Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:eviltong:

:pno ja nie wiem ...Nasz to Nasz....nie ma różnicy;)

[quote name='clockwork']ale to najmniej istotne ... w NASZYM :grins:
no w naszym w naszym znaczydla mnie w waszym dla was w naszym :p

Posted

[quote name='evaxon']no w naszym w naszym znaczydla mnie w waszym dla was w naszym :p

[quote name='clockwork']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::grins: dokładnie TAK :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Wilejkaros']Zaraz będę beczeć, bo odliczam już minuty do oddania Behemotka... A teraz mi tak mruczy do uszka... Buuuuuuuu...:placz::placz::placz:czyli nie zostaje u Ciebie......
;)...no ale mam nadzieje ze domeczek będzie równie super :loveu:
Wymiziaj Behemocika z uszkiem :loveu::loveu::loveu:od cioteczek i wujaszka

Posted

[quote name='Pysia']Witaj Alu maupo jedna która nie cierpię jak nie wiem co bo mi pisze że ma 10 m-cy laby :angryy: :mad: :razz: :cool3: :crazyeye: :placz::grins: też cię koffam :diabloti::diabloti::diabloti::loveu:

Posted

[quote name='Wilejkaros']Zaraz będę beczeć, bo odliczam już minuty do oddania Behemotka... A teraz mi tak mruczy do uszka... Buuuuuuuu...

nie ryc :shake:... moge cie zasypac kotkami jak chcesz :cool1:
i pieskami tez...

ciesz sie kobieto że behemocik znalazł domek :multi::multi:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:grins: dokładnie TAK :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
ufff....

no wiec ....

witam w waszym blogasku:multi::multi::multi::evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']gaduły gaduły gaduły - znowu nie nadążam :placz:

[quote name='clockwork']nie ryc :shake:... moge cie zasypac kotkami jak chcesz :cool1:
i pieskami tez...

ciesz sie kobieto że behemocik znalazł domek :multi::multi:
:crazyeye:masz jeszcze siakieś rude na stanie ;)
a z domeczku się chyba wszyscy cieszą :multi::multi::multi:

[quote name='evaxon']ufff....

no wiec ....

witam w waszym blogasku:multi::multi::multi::evil_lol:;)no....Witaj u NAS...w NASZYM :pBlogasku :loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:masz jeszcze siakieś rude na stanie ;)
a z domeczku się chyba wszyscy cieszą :multi::multi::multi:

nie mam rudaska.. ale TWÓJ teżnie był rudy ino czarno siwy... zrudział przy wilejkaros (dobrze że nie osiwiał ;))

Posted

[quote name='clockwork']nie mam rudaska.. ale TWÓJ teżnie był rudy ino czarno siwy... zrudział przy wilejkaros (dobrze że nie osiwiał ;)) :hmmmm: no patrzaj a mi do głowy nie przyszło ze one w tej stolicy kota przefarbowały :cool1: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']TU TEŻ jestem NORMALNA :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Na RANY CHRYSTUSA!! ALU JĄ nAPRAWDE TRZEBA DOPROWADZIĆ DO "NORMALNOŚCI" ( czytaj - nienormalności:diabloti:):-o

Posted

[quote name='Vectra']No to gratuluje urlopa JUPIIIIII , mówiłam że dostaniesz ????? :diabloti: ;):multi:no i mam:loveu:

[quote name='clockwork']prawda?? taki słodki laptopik... i nawet ma swojego kotka :oops::oops::oops:to ja nie mogę mieć koteczka :shake:

[quote name='emdziolek']HEja wpadłam ja na blogaska:razz:

Przywróc do normalności Madzialene:modla:

Jak tam oZzuleC?:razz:Ozzulec śpi pod biurkiem .....a Moja Madzielena ...wróci do Normalności ;)ona nie może być taka grzeczna :diabloti:

[quote name='clockwork']TU TEŻ jestem NORMALNA :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:tu wreszcie jesteś NORMALNA :eviltong:

Posted

[quote name='emdziolek']
Na RANY CHRYSTUSA!! ALU JĄ nAPRAWDE TRZEBA DOPROWADZIĆ DO "NORMALNOŚCI" ( czytaj - nienormalności:diabloti:):-o
:diabloti:ty mnie tu OBCYCH nie mieszaj w Nasze sprawy :evil_lol:

Posted

[quote name='emdziolek']Nie podnoś na mnie głosu bo powiem mamie:diabloti: hahahaha ale jestem dowciapna:evil_lol:

emdziołu- żebyś nie odebrała tego jako nabijanie sie.... co do mamy...:loveu::loveu::loveu:

mame masz zajebistą !!!!

o tyle ... ;)

aaa.. u Ciebie też niebawem bede sobą... czyli normalna... musze tylko rozgryść Lusiaczka :diabloti::diabloti::cool1: