pinczerka_i_Gizmo Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Jaka piękna mordka :loveu: :loveu: :loveu: Zwłaszcza ta fotka z bliska ;) Harley`em się nie martw, na pewno biega za TM i ogląda Wasze poczynania z Ozzulcem :) Miłego wypoczynku :multi: Quote
Alicja Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Jaka piękna mordka :loveu: :loveu: :loveu: Zwłaszcza ta fotka z bliska ;) Harley`em się nie martw, na pewno biega za TM i ogląda Wasze poczynania z Ozzulcem :) Miłego wypoczynku :multi::razz:nooo nie wiem czy to będzie wypoczynek;)...ale życz nam powodzenia;)...dzięki że fotaski się spodobały:loveu: Quote
Wyjątek Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 http://images26.fotosik.pl/45/7c718a876d0bb8d4.jpg :nerwy::shock::scream7: Quote
Medorowa Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Dotarłam:mdleje: Witaj Alutko:loveu::loveu: Czy Wam tyż tak muli...:mdleje: Quote
Wyjątek Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Strasznie wolno sie strony ładują :angryy::angryy::angryy::angryy: A do tego Gera lezy mi pod nogami i smrodzi :angryy: Quote
agbar Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 przybylam tylko aby zyczyc Wam szczesliwej i spokojnej podrozy z kurduplem:loveu: dogo tak muli ze sobie ide precz....:diabloti: Quote
Maga100 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Melduje się właścicielka kundla Leona, bezjajecznego Stefana i nieszczęśliwej Pelagii :cool1: Quote
Alicja Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 [quote name='Wyjątek']http://images26.fotosik.pl/45/7c718a876d0bb8d4.jpg :nerwy::shock::scream7::crazyeye:a czego się tak rozbojałaś... [quote name='madzia i medor']Dotarłam:mdleje: Witaj Alutko:loveu::loveu: Czy Wam tyż tak muli...:mdleje:witaj Madziulku:loveu:....dogo muli tak od wczoraj ..masakra [quote name='dealer']przybylam tylko aby zyczyc Wam szczesliwej i spokojnej podrozy z kurduplem:loveu: dogo tak muli ze sobie ide precz....:diabloti:Aguś ....:kciuki: się też przydadzą ...bo my 2 panikary ...;) zaraz jak wrócimy ...koniecznie SKYPEK:loveu: Quote
bonita Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 :multi::multi::multi: Witaj mła sis :loveu: Twa sister bonita tęskniła za Tobą i Ozulcem nad wieelką wodą:cool3: Bosh jak dogo muli:shake: Quote
Alicja Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 [quote name='Maga100']Melduje się właścicielka kundla Leona, bezjajecznego Stefana i nieszczęśliwej Pelagii :cool1: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:wow ....ile zmian u Was........ Witaj Maga:multi:...z całą ferajną;) Quote
Alicja Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 [quote name='bonita']:multi::multi::multi: Witaj mła sis :loveu: Twa sister bonita tęskniła za Tobą i Ozulcem nad wieelką wodą:cool3: Bosh jak dogo muli:shake::multi::multi::multi:witaj Kasiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Paula Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 http://images29.fotosik.pl/45/2a2d9e125cbb68d5.jpg Ozzorek:loveu: http://images26.fotosik.pl/45/7c718a876d0bb8d4.jpg przegląd gardziołka :D Tęsknota i ból pozostają :-( Harleyek biega teraz szczęśliwy i zdrowy, a kiedyś się spotkacie :glaszcze: Quote
Maga100 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:wow ....ile zmian u Was........ Stefan już zapomniał i jest jak nowy, ale Pelagia :shake: :shake: :shake: Cierpi, a ja mam wyrzuty, że jej to zrobiłam :placz: :placz: :placz: Quote
basia2202 Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 heeeej Ozziki - bąble kochane :evil_lol: no jak tam u Waas?:cool3: jak tam fafluniec słodki? ;) jakieś plany weekendowe macie? może jakieś pływanko dla paszczaka? ;) miziamy Was za uszkami:loveu: oboojeee :cool3: :p P.S. a co to tutaj jeszcze nikogo od rana nie było? my pierwsze z Zuzką? :) Quote
anetta Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Przyszlam z :kaffee_2: dla was :razz: Dla Harleyka ['] Quote
emdziolek Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Wpadłam powiedziec Dobranoc:loveu::loveu: Bye Alu:loveu: Quote
aga1215 Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Alu :crazyeye: cały dziń Cie nie było :roll: :mad: W R A C A J Quote
dbsst Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: Heyka:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: to ja ALICJA... gościnnie piszę z kompeczka Dbsst:loveu: .... wszystko opiszę jak wrócimy z Moją 1/3 z Warszawki ...bawimy się w krawaciary:eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... wszystko było oki....teraz odpoczywamy po podróży , wieczorze pełnym wrażeń;) ... Papatki do poniedziałku:loveu: :loveu: :loveu: Quote
dbsst Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 POZDRO ze stolycy :diabloti: Alicja [SIZE=2]i Klockowa :eviltong: Quote
groszek83 Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 No tak...... kiedy nie zajrzę-impreza:diabloti: Quote
Gosia>>> Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 No tak Ala się bawi a ja już myślałam, że ją ozzy zeżarł:evil_lol: Quote
Recommended Posts