Alicja Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 [quote name='Agga']Alutka zobaczyłam, że na urlopik idziesz od jutra. Będziesz miała czas aby mnie odwiedzić koleżanko.:cool3: ;)ano 10 miesięcy :multi: [quote name='Vectra']witaj mamusiu .. ahh jaka piosenka ,aż się łezka zakręciła ;) dlaczego jest tak zimno :(nie kręcić łez a śpiewać :loveu: [quote name='paula_z']:multi: Hejka Alu i Ago :grins::multi::multi::multi:heyka Paula Quote
Agga Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Alutka ja cię i na 10 miesięcy przygarnę:cool3: Quote
malawaszka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 ooo śpieweamyyy Bo fantaazjaa, fantaazjaaa, bo fantazja jest od teegoo, aby bawić się, aby bawić się, aby bawić się na całeeegooo :multi::multi::multi: Quote
emdziolek Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 HeloŁ Alutka ja tu Cie znowu nawiedzam:evil_lol: Quote
Imbirka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Witamy się Ozzulki:multi::multi::multi::multi::multi: wreszcie znalazłam odrobinę czasu żeby przejrzeć co się na dogo dzieje:roll: Quote
Lusiaczek Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Hej Alu:loveu: No widzisz nie ostatnia tutaj moja wizyta:diabloti: Ja cię będe nawiedzać - bój się:eek2: Ale narazie będe grzeczny Lusiaczek i powiem Dobranoc :cunao: Quote
Vectra Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 malawaszka napisał(a):ooo śpieweamyyy Bo fantaazjaa, fantaazjaaa, bo fantazja jest od teegoo, aby bawić się, aby bawić się, aby bawić się na całeeegooo :multi::multi::multi: :loveu: :diabloti: ja to lubie ogórek ,ogórek , ogórek , zielony ma garniturek i czapke i sandały zielony , zielony jest caly :multi: moje psy uwielbiają jak im śpiewam tą piosenke :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Salsa na mnie skacze jak sobie coś podśpiewuje...chyba zalezy jej na tym żebym jak najszybciej skończyła:evil_lol::evil_lol: Quote
Szarik Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Witamy się wieczorowo... Aaaa, kofainy, zasypiam... Quote
Medorowa Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='malawaszka']ooo śpieweamyyy Bo fantaazjaa, fantaazjaaa, bo fantazja jest od teegoo, aby bawić się, aby bawić się, aby bawić się na całeeegooo :multi::multi::multi: [quote name='Vectra']:loveu: :diabloti: ja to lubie ogórek ,ogórek , ogórek , zielony ma garniturek i czapke i sandały zielony , zielony jest caly :multi: moje psy uwielbiają jak im śpiewam tą piosenke :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']witanko......czy dzieckom bedzie smutno ....mają inne rozrywki ;) witaj sis ...zaraz będę u cia hey :multi:nocny marku witanko Inuś doberek Joluś o mła koffana Ala wstaje jak zawsze ...ma swoje obowiązki klikaj ...już jestem nie spię Rybko już od 7 dla Ciebie mam specjalnie psiworek przygotowany :pbo u mła Sybir aż mnie paluszki u nóg zamarzły o uszkach nie wspomnę kurcze ...mam kredeczki ...dam Ci je dzisiaj ;) Dla TŁA Madzialeno [SIZE=+1] Kolorowe kredkiwyk. Fasolki Ref.: Kolorowe kredki w pudełeczku noszę, Kolorowe kredki bardzo lubią mnie, Kolorowe kredki kiedy je poproszę, Namalują wszystko to co chcę. Namalują domek i na płocie kota I wesołe słonko na pochmurne dni A gdy w kosmos lecieć przyjdzie mi ochota Prawdziwą rakietę namalują mi. Kiedy jestem smutny, zawsze mnie pocieszą, Siadamy przy stole i one i ja. Malują cudownie, małpkę taką śmieszną, Słonia na huśtawce i w rakiecie lwa. o dziękuję Emilko za kaff [quote name='clockwork']kolorowe kredki w pudełeczku nosze, kolorowe kredki bardzo lubią mnie... Ala czy u Ciebie tez jest sybir??? jak tak to ja prosze- napal w piecu na wieczór :cool1: Buhahahaaaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bursztynek, bursztynek, znalazłam go na plaży, Słoneczna kropelka, kropelka złotych marzeń Bursztynek, bursztynek położę Ci na dłoni Gdy spojrzysz przez niego Twój uśmiech Cię dogoni:loveu::loveu: [quote name='Alicjarydzewska']o masz biedny jeżyk ;) wróć koniecznie .....pewno znów pojawi się tu pies bez kagańca Przylozłom:loveu::loveu::loveu::diabloti: Quote
jonQuilla Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Szarik napisał(a):Witamy się wieczorowo... Aaaa, kofainy, zasypiam... zaraz mi tutaj pochuchasz :) :evil_lol: Quote
Imbirka Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Helloł Ozzulki:multi::multi::multi::multi: już piąteczek i będzie wolne:lol:... ale po co ja to piszę:roll: tutaj już ktoś się byczy.... Quote
jonQuilla Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 wstajemy wstajemy <trzącha> :) nie ma spania o tej godzinie :P Quote
malawaszka Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 heeeloooooo wstawać szkoda dnia!!!! :diabloti: i nie ma że głowa boli czy coś tam!!!!! :evil_lol: Quote
BeaC Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 no tak pochlały wszędzie tak cicho że z pewnościa dżampa na całego:cool3::cool3::cool3: Quote
clockwork Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='Agga']Alutka ja cię i na 10 miesięcy przygarnę:cool3: kurde myślisz że mnie wyciepną z domu .....:hmmmm: [quote name='malawaszka']ooo śpieweamyyy Bo fantaazjaa, fantaazjaaa, bo fantazja jest od teegoo, aby bawić się, aby bawić się, aby bawić się na całeeegooo :multi:widać że ktoś się dobrze z Oliwką ładnie bawi:evil_lol: [quote name='emdziolek']HeloŁ Alutka ja tu Cie znowu nawiedzam:evil_lol:witanko Emdziołeczku :multi: [quote name='Imbir1']Witamy się Ozzulki:multi: wreszcie znalazłam odrobinę czasu żeby przejrzeć co się na dogo dzieje:roll:o witanko Imbirkowa...coś ty taka zapracowana ;) [quote name='Lusiaczek']Hej Alu:loveu: No widzisz nie ostatnia tutaj moja wizyta:diabloti: Ja cię będe nawiedzać - bój się:eek2: Ale narazie będe grzeczny Lusiaczek i powiem Dobranoc :cunao:witanko Lusiaczku ...cieszę że będziesz wpadać częsciej :multi:...dzień doberek:pgrzeczny Lusiaczku Quote
clockwork Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='Vectra']:loveu: :diabloti: ja to lubie ogórek ,ogórek , ogórek , zielony ma garniturek i czapke i sandały zielony , zielony jest caly :multi: moje psy uwielbiają jak im śpiewam tą piosenke :evil_lol::evil_lol:no proszę jak się dziatwa rozśpiewała witanko [quote name='jonQuilla']Salsa na mnie skacze jak sobie coś podśpiewuje...chyba zalezy jej na tym żebym jak najszybciej skończyła:evil_lol::evil_lol:widać ma wyczulony słuch ;) witaj u Nas [quote name='Szarik']Witamy się wieczorowo... Aaaa, kofainy, zasypiam...witanko porannie ...przy kawie ;) [quote name='madzia i medor']Buhahahaaaaaa:evil_lol: Bursztynek, bursztynek, znalazłam go na plaży, Słoneczna kropelka, kropelka złotych marzeń Bursztynek, bursztynek położę Ci na dłoni Gdy spojrzysz przez niego Twój uśmiech Cię dogoni:loveu: Przylozłom:loveu::diabloti::grins: wszystkie dzieci nasze są .....:eviltong: witanko:multi: [quote name='Imbir1']Helloł Ozzulki:multi: już piąteczek i będzie wolne:lol:... ale po co ja to piszę:roll: tutaj już ktoś się byczy....ja się nie byczę ...ja jestem w uzdrowisku i się ............uzdrawiam :p [quote name='jonQuilla']wstajemy wstajemy <trzącha> :) nie ma spania o tej godzinie :P;)już nie śpię [quote name='malawaszka']heeeloooooo wstawać szkoda dnia!!!! :diabloti: i nie ma że głowa boli czy coś tam!!!!! :evil_lol:nic nie boli ........:multi: doberek .... Witanko w Naszym Blogasku ....:p Alicja Quote
clockwork Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='BeaC']no tak pochlały wszędzie tak cicho że z pewnościa dżampa na całego:cool3::cool3::cool3: :hmmmm: a co to takiego pochlały :cool1:.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: jesteśmy w pracy :grins: witanko bea :multi: Quote
Imbirka Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 boszsz, znowu się pogubiłam:cool3: myślałam, ze to Klocusiowa:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: zapracowana - bo mam wypłatę i chcę znowu prysnąć nad morze więc sama rozumiesz, ze musze teraz nieźle zapychać:cool3::cool3:;) Quote
jonQuilla Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='clockwork'] ;)już nie śpię i masz szczęście, bo miałam wysyłać patrol już po Ciebie ;) :evil_lol: Quote
clockwork Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='Imbir1']boszsz, znowu się pogubiłam:cool3: myślałam, ze to Klocusiowa:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: zapracowana - bo mam wypłatę i chcę znowu prysnąć nad morze więc sama rozumiesz, ze musze teraz nieźle zapychać:cool3::cool3:;)no to prawie ;)...bo MY tu we trzy ...czyli 3 razy 1/3 :p no takiej to fajnie ...nad morze byczonko :p [quote name='jonQuilla']i masz szczęście, bo miałam wysyłać patrol już po Ciebie ;) :evil_lol:;)no nie ma tak dobrze wstać trzeba ....a po blogaskach pobiegam jak wrócę do domeczku ;) Quote
Hanna R. Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Alicjo droga. Zaczęłam z dobrymi chęciami. Ale udało mi się dotrzeć do strony 3570 :cool1: Dalej nie mogę ponieważ czas mnie ogranicza. Lecę się pakować na urlop. Jutro - witajcie Bieszczadzkie Połoniny :multi::multi::multi: Spóźnione całusy dla Ozzinka :loveu: Byłam w tak zwanym międzyczasie na kursie w Katowicach. Myślałam o Was . Że jesteście tak niedaleko ... Proszę pozdrowić Pana R. :p Quote
BeaC Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='clockwork']:hmmmm: a co to takiego pochlały :cool1:.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: jesteśmy w pracy :grins: witanko bea :multi: taaaaaaaaaaaaaa zwalasza Alicja..........:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
clockwork Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Alicjo droga. Zaczęłam z dobrymi chęciami. Ale udało mi się dotrzeć do strony 3570 :cool1: Dalej nie mogę ponieważ czas mnie ogranicza. Lecę się pakować na urlop. Jutro - witajcie Bieszczadzkie Połoniny :multi::multi::multi: Spóźnione całusy dla Ozzinka :loveu: Byłam w tak zwanym międzyczasie na kursie w Katowicach. Myślałam o Was . Że jesteście tak niedaleko ... Proszę pozdrowić Pana R. :pwitaj droga Hanno:multi: a szkoda że nie dałaś znać jak byłaś w Katowcach:razz: dzięks za całuski dla Ozzulka:loveu: przekażę jak wrócę;) miłego urlopu na połoninach:p [quote name='BeaC']taaaaaaaaaaaaaa zwalasza Alicja..........:eviltong::eviltong::eviltong: taaa ja tysz:p Quote
Recommended Posts