Basia&Safi Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 ooo Ozzulec bedzie miał nowego kolegeee ??? ;) Quote
Wilejkaros Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Nie, Ozzy jedynakiem pozostanie. Kolega po kąpieli jeszcze u mnie: Quote
Wilejkaros Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Dlaczego te zdjęcia są takie wielkie? Przecież zmniejszyłam je do 600x600? Quote
Alicja Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 [quote name='Wilejkaros']Nie, Ozzy jedynakiem pozostanie. Kolega po kąpieli jeszcze u mnie: http://images21.fotosik.pl/382/08253f933b1c7637.jpg ;)otóż to ......Ozzy musi pozostać jedynakiem ...niestety Kochana ...tylko 1 foteczka ....Cezary mnie odpycha od kompka bo napatrzeć się nie moze...i pyta dlaczego tylko 1 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Wilejkaros']Dlaczego te zdjęcia są takie wielkie? Przecież zmniejszyłam je do 600x600?;)widocznie coś się pomylnęło .... No a my już w domeczku .....na aparatku było 356...fotek z koncerciku ...wiec Klocus sie tym razem nie załapał...nastepnym razem napewno ...;) Ozzy dziś chyba nie dostąpi zaszczytu focenia ...bo siem mi nie sce :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] Ozzy dziś chyba nie dostąpi zaszczytu focenia ...bo siem mi nie sce :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wyrodna matka :shake: Quote
Wilejkaros Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Ala, jak masz maila, to powklejam zdjęcia, bo mi takie giganty wychodzą, ze mod poblokuje. A maluszek nie ma robali w qpce. Quote
Alicja Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 [quote name='malawaszka']wyrodna matka :shake:nie wyrodna ...tylko zmeczona....a bedę miała 10 miesiecy na wstawianie fotasków :p Aniu ...cieszę sie ze Maluszek oki ..że nie ma robalków w koopalonie i ze tak swietnie ;)sie bawi. Zaraz pozmniejszam foteczki i wstawie. Quote
Alicja Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 witanko Ewuś..:multi: A teraz foteczki zrobione w Nowym Domeczku ...jeszcze u Wilejkaros Quote
malawaszka Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 mmmmrrrrrrr ależ śliczna ta kocinka :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 :loveu::loveu::loveu:i jeszcze..... Cezary rozpływa sie tu z zachwytu......ANIU ...DZIĘKUJEMy:loveu::loveu::loveu: Quote
Wilejkaros Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Jestem małym czyściochem, robiącym co chce. Wrzciłam Ci jeszcze drugiego maila ze zdjęciami. Dogo tak wolno chodzi, że nie wiem, za ile wrócę. Na jednym foto kociulek je z miski starszej koleżanki, mojej Tigry. Quote
asher Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Śliczny kociamber! Ale muszę przyznac, że różnica miedzy jego śląską i warszawską wersją jest znaczna :evil_lol: ps. czy wam też dogo muli? :roll: Quote
Alicja Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 [quote name='Wilejkaros']Jestem małym czyściochem, robiącym co chce. Wrzciłam Ci jeszcze drugiego maila ze zdjęciami. Dogo tak wolno chodzi, że nie wiem, za ile wrócę. Na jednym foto kociulek je z miski starszej koleżanki, mojej Tigry.czyscioszek piękny...:loveu: dopiero odebrałam mailika;)więc fotaski wrzucę niebawem [quote name='asher']Śliczny kociamber! Ale muszę przyznac, że różnica miedzy jego śląską i warszawską wersją jest znaczna :evil_lol: ps. czy wam też dogo muli? :roll:;)ano jest Asiu różnica ....jest :evil_lol: dogo muli masakrycznie:diabloti: Quote
Alicja Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 No to jeszcze Kotecek :loveu::loveu::loveu: ;)później może wrzucę jeszcze Ozzulka :loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 kurde.... podmienili kotka..:mad: . tamten nie mial biaŁego :shake: :shake: dobry den :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 [quote name='clockwork']kurde.... podmienili kotka..:mad: . tamten nie mial biaŁego :shake: :shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja już też brałam pod uwagę taką opcję ;) dobry den :evil_lol:dobry den..... a co dziś na Vecernicek ....:eviltong:....krecik:evil_lol: Quote
MARCHEWA Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 [quote name='asher']Śliczny kociamber! Ale muszę przyznac, że różnica miedzy jego śląską i warszawską wersją jest znaczna :evil_lol: ps. czy wam też dogo muli? :roll: Ano, kotecek musi się jakoś prezentować w stolicy:evil_lol: Quote
Medorowa Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Ćliczny koteczek:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Witaj Alu, czy dostałaś obiecaną kawusię do łóżeczka:razz: :diabloti: Quote
beria Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)otóż to ......Ozzy musi pozostać jedynakiem ...niestety [COLOR=Red][FONT=Arial][B][I];)widocznie coś się pomylnęło .... A szkoda, bo kotecek by się ładnie w parze z Ozzulcem komponował :razz: Witaj Alu ;) Quote
aga1215 Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 [quote name='beria']A szkoda, bo kotecek by się ładnie w parze z Ozzulcem komponował :razz: Witaj Alu ;) witaj Alusiu przed urlopem! Kotecek nawet pod kolor Ozulka jest:multi: Biedny Ozzi, ni ma kolegi:shake: Quote
Alicja Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 [quote name='MARCHEWA']Ano, kotecek musi się jakoś prezentować w stolicy:evil_lol:;)nooo w końcu niech wiedzą ze ślazaki szwarne chłopaki....:hmmmm: ....Aniu.....czy to chłopczyk ;) [quote name='madzia i medor']Ćliczny koteczek:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Witaj Alu, czy dostałaś obiecaną kawusię do łóżeczka:razz: :diabloti: :grins: oczywiście ze kawusia była....wprawdzie nie podana przez Madzię ale przez Pawcia ...no ale Madzia tysz dostała kawusię prawie do mojego łózeczka:evil_lol: [quote name='beria']A szkoda, bo kotecek by się ładnie w parze z Ozzulcem komponował :razz: Witaj Alu ;)Witaj....ano komponowałby się ....ale tam mu będzie napewno naj naj.... [quote name='dealer']a kukuku:loveu::loveu::loveu::loveu:wow Nasza kukułeczka :loveu: [quote name='aga1215']witaj Alusiu przed urlopem! Kotecek nawet pod kolor Ozulka jest:multi: Biedny Ozzi, ni ma kolegi:shake:witaj Aguś .....jeszcze troszkę i będę już spokojna ;)i zurlopowana. Kotecek jest rozkoszny , wiem , no i myślę że Ozzulkowi by się spodobało mieć kumpla , ale nie wiem czy babcia przyjełaby 2 wnusiów...na przetrzymanie w razie naszych wypadów... Quote
Wilejkaros Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Wybaczcie, że tak późno, ale dogo tak muliło, że nie miałam siły. Kotecek jest chłopczykiem. Moja rodzina ma chytry plan, zeby moze oddać tą zołzę prążkowaną a Kleofasa (propozycja mojej sis) albo Behemota (moja opcja) zatrzymać. No, ale chyba przyszły domek nie da się nabrać... Jest przesłodki, spał na mojej podusi, prosto we włosach. Miętoli prosiaczka małego, co widać na zdjęciu. Je wszystko, qpka i siusiu do kuwetki. Cezary go uczył? Quote
Alicja Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 Dobra ...bo Ozzulek się pogniewa...;) Ozzy i jego kumpel Max....tym razem zapłotny... Quote
Recommended Posts