Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='paula_z']Za skończone papierzyska :beerchug:[FONT=Arial]:multi::multi::multi:tak tak ...wypiłam też na to konto:evil_lol:...tylko w momencie jak dostałam info od Pysi to mi się procenta ulotnili:shake:

U nas dziś pochmurnie, ciężkie powietrze ...a tylko 22 stopnie .Nie lubię takich zmian pogody :diabloti:
Jeszcze 10 razy pójdę do pracy:cool1:i będę mieć urlopik:multi::multi::multi:cały lipiec:multi::multi::multi:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:tak tak ...wypiłam też na to konto:evil_lol:...tylko w momencie jak dostałam info od Pysi to mi się procenta ulotnili:shake:[/FONT]

[FONT=Arial]U nas dziś pochmurnie, ciężkie powietrze ...a tylko 22 stopnie .Nie lubię takich zmian pogody :diabloti:[/FONT]
[FONT=Arial]Jeszcze 10 razy pójdę do pracy:cool1:i będę mieć urlopik:multi::multi::multi:cały lipiec:multi::multi::multi:[/FONT]

Witaj sister,
Lipec wolny, a sierpień nie?
Tak mało wolnego:shake: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='bonita']Witaj sister,
Lipec wolny, a sierpień nie?
Tak mało wolnego:shake: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [FONT=Arial]:razz:a właśnie że w sierpniu też jakieś 2 tygodnie ...a jak poskutkuję wasze kciukaski to jeszcze do czerwca będę w domu ...2008 znaczy się :razz:[/FONT]

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']A tu hołota od rana rozgadana... :)

Cześć! :loveu:[FONT=Arial]no patrz dopiero wstała i człowieków od hołoty [/FONT]
[FONT=Arial]i na dodatek rozgadanej wyzywa...witaj niedzielnie:multi:[/FONT]

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Czuję się zastraszona :placz:[FONT=Arial]:crazyeye:bosz ....dziecko ....a kto cię zastrasza:razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:crazyeye:bosz ....dziecko ....a kto cię zastrasza:razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Zrób jeszcze minkę niczym kotek ze Shreka i już nikt nie rzuci na Ciebie cienia podejrzeń :p

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Zrób jeszcze minkę niczym kotek ze Shreka i już nikt nie rzuci na Ciebie cienia podejrzeń :p[FONT=Arial]mowisz masz[/FONT]:loveu:

[quote name='*luthien*']dziendoberek rozgadane kobity:p[FONT=Arial];)doberek milczku:eviltong:[/FONT]

[quote name='majoka']no właśnie hej kobity, zastanawiam sie kto tu obiady gotuje jak wsztsrkie na dgm???:evil_lol:[FONT=Arial]:eviltong:ja już mam cały gotowy ...tylko ziemniaczki nastawić:p[/FONT]

Posted

[quote name='goldenka245']Hej :D A wy znów gadacie :mdleje: :evil_lol:
Majoka- Ali obiady gotuje Ozzy:cool3::evil_lol::p[FONT=Arial]milczymy:razz:....Ozzy odsypia pobudkę o 7.10:diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']:loveu: :loveu: :loveu:
Darowane zostały Tobie Twoje winy :p

Alu, czy Ty przypadkiem nie masz komputera w kuchni? :evil_lol::shake:[FONT=Arial]niestety nie mła droga choć nie powiem ...mam takie marzenie;)...ja po prostu jestem dość dobrze zorganizowana:p...a co mus sie trochę pochwalić:eviltong:[/FONT]

Posted

hehe, musze sie pochwalic, że ziemniaki tez mam obrane. Mąz robi mizerie, bo on lubi po swojemu.

A jesli chodzi o kotlety, to poszłam na łatwiznę , kupiłam cos takiego jak cordon cos tam jedne z sosem grzybowym, drugie z serem i spradze co to takiego jest

Posted

[quote name='majoka']Jedziesz do Ustronia???

Doczytałam u Dilerki???[FONT=Arial]:multi:tak zabiera mnie swoją Rządową bryką Madzia Clockworkowa:pi bedziemy kibicować psiaczkom:loveu::loveu::loveu:szczególnie Naszej Dulce i jej tatuśkowi Lugerowi;)[/FONT]

Posted

majoka napisał(a):
hehe, musze sie pochwalic, że ziemniaki tez mam obrane. Mąz robi mizerie, bo on lubi po swojemu.

A jesli chodzi o kotlety, to poszłam na łatwiznę , kupiłam cos takiego jak cordon cos tam jedne z sosem grzybowym, drugie z serem i spradze co to takiego jest

A u mnie rodzice gotują:diabloti: Nie mam takich problemów jak Wy!:diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi:tak zabiera mnie swoją Rządową bryką Madzia Clockworkowa:pi bedziemy kibicować psiaczkom:loveu::loveu::loveu:szczególnie Naszej Dulce i jej tatuśkowi Lugerowi;)[/FONT]
Ooooo :D Może się spotkamy? :cool3: Będe z goldenem i mam chuste dogomaniacką:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi:tak zabiera mnie swoją Rządową bryką Madzia Clockworkowa:pi bedziemy kibicować psiaczkom:loveu::loveu::loveu:szczególnie Naszej Dulce i jej tatuśkowi Lugerowi;)[/FONT]

Łaaaa Ala będzie w Ustroniu! :multi: Ja jak dobrze pójdzie też tam zawitam jako widz, żeby znajomym Dogomaniakom pokibicować :p

Posted

[quote name='goldenka245']A u mnie rodzice gotują:diabloti: Nie mam takich problemów jak Wy!:diabloti::evil_lol:[FONT=Arial];)zacznij ...kiedyś się to przyda:eviltong:[/FONT]

[quote name='goldenka245']Ooooo :D Może się spotkamy? :cool3: Będe z goldenem i mam chuste dogomaniacką:evil_lol:[FONT=Arial];)będziemy się rozglądać[/FONT]

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Łaaaa Ala będzie w Ustroniu! :multi: Ja jak dobrze pójdzie też tam zawitam jako widz, żeby znajomym Dogomaniakom pokibicować :p[FONT=Arial];)no my też z Klocusiową jako kibice i widzowie;)[/FONT]