groszek83 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] Dwie głowy mu urosły:mdleje::eek: Quote
clockwork Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:szuka własnego blogaska;) :eviltong:...nie powiem witanko....Magdę nie tylko Max smakował ...;) Ozzulek kocha piłeczke...a potem fakt lubi wypić:evil_lol: kto nie lubi :roll::roll: Quote
Alicja Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='groszek83']Dwie głowy mu urosły:mdleje::eek::diabloti:Groszku ....nie wychodź na słonko:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='clockwork']kto nie lubi :roll::roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol:podobno bywają ...ale to tylko złudzenie;) Quote
groszek83 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Ale że co? jak wyjde na słonko to urośnie mi druga głowa:crazyeye::question::grin::grin::grin: Quote
Akadna Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Mi jakoś nie urosła.... :hmmmm: Hejo! :hand: W naszej galerii nowe fotaski:D Zaproszom :p Quote
Paula Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='clockwork']mały piegowaty ŁON :evil_lol: za dalego Paula ta stolyca ... łoj za daleko.... :placz: :grin: Łoj daleko :placz: Przenieśmy na Ślunsk :razz: [quote name='Alicjarydzewska']Jeszcze kilka fotasków o tematyce....psy warszawskie:p http://images28.fotosik.pl/51/ae8f7c816bbef687.jpg Mój marudek :loveu: [quote name='clockwork']http://images30.fotosik.pl/51/a19b5089928271c8.jpg jesooo... jak se przypomne tą chwile grozy :smhair2: ledwom ujszła z życiem :shake::shake::shake: morderca chciał mnie zjeść :diabloti: Ja mam tak na co dzień :smhair2: :evil_lol: [quote name='dbsst']hej sis w końcu jakis ciekawy model :multi: Znaczy mój nieciekawy? :mad: :diabloti: Cześć Alu :multi: :loveu: Quote
agabass Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];) uwaga nadchodzą... Alu byłaś w Wawie. Super. Dobrze że dziewczyny się tobą zajęły. Hihi widać jak dobrze. Do następnego przyjazdu może zobaczymy się ponownie. Quote
Alicja Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='groszek83']Ale że co? jak wyjde na słonko to urośnie mi druga głowa:crazyeye::question::grin::grin::grin:grrrrrrrrrrrrrrrr...... [quote name='Werka']Mi jakoś nie urosła.... :hmmmm: Hejo! :hand: W naszej galerii nowe fotaski:D Zaproszom :p;)leceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee [quote name='paula_z']:grin: Łoj daleko :placz: Przenieśmy na Ślunsk :razz: koniecznie;) Cześć Alu :multi: :loveu::multi::multi::multi::multi:cześć Paula:loveu: Quote
Alicja Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='agabass']Alu byłaś w Wawie. Super. Dobrze że dziewczyny się tobą zajęły. Hihi widać jak dobrze. Do następnego przyjazdu może zobaczymy się ponownie.:razz:Agabasku ...żałuję że nie dałyśmy znać Wam że jesteśmy a było spotkanko pod Zygmusiem na Starówce:cool1: Quote
agabass Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:Agabasku ...żałuję że nie dałyśmy znać Wam że jesteśmy a było spotkanko pod Zygmusiem na Starówce:cool1: No trudno następnym razem. Jak to ja zapracowany człowiek, wiecznie rozmyślajacy czasu nie mam na kompa więc płce teraz swoje :placz: Quote
Alicja Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='agabass']No trudno następnym razem. Jak to ja zapracowany człowiek, wiecznie rozmyślajacy czasu nie mam na kompa więc płce teraz swoje :placz:;)to i ja liczę na następne spotkanko ...chyba ze nas już u bram stolicy cofną:cool3:...ale mimo to wybieramy się:eviltong: Quote
Agga Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Alicja gdzie ty tak wyjeżdżasz? A do Opola CI nie po drodze?:mad: Quote
Alicja Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='Agga']Alicja gdzie ty tak wyjeżdżasz? A do Opola CI nie po drodze?:mad: :razz:przecie pisalam że w naj...5 latce się nie wybieram:diabloti:...spalone mosty:cool1: Quote
Alicja Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='dbsst']:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: i MY cie tysz :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='dbsst']hłe hłe :multi: :multi: :eviltong::eviltong: wygoń mnie... bo czas do czarnuchów wracać... zgadnij kto pisze spod nicka Ali :roll: Quote
dbsst Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:eviltong::eviltong: wygoń mnie... bo czas do czarnuchów wracać... zgadnij kto pisze spod nicka Ali :roll: hłe hłe niech pomyśłe MOJA PRZYSZŁA ŻONA :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='dbsst']hłe hłe niech pomyśłe MOJA PRZYSZŁA ŻONA :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zgadłaś....to JA!!!!! :multi::multi::multi: ciekawe po czym wniosłaś wygoń mnie :cool3: Quote
zuzolandia Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Witanko i pozdrawianko Aludkowa rodzinko !!!!!!!!!!!!!!! Quote
Alicja Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='zuzolandia']Witanko i pozdrawianko Aludkowa rodzinko !!!!!!!!!!!!!!!:multi:witanko Zuzalkowa familio ;) Quote
dbsst Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']zgadłaś....to JA!!!!! :multi::multi::multi: ciekawe po czym wniosłaś wygoń mnie :cool3: zostań Twoje obecność napawa mnie radością :multi: Quote
Medorowa Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Przychodzem, patrzam, a tu spotkanko było:razz:Rewelacja:p:p:p Quote
Alicja Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='dbsst']zostań Twoje obecność napawa mnie radością :multi: czuje ironie w twym poście :diabloti: Quote
Recommended Posts