Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agga']Alutka zobaczyłam, że na urlopik idziesz od jutra. Będziesz miała czas aby mnie odwiedzić koleżanko.:cool3: ;)ano 10 miesięcy :multi:

[quote name='Vectra']witaj mamusiu .. ahh jaka piosenka ,aż się łezka zakręciła ;)

dlaczego jest tak zimno :(nie kręcić łez a śpiewać :loveu:

[quote name='paula_z']:multi: Hejka Alu i Ago :grins::multi::multi::multi:heyka Paula

Posted

Hej Alu:loveu:
No widzisz nie ostatnia tutaj moja wizyta:diabloti: Ja cię będe nawiedzać - bój się:eek2: Ale narazie będe grzeczny Lusiaczek i powiem Dobranoc :cunao:

Posted

malawaszka napisał(a):
ooo śpieweamyyy Bo fantaazjaa, fantaazjaaa, bo fantazja jest od teegoo, aby bawić się, aby bawić się, aby bawić się na całeeegooo :multi::multi::multi:

:loveu:
:diabloti:

ja to lubie

ogórek ,ogórek , ogórek , zielony ma garniturek i czapke i sandały zielony , zielony jest caly :multi:

moje psy uwielbiają jak im śpiewam tą piosenke :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']ooo śpieweamyyy Bo fantaazjaa, fantaazjaaa, bo fantazja jest od teegoo, aby bawić się, aby bawić się, aby bawić się na całeeegooo :multi::multi::multi:

[quote name='Vectra']:loveu:

ja to lubie

ogórek ,ogórek , ogórek , zielony ma garniturek i czapke i sandały zielony , zielony jest caly :multi:

moje psy uwielbiają jak im śpiewam tą piosenke :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']witanko......czy dzieckom bedzie smutno ....mają inne rozrywki ;)

witaj sis ...zaraz będę u cia

hey :multi:nocny marku

witanko Inuś

doberek Joluś

o mła koffana Ala wstaje jak zawsze ...ma swoje obowiązki
klikaj ...już jestem

nie spię Rybko już od 7

dla Ciebie mam specjalnie psiworek przygotowany :pbo u mła Sybir aż mnie paluszki u nóg zamarzły o uszkach nie wspomnę
kurcze ...mam kredeczki ...dam Ci je dzisiaj ;)
Dla TŁA Madzialeno

[SIZE=+1] Kolorowe kredkiwyk. Fasolki

Ref.:
Kolorowe kredki w pudełeczku noszę,
Kolorowe kredki bardzo lubią mnie,
Kolorowe kredki kiedy je poproszę,
Namalują wszystko to co chcę.

Namalują domek i na płocie kota
I wesołe słonko na pochmurne dni
A gdy w kosmos lecieć przyjdzie mi ochota
Prawdziwą rakietę namalują mi.

Kiedy jestem smutny, zawsze mnie pocieszą,
Siadamy przy stole i one i ja.
Malują cudownie, małpkę taką śmieszną,
Słonia na huśtawce i w rakiecie lwa.

o dziękuję Emilko za kaff

[quote name='clockwork']kolorowe kredki w pudełeczku nosze,
kolorowe kredki bardzo lubią mnie...

Ala czy u Ciebie tez jest sybir??? jak tak to ja prosze- napal w piecu na wieczór :cool1:

Buhahahaaaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Bursztynek, bursztynek, znalazłam go na plaży,
Słoneczna kropelka, kropelka złotych marzeń
Bursztynek, bursztynek położę Ci na dłoni
Gdy spojrzysz przez niego Twój uśmiech Cię dogoni:loveu::loveu:
[quote name='Alicjarydzewska']o masz biedny jeżyk ;)
wróć koniecznie .....pewno znów pojawi się tu pies bez kagańca

Przylozłom:loveu::loveu::loveu::diabloti:

Posted

[quote name='Agga']Alutka ja cię i na 10 miesięcy przygarnę:cool3: kurde myślisz że mnie wyciepną z domu .....:hmmmm:

[quote name='malawaszka']ooo śpieweamyyy Bo fantaazjaa, fantaazjaaa, bo fantazja jest od teegoo, aby bawić się, aby bawić się, aby bawić się na całeeegooo :multi:widać że ktoś się dobrze z Oliwką ładnie bawi:evil_lol:

[quote name='emdziolek']HeloŁ Alutka ja tu Cie znowu nawiedzam:evil_lol:witanko Emdziołeczku :multi:

[quote name='Imbir1']Witamy się Ozzulki:multi:
wreszcie znalazłam odrobinę czasu żeby przejrzeć co się na dogo dzieje:roll:o witanko Imbirkowa...coś ty taka zapracowana ;)

[quote name='Lusiaczek']Hej Alu:loveu:
No widzisz nie ostatnia tutaj moja wizyta:diabloti: Ja cię będe nawiedzać - bój się:eek2: Ale narazie będe grzeczny Lusiaczek i powiem Dobranoc :cunao:
witanko Lusiaczku ...cieszę że będziesz wpadać częsciej :multi:...dzień doberek:pgrzeczny Lusiaczku

Posted

[quote name='Vectra']:loveu:

ja to lubie

moje psy uwielbiają jak im śpiewam tą piosenke :evil_lol::evil_lol:no proszę jak się dziatwa rozśpiewała witanko

[quote name='jonQuilla']Salsa na mnie skacze jak sobie coś podśpiewuje...chyba zalezy jej na tym żebym jak najszybciej skończyła:evil_lol::evil_lol:widać ma wyczulony słuch ;) witaj u Nas

[quote name='Szarik']Witamy się wieczorowo... Aaaa, kofainy, zasypiam...witanko porannie ...przy kawie ;)

[quote name='madzia i medor']Buhahahaaaaaa:evil_lol:

Bursztynek, bursztynek, znalazłam go na plaży,
Słoneczna kropelka, kropelka złotych marzeń
Bursztynek, bursztynek położę Ci na dłoni
Gdy spojrzysz przez niego Twój uśmiech Cię dogoni:loveu:

Przylozłom:loveu::diabloti::grins: wszystkie dzieci nasze są .....:eviltong:
witanko:multi:

[quote name='Imbir1']Helloł Ozzulki:multi:
już piąteczek i będzie wolne:lol:...

ale po co ja to piszę:roll: tutaj już ktoś się byczy....ja się nie byczę ...ja jestem w uzdrowisku i się ............uzdrawiam :p

[quote name='jonQuilla']wstajemy wstajemy <trzącha> :) nie ma spania o tej godzinie :P;)już nie śpię

[quote name='malawaszka']heeeloooooo wstawać szkoda dnia!!!! :diabloti: i nie ma że głowa boli czy coś tam!!!!! :evil_lol:nic nie boli ........:multi:
doberek ....

Witanko w Naszym Blogasku ....:p

Alicja

Posted

[quote name='BeaC']no tak
pochlały

wszędzie tak cicho że z pewnościa dżampa na całego:cool3::cool3::cool3:
:hmmmm: a co to takiego pochlały :cool1:.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
jesteśmy w pracy :grins:
witanko bea :multi:

Posted

boszsz, znowu się pogubiłam:cool3: myślałam, ze to Klocusiowa:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

zapracowana - bo mam wypłatę i chcę znowu prysnąć nad morze więc sama rozumiesz, ze musze teraz nieźle zapychać:cool3::cool3:;)

Posted

[quote name='Imbir1']boszsz, znowu się pogubiłam:cool3: myślałam, ze to Klocusiowa:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

zapracowana - bo mam wypłatę i chcę znowu prysnąć nad morze więc sama rozumiesz, ze musze teraz nieźle zapychać:cool3::cool3:;)no to prawie ;)...bo MY tu we trzy ...czyli 3 razy 1/3 :p
no takiej to fajnie ...nad morze byczonko :p

[quote name='jonQuilla']i masz szczęście, bo miałam wysyłać patrol już po Ciebie ;) :evil_lol:;)no nie ma tak dobrze wstać trzeba ....a po blogaskach pobiegam jak wrócę do domeczku ;)

Posted

Alicjo droga.
Zaczęłam z dobrymi chęciami. Ale udało mi się dotrzeć do strony 3570 :cool1: Dalej nie mogę ponieważ czas mnie ogranicza. Lecę się pakować na urlop. Jutro - witajcie Bieszczadzkie Połoniny :multi::multi::multi:

Spóźnione całusy dla Ozzinka :loveu:

Byłam w tak zwanym międzyczasie na kursie w Katowicach. Myślałam o Was . Że jesteście tak niedaleko ...

Proszę pozdrowić Pana R. :p

Posted

[quote name='clockwork']:hmmmm: a co to takiego pochlały :cool1:.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
jesteśmy w pracy :grins:
witanko bea :multi:

taaaaaaaaaaaaaa zwalasza Alicja..........:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Alicjo droga.
Zaczęłam z dobrymi chęciami. Ale udało mi się dotrzeć do strony 3570 :cool1: Dalej nie mogę ponieważ czas mnie ogranicza. Lecę się pakować na urlop. Jutro - witajcie Bieszczadzkie Połoniny :multi::multi::multi:

Spóźnione całusy dla Ozzinka :loveu:

Byłam w tak zwanym międzyczasie na kursie w Katowicach. Myślałam o Was . Że jesteście tak niedaleko ...

Proszę pozdrowić Pana R. :pwitaj droga Hanno:multi:
a szkoda że nie dałaś znać jak byłaś w Katowcach:razz:
dzięks za całuski dla Ozzulka:loveu: przekażę jak wrócę;)
miłego urlopu na połoninach:p

[quote name='BeaC']taaaaaaaaaaaaaa zwalasza Alicja..........:eviltong::eviltong::eviltong:
taaa ja tysz:p