Agga Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 http://images13.fotosik.pl/51/695f40cc1aa7c5d5.jpg Cudowne maleństwo:loveu: http://images13.fotosik.pl/52/2433f2a772197c61.jpg Cezary nie bał się tak droczyć pieska? Quote
Alicja Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 [quote name='Wilejkaros']Wybaczcie, że tak późno, ale dogo tak muliło, że nie miałam siły. Kotecek jest chłopczykiem. Moja rodzina ma chytry plan, zeby moze oddać tą zołzę prążkowaną a Kleofasa (propozycja mojej sis) albo Behemota (moja opcja) zatrzymać. No, ale chyba przyszły domek nie da się nabrać... Jest przesłodki, spał na mojej podusi, prosto we włosach. Miętoli prosiaczka małego, co widać na zdjęciu. Je wszystko, qpka i siusiu do kuwetki. Cezary go uczył?;)to jednak Cezary dobrze stwierdziła że to kotecek :p...Ha ha ...plan świetny :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Behemocik ...tak tak tak :multi::multi::multi::multi::multi: Cezary prosił by przekazać ze on mu inteligencję z palca wyssał;)....i dlatego tak ładnie się zachowuje...a tak wogóle to wyprowadzał go na trawkę ;)i tam maluch się załatwiał ..pojętne maleństwo :loveu::loveu::loveu: i jeszcze 2 fotki ;) My już dziś mówimy DOGOBRANOC:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:.....jutro niestety raz jeszcze do pracki na 6 gadzinkę :diabloti:.....o tej porze otwieramy przedszkole i już są dzieci :cool3:... Quote
Alicja Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 [quote name='Agga']http://images13.fotosik.pl/51/695f40cc1aa7c5d5.jpg Cudowne maleństwo:loveu: http://images13.fotosik.pl/52/2433f2a772197c61.jpg Cezary nie bał się tak droczyć pieska? :loveu::loveu::loveu:no maleństwo cudowne i naprawdę maleńkie :loveu: Piesek jest naszym znajomym zaprzyjaźnionym z nami i Ozzym ...panowie czasem razem na spacerki wychodzą;)...Max i Ozzy to rówieśnicy :p no teraz już uciekam ........papapa.....wróce jutro po pracy :diabloti: Quote
AishA. Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Piękność :loveu: Ozzuń ma ode mnie duuży całus w nochalek :loveu: Quote
Vectra Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 witaj mamuniu :) rudy kotecek cudny :buzi: i na tatke se popatsyłam :diabloti: Quote
Wilejkaros Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Kotecek naprawdę bardzo mądry. Sam je, pije z miseczki, ale ta kuwetka mnie zaskoczyła. Jutro przeegzaminuję przyszły domek i jeśli nie będę w PEŁNI zadowolona, to nic z tego... Chociaż już domek dzwonił i się pytał, jakie rzeczy pokupować, jakie badania, szczepienia... Wrrrr... Ozzuliński piękny, potffoorzasty! Quote
clockwork Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='asher']Śliczny kociamber! Ale muszę przyznac, że różnica miedzy jego śląską i warszawską wersją jest znaczna :evil_lol: ps. czy wam też dogo muli? :roll: qrde... bo na tym sląsku wszystko takie czarne.. powietrze,śnieg,... koty :diabloti: WITKA Alu która zaspała do pracy :turn-l::turn-l: Quote
BeaC Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 ....................Hej Ala................ widziałam metamorfoze koteczka...........ślicznie wyprany.to od razu kolorek ładny ma:loveu::loveu::loveu: fajnie że ma domecek .............Ozula z kolegą tez widziałam.............podrawiam w ostatni dzień pracy???:multi::multi::multi: Quote
clockwork Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='Wilejkaros']taaaa, ten ślunsk to same cuda... wiadomo... zobacz na mnie :diabloti::diabloti::diabloti::cool1::eviltong: Quote
e.v.a Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 dealer napisał(a):Witam WAS u NAS:loveu: :diabloti: :mdleje: o w morde przez chwile zmieszalam sie czyj to blozek :evil_lol: ale juz wiem .. witam ALU:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
agbar Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 evaxon napisał(a)::mdleje: o w morde przez chwile zmieszalam sie czyj to blozek :evil_lol: ale juz wiem .. witam ALU:loveu::loveu::loveu::loveu: nie zmieszuj sie...wstrzasnij:diabloti: Quote
e.v.a Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 dealer napisał(a):nie zmieszuj sie...wstrzasnij:diabloti: myslisz ze wstrząśnieta nie mieszana bede atrakcyjniejsza??:diabloti::evil_lol: Quote
Alicja Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 [quote name='AishA.']Piękność :loveu: Ozzuń ma ode mnie duuży całus w nochalek :loveu:witaj u Nas ....i nie przeczę ....Ozzulek jest kochany ...całuska przekaże [quote name='Vectra']witaj mamuniu :) rudy kotecek cudny :buzi: i na tatke se popatsyłam :diabloti:witaj córcia.....patrzaj a patrzaj ;) [quote name='Wilejkaros']Kotecek naprawdę bardzo mądry. Sam je, pije z miseczki, ale ta kuwetka mnie zaskoczyła. Jutro przeegzaminuję przyszły domek i jeśli nie będę w PEŁNI zadowolona, to nic z tego... Chociaż już domek dzwonił i się pytał, jakie rzeczy pokupować, jakie badania, szczepienia... Wrrrr... Ozzuliński piękny, potffoorzasty!oj coś czuję że Behemocik powinien u Ciebie zostać :p [quote name='clockwork']qrde... bo na tym sląsku wszystko takie czarne.. powietrze,śnieg,... koty :diabloti: WITKA Alu która zaspała do pracy :turn-l::turn-l: :multi:witka........:loveu: ale Ciebie już obudziłam o dobrej porze ;) [quote name='BeaC']....................Hej Ala................ widziałam metamorfoze koteczka...........ślicznie wyprany.to od razu kolorek ładny ma:loveu::loveu::loveu: fajnie że ma domecek .............Ozula z kolegą tez widziałam.............podrawiam w ostatni dzień pracy???:multi::multi::multi: :multi:witam :multi: a było chcieć koteczka ....takiego jeszcze nie masz ;) No do pracy jeszcze idę rekreacyjnie ;) :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 [quote name='Wilejkaros']taaaa, ten ślunsk to same cuda...;)otóż to ....powinnaś śląsk nawiedzić [quote name='clockwork']wiadomo... zobacz na mnie :diabloti::diabloti::diabloti::cool1::eviltong::oops:będę nieskromna ...na NAS :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='dealer']Witam WAS u NAS:loveu: :diabloti:witam NAS , WAS u NAS :loveu::loveu::loveu: [quote name='evaxon']:mdleje: o w morde przez chwile zmieszalam sie czyj to blozek :evil_lol: ale juz wiem .. witam ALU:loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu:witaj Ewuniu .... a Blogasek ....NASZ Quote
niki_ill Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Witam i pozdrawiam Zaleglosci nadrobilam :multi: Quote
clockwork Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:p:multi:witka........:loveu: ale Ciebie już obudziłam o dobrej porze ;) tak !! za co Ci dzięki... bo miałam lenia przez Pawciowego nocnego wydzwaniającego klienta :mad::mad::mad: Quote
Alicja Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 [quote name='niki_ill']Witam i pozdrawiam Zaleglosci nadrobilam :multi::multi::multi::multi:witaj Aga , cieszę się ze znów dp nas dotarłaś :p Quote
Alicja Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 [quote name='clockwork'] tak !! za co Ci dzięki... bo miałam lenia przez Pawciowego nocnego wydzwaniającego klienta :mad::mad::mad::pprzeca zawsze powtarzam ...możesz na mła liczyć;) A klienta to bym własnymi ręcyma :mad: Quote
clockwork Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:pprzeca zawsze powtarzam ...możesz na mła liczyć;) A klienta to bym własnymi ręcyma :mad: załatwie dziada jak sie tu pokaże... qrde o 1szej w nocy wydzwaniac i pytać o terminy na tattoo :shake::shake::shake: psychopaci :angryy::angryy::angryy: Quote
e.v.a Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] :loveu:witaj Ewuniu .... a Blogasek ....NASZ a ja wiem ze wasz nasz nasz wasz:hmmmm: no ale nie wiedzialam w qtorym z 3 sie znalazlam :lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 [quote name='clockwork']załatwie dziada jak sie tu pokaże... qrde o 1szej w nocy wydzwaniac i pytać o terminy na tattoo :shake::shake::shake: psychopaci :angryy::angryy::angryy:...no delikatnie mówiąc bym mu nie darowała :shake:....opierdziel by od mnia dostał ...:eviltong: [quote name='evaxon']a ja wiem ze wasz nasz nasz wasz:hmmmm: no ale nie wiedzialam w qtorym z 3 sie znalazlam :lol::evil_lol::pno ja nie wiem ...Nasz to Nasz....nie ma różnicy;) Quote
clockwork Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='evaxon']a ja wiem ze wasz nasz nasz wasz:hmmmm: no ale nie wiedzialam w qtorym z 3 sie znalazlam :lol::evil_lol: ale to najmniej istotne ... w NASZYM :grins: Quote
Alicja Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 [quote name='clockwork']ale to najmniej istotne ... w NASZYM :grins::grins:...ano w NASZYM ....:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts