Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Wilejkaros']Zapytam, Kolockowa, czy nie chcą takiej postawnej dziewczynki. Wagowo to Ty nawet jak Behemot (519g). Państwo mają dzieci, tyle że dorosłe i już z nimi nie mieszkają, wnucząt brak, więc nikt kotka nie będzie molestował. A ja sie z nim zobaczę ok. 15.09 na szczepieniu, to jakieś foteczki postrzelamy. A wczoraj rudzielec bujał sie już na ich firankach salonowych i z opowieści Pańciostwa okazuje się, że czuje się jak u siebie. Wszystko w qwetkę, spanie w łóziu itp. Gania po domu, najbardziej po schodach lubi. Sam to On tych 200m2 nie zapełni.
Kogo do adopcji, kogo?

wszystko super... ino że ja nie chce we stolycy... ale moga mnie adoptować wirtualnie :cool1:
fajnie że kociambr sie zadomowił... i jest JAK u siebie :loveu::loveu::loveu:
co do mojej wagi- przytyłam- waże juz troche więcej niż behemocik :diabloti:

Posted

[quote name='anetta']Ale fajnie ze maluch juz w nowym domku :multi:no też sie cieszkam

[quote name='evaxon']Aluuu nie badz leszczem :diabloti: nie idz spac:diabloti::evil_lol:moja kochana ...o tej porze to ja już spałam

[quote name='agabass']Hej Alu
a jak ten Max nie jest zapłotny to czy się lubią?lubią się i czasem razem biegają

[quote name='Rybka_39']Witam:multi:
O sliczne fotki :loveu:
Ozulek jaki postawny:cool3:witanko ...no w końcu Ozzy jak Pudzian

[quote name='bonita']Dobry ranek :) Wstawej :cool3:no sis ...ja już w pracy o tej porze

[quote name='clockwork']ja pierdziulam... 200m2... może i mnie chca adoptować??? przefarbuje sie na rudo :diabloti:
co do Twoich kotów.... WYPCHAJ :evil_lol::evil_lol:
:hmmmm: chyba więcej by było chetnych aby zaadoptowano

cześc Alu... zdążyłaś przed szefową?? bo ja znów sie spóźniłam do pracy... ale tylk troszke :roll:
zdązyłam...i potem szefowa mnie zwolniła szybciej do domeczku

[quote name='Wilejkaros']Zapytam, Kolockowa, czy nie chcą takiej postawnej dziewczynki. Wagowo to Ty nawet jak Behemot (519g). Państwo mają dzieci, tyle że dorosłe i już z nimi nie mieszkają, wnucząt brak, więc nikt kotka nie będzie molestował. A ja sie z nim zobaczę ok. 15.09 na szczepieniu, to jakieś foteczki postrzelamy. A wczoraj rudzielec bujał sie już na ich firankach salonowych i z opowieści Pańciostwa okazuje się, że czuje się jak u siebie. Wszystko w qwetkę, spanie w łóziu itp. Gania po domu, najbardziej po schodach lubi. Sam to On tych 200m2 nie zapełni.
Kogo do adopcji, kogo?no super że maluszek ma takie warunki....a fotaski oczywiście oczekiwane będą

Posted

[quote name='evaxon']heloł Aluśka:multi:helloł Ewuśka :multi:

[quote name='Vectra']Siemanko :buzi:siemka córcia :multi:

[quote name='clockwork']wszystko super... ino że ja nie chce we stolycy... ale moga mnie adoptować wirtualnie :cool1:
fajnie że kociambr sie zadomowił... i jest JAK u siebie :loveu::loveu::loveu:
co do mojej wagi- przytyłam- waże juz troche więcej niż behemocik :diabloti:
:razz:no waga niewiele większa od kotecka :cool1:

Posted

eeeeeeeeee
przeczytałam, ze kotkowi nieźle się trafiło...............:cool3::cool3::cool3:
ja na takie frykasy musiałam zapindalać...........naście lat................:cool1:
ale co mi tam................widocznie rude mają łatwiej w życiu:diabloti::diabloti::diabloti:

witaj........................UWOLNIONA Alutko
takiej to dobrze
ja tez tak chcem:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:
:placz::placz:

Posted

[quote name='BeaC']eeeeeeeeee
przeczytałam, ze kotkowi nieźle się trafiło...............:cool3::cool3::cool3:
ja na takie frykasy musiałam zapindalać...........naście lat................:cool1:
ale co mi tam................widocznie rude mają łatwiej w życiu:diabloti::diabloti::diabloti:

witaj........................UWOLNIONA Alutko
takiej to dobrze
ja tez tak chcem:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:
:placz::placz:no trafił kotecek SUPER :loveu:
witam........a czemu mi zazdraszczasz ...przeca ty pracocholiczka ....i lubiasz pracować ;)

[quote name='teqquila']Witaneczko Wszystkim :evil_lol::multi:witaneczko

Posted

[quote name='clockwork']moja morducha uśmiechnięta :loveu::loveu::loveu::loveu:

moja ty ulubiona morducho... kiedy ja znajde chwilke żeby przyjechac cie wyslimtać :roll::roll::roll:
:razz:no jak nie jak tak ...mus znaleść chwilkę dla grubaska :loveu:

Posted

Wilejkaros napisał(a):
Zapytam, Kolockowa, czy nie chcą takiej postawnej dziewczynki. Wagowo to Ty nawet jak Behemot (519g). Państwo mają dzieci, tyle że dorosłe i już z nimi nie mieszkają, wnucząt brak, więc nikt kotka nie będzie molestował. A ja sie z nim zobaczę ok. 15.09 na szczepieniu, to jakieś foteczki postrzelamy. A wczoraj rudzielec bujał sie już na ich firankach salonowych i z opowieści Pańciostwa okazuje się, że czuje się jak u siebie. Wszystko w qwetkę, spanie w łóziu itp. Gania po domu, najbardziej po schodach lubi. Sam to On tych 200m2 nie zapełni.
Kogo do adopcji, kogo?

a może chcą więcej rudych kotków???? u missieek były dwie koteczki rude śliczne :loveu: nie wiem czy jeszcze są :roll:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:no jak nie jak tak ...mus znaleść chwilkę dla grubaska :loveu:

tylko kiedy???:placz::placz::placz: dlaczego doba ma TYLKO 24 godziny, z czego połowe sie przesypia, połowe pracuje... trzecią połowe :roll::roll: lata sie i załatwia milion różnych spraw :cool1::cool1:

[quote name='Alicjarydzewska']:eviltong:taaaaak ...po pańci :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[SIZE=3]Poszukiwany transport :
Ostróda -Częstochowa
lub
Ostróda -Warszawa
lub
Ostróda - Katowice
dla suczki GAMY ze schroniska do domku

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=71256&page=8

podlinkowałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']tylko kiedy???:placz::placz::placz: dlaczego doba ma TYLKO 24 godziny, z czego połowe sie przesypia, połowe pracuje... trzecią połowe :roll::roll: lata sie i załatwia milion różnych spraw :cool1::cool1:

:razz:coś się wymyśli.....
wpadłam na pomysł ...przesuniemy pobudkę o 2 godziny wcześniej :evil_lol::evil_lol::evil_lol:i już masz 2 gadziny w zapasie;)

podlinkowałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong:....do cia też wkleiłam

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:eviltong::eviltong::eviltong:....do cia też wkleiłam

to do sia też ide podlinkować :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

żadnych pobudek 2 godziny wcześniej!!! :angryy::angryy::angryy:

Posted

[quote name='evaxon']http://images21.fotosik.pl/387/31059fde756ac830.jpg
:loveu:jesuuu ja niemoge on ma taki pocieszny pycholek:loveu::loveu::loveu:anop ma pocieszną mordeczkę :p

[quote name='clockwork']to do sia też ide podlinkować :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

żadnych pobudek 2 godziny wcześniej!!! :angryy::angryy::angryy:
;)no to podlinkuj ;)
a dlaczemu ......
dobra to przesuniemy czas pójścia do wyrka
albo ...skrócimy czas pracy :p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

;)no to podlinkuj ;)
a dlaczemu ......
dobra to przesuniemy czas pójścia do wyrka
albo ...skrócimy czas pracy :p

albo pójde na bezrobocie... :hmmmm: nie głupi pomysł :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']albo pójde na bezrobocie... :hmmmm: nie głupi pomysł :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ;)...to już teraz ...póki ja na urlopie, posiedzimy se cuzamen cwaj do kupy razem :p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)...to już teraz ...póki ja na urlopie, posiedzimy se cuzamen cwaj do kupy razem :p

dobra... dziś składam wypowiedzenie z pracy :p i od 1 września na bezrobocie :p

Posted

[quote name='clockwork']dobra... dziś składam wypowiedzenie z pracy :p i od 1 września na bezrobocie :p:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....dobra ...zgadzam się ...;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....dobra ...zgadzam się ...;)
:modla::modla::modla::modla: dzięki Ci Pani!!!!! :modla::modla::modla::modla:

zamieszkasz u mnie??? :cool3::cool3::cool3:

Posted

[quote name='clockwork']:modla::modla::modla::modla: dzięki Ci Pani!!!!! :modla::modla::modla::modla:

zamieszkasz u mnie??? :cool3::cool3::cool3:
;)no dobra ....ale Ja gotuję a TY zmywasz :p