Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

basia2202 napisał(a):
Gosiu... 10.40 prawie to nie jest z samego rana :eviltong: :diabloti:
z samego rana to jest 5.00:evil_lol: ja tak wstaję:cool3: dla mojej mamy np. 10-ta to już południe h h h :evil_lol:

oj czepiasz się Basiu:eviltong: Dla mnie z samego rana to własnie 10 albo 12:evil_lol: 5.00 to środek nocy:cool3:

Posted

[quote name='aga1215']Witaj AluPodróżniczko Masz szczęście, że wzięłaś aparat.....z bateriami :multi: :multi: :multi: :loveu:

btw - foty :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Agus ja bez aparatu to już z domu nie wychodzę :oops:...jadę gdziekolwiek sprawdzam czy aparat w plecaczku:eviltong:a baterii miałyśmy pół plecaczka Magdzinego:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

o niee... o matuuuluuu.... no ja się po prostu zakochałaaaam!! :oops: :oops: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
PIKA... Twój doziu jest cudownnyyyyy!! piękny.. uch.. te fafluny.... o Boziuuuniuuuu :calus: :iloveyou: oczka rozbrajające.... :loveu:
poprosimy czym prędzej linka do Waszej galeryjki, bo jak nie zobaczę więcej fotów dozia, to się zaryczę na śmierć chyba :cry:
takie cudowności po świecie chodzą.... ech...:loveu:

nasza Zuzanka być może ma coś z doga... mogłaby wyrosnąć na takie cudo:multi:

Posted

[quote name='basia2202'] PIKA... Twój doziu jest cudownnyyyyy!! piękny.. uch.. te fafluny.... o Boziuuuniuuuu :calus: :iloveyou: oczka rozbrajające.... :loveu:
poprosimy czym prędzej linka do Waszej galeryjki,
Nie dam linka, bo nie chce, zeby Ali blogasa zakluczyli :cool1:

Posted

[quote name='PIKA']Nie dam linka, bo nie chce, zeby Ali blogasa zakluczyli :cool1:

buuuhahahaha... PIKA... ja wciąż i nadal twierdze że zamknięcie galerii TWEJ nie było bo coś tam... komuś na tym zależało..
ale co tam... bywasz u nas, ja nie bywam u CIEBIE TAM bo brak mi czasu... ale... pamiętam o Tobie i zawsze miło wspominam :loveu::loveu:

Posted

[quote name='basia2202']widziałam dwa mordulce ze świecącymi ślepiami :diabloti::loveu:bo to prawdziwne Mordulce:evil_lol:

[quote name='sylwiaskalska']Hey Alu :) Nadrabiam zaległości w Dogomani bo ostatnio nawet nie mam czasu cosik napisac. Jak tam Ozzulek ? :)
witaj Sylwiu .....u Nas odpukać :mad:...:evil_lol:.....wszystko oki ...ale nie zapeszam:razz:

W Królestwie Szczurków:loveu::loveu::loveu:

chłopaki na tymczasie...

dziewczynki Karoliny i Ani

:loveu:

Posted

[quote name='Patka']Alu dzis u Ciebie całe zooo :razz:

[quote name='clockwork']eee tam zoo.... na kilku zdjęciach ino jestem :evil_lol::evil_lol::mad:no i która mi wyczysci monitora......zapluty jest:evil_lol::evil_lol::evil_lol: