Alicja Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 [quote name='dealer'] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: krokodyle[FONT=Arial]:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:braty ...prawdziwne Bliźniaczki:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:z 2 jojkami do kupy;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 [FONT=Arial]:razz:Dziś juz mówię .....DOGOBRANOC :loveu::loveu::loveu:...wrócę tu jutro ok 13:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Medorowa Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='dealer'] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: krokodyle Cofnęłam sie, by sprawdzić, czy czasem nie jestem w blogasku takiej jednej, co handluje:cool1:Na szczęście niet:cool1::cool1: Super aligatorki:loveu: Quote
agbar Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 madzia i medor napisał(a):Cofnęłam sie, by sprawdzić, czy czasem nie jestem w blogasku takiej jednej, co handluje:cool1:Na szczęście niet:cool1::cool1: Super aligatorki:loveu: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Paula Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Aaaaa, siuper :grin: Przy nas Ozzul się tak nie obnażał ;) Chyba się wstydził ;) :evil_lol: Quote
e.v.a Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 jest Ozzy ..... i nie ma Ozzyego.... :loveu: :loveu: :loveu: jak sie chłopaczek w chowanego bawi slodziusio:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Patka Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 pies guma boski jest mówiłam Ci to juz Alu ile tysięcy razy :) Quote
agnes1 Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Hey Alu:loveu::multi: Co to sie porobiło że wy tak wszystkie razem do dołka wpadli:hmmmm: Podstawiam drabinkę proszę do góry:multi:;) I jak tam twój urlopik:cool3: bo jakby co to u klockowej są takie zgrabne rukawice:evil_lol: jak podjedziesz to ci użycze i urządzisz dyrce wieczorek taneczno-bokserski:evil_lol: Quote
agbar Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 dzien dobry NASZA Alu i mla BABUNIU:loveu: a widzialas ze twoja corka a ma matka modem jest;)? Quote
malawaszka Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='dealer'] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: krokodyle jamochłony :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BeaC Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [FONT=Arial]Prawie skończyłam tą moją szaloną pisaninę ...mam nadzieje ,że pani Dyrektor pochyli czoła i da mi tego urlopa dla zdrowia ...bo dziś tu już padałam ...bo jak tu pogodzić ...pisanie dokumentów :diabloti:, rozmowę na Skypie:evil_lol:, GG:eviltong:....i Dogomanię :eviltong:[/FONT] Moje slicznosci:loveu::loveu::loveu::loveu:..................znaczy sie OZz:cool3::diabloti: Aluś wpadłam na momencik....ja tez się zastanawiam jak pogodzić całą ta papierowizne z przegladaniem dogo......nie wpsomne, że czasami chciałabym jednak móc cos napisac ...................a jak sie skończy to paskudztwo w pracy to będę miała urlop i sie z Wami nie zobaczam:placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Alicja Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 [quote name='paula_z'] Aaaaa, siuper :grin: Przy nas Ozzul się tak nie obnażał ;) Chyba się wstydził ;) :evil_lol:[FONT=Arial]:razz:bo on wstydliwy jest:evil_lol:[/FONT] [quote name='evaxon']jest Ozzy ..... i nie ma Ozzyego.... :loveu: :loveu: :loveu: jak sie chłopaczek w chowanego bawi slodziusio:loveu: :loveu: [FONT=Arial]ha ha chłopaczek lubi się bawić[/FONT] [quote name='Patka']pies guma boski jest mówiłam Ci to juz Alu ile tysięcy razy :) [FONT=Arial]witaj Patko....no wygimnastykowany jest[/FONT] [quote name='agnes1']Hey Alu:loveu::multi: Co to sie porobiło że wy tak wszystkie razem do dołka wpadli:hmmmm: Podstawiam drabinkę proszę do góry:multi:;) I jak tam twój urlopik:cool3: bo jakby co to u klockowej są takie zgrabne rukawice:evil_lol: jak podjedziesz to ci użycze i urządzisz dyrce wieczorek taneczno-bokserski:evil_lol:[FONT=Arial]dołki w modzie ...dawa te drabinkę...rukawiczki widziałam ...poczekam do piątku bo się ma coś okazać[/FONT] [quote name='dealer']dzien dobry NASZA Alu i mla BABUNIU:loveu: a widzialas ze twoja corka a ma matka modem jest;)?[FONT=Arial]witaj kochanieńka:loveu::loveu::loveu:[/FONT] [quote name='evaxon']witanko:multi:[FONT=Arial]witanko......[/FONT] Quote
Alicja Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 [quote name='malawaszka']jamochłony :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:eviltong:witaj....[/FONT] [quote name='BeaC'] Moje slicznosci:loveu::loveu::loveu::loveu:..................znaczy sie OZz:cool3::diabloti: Aluś wpadłam na momencik....ja tez się zastanawiam jak pogodzić całą ta papierowizne z przegladaniem dogo......nie wpsomne, że czasami chciałabym jednak móc cos napisac ...................a jak sie skończy to paskudztwo w pracy to będę miała urlop i sie z Wami nie zobaczam:placz::placz::placz::placz::placz::placz: [FONT=Arial]o fakt ....ty zaraz potem na urlopik idziesz ....oj zakladaj necik w chałupce[/FONT] Quote
Alicja Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 [FONT=Arial]:p i jeszcze kilka fotasków... [/FONT] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Ale rozwalony Ozzulek :loveu: Jajka chłodzi :loveu: :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 [quote name='dealer'] a gdzie mordulec ma uchi?:evil_lol:[FONT=Arial]uchi w barszczyku;)[/FONT] [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Ale rozwalony Ozzulek :loveu: Jajka chłodzi :loveu: :evil_lol:[FONT=Arial]:eviltong:tysz...[/FONT] Quote
Recommended Posts