Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pDogobranoc ...udaję się na spoczynek ...to moja 1sza urlopowa nocka:loveu::loveu::loveu:
czyli jesteś już cała dla nas :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']Dogo tak muli, że wiele mnie kosztuje wpis tutaj :diabloti:
mam nadzieję, że to doceniasz? :evil_lol: :multi:oj MagdalenoW. twój trud i poświęcenie zostanie docenione:grins::grins::grins:

[quote name='AlKil']dobry wieczór!!! :multi:
o tej porze nic nie muli....:evil_lol::diabloti:o tej porze to na kompa zasadza się mój syn ......

[quote name='Vectra']czyli jesteś już cała dla nas :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: :diabloti::ptak ...ale w czasie dostępu do kompa:diabloti:

Witanko dla wszystkich .
URLOPIK:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:[SIZE=2]
mam już urlopik:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...dziś się relaxuję ...jutro idę na panieńskie ...w piątek wybywam ...w sobotę nie wiem co robię ...w niedzielę kibicuję Dulce wraz ze sporym gronem dogomaniaków;)na wystawie w Ustroniu:p

Posted

[quote name='madzia i medor']Witaj urlopująca się:multi::multi: Oby urlopik trwał jak najdłużej i obyś wykorzystała go w pełni:razz::diabloti:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja już go wykorzystuję Magdaleno;)

Posted

Aluś... jestem pierwszy dzień w pracy i.... wiesz co sie stało???

Dulczyńska przechodziła obok mojego sklepiku i maupa nawet nie zajrzała... obrażam się na nią ale ciiiii... nie mów jej.... ;) a w ramach protestu cho nie jedziemy na wystawe :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']witaj urlopowana Alu:evil_lol: :multi:witam:multi:

[quote name='dealer']dzien dobry urlopowana Babciu:loveu: :diabloti:dobereczek:loveu::loveu::loveu:

[quote name='clockwork']Aluś... jestem pierwszy dzień w pracy i.... wiesz co sie stało???......:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Dulczyńska przechodziła obok mojego sklepiku i maupa nawet nie zajrzała... obrażam się na nią ale ciiiii... nie mów jej.... ;) a w ramach protestu cho nie jedziemy na wystawe :evil_lol::evil_lol:
:razz:kkkurde może ona taka wstydliwa jest.....to gdzie w ramach protestu wybywamy;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']witam:multi:

dobereczek:loveu::loveu::loveu:

:razz:kkkurde może ona taka wstydliwa jest.....to gdzie w ramach protestu wybywamy;)
Witaj Alu :loveu:
Ja Wam dam protest :mad: Ręce i nogi z doopy powyrywam :diabloti:

Mój ulubiony facet :loveu: Musiałam go wyciągać z czuleści przegadanych :mad:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

może uderzymy w odwrotnym kierunku- np. Tychy... bede miała do odebrania tak to z czym sie nie zabraliśmy z Anglii - jedziesz???

Posted

[quote name='clockwork']może uderzymy w odwrotnym kierunku- np. Tychy... bede miała do odebrania tak to z czym sie nie zabraliśmy z Anglii - jedziesz??? ;)pytanie ...jade przecie , toż ja już prawie Tyszanka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

dopiero teraz wpisuje się na tej stronie
wczesniej muliło a potem mnie nie było
wcinam se czereśnie i czekam na..................koniec dnia pracy:razz::razz:

Posted

[quote name='clockwork']Aluś... jestem pierwszy dzień w pracy i.... wiesz co sie stało???

Nie przechodziła .ino przejeżdżała:eviltong: maupa w kangurze:lol: :lol:

Ty mnie tu nie siej fermenta Klocusiowa ,bo bez klakierów niegdzie nie jadę:placz: :placz: :placz:

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']Nie przechodziła .ino przejeżdżała:eviltong: maupa w kangurze:lol: :lol:

Ty mnie tu nie siej fermenta Klocusiowa ,bo bez klakierów niegdzie nie jadę:placz: :placz: :placz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:bez histerii dziołcha ....wszystkie drogi prowadzą do ..............................................................TYCHów:evil_lol::evil_lol::evil_lol: