dbsst Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 mało beda orginalna pewnie jak powiem boshe jaką ja mam piękna dominantke ;) :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 [quote name='clockwork']PATKA :grins::grins::razz:to ma się rozumieć KOCHANIE zawieziesz Patce monitorka do Torunia:diabloti:...i odwiedzisz przy okazji OD:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Patka Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 i może na poród rodzinny sie załapie :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 [quote name='dbsst']mało beda orginalna pewnie jak powiem boshe jaką ja mam piękna dominantke ;) :evil_lol: :loveu::loveu::loveu:tak ...a zdominowany też niczego sobie;) Quote
clockwork Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='Patka']no chyba brzuchem :eviltong: :evil_lol: no cóż... połknęłaś arbuza... to tera masz :loveu::loveu: [quote name='Alicjarydzewska']:razz:to ma się rozumieć KOCHANIE zawieziesz Patce monitorka do Torunia:diabloti:...i odwiedzisz przy okazji OD:evil_lol::evil_lol::evil_lol: to już nie jest OD ino OM- Ojciec Milioner :mad: Quote
Kate I Luka Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Hej Aluś... kilka dni nieobecności z przyczyn technicznych, a tu znów spotkanka, i odwiedzinki :loveu: a może kiedyśi tak do mnie zajedziecie :p :p :p Zapraszam, zapraszam :) Quote
Paula Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Witaj Alu :multi: Dzięki za cudowny weekend :loveu: Wraaaacaaajcie :scream_3: :placz: [quote name='clockwork']biedny Maxiulek mój... szpila podeptała mu tego łonego http://images30.fotosik.pl/49/d0447ac95a3f8f15.jpg :grin: Biedny mały łon :evil_lol: Quote
basia2202 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:no i która mi wyczysci monitora......zapluty jest:evil_lol::evil_lol::evil_lol: hehe... mogę Zuzkę wypożyczyć:cool3: ona liże ściany... zrywa pcv... będziemy ją na remonty wynajmować :evil_lol: może monitor też by potrafiła wyczyścić;) Quote
dbsst Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='Agga']dbsst jak pani taki pies:diabloti: łoz Ty maupo zezowata normalnie udusze i poćwiartuje :mad: :evil_lol: Quote
Agga Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 ja ciebie też I love:loveu: Toż ona sie uczy od mistrzyni:cool3: Quote
dbsst Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='Agga']ja ciebie też I love:loveu: Toż ona sie uczy od mistrzyni:cool3: zjem Cie zjem Cie obedre Cie ze skorki :diabloti: :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 [quote name='Kate I Luka']Hej Aluś... kilka dni nieobecności z przyczyn technicznych, a tu znów spotkanka, i odwiedzinki :loveu: a może kiedyśi tak do mnie zajedziecie :p :p :p Zapraszam, zapraszam :):evil_lol:Kasiu ..nie wiesz co piszesz;) [quote name='paula_z']Witaj Alu :multi: Dzięki za cudowny weekend :loveu: Wraaaacaaajcie :scream_3: :placz: :grin: Biedny mały łon :evil_lol:Paula....ja juz się bym naj naj spakowała [quote name='basia2202']hehe... mogę Zuzkę wypożyczyć:cool3: ona liże ściany... zrywa pcv... będziemy ją na remonty wynajmować :evil_lol: może monitor też by potrafiła wyczyścić;)ha ha dzięki ...Ozzy też mocno liżący [quote name='Patka']i może na poród rodzinny sie załapie :evil_lol:poród Dogomaniacki [quote name='Agga']dbsst jak pani taki pies:diabloti: ...że hmmm...że co... [quote name='dealer']przybywszy i obejrzawszy wszystko:diabloti:dojrzawszy cię nareszcie:loveu: Quote
Alicja Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 :loveu::loveu::loveu: Dobranoc moim wiernym odwiedzaczom:loveu: Quote
agbar Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu: Dobranoc moim wiernym odwiedzaczom:loveu: dobranoc dawco fotek:loveu: Quote
agbar Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='Vectra']to ja grzecznie mówie dobranoc ;) buhahaha i kogo ty chcesz oszukac.....zmijo:diabloti: Quote
basia2202 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 my się z Zuzkową przyszłyśmy przywitać z Ozzulcową brygadą...:multi: a tu widzę, że wszyscy jeszcze śpiumkają :cool3: WSTAAWAAAJCIEEEE!! :diabloti: :evil_lol: :loveu: buzi buzi dla mordulca :p Quote
Patka Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 taka późna godzina a tu taki zastój szok ;) Witaj Alu :cool3: Quote
agbar Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Patka napisał(a):taka późna godzina a tu taki zastój szok ;) Witaj Alu :cool3: o! o! wlasnie:diabloti: pani ciezarowka ma racje:evil_lol: wstawaj Aluuuuuuuuuuuuuuu:loveu: Quote
BeaC Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 przyszłam sobie...............fotorelacje ze stolicy poogladałam............... witaj Alu!!!!! Quote
Alicja Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='dealer']dobranoc dawco fotek:loveu:jak miło... [quote name='Vectra']to ja grzecznie mówie dobranoc ;)ha ha ....grzecznie [quote name='basia2202']my się z Zuzkową przyszłyśmy przywitać z Ozzulcową brygadą...:multi: a tu widzę, że wszyscy jeszcze śpiumkają :cool3: WSTAAWAAAJCIEEEE!! :diabloti: :evil_lol: :loveu: buzi buzi dla mordulca :pmy nie śpiochy ...mamy takich którzy mogą to zaświadczyć.....późno włączyliśmy kompeczka...WITANKO ! ! ! [quote name='Patka']taka późna godzina a tu taki zastój szok ;) Witaj Alu :cool3:dziś chyba będzie maleńki zastój....chociaż nie mówię nie.. Witaj Patko w 2 osobach..;) [quote name='dealer']o! o! wlasnie:diabloti: pani ciezarowka ma racje:evil_lol: wstawaj Aluuuuuuuuuuuuuuu:loveu::loveu:jestem wstanięta [quote name='BeaC']przyszłam sobie...............fotorelacje ze stolicy poogladałam............... witaj Alu!!!!! :multi:witanko Bea Quote
clockwork Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='paula_z']Witaj Alu :multi: Dzięki za cudowny weekend :loveu: Wraaaacaaajcie :scream_3: :placz: :grin: Biedny mały łon :evil_lol: mały piegowaty ŁON :evil_lol: za dalego Paula ta stolyca ... łoj za daleko.... :placz: [quote name='basia2202']hehe... mogę Zuzkę wypożyczyć:cool3: ona liże ściany... zrywa pcv... będziemy ją na remonty wynajmować :evil_lol: może monitor też by potrafiła wyczyścić;) to ja poprosze bo remont chaupy nas czeka... a jakoś nie umiemy sie zabrać... jakby Zuzka rozpoczęła.... zmobilizowała by nas ;) doberek BIEDNA Alu :diabloti: Quote
Recommended Posts