Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']hahahaha no ja nie mogę z tego dziobasa szerokiego :loveu::loveu::loveu:;)[FONT=Arial]to oć da ci buziora:eviltong:[/FONT]

[quote name='evaxon']

ehehe Ozzy ma chyb anajwiekszy jęzorek w okolicy :lol: :evil_lol:[FONT=Arial]nie wiem...nie sprawdzałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Vectra']o nareszcie fotki śliczne , duże i wyraźne :loveu::loveu::loveu:[FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:no ja też się cieszkam[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][/FONT]

[FONT=Arial];)zmieścisz sie ...sprawdziłam wymiary:eviltong:[/FONT]

[FONT=Arial];)ciekawe skąd ty tak wszystko wiesz;)[/FONT][FONT=Arial][/FONT]
;) ja sie mieszcze nawet do klatki z kanarkami.. i wyjsc bym dala rade miedzy pretami :eviltong:
;) mowili w BBC ;) ''Ozzulinscy na bezludziu''
[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)i dla Cioteczki Klocusiowej:loveu::loveu::loveu:od Ozzulka;)

[/FONT]

[FONT=Arial]na dzisiaj dość bo byście sie rozbestwili ....:eviltong:[/FONT]
:loveu::loveu::loveu: niech sie nie przyzwyczaja za bardzo- to fotel pawciowy :cool1::cool1:

Posted

[quote name='clockwork'];) ja sie mieszcze nawet do klatki z kanarkami.. i wyjsc bym dala rade miedzy pretami :eviltong:[FONT=Arial]...o masz ...znowu schudłaś:crazyeye:[/FONT]
;) mowili w BBC ;) ''Ozzulinscy na bezludziu''[FONT=Arial]...nie ma to jak dobra lanserka:eviltong:[/FONT]

:loveu::loveu::loveu: niech sie nie przyzwyczaja za bardzo- to fotel pawciowy :cool1::cool1:[FONT=Arial];)chwilowo wolny:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:a teraz muszę Was opójścić ...wrócę tu ok 21:placz::placz::placz:....komp dla dwojga ....masakra:diabloti:[/FONT]

bedziem oczekiwac na cie:p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

qrna... na tym slonsku to nawet kwiatki jakies takies inne... dobrze ze nie czarne

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:a teraz muszę Was opójścić ...wrócę tu ok 21:placz::placz::placz:....komp dla dwojga ....masakra:diabloti:[/FONT]

no i co?? a ja mam tera chwilke.. po 21szej pewnie nie dam rady na kompecek :placz: :placz: buuuuuuuuuu

Posted

[quote name='dealer']bedziem oczekiwac na cie:p[FONT=Arial]obecna jestem...dziecko miało pilną rozmowę na GG:diabloti:[/FONT]

[quote name='Agga']WOW zaszalałaś kobieto:eviltong: :evil_lol:taka mła natura

[quote name='clockwork']qrna... na tym slonsku to nawet kwiatki jakies takies inne... dobrze ze nie czarne [FONT=Arial]....przeca u nas wszystko kolorowe:loveu:[/FONT]

no i co?? a ja mam tera chwilke.. po 21szej pewnie nie dam rady na kompecek :placz: :placz: buuuuuuuuuu[FONT=Arial]:razz:no jestem .....toś się mnie straciła:cool1:[/FONT]

[quote name='paula_z']Witam wieczornie :p Aluuuu, już po 21 :razz:

"Hallo, może by mi ktoś rzucił piłkę" ;) :evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...a ja jestem[/FONT]

[quote name='Klaudia :-)']

sliczna mordeczka[FONT=Arial]:pano śliczna:loveu:[/FONT]

Posted

hahhaha, no nie mogę, niesamowity jest :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial].komp dla dwojga ....masakra:diabloti:[/FONT]

ja też wyszłam z tego założenia, dlatego mój jest tylko mój i się nie dzielę :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']

hahhaha, no nie mogę, niesamowity jest :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

ja też wyszłam z tego założenia, dlatego mój jest tylko mój i się nie dzielę :evil_lol: [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no niestety ...mam gwiazdora:diabloti:
kurna tez se kupie kompka ......bo mnie męczy taki podział:mad:
[/FONT]

[quote name='bonita']Jestem o zachwycam się Ozulcowymi pozami:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Witaj sis;) [FONT=Arial]helloł sis ....pozy ma specjalnie cwiczone;)[/FONT]