Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agga']Kurcze no głupia nie jestem ale jeśli mam 39 stron galerii Sary to zakładam główny folder np. galeria_Sary a w nim kolejno 39 foldrerów i zapisuje w nich strony. Tylko Jak mi się zapisuje każda strona to jest istny śmietnik tylko zdjęcia, wasze awtarki, ikonki...To o to chodziło? Bo ja myślałam, że ogólnie wszystko ładnie się zapisze tak jak tu w galerii:niewiem::comp26:[FONT=Arial]:pnie wiem Agguś[/FONT]

[quote name='agnes1'][FONT=Arial]a co?? chcesz do mnie nawinąc w samolocie??[/FONT]

[FONT=Arial]podpisano: klockowa[/FONT][FONT=Arial]:razz:o i z Wazska se to rozprawiają[/FONT]

Posted

[quote name='Agga']Kurcze no głupia nie jestem ale jeśli mam 39 stron galerii Sary to zakładam główny folder np. galeria_Sary a w nim kolejno 39 foldrerów i zapisuje w nich strony. Tylko Jak mi się zapisuje każda strona to jest istny śmietnik tylko zdjęcia, wasze awtarki, ikonki...To o to chodziło? Bo ja myślałam, że ogólnie wszystko ładnie się zapisze tak jak tu w galerii:niewiem::comp26:
trzeba wybrać "strona sieci WEB, kompletna" (na dole okna "Zapisz jako")
[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
[FONT=Arial]wnosić to możecie modły co by już nie padało:diabloti:...miały być fotki spacerowe -leśne:angryy:ale zaczęła się burza i waliło żabami z nieba ....i doopa po leśnych fotaskach:placz::placz::placz:[/FONT]
[FONT=Arial]teraz to dopiero będą jutrzejsze z powitania Debe i Pauli , cioteczki Magdy i Pawcia:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

A ładne chociaż te żaby? Aluś, może trochę pozbieraj, podobno u Waszki juz nie ma:shake: , tyle tam bocianów;) :evil_lol: :lol:

Tylko jutro nie zapomnij porobic fotasków:mad: acha - dzisiaj naładuj baterie i wyczyść karte;) :evil_lol: :loveu: !

Posted

[quote name='aga1215']

A ładne chociaż te żaby? Aluś, może trochę pozbieraj, podobno u Waszki juz nie ma:shake: , tyle tam bocianów;) :evil_lol: :lol:

Tylko jutro nie zapomnij porobic fotasków:mad: acha - dzisiaj naładuj baterie i wyczyść karte;) :evil_lol: :loveu: !:evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:taaa żaby przeurocze:diabloti:pozbieram dla waszki:eviltong:

O masz dobrze ze o bateriach przypomniałaś ....musze zrobić foto wypadającej Debe z pociągu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Jeszcze dziś wpadnę na dogo .....ale jest weekend:diabloti:....moje dziecko:razz: ma wolne:angryy:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:taaa żaby przeurocze:diabloti:pozbieram dla waszki:eviltong:[/FONT]

[FONT=Arial]O masz dobrze ze o bateriach przypomniałaś ....musze zrobić foto wypadającej Debe z pociągu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
[FONT=Arial]Jeszcze dziś wpadnę na dogo .....ale jest weekend:diabloti:....moje dziecko:razz: ma wolne:angryy:[/FONT]

Alu - myślę, że najwyższa pora, aby dziecko dostało nagrodę za świadectwo - np.komputer osobisty:multi:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:cool1:nie smutkój...ja cie przygarnę...choć jeszem nie z TYCH;)[/FONT]
I byndziemy razem tańcować:cool3: :cool3: :diabloti:

Tyszanko Magdolino, czy Ty się na prawdę poza granice wybierasz:razz: Nie żebym była ciekawska:nono::nono::nono: ale lubię dużo wiedzieć:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]....musze zrobić foto wypadającej Debe z pociągu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
:roflt:wyobraziłam to sobie ;)

Cześć ciotka klotka :loveu:

Posted

A gdzie Ozzy?
Kurcze no blodyna to ja nie jestem. Zaczęłam zapisywać i w pierwszym folderze pierwsza strona jak włączam to otwiera mi się pierwsza strona z możliwościa oglądania kolejnych. Jak chce zgrywać kolejne to się nie da.
ALicja poradziłaś sobie?

Posted

[quote name='agnes1'][FONT=Arial]a co?? chcesz do mnie nawinąc w samolocie??[/FONT]

[FONT=Arial]podpisano: klockowa[/FONT]

nawinąć jak nawinąć, ale desperacko szukam kogoś kto będzie mła trzymał za rękę jak wpadnę w histerię, że spadamy albo inne takie :oops::p

[quote name='aga1215']

:obrazic: i Ty brutusie.... :shake:

Posted

malawaszka napisał(a):
nawinąć jak nawinąć, ale desperacko szukam kogoś kto będzie mła trzymał za rękę jak wpadnę w histerię, że spadamy albo inne takie :oops::p

:obrazic: i Ty brutusie.... :shake:

oj, tam ;) :evil_lol:

Monika, weź sobie na drogę dobre winko:loveu:

Posted

[quote name='aga1215']Alu - myślę, że najwyższa pora, aby dziecko dostało nagrodę za świadectwo - np.komputer osobisty:multi:[FONT=Arial]:diabloti:a mamuni się nie należy:razz:[/FONT]

[quote name='madzia i medor']I byndziemy razem tańcować:cool3: :cool3: :diabloti:

Tyszanko Magdolino, czy Ty się na prawdę poza granice wybierasz:razz: Nie żebym była ciekawska:nono::nono::nono: ale lubię dużo wiedzieć:diabloti: :diabloti: :diabloti:
[FONT=Arial]no bedziem bedziem tańcować ...ja tam rasista nie jestem;)
Taaa tyszanka wybywa :cool1:poza granice
[/FONT]

[quote name='paula_z']:roflt:wyobraziłam to sobie ;)

Cześć ciotka klotka :loveu:[FONT=Arial];)czekaj jak czy wyobraźnia zagra z rzeczywistością:evil_lol:[/FONT]

[quote name='Agga']A gdzie Ozzy?
Kurcze no blodyna to ja nie jestem. Zaczęłam zapisywać i w pierwszym folderze pierwsza strona jak włączam to otwiera mi się pierwsza strona z możliwościa oglądania kolejnych. Jak chce zgrywać kolejne to się nie da.
ALicja poradziłaś sobie?
[FONT=Arial];)Ozzy czeka już na cioteczki :razz:
Agguś nie próbowałam nawet:shake:
[/FONT]
[quote name='dbsst']juz za chwileczke juz za momencik wsiadam w pociąg (o ile nie zaśpie ) :diabloti:[FONT=Arial]:mad:ani się mnie waż zaspać:eviltong:

Przygotowania poczynione;)
[/FONT]

Posted

Hej Alciu, na razie nawet nie próbuje nadrobic zaległosci, bo wiekszych szans nie mam, na dodatek teraz znów bede miała przesrane w pracy, bo kolezanka idzie na urlop i smam na kasie zostanę...:(jednym słowem harówa:shake:

Posted

[quote name='aga1215']oj, tam ;) :evil_lol:

Monika, weź sobie na drogę dobre winko:loveu:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dobry pomysł;)[/FONT]

[quote name='majoka']Hej Alciu, na razie nawet nie próbuje nadrobic zaległosci, bo wiekszych szans nie mam, na dodatek teraz znów bede miała przesrane w pracy, bo kolezanka idzie na urlop i smam na kasie zostanę...:(jednym słowem harówa:shake:[FONT=Arial]:shake:oj współczuje ......ida upały a ty sama w pracy
Nie nadrabiaj ....fotki będę może jutro ;)
[/FONT]

Posted

[quote name='dealer']jakby kto zatesknil to jestem:diabloti:[FONT=Arial]:pzatęskniłam:loveu::loveu::loveu:[/FONT]

[quote name='Hugo-Kochaś']A ja sie przyszłam pożegnać--adieuu do niedzielki;)[FONT=Arial]:razz:jednak jedziecie;)...miłego wypoczynku:pdo zobaczenia:loveu:[/FONT]

Posted

A ja wpadłam się przywitać wieczorowa porą. Qrcze, nie powinnam już :drinking:
Ozzy na tym bannerku (zdjęcie uśmiechniętej gęby) przypomina mi ca de bou:crazyeye::evil_lol:

Posted

[quote name='Ewkaa']A ja wpadłam się przywitać wieczorowa porą. Qrcze, nie powinnam już :drinking:
Ozzy na tym bannerku (zdjęcie uśmiechniętej gęby) przypomina mi ca de bou:crazyeye::evil_lol:[FONT=Arial]:multi::multi::multi:witaj mamko wsiech boxiów;)
A wiesz ze ja nie raz łapałam się na tym że porównywalam go do cdb;)
one mi się tez bardzo podobają:loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:witaj mamko wsiech boxiów;)
A wiesz ze ja nie raz łapałam się na tym że porównywalam go do cdb;)
one mi się tez bardzo podobają:loveu:
[/FONT]

Ta mamka ze mnie jak diabli- dzisiaj znowu zakupy dla dzieci- mój instynkt nie idzie w kierunku pieluch i smoczków a w kierunku gryzaków, aporcików, ciasteczek,:diabloti::evil_lol:

Jak to dobrze, że nie tylko ja porównuję Ozzulca do CDB:evil_lol::evil_lol: Juz chciałam okulary zakładać. Ale efekt marny po winie, słabo widzę ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]no bedziem bedziem tańcować ...ja tam rasista nie jestem;)
Taaa tyszanka wybywa :cool1:poza granice

Wiedziałam, ze jesteś cool:loveu: :loveu: :loveu:
Taa, to Tyszanka rusza w świat:multi: