Alicja Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 [quote name='paula_z']Za skończone papierzyska :beerchug:[FONT=Arial]:multi::multi::multi:tak tak ...wypiłam też na to konto:evil_lol:...tylko w momencie jak dostałam info od Pysi to mi się procenta ulotnili:shake: U nas dziś pochmurnie, ciężkie powietrze ...a tylko 22 stopnie .Nie lubię takich zmian pogody :diabloti: Jeszcze 10 razy pójdę do pracy:cool1:i będę mieć urlopik:multi::multi::multi:cały lipiec:multi::multi::multi: [/FONT] Quote
bonita Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:tak tak ...wypiłam też na to konto:evil_lol:...tylko w momencie jak dostałam info od Pysi to mi się procenta ulotnili:shake:[/FONT] [FONT=Arial]U nas dziś pochmurnie, ciężkie powietrze ...a tylko 22 stopnie .Nie lubię takich zmian pogody :diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]Jeszcze 10 razy pójdę do pracy:cool1:i będę mieć urlopik:multi::multi::multi:cały lipiec:multi::multi::multi:[/FONT] Witaj sister, Lipec wolny, a sierpień nie? Tak mało wolnego:shake: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 A tu hołota od rana rozgadana... :) Cześć! :loveu: Quote
Alicja Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 [quote name='bonita']Witaj sister, Lipec wolny, a sierpień nie? Tak mało wolnego:shake: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [FONT=Arial]:razz:a właśnie że w sierpniu też jakieś 2 tygodnie ...a jak poskutkuję wasze kciukaski to jeszcze do czerwca będę w domu ...2008 znaczy się :razz:[/FONT] [quote name='pinczerka_i_Gizmo']A tu hołota od rana rozgadana... :) Cześć! :loveu:[FONT=Arial]no patrz dopiero wstała i człowieków od hołoty [/FONT] [FONT=Arial]i na dodatek rozgadanej wyzywa...witaj niedzielnie:multi:[/FONT] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] [FONT=Arial]no patrz dopiero wstała i człowieków od hołoty [/FONT] [FONT=Arial]i na dodatek rozgadanej wyzywa...witaj niedzielnie:multi:[/FONT] Czuję się zastraszona :placz: Quote
Alicja Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Czuję się zastraszona :placz:[FONT=Arial]:crazyeye:bosz ....dziecko ....a kto cię zastrasza:razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:crazyeye:bosz ....dziecko ....a kto cię zastrasza:razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Zrób jeszcze minkę niczym kotek ze Shreka i już nikt nie rzuci na Ciebie cienia podejrzeń :p Quote
mar....ka Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 no właśnie hej kobity, zastanawiam sie kto tu obiady gotuje jak wsztsrkie na dgm???:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 majoka napisał(a):no właśnie hej kobity, zastanawiam sie kto tu obiady gotuje jak wsztsrkie na dgm???:evil_lol: A od czego są faceci? :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Zrób jeszcze minkę niczym kotek ze Shreka i już nikt nie rzuci na Ciebie cienia podejrzeń :p[FONT=Arial]mowisz masz[/FONT]:loveu: [quote name='*luthien*']dziendoberek rozgadane kobity:p[FONT=Arial];)doberek milczku:eviltong:[/FONT] [quote name='majoka']no właśnie hej kobity, zastanawiam sie kto tu obiady gotuje jak wsztsrkie na dgm???:evil_lol:[FONT=Arial]:eviltong:ja już mam cały gotowy ...tylko ziemniaczki nastawić:p[/FONT] Quote
goldenka245 Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Hej :D A wy znów gadacie :mdleje: :evil_lol: Majoka- Ali obiady gotuje Ozzy:cool3::evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]mowisz masz[/FONT]:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Darowane zostały Tobie Twoje winy :p Alu, czy Ty przypadkiem nie masz komputera w kuchni? :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 [quote name='goldenka245']Hej :D A wy znów gadacie :mdleje: :evil_lol: Majoka- Ali obiady gotuje Ozzy:cool3::evil_lol::p[FONT=Arial]milczymy:razz:....Ozzy odsypia pobudkę o 7.10:diabloti:[/FONT] Quote
mar....ka Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Jedziesz do Ustronia??? Doczytałam u Dilerki??? Quote
Alicja Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']:loveu: :loveu: :loveu: Darowane zostały Tobie Twoje winy :p Alu, czy Ty przypadkiem nie masz komputera w kuchni? :evil_lol::shake:[FONT=Arial]niestety nie mła droga choć nie powiem ...mam takie marzenie;)...ja po prostu jestem dość dobrze zorganizowana:p...a co mus sie trochę pochwalić:eviltong:[/FONT] Quote
mar....ka Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 hehe, musze sie pochwalic, że ziemniaki tez mam obrane. Mąz robi mizerie, bo on lubi po swojemu. A jesli chodzi o kotlety, to poszłam na łatwiznę , kupiłam cos takiego jak cordon cos tam jedne z sosem grzybowym, drugie z serem i spradze co to takiego jest Quote
Alicja Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 [quote name='majoka']Jedziesz do Ustronia??? Doczytałam u Dilerki???[FONT=Arial]:multi:tak zabiera mnie swoją Rządową bryką Madzia Clockworkowa:pi bedziemy kibicować psiaczkom:loveu::loveu::loveu:szczególnie Naszej Dulce i jej tatuśkowi Lugerowi;)[/FONT] Quote
goldenka245 Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 majoka napisał(a):hehe, musze sie pochwalic, że ziemniaki tez mam obrane. Mąz robi mizerie, bo on lubi po swojemu. A jesli chodzi o kotlety, to poszłam na łatwiznę , kupiłam cos takiego jak cordon cos tam jedne z sosem grzybowym, drugie z serem i spradze co to takiego jest A u mnie rodzice gotują:diabloti: Nie mam takich problemów jak Wy!:diabloti::evil_lol: Quote
goldenka245 Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi:tak zabiera mnie swoją Rządową bryką Madzia Clockworkowa:pi bedziemy kibicować psiaczkom:loveu::loveu::loveu:szczególnie Naszej Dulce i jej tatuśkowi Lugerowi;)[/FONT] Ooooo :D Może się spotkamy? :cool3: Będe z goldenem i mam chuste dogomaniacką:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi:tak zabiera mnie swoją Rządową bryką Madzia Clockworkowa:pi bedziemy kibicować psiaczkom:loveu::loveu::loveu:szczególnie Naszej Dulce i jej tatuśkowi Lugerowi;)[/FONT] Łaaaa Ala będzie w Ustroniu! :multi: Ja jak dobrze pójdzie też tam zawitam jako widz, żeby znajomym Dogomaniakom pokibicować :p Quote
Alicja Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 [quote name='goldenka245']A u mnie rodzice gotują:diabloti: Nie mam takich problemów jak Wy!:diabloti::evil_lol:[FONT=Arial];)zacznij ...kiedyś się to przyda:eviltong:[/FONT] [quote name='goldenka245']Ooooo :D Może się spotkamy? :cool3: Będe z goldenem i mam chuste dogomaniacką:evil_lol:[FONT=Arial];)będziemy się rozglądać[/FONT] Quote
Alicja Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Łaaaa Ala będzie w Ustroniu! :multi: Ja jak dobrze pójdzie też tam zawitam jako widz, żeby znajomym Dogomaniakom pokibicować :p[FONT=Arial];)no my też z Klocusiową jako kibice i widzowie;)[/FONT] Quote
mar....ka Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Ale się z Wami dogadałam :evil_lol: Myslałam, ze jedziecie do ustronia Morskiego:diabloti: Quote
Recommended Posts