clockwork Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Alicjo.... przestań już być przykładną żoną i mamą - melduj sie :diabloti: Quote
Alicja Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 [quote name='dbsst']:multi: i że niby te moje kwiaciory beda wiedziały juz co mają robić :cool1::evil_lol::evil_lol::evil_lol:tak .....Dominisiu:loveu: :eviltong: [quote name='BeaC']a dzisiaj tak z samego rana przyszłam cie OBUDZIĆ!!!!!! wstawaj:diabloti::diabloti::diabloti: :multi:Cześć Bea .....o tej porze to ja już nie spałam:evil_lol: [quote name='clockwork']Alicjo.... przestań już być przykładną żoną i mamą - melduj sie :diabloti:;)melduję się KOCHANIE:loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: Witanko z raniolka....dziś chyba uda mi się dać jakieś fotaski:p Quote
basia2202 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 dziń dybryyyyyy!!:lol: ooo.. będą nowe fotuuuszkiii.. supeeerr!! :multi: a te zdjęcia z podróży - bardzo pocieszne:) a Ozzulca tam nie było? :cool3: chyba nie biegł za pociągiem?;) Quote
Gosia>>> Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Cześć Alu:) Przyszłam do Was z samego rana:evil_lol: Quote
basia2202 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Gosia>>>;6476538 napisał(a):Cześć Alu:) Przyszłam do Was z samego rana:evil_lol: Gosiu... 10.40 prawie to nie jest z samego rana :eviltong: :diabloti: z samego rana to jest 5.00:evil_lol: ja tak wstaję:cool3: dla mojej mamy np. 10-ta to już południe h h h :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 [quote name='basia2202']dziń dybryyyyyy!!:lol: ooo.. będą nowe fotuuuszkiii.. supeeerr!! :multi: a te zdjęcia z podróży - bardzo pocieszne:) a Ozzulca tam nie było? :cool3: chyba nie biegł za pociągiem?;):multi:witanko ....Ozzulek został w domku z pańciem pod naj opieką;) Gosia>>>;6476538 napisał(a):Cześć Alu:) Przyszłam do Was z samego rana:evil_lol:witanko :multi::multi::multi: Quote
emdziolek Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 I ja przyszłam odwiedzić naszą Alę:loveu: Doberek:evil_lol: Quote
agbar Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 czesc Alunia:loveu: :loveu: informuje ze dzien dobry i ze plytki sie do Was wyslaly wczoraj:p Quote
clockwork Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='emdziolek']I ja przyszłam odwiedzić naszą Alę:loveu: Doberek:evil_lol: jaką naszą... jaką naszą... :mad: MOJĄ!!!!!!! moją prywatną osobistą ALE! :cool1: Quote
basia2202 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='clockwork']jaką naszą... jaką naszą... :mad: MOJĄ!!!!!!! moją prywatną osobistą ALE! :cool1: ktoś tu troszkę skąpi... :eviltong: :evil_lol: :loveu: się Alunią nie chce dzielić:cool3: Quote
Alicja Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 [quote name='dealer']czesc Alunia:loveu: :loveu: informuje ze dzien dobry i ze plytki sie do Was wyslaly wczoraj:p :loveu::loveu::loveu:Nasz Ty 1/3 ...a ja już się zamartwiałam ...dlaczego do mła nie odpisałaś:oops: dzięki za płyteczki ...teraz będziemy czekać:multi: Quote
Alicja Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 [quote name='clockwork']jaką naszą... jaką naszą... :mad: MOJĄ!!!!!!! moją prywatną osobistą ALE! :cool1::loveu:o MOJA Madzialena:loveu::loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Dziendoberek kochani ;-) przylazłam siem przywitac choc mi ciezko ;-) i nie wiem czy to wina kompa czy admina ktory nic nie robi ;-) heeheheh buziaczki Quote
Alicja Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 :loveu:zaprzyjaźnione blogaski odwiedzę później ....teraz fotaski ;) Szpilka:loveu: i Max:loveu: Quote
clockwork Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 mało :diabloti: biedny Maxiulek mój... szpila podeptała mu tego łonego http://images30.fotosik.pl/49/d0447ac95a3f8f15.jpg Quote
Alicja Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 [quote name='clockwork']mało :diabloti: biedny Maxiulek mój... szpila podeptała mu tego łonego http://images30.fotosik.pl/49/d0447ac95a3f8f15.jpg:cool3:no KOCHANIE .... zaraz będą .....wiesz że dla Ciebie wszystko;) Quote
Alicja Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Maxiu:loveu: wespół ze Szpileczką:loveu: Szpileczka:loveu: Quote
clockwork Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 mam wrażenie że już te zdjęcia gdzieś widziałam... deja vu... :roll: Quote
Alicja Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 [quote name='clockwork']mam wrażenie że już te zdjęcia gdzieś widziałam... deja vu... :roll:;)było powrzucać z NASZEGO Albumu:evil_lol: Quote
basia2202 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Szpilka z jęzorem... :turn-l: o dżiiiizass.... bo z krzesła spadnę... jaki ryjek słodki :evil_lol: pięęęękne psiury!! oo... i widziałam fruwającego Maxia!! widziałaaaam!! :turn-l: :loveu: slodziachy:p Ala... dawaj, co tam jeszcze masz :loveu: obejrzymy wszystkoooo!! :evil_lol: p.s. też mamy taką sznurkową zabawkę z frędzelkami!! :multi: fajne to to, co nie?:) Quote
Alicja Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 :loveu:Nasze kochane dziewczyny pokazały nam Warszawę ....przyznam że 1szy raz miałam okazję pozwiedzać to miasto:p przygotowały dla nas wiele atrakcji:evil_lol: Quote
Alicja Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Ziga na wysokościach;) Zamek od doopy strony fajne autko;) transparent ku czci Romana Gie:diabloti: Quote
Recommended Posts