Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork']to ja poprosze bo remont chaupy nas czeka... a jakoś nie umiemy sie zabrać... jakby Zuzka rozpoczęła.... zmobilizowała by nas ;)
ano nie ma sprawy :evil_lol: muszę tylko się dogadać z Zuzkową, ile bierze za godzinę :diabloti: :evil_lol: ale myślę, że jak żarło dostanie i będzie się mogła walnąć w kimino na czymś miękkim, to styknie :p
a co tam macie do roboty? :cool3: Zuzka hydrauliki jeszcze robić nie potrafi :eviltong: ale zrywa już stare podłogi i ściany pod malowanie przygotowuje hehe :evil_lol:
yyy... jakbyś chciała nowy dywan, to może CI również pomóc pozbyć się starego :evil_lol: jeśli masz coś w drewnie, a chciałabyś zmienić, też nie ma sprawy :cool3: pod warunkiem, że drewno dobre gatunkowo - Zuzka innego nie jada :roflt: no i jeszcze kable może Ci pomóc wymienić :cool3: jak nie jesteś pewna, jak u Ciebie w domu idą kable, to Zuzka je odnajdzie :evil_lol: :roflt:

Posted

Gosia>>>;6483536 napisał(a):
Cześc Alu:) Zawsze biegnę skoro świt do Ciebie a i tak nigdy nie jestem pierwsza, ehh:diabloti: :evil_lol:

oj Gosiu Gosiu... no co Ty z tym świtem:cool3: :evil_lol:
nie zdążasz, kochana, bo toż to już południe :eviltong: :diabloti:

Posted

Gosia>>>;6483536 napisał(a):
Cześc Alu:) Zawsze biegnę skoro świt do Ciebie a i tak nigdy nie jestem pierwsza, ehh:diabloti: :evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to może nie kłać sie spać...;)...WITAJ Gosiu:multi:

[quote name='basia2202']oj Gosiu Gosiu... no co Ty z tym świtem:cool3: :evil_lol:
nie zdążasz, kochana, bo toż to już południe :eviltong: :diabloti:ha ha .....Gosia żyje innym czasem;)
jak Zuza taka dobra w remontach to dawaj .....u mnie trzeba panele połozyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='basia2202']ano nie ma sprawy :evil_lol: muszę tylko się dogadać z Zuzkową, ile bierze za godzinę :diabloti: :evil_lol: ale myślę, że jak żarło dostanie i będzie się mogła walnąć w kimino na czymś miękkim, to styknie :p
a co tam macie do roboty? :cool3: Zuzka hydrauliki jeszcze robić nie potrafi :eviltong: ale zrywa już stare podłogi i ściany pod malowanie przygotowuje hehe :evil_lol:
yyy... jakbyś chciała nowy dywan, to może CI również pomóc pozbyć się starego :evil_lol: jeśli masz coś w drewnie, a chciałabyś zmienić, też nie ma sprawy :cool3: pod warunkiem, że drewno dobre gatunkowo - Zuzka innego nie jada :roflt: no i jeszcze kable może Ci pomóc wymienić :cool3: jak nie jesteś pewna, jak u Ciebie w domu idą kable, to Zuzka je odnajdzie :evil_lol: :roflt:

ja chyba zrezygnuje jednak... muszę tylko wytapetować i pomalować 1 pokój ... nie przewiduje większych remontów i nowego wyposażenia w tej dziesięciolatce :evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']ja chyba zrezygnuje jednak... muszę tylko wytapetować i pomalować 1 pokój ... nie przewiduje większych remontów i nowego wyposażenia w tej dziesięciolatce :evil_lol:
Zuzka tapetować ni umi :roll:
ale... jak CI się znudzą tapety, które już położysz... :cool3: daj znać... Zuzka na pewno z chęcią je pozrywa :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:..aaaa to sporo mam jeszcze tych monotematycznych fotasków:p

hahhahahahahha a myślałaś, że o kim mówie.................ale szczerze sistera :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']choliera... 6 minutek mnie nie było i wszystkie blogasy zagadane :shake::shake::shake:

łozi!!!! co łon tukej robi???
:diabloti:szuka własnego blogaska;)

[quote name='dbsst']hahhahahahahha a myślałaś, że o kim mówie.................ale szczerze sistera :diabloti::eviltong:...nie powiem

[quote name='Kate I Luka']Hej Alciu :)

Widze, ze Magdy brodka Warszawce smakowala :p
http://images30.fotosik.pl/51/a19b5089928271c8.jpg

a Ozzik - full wypas - po zabawie czas na cos zimnego :cool3:
http://images26.fotosik.pl/51/cc38cb66fae6dc1b.jpgwitanko....Magdę nie tylko Max smakował ...;)

Ozzulek kocha piłeczke...a potem fakt lubi wypić:evil_lol: