Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork']PATKA :grins::grins::razz:to ma się rozumieć KOCHANIE zawieziesz Patce monitorka do Torunia:diabloti:...i odwiedzisz przy okazji OD:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']mało beda orginalna pewnie jak powiem boshe jaką ja mam piękna dominantke ;) :evil_lol:

:loveu::loveu::loveu:tak ...a zdominowany też niczego sobie;)

Posted

[quote name='Patka']no chyba brzuchem :eviltong: :evil_lol:

no cóż... połknęłaś arbuza... to tera masz :loveu::loveu:

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:to ma się rozumieć KOCHANIE zawieziesz Patce monitorka do Torunia:diabloti:...i odwiedzisz przy okazji OD:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
to już nie jest OD ino OM- Ojciec Milioner :mad:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:no i która mi wyczysci monitora......zapluty jest:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

hehe... mogę Zuzkę wypożyczyć:cool3: ona liże ściany... zrywa pcv... będziemy ją na remonty wynajmować :evil_lol: może monitor też by potrafiła wyczyścić;)

Posted

[quote name='Agga']ja ciebie też I love:loveu:
Toż ona sie uczy od mistrzyni:cool3:

zjem Cie zjem Cie obedre Cie ze skorki :diabloti: :evil_lol:

Posted

[quote name='Kate I Luka']Hej Aluś... kilka dni nieobecności z przyczyn technicznych, a tu znów spotkanka, i odwiedzinki :loveu: a może kiedyśi tak do mnie zajedziecie :p :p :p Zapraszam, zapraszam :):evil_lol:Kasiu ..nie wiesz co piszesz;)

[quote name='paula_z']Witaj Alu :multi: Dzięki za cudowny weekend :loveu: Wraaaacaaajcie :scream_3: :placz:

:grin: Biedny mały łon :evil_lol:Paula....ja juz się bym naj naj spakowała

[quote name='basia2202']hehe... mogę Zuzkę wypożyczyć:cool3: ona liże ściany... zrywa pcv... będziemy ją na remonty wynajmować :evil_lol: może monitor też by potrafiła wyczyścić;)ha ha dzięki ...Ozzy też mocno liżący

[quote name='Patka']i może na poród rodzinny sie załapie :evil_lol:poród Dogomaniacki

[quote name='Agga']dbsst jak pani taki pies:diabloti: ...że hmmm...że co...

[quote name='dealer']przybywszy i obejrzawszy wszystko:diabloti:dojrzawszy cię nareszcie:loveu:

Posted

my się z Zuzkową przyszłyśmy przywitać z Ozzulcową brygadą...:multi: a tu widzę, że wszyscy jeszcze śpiumkają :cool3:

WSTAAWAAAJCIEEEE!! :diabloti: :evil_lol: :loveu:

buzi buzi dla mordulca :p

Posted

Patka napisał(a):
taka późna godzina a tu taki zastój szok ;)
Witaj Alu :cool3:

o! o! wlasnie:diabloti: pani ciezarowka ma racje:evil_lol: wstawaj Aluuuuuuuuuuuuuuu:loveu:

Posted

[quote name='dealer']dobranoc dawco fotek:loveu:jak miło...

[quote name='Vectra']to ja grzecznie mówie dobranoc ;)ha ha ....grzecznie

[quote name='basia2202']my się z Zuzkową przyszłyśmy przywitać z Ozzulcową brygadą...:multi: a tu widzę, że wszyscy jeszcze śpiumkają :cool3:

WSTAAWAAAJCIEEEE!! :diabloti: :evil_lol: :loveu:

buzi buzi dla mordulca :pmy nie śpiochy ...mamy takich którzy mogą to zaświadczyć.....późno włączyliśmy kompeczka...WITANKO ! ! !

[quote name='Patka']taka późna godzina a tu taki zastój szok ;)
Witaj Alu :cool3:dziś chyba będzie maleńki zastój....chociaż nie mówię nie..
Witaj Patko w 2 osobach..;)

[quote name='dealer']o! o! wlasnie:diabloti: pani ciezarowka ma racje:evil_lol: wstawaj Aluuuuuuuuuuuuuuu:loveu::loveu:jestem wstanięta

[quote name='BeaC']przyszłam sobie...............fotorelacje ze stolicy poogladałam...............

witaj Alu!!!!!
:multi:witanko Bea

Posted

[quote name='paula_z']Witaj Alu :multi: Dzięki za cudowny weekend :loveu: Wraaaacaaajcie :scream_3: :placz:

:grin: Biedny mały łon :evil_lol:

mały piegowaty ŁON :evil_lol:
za dalego Paula ta stolyca ... łoj za daleko.... :placz:

[quote name='basia2202']hehe... mogę Zuzkę wypożyczyć:cool3: ona liże ściany... zrywa pcv... będziemy ją na remonty wynajmować :evil_lol: może monitor też by potrafiła wyczyścić;)

to ja poprosze bo remont chaupy nas czeka... a jakoś nie umiemy sie zabrać... jakby Zuzka rozpoczęła.... zmobilizowała by nas ;)

doberek BIEDNA Alu :diabloti: