik.pl/69/fc0c65e2afe135a5.jpg

http://images23.fotosik.pl/69/71ccdb16d6289f4f.jpg

http://images27.fotosik.pl/69/e507b268ee654380.jpg
Hej Alu
a jak ten Max nie jest zapłotny to czy się lubią?

Posted

[quote name='Wilejkaros']No i jezdem tutaj znowu. Behemocik pojechał do domku. Będzie miał tam 200m2 i własny ogród. Obok jest ziemia do kupienia, to moze się zainteresować i Go doglądać???? Hmm...
Ech...
Faktycznie, grunt, że przy mnie nie osiwiał ;)

ja pierdziulam... 200m2... może i mnie chca adoptować??? przefarbuje sie na rudo :diabloti:
co do Twoich kotów.... WYPCHAJ :evil_lol::evil_lol:

cześc Alu... zdążyłaś przed szefową?? bo ja znów sie spóźniłam do pracy... ale tylk troszke :roll:

Posted

Zapytam, Kolockowa, czy nie chcą takiej postawnej dziewczynki. Wagowo to Ty nawet jak Behemot (519g). Państwo mają dzieci, tyle że dorosłe i już z nimi nie mieszkają, wnucząt brak, więc nikt kotka nie będzie molestował. A ja sie z nim zobaczę ok. 15.09 na szczepieniu, to jakieś foteczki postrzelamy. A wczoraj rudzielec bujał sie już na ich firankach salonowych i z opowieści Pańciostwa okazuje się, że czuje się jak u siebie. Wszystko w qwetkę, spanie w łóziu itp. Gania po domu, najbardziej po schodach lubi. Sam to On tych 200m2 nie zapełni.
Kogo do adopcji, kogo?