Alicja Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 [quote name='majoka']Ale się z Wami dogadałam :evil_lol: Myslałam, ze jedziecie do ustronia Morskiego:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]do Morskiego to za daleczko a do naszego ...kurortu to rzut beretem moherowym;)[/FONT] Quote
goldenka245 Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]do Morskiego to za daleczko a do naszego ...kurortu to rzut beretem moherowym;)[/FONT] Alu możesz mi posłać na PW twoje zdjęcie? :cool3: Jak Cię zobacze w Ustroniu to będe krzyczeć:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 goldenka245 napisał(a):Alu możesz mi posłać na PW twoje zdjęcie? :cool3: Jak Cię zobacze w Ustroniu to będe krzyczeć:evil_lol: Psss wystarczy przejrzeć 3286 stron Ozzikowej galerii i same Ci się Ali zdjęcia nawiną :p Quote
goldenka245 Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Psss wystarczy przejrzeć 3286 stron Ozzikowej galerii i same Ci się Ali zdjęcia nawiną :p Taaa :D Poszukaj mi:evil_lol: Quote
Alicja Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 [quote name='goldenka245']Alu możesz mi posłać na PW twoje zdjęcie? :cool3: Jak Cię zobacze w Ustroniu to będe krzyczeć:evil_lol: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Psss wystarczy przejrzeć 3286 stron Ozzikowej galerii i same Ci się Ali zdjęcia nawiną :p [quote name='goldenka245']Taaa :D Poszukaj mi:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]są foty na blożku ;)a na 100% będę przy bullkach:p....napewno mnie .......usłyszysz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
goldenka245 Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Czy ty jesteś którąś z tych?:razz::evil_lol: Quote
Alicja Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 [quote name='goldenka245'] Czy ty jesteś którąś z tych?:razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]jestem ...ale fota nieaktualna ....raczej niepodobna , ale 1 jest pańcia Dulki z Dusią i ona tam właśnie w Ustroniu bedzie;)[/FONT] Quote
goldenka245 Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]jestem ...ale fota nieaktualna ....raczej niepodobna , ale 1 jest pańcia Dulki z Dusią i ona tam właśnie w Ustroniu bedzie;)[/FONT] Czyli ty to ta ostatnia? czy co?:eviltong: Weź mi prześlij fotke noo!:mad: Quote
Alicja Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 [quote name='goldenka245']Czyli ty to ta ostatnia? czy co?:eviltong: Weź mi prześlij fotke noo!:mad:[FONT=Arial];)ostatnia ...ale serio teraz inaczej wyglądam ....gdzieś kilka stronek wstecz są foty robione przez debe i jest 1 ze mną:evil_lol:[/FONT] Quote
goldenka245 Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)ostatnia ...ale serio teraz inaczej wyglądam ....gdzieś kilka stronek wstecz są foty robione przez debe i jest 1 ze mną:evil_lol:[/FONT] Jeso ja widziałam te foty, ale ja nie iem noo ;p Quote
Alicja Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 [quote name='goldenka245']Jeso ja widziałam te foty, ale ja nie iem noo ;p:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]narazie tylko takie [/FONT] Quote
agbar Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 dzien doberek goracy i sloneczny Babuniu:loveu: :diabloti: Quote
Alicja Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 [quote name='dealer']dzien doberek goracy i sloneczny Babuniu:loveu: :diabloti: [FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:dobereczek , słoneczny i gorący mla Wnusiu:diabloti:[/FONT] Quote
dbsst Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 o Szpilka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: czesc sis jestem dzis dogowładna :multi: Quote
Alicja Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 [quote name='dbsst'] o Szpilka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: czesc sis jestem dzis dogowładna :multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]też o Szpilatronku pomyślałam ;)....witaj o Dogowładna:eviltong:[/FONT] Quote
dbsst Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 hehehhehehehe no prosze jakie my bliźniaczki :lol: Quote
Alicja Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 [quote name='dbsst']hehehhehehehe no prosze jakie my bliźniaczki :lol:[FONT=Arial];)no chyba miałaś okazję się o tym przekonać:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:[/FONT] Quote
dbsst Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)no chyba miałaś okazję się o tym przekonać:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:[/FONT] własnoocznie i własnousznie :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 [quote name='dbsst']własnoocznie i własnousznie :evil_lol:[FONT=Arial]:multi::multi::multi:o tak tak :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
dbsst Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:o tak tak :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] hahahhahahahahhahahaa Quote
Alicja Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 [quote name='dbsst']hahahhahahahahhahahaa:eviltong:[FONT=Arial]i oto mnie chodziło:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Robię spadówę na Bezludzie:p...Ozzy musi się wybiegać z piłeczką:loveu: , a potem na kawencję do babci Ozzulkowej:razz:... mam nadzieję ze zostanę dopuszczona wieczorkiem do kompka;) [/FONT] Quote
Medorowa Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Alu rzucałam wczoraj kamyczkami, rzekłabym, że to były nawet cegłówki, w Twe okiennice i nikt mi nie otworzył :diabloti::diabloti:Poczułam się jak nieproszony gość:cool1::diabloti: Quote
Alicja Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 [quote name='madzia i medor']Alu rzucałam wczoraj kamyczkami, rzekłabym, że to były nawet cegłówki, w Twe okiennice i nikt mi nie otworzył :diabloti::diabloti:Poczułam się jak nieproszony gość:cool1::diabloti:[FONT=Arial]:diabloti:pewno pomyliłaś okna ....bo w sąsiednim bloku ktoś ma teraz wybite:diabloti:...mówiłam klikaj i bym otwarła:eviltong:[/FONT] Quote
Recommended Posts