agbar Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 malawaszka napisał(a):ależ Diluniu widziałam Alę w Waszym bloguniu czemuż to jednak nie stawi nogi w blogaska swego skromniutkie progi??? :evil_lol: Ach Waszunia bo po pracy zmeczona Alunia najpierw po cudzych lata bloguniach by na koncu przyjsc do Ozzunia...:evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 jak to Alunia zmęczona? czyżby powodem było że żona? bo przecież Ala się urlopuje i święty spokój od ... :crazyeye::oops: ale mi się tu chcialo rymnąć :evil_lol: Quote
emdziolek Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Witaj Alu Kochana:loveu: Dzieńdoberek mówię Ci z rana:loveu: Quote
agbar Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 malawaszka napisał(a):jak to Alunia zmęczona? czyżby powodem było że żona? bo przecież Ala się urlopuje i święty spokój od ... :crazyeye::oops: ale mi się tu chcialo rymnąć :evil_lol: tak , Alunia jest zmeczona bo do pracy dzis zostala zaproszona i choc tylko na chwileczke to zmeczyla sie ciuteczke:evil_lol: Quote
Alicja Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 [quote name='paula_z']I wieczorkiem też bądź :razz: Dobranoc :loveu:postaram się....;) [quote name='Maga100']Alicjo, nie będę cię okłamywać :shake: Nawet nie próbuję nadrabiać, o ja podła :placz: o masz ...a człowiek tak się stara...zagaduje blogaska ...wstawia przerywniki ....zawiodłam się na Tobie:evil_lol: [quote name='basia2202']helołsien Aluniu :loveu: helołsien Ozzi - paszczaku Ty słodki :evil_lol: witamy się w słoneczny bardzo raneczek :p jak to bidoku zamarzłaś? :roll: to jak dziś wstałaś? :cool3: Ozzulec musiał chyba się na Tobie położyć, żebyś odtajała ;) Ozzulowski... gadzinko Ty niedobra, nie ściągaj z Pani kołderki :cool3: nie bądź samolubem, dziel się kołderką:mad: jak będziesz Pańcię zamrażał, to kto z Tobą na spacerek wyjdzie, chłopie? :diabloti:jestem ...odtajałam :evil_lol: [quote name='evaxon']sloneczne dzien dobry Alusiu :loveu:doberek Ewuniu:loveu: [quote name='BeaC']witaj Alu jak sie byś tak przypadkiem za bardzo naładowała ja mam dużo okien do pomycia................:diabloti: ...............tak mi sie tylko rozmarzyło.............. pomarzyć nie wolno?????? wczoraj jak mi odpisałaś a dzisiaj to przeczytałam, to stwierdziłam żeś ty bidna kobita.................... SAME chłopy masz w chałupie:p wiem że mam niezły zapłon.....................dopiero teraz to zauważyłam:shake: :evil_lol:...z oknami się nie rozmarzaj ...już mi przeszło:razz: o masz Ci los toś się szybko skapnęła ;) że ja sama niewiasta w domecku:evil_lol: [quote name='tygra']Witaj Alu, buźki dla Ozzulkawitaj Beatko [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Witam w tą chłodną, aczkolwiek słoneczną środę :loveu::multi:witanko [quote name='dealer']dzien dobry kobieto pracujaca ja ide wywalic ryjok do slonca:diabloti:kłamczuszkasz ...nie ma słonka;) dobereczek Quote
agbar Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 nie klamam ...u mienia jest slonca troche:loveu: Quote
Wyjątek Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Alu prosze nowe fotki Ozzy'ego specjalnie dla mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 [quote name='malawaszka']Aluniu czemu Cię nie ma w Waszym bloguniu przecież już jest koło południuniu :evil_lol:zagladłam ...i pobiegłam do innych blogasków [quote name='dealer']alez Waszuniu Ala juz byla u mnie i w Klockowej bloguniu:diabloti:tak byłam w Naszych Blogaskach [quote name='malawaszka']ależ Diluniu widziałam Alę w Waszym bloguniu czemuż to jednak nie stawi nogi w blogaska swego skromniutkie progi??? :evil_lol:już postawiłam swe zgrabne nóżki w Nasze proguszki;) [quote name='dealer']Ach Waszunia bo po pracy zmeczona Alunia najpierw po cudzych lata bloguniach by na koncu przyjsc do Ozzunia...:evil_lol:już pobiegała po części;) [quote name='malawaszka']jak to Alunia zmęczona? czyżby powodem było że żona? bo przecież Ala się urlopuje i święty spokój od ... :crazyeye::oops: ale mi się tu chcialo rymnąć :evil_lol:z powodu że do pracy musiała iść [quote name='emdziolek']Witaj Alu Kochana:loveu: Dzieńdoberek mówię Ci z rana:loveu:doberek...w samo południe [quote name='dealer']tak , Alunia jest zmeczona bo do pracy dzis zostala zaproszona i choc tylko na chwileczke to zmeczyla sie ciuteczke:evil_lol:tak ...otóż własnie [quote name='dealer']nie klamam ...u mienia jest slonca troche:loveu:u mnie też wyszło słoneczko [quote name='Wyjątek']Alu prosze nowe fotki Ozzy'ego specjalnie dla mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:z fotkami krucho ....ale coś postaram sie później wyszperać... Quote
clockwork Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 i rym cym cym.. i hopsa sa.... :eviltong::eviltong: Quote
agbar Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='clockwork']i rym cym cym.. i hopsa sa.... :eviltong::eviltong: idziemy przez zycie w podskoookaaaaach:eviltong: Quote
Alicja Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Cytat: Napisał clockwork i rym cym cym.. i hopsa sa.... :eviltong::eviltong: [quote name='dealer']idziemy przez zycie w podskoookaaaaach:eviltong::evil_lol:i rym cym cym i tra la la....;) Quote
malawaszka Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 nooo dalej dalej bom się roztańczyła a tu koniec śpiewania :placz: Quote
Alicja Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 [quote name='malawaszka']nooo dalej dalej bom się roztańczyła a tu koniec śpiewania :placz: :oops::oops::oops:no bo nie pamiętam jak dalej szło...... Quote
BoJa2 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:oops::oops::oops:no bo nie pamiętam jak dalej szło...... bum tarara bum bum bum:lol: Quote
Alicja Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']bum tarara bum bum bum:lol::mad:kuna to nie ta piosenka........ Quote
agbar Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 :crazyeye: :crazyeye: kuna..chore wszystkie czy co:crazyeye: :crazyeye: nikogo od 16ej tu nie bylo:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Alicja Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 [quote name='dealer']:crazyeye: :crazyeye: kuna..chore wszystkie czy co:crazyeye: :crazyeye: nikogo od 16ej tu nie bylo:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :diabloti:bo serwer padł jak kanapka na asfalta:angryy:..........masakra ...bojałam że sie nie naprawi......a cóż jest warte moje życie bez dogo:placz:...i bez WAS:loveu::loveu::loveu: Quote
Maga100 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']o masz ...a człowiek tak się stara...zagaduje blogaska ...wstawia przerywniki ....zawiodłam się na Tobie:evil_lol: że niby dla mnie to wszystko? :evil_lol: Alicjo, nie musisz, NAPRAWDĘ :diabloti: :diabloti: Quote
agbar Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:bo serwer padł jak kanapka na asfalta:angryy:..........masakra ...bojałam że sie nie naprawi......a cóż jest warte moje życie bez dogo:placz:...i bez WAS:loveu::loveu::loveu: a ja niczego nie swiadoma sobie spedzilam milo czas z mamcia...ale i tak caly czas myslalam o tym malym kurduplu:loveu: i tak sie ciesze ze bedzie domek:multi: :multi: :multi: Quote
Patka Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 :diabloti:bo serwer padł jak kanapka na asfalta:angryy:..........masakra ...bojałam że sie nie naprawi......a cóż jest warte moje życie bez dogo:placz:...i bez WAS:loveu::loveu::loveu: Aluś kochana bo Cię w końcu małż wyśle na odwyk :) jak to przeczyta :evil_lol: miłej nocy :cool3: Quote
emdziolek Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 WiTaj KochAna CioteCzko AlU:loveu::loveu: Wpadłam W odWiedZinKi ale JUż PóźNO więc Powiem TylkO dobraNoc I zmyKam:cool3: Więc: :loveu:DOGOBRANOC:sleeping: i zmykam....:scared: Quote
Alicja Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 [quote name='Maga100']że niby dla mnie to wszystko? :evil_lol: Alicjo, nie musisz, NAPRAWDĘ :diabloti: :diabloti: ...no nie mów że we mnie nie wierzyłas....:razz: [quote name='dealer']a ja niczego nie swiadoma sobie spedzilam milo czas z mamcia...ale i tak caly czas myslalam o tym malym kurduplu:loveu: i tak sie ciesze ze bedzie domek:multi: :multi: :multi:no ja też cała w nerwach ...co z tego wyniknie .... i jest OKI.... Aguś .....w imieniu kurdupelka....DZIEKI:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 [quote name='HankaRupczewska']:buzi::buzi::buzi::loveu::loveu::loveu:witaj Haneczko [quote name='Patka']Aluś kochana bo Cię w końcu małż wyśle na odwyk :) jak to przeczyta :evil_lol: miłej nocy :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:mąż już śpi ...a na szczęście na dogo nie zagląda [quote name='emdziolek']WiTaj KochAna CioteCzko AlU:loveu::loveu: Wpadłam W odWiedZinKi ale JUż PóźNO więc Powiem TylkO dobraNoc I zmyKam:cool3: Więc: :loveu:DOGOBRANOC:sleeping: i zmykam....:scared::multi:witaj Emilko i dobranoc:loveu: Quote
Paula Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Witanko :grins: Quote
Recommended Posts