clockwork Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 [quote name='Wilejkaros']Zapytam, Kolockowa, czy nie chcą takiej postawnej dziewczynki. Wagowo to Ty nawet jak Behemot (519g). Państwo mają dzieci, tyle że dorosłe i już z nimi nie mieszkają, wnucząt brak, więc nikt kotka nie będzie molestował. A ja sie z nim zobaczę ok. 15.09 na szczepieniu, to jakieś foteczki postrzelamy. A wczoraj rudzielec bujał sie już na ich firankach salonowych i z opowieści Pańciostwa okazuje się, że czuje się jak u siebie. Wszystko w qwetkę, spanie w łóziu itp. Gania po domu, najbardziej po schodach lubi. Sam to On tych 200m2 nie zapełni. Kogo do adopcji, kogo? wszystko super... ino że ja nie chce we stolycy... ale moga mnie adoptować wirtualnie :cool1: fajnie że kociambr sie zadomowił... i jest JAK u siebie :loveu::loveu::loveu: co do mojej wagi- przytyłam- waże juz troche więcej niż behemocik :diabloti: Quote
Alicja Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 [quote name='anetta']Ale fajnie ze maluch juz w nowym domku :multi:no też sie cieszkam [quote name='evaxon']Aluuu nie badz leszczem :diabloti: nie idz spac:diabloti::evil_lol:moja kochana ...o tej porze to ja już spałam [quote name='agabass']Hej Alu a jak ten Max nie jest zapłotny to czy się lubią?lubią się i czasem razem biegają [quote name='Rybka_39']Witam:multi: O sliczne fotki :loveu: Ozulek jaki postawny:cool3:witanko ...no w końcu Ozzy jak Pudzian [quote name='bonita']Dobry ranek :) Wstawej :cool3:no sis ...ja już w pracy o tej porze [quote name='clockwork']ja pierdziulam... 200m2... może i mnie chca adoptować??? przefarbuje sie na rudo :diabloti: co do Twoich kotów.... WYPCHAJ :evil_lol::evil_lol: :hmmmm: chyba więcej by było chetnych aby zaadoptowano cześc Alu... zdążyłaś przed szefową?? bo ja znów sie spóźniłam do pracy... ale tylk troszke :roll:zdązyłam...i potem szefowa mnie zwolniła szybciej do domeczku [quote name='Wilejkaros']Zapytam, Kolockowa, czy nie chcą takiej postawnej dziewczynki. Wagowo to Ty nawet jak Behemot (519g). Państwo mają dzieci, tyle że dorosłe i już z nimi nie mieszkają, wnucząt brak, więc nikt kotka nie będzie molestował. A ja sie z nim zobaczę ok. 15.09 na szczepieniu, to jakieś foteczki postrzelamy. A wczoraj rudzielec bujał sie już na ich firankach salonowych i z opowieści Pańciostwa okazuje się, że czuje się jak u siebie. Wszystko w qwetkę, spanie w łóziu itp. Gania po domu, najbardziej po schodach lubi. Sam to On tych 200m2 nie zapełni. Kogo do adopcji, kogo?no super że maluszek ma takie warunki....a fotaski oczywiście oczekiwane będą Quote
Alicja Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 [quote name='evaxon']heloł Aluśka:multi:helloł Ewuśka :multi: [quote name='Vectra']Siemanko :buzi:siemka córcia :multi: [quote name='clockwork']wszystko super... ino że ja nie chce we stolycy... ale moga mnie adoptować wirtualnie :cool1: fajnie że kociambr sie zadomowił... i jest JAK u siebie :loveu::loveu::loveu: co do mojej wagi- przytyłam- waże juz troche więcej niż behemocik :diabloti: :razz:no waga niewiele większa od kotecka :cool1: Quote
BeaC Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 eeeeeeeeee przeczytałam, ze kotkowi nieźle się trafiło...............:cool3::cool3::cool3: ja na takie frykasy musiałam zapindalać...........naście lat................:cool1: ale co mi tam................widocznie rude mają łatwiej w życiu:diabloti::diabloti::diabloti: witaj........................UWOLNIONA Alutko takiej to dobrze ja tez tak chcem:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Alicja Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 [quote name='BeaC']eeeeeeeeee przeczytałam, ze kotkowi nieźle się trafiło...............:cool3::cool3::cool3: ja na takie frykasy musiałam zapindalać...........naście lat................:cool1: ale co mi tam................widocznie rude mają łatwiej w życiu:diabloti::diabloti::diabloti: witaj........................UWOLNIONA Alutko takiej to dobrze ja tez tak chcem:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:no trafił kotecek SUPER :loveu: witam........a czemu mi zazdraszczasz ...przeca ty pracocholiczka ....i lubiasz pracować ;) [quote name='teqquila']Witaneczko Wszystkim :evil_lol::multi:witaneczko Quote
Alicja Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Był Behemocik ...to teraz będzie Ozzy Quote
clockwork Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 moja morducha uśmiechnięta :loveu::loveu::loveu::loveu: moja ty ulubiona morducho... kiedy ja znajde chwilke żeby przyjechac cie wyslimtać :roll::roll::roll: Quote
Alicja Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 [quote name='clockwork']moja morducha uśmiechnięta :loveu::loveu::loveu::loveu: moja ty ulubiona morducho... kiedy ja znajde chwilke żeby przyjechac cie wyslimtać :roll::roll::roll: :razz:no jak nie jak tak ...mus znaleść chwilkę dla grubaska :loveu: Quote
teqquila Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 jaka mordenka rozchichotanan http://images21.fotosik.pl/387/31059fde756ac830.jpg pewnie po panci :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 [quote name='teqquila']jaka mordenka rozchichotanan http://images21.fotosik.pl/387/31059fde756ac830.jpg pewnie po panci :evil_lol::eviltong:taaaaak ...po pańci :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Poszukiwany transport : Ostróda -Częstochowa lub Ostróda -Warszawa lub Ostróda - Katowice dla suczki GAMY ze schroniska do domku [SIZE=2]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=71256&page=8 Quote
malawaszka Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Wilejkaros napisał(a):Zapytam, Kolockowa, czy nie chcą takiej postawnej dziewczynki. Wagowo to Ty nawet jak Behemot (519g). Państwo mają dzieci, tyle że dorosłe i już z nimi nie mieszkają, wnucząt brak, więc nikt kotka nie będzie molestował. A ja sie z nim zobaczę ok. 15.09 na szczepieniu, to jakieś foteczki postrzelamy. A wczoraj rudzielec bujał sie już na ich firankach salonowych i z opowieści Pańciostwa okazuje się, że czuje się jak u siebie. Wszystko w qwetkę, spanie w łóziu itp. Gania po domu, najbardziej po schodach lubi. Sam to On tych 200m2 nie zapełni. Kogo do adopcji, kogo? a może chcą więcej rudych kotków???? u missieek były dwie koteczki rude śliczne :loveu: nie wiem czy jeszcze są :roll: Quote
clockwork Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:no jak nie jak tak ...mus znaleść chwilkę dla grubaska :loveu: tylko kiedy???:placz::placz::placz: dlaczego doba ma TYLKO 24 godziny, z czego połowe sie przesypia, połowe pracuje... trzecią połowe :roll::roll: lata sie i załatwia milion różnych spraw :cool1::cool1: [quote name='Alicjarydzewska']:eviltong:taaaaak ...po pańci :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [SIZE=3]Poszukiwany transport : Ostróda -Częstochowa lub Ostróda -Warszawa lub Ostróda - Katowice dla suczki GAMY ze schroniska do domku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=71256&page=8 podlinkowałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 [quote name='clockwork']tylko kiedy???:placz::placz::placz: dlaczego doba ma TYLKO 24 godziny, z czego połowe sie przesypia, połowe pracuje... trzecią połowe :roll::roll: lata sie i załatwia milion różnych spraw :cool1::cool1: :razz:coś się wymyśli..... wpadłam na pomysł ...przesuniemy pobudkę o 2 godziny wcześniej :evil_lol::evil_lol::evil_lol:i już masz 2 gadziny w zapasie;) podlinkowałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong:....do cia też wkleiłam Quote
e.v.a Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 http://images21.fotosik.pl/387/31059fde756ac830.jpg :loveu:jesuuu ja niemoge on ma taki pocieszny pycholek:loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:eviltong::eviltong::eviltong:....do cia też wkleiłam to do sia też ide podlinkować :evil_lol::evil_lol::evil_lol: żadnych pobudek 2 godziny wcześniej!!! :angryy::angryy::angryy: Quote
Alicja Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 [quote name='evaxon']http://images21.fotosik.pl/387/31059fde756ac830.jpg :loveu:jesuuu ja niemoge on ma taki pocieszny pycholek:loveu::loveu::loveu:anop ma pocieszną mordeczkę :p [quote name='clockwork']to do sia też ide podlinkować :evil_lol::evil_lol::evil_lol: żadnych pobudek 2 godziny wcześniej!!! :angryy::angryy::angryy: ;)no to podlinkuj ;) a dlaczemu ...... dobra to przesuniemy czas pójścia do wyrka albo ...skrócimy czas pracy :p Quote
clockwork Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] ;)no to podlinkuj ;) a dlaczemu ...... dobra to przesuniemy czas pójścia do wyrka albo ...skrócimy czas pracy :p albo pójde na bezrobocie... :hmmmm: nie głupi pomysł :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 [quote name='clockwork']albo pójde na bezrobocie... :hmmmm: nie głupi pomysł :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ;)...to już teraz ...póki ja na urlopie, posiedzimy se cuzamen cwaj do kupy razem :p Quote
clockwork Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)...to już teraz ...póki ja na urlopie, posiedzimy se cuzamen cwaj do kupy razem :p dobra... dziś składam wypowiedzenie z pracy :p i od 1 września na bezrobocie :p Quote
Alicja Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 [quote name='clockwork']dobra... dziś składam wypowiedzenie z pracy :p i od 1 września na bezrobocie :p:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....dobra ...zgadzam się ...;) Quote
clockwork Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....dobra ...zgadzam się ...;) :modla::modla::modla::modla: dzięki Ci Pani!!!!! :modla::modla::modla::modla: zamieszkasz u mnie??? :cool3::cool3::cool3: Quote
Alicja Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 [quote name='clockwork']:modla::modla::modla::modla: dzięki Ci Pani!!!!! :modla::modla::modla::modla: zamieszkasz u mnie??? :cool3::cool3::cool3:;)no dobra ....ale Ja gotuję a TY zmywasz :p Quote
Recommended Posts