Alicja Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='Agga']Kurcze no głupia nie jestem ale jeśli mam 39 stron galerii Sary to zakładam główny folder np. galeria_Sary a w nim kolejno 39 foldrerów i zapisuje w nich strony. Tylko Jak mi się zapisuje każda strona to jest istny śmietnik tylko zdjęcia, wasze awtarki, ikonki...To o to chodziło? Bo ja myślałam, że ogólnie wszystko ładnie się zapisze tak jak tu w galerii:niewiem::comp26:[FONT=Arial]:pnie wiem Agguś[/FONT] [quote name='agnes1'][FONT=Arial]a co?? chcesz do mnie nawinąc w samolocie??[/FONT] [FONT=Arial]podpisano: klockowa[/FONT][FONT=Arial]:razz:o i z Wazska se to rozprawiają[/FONT] Quote
aga1215 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='Agga']Kurcze no głupia nie jestem ale jeśli mam 39 stron galerii Sary to zakładam główny folder np. galeria_Sary a w nim kolejno 39 foldrerów i zapisuje w nich strony. Tylko Jak mi się zapisuje każda strona to jest istny śmietnik tylko zdjęcia, wasze awtarki, ikonki...To o to chodziło? Bo ja myślałam, że ogólnie wszystko ładnie się zapisze tak jak tu w galerii:niewiem::comp26: trzeba wybrać "strona sieci WEB, kompletna" (na dole okna "Zapisz jako") [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]wnosić to możecie modły co by już nie padało:diabloti:...miały być fotki spacerowe -leśne:angryy:ale zaczęła się burza i waliło żabami z nieba ....i doopa po leśnych fotaskach:placz::placz::placz:[/FONT] [FONT=Arial]teraz to dopiero będą jutrzejsze z powitania Debe i Pauli , cioteczki Magdy i Pawcia:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] A ładne chociaż te żaby? Aluś, może trochę pozbieraj, podobno u Waszki juz nie ma:shake: , tyle tam bocianów;) :evil_lol: :lol: Tylko jutro nie zapomnij porobic fotasków:mad: acha - dzisiaj naładuj baterie i wyczyść karte;) :evil_lol: :loveu: ! Quote
Alicja Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='aga1215'] A ładne chociaż te żaby? Aluś, może trochę pozbieraj, podobno u Waszki juz nie ma:shake: , tyle tam bocianów;) :evil_lol: :lol: Tylko jutro nie zapomnij porobic fotasków:mad: acha - dzisiaj naładuj baterie i wyczyść karte;) :evil_lol: :loveu: !:evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:taaa żaby przeurocze:diabloti:pozbieram dla waszki:eviltong: O masz dobrze ze o bateriach przypomniałaś ....musze zrobić foto wypadającej Debe z pociągu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jeszcze dziś wpadnę na dogo .....ale jest weekend:diabloti:....moje dziecko:razz: ma wolne:angryy: [/FONT] Quote
aga1215 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:taaa żaby przeurocze:diabloti:pozbieram dla waszki:eviltong:[/FONT] [FONT=Arial]O masz dobrze ze o bateriach przypomniałaś ....musze zrobić foto wypadającej Debe z pociągu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]Jeszcze dziś wpadnę na dogo .....ale jest weekend:diabloti:....moje dziecko:razz: ma wolne:angryy:[/FONT] Alu - myślę, że najwyższa pora, aby dziecko dostało nagrodę za świadectwo - np.komputer osobisty:multi: Quote
Medorowa Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:cool1:nie smutkój...ja cie przygarnę...choć jeszem nie z TYCH;)[/FONT] I byndziemy razem tańcować:cool3: :cool3: :diabloti: Tyszanko Magdolino, czy Ty się na prawdę poza granice wybierasz:razz: Nie żebym była ciekawska:nono::nono::nono: ale lubię dużo wiedzieć:diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Paula Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]....musze zrobić foto wypadającej Debe z pociągu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] :roflt:wyobraziłam to sobie ;) Cześć ciotka klotka :loveu: Quote
Agga Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='aga1215']trzeba wybrać "strona sieci WEB, kompletna" (na dole okna "Zapisz jako") No ciekawe czy mi się uda:roll: Quote
aga1215 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='Agga']No ciekawe czy mi się uda:roll: powodzenia :loveu: Quote
Agga Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 A gdzie Ozzy? Kurcze no blodyna to ja nie jestem. Zaczęłam zapisywać i w pierwszym folderze pierwsza strona jak włączam to otwiera mi się pierwsza strona z możliwościa oglądania kolejnych. Jak chce zgrywać kolejne to się nie da. ALicja poradziłaś sobie? Quote
malawaszka Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='agnes1'][FONT=Arial]a co?? chcesz do mnie nawinąc w samolocie??[/FONT] [FONT=Arial]podpisano: klockowa[/FONT] nawinąć jak nawinąć, ale desperacko szukam kogoś kto będzie mła trzymał za rękę jak wpadnę w histerię, że spadamy albo inne takie :oops::p [quote name='aga1215'] A ładne chociaż te żaby? Aluś, może trochę pozbieraj, podobno u Waszki juz nie ma:shake: , tyle tam bocianów;) :evil_lol: :lol: :obrazic: i Ty brutusie.... :shake: Quote
dbsst Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 juz za chwileczke juz za momencik wsiadam w pociąg (o ile nie zaśpie ) :diabloti: Quote
aga1215 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 malawaszka napisał(a):nawinąć jak nawinąć, ale desperacko szukam kogoś kto będzie mła trzymał za rękę jak wpadnę w histerię, że spadamy albo inne takie :oops::p :obrazic: i Ty brutusie.... :shake: oj, tam ;) :evil_lol: Monika, weź sobie na drogę dobre winko:loveu: Quote
Alicja Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='aga1215']Alu - myślę, że najwyższa pora, aby dziecko dostało nagrodę za świadectwo - np.komputer osobisty:multi:[FONT=Arial]:diabloti:a mamuni się nie należy:razz:[/FONT] [quote name='madzia i medor']I byndziemy razem tańcować:cool3: :cool3: :diabloti: Tyszanko Magdolino, czy Ty się na prawdę poza granice wybierasz:razz: Nie żebym była ciekawska:nono::nono::nono: ale lubię dużo wiedzieć:diabloti: :diabloti: :diabloti: [FONT=Arial]no bedziem bedziem tańcować ...ja tam rasista nie jestem;) Taaa tyszanka wybywa :cool1:poza granice [/FONT] [quote name='paula_z']:roflt:wyobraziłam to sobie ;) Cześć ciotka klotka :loveu:[FONT=Arial];)czekaj jak czy wyobraźnia zagra z rzeczywistością:evil_lol:[/FONT] [quote name='Agga']A gdzie Ozzy? Kurcze no blodyna to ja nie jestem. Zaczęłam zapisywać i w pierwszym folderze pierwsza strona jak włączam to otwiera mi się pierwsza strona z możliwościa oglądania kolejnych. Jak chce zgrywać kolejne to się nie da. ALicja poradziłaś sobie?[FONT=Arial];)Ozzy czeka już na cioteczki :razz: Agguś nie próbowałam nawet:shake: [/FONT] [quote name='dbsst']juz za chwileczke juz za momencik wsiadam w pociąg (o ile nie zaśpie ) :diabloti:[FONT=Arial]:mad:ani się mnie waż zaspać:eviltong: Przygotowania poczynione;) [/FONT] Quote
mar....ka Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Hej Alciu, na razie nawet nie próbuje nadrobic zaległosci, bo wiekszych szans nie mam, na dodatek teraz znów bede miała przesrane w pracy, bo kolezanka idzie na urlop i smam na kasie zostanę...:(jednym słowem harówa:shake: Quote
Alicja Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='aga1215']oj, tam ;) :evil_lol: Monika, weź sobie na drogę dobre winko:loveu:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dobry pomysł;)[/FONT] [quote name='majoka']Hej Alciu, na razie nawet nie próbuje nadrobic zaległosci, bo wiekszych szans nie mam, na dodatek teraz znów bede miała przesrane w pracy, bo kolezanka idzie na urlop i smam na kasie zostanę...:(jednym słowem harówa:shake:[FONT=Arial]:shake:oj współczuje ......ida upały a ty sama w pracy Nie nadrabiaj ....fotki będę może jutro ;) [/FONT] Quote
BoJa2 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 A ja sie przyszłam pożegnać--adieuu do niedzielki;) Quote
Alicja Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='dealer']jakby kto zatesknil to jestem:diabloti:[FONT=Arial]:pzatęskniłam:loveu::loveu::loveu:[/FONT] [quote name='Hugo-Kochaś']A ja sie przyszłam pożegnać--adieuu do niedzielki;)[FONT=Arial]:razz:jednak jedziecie;)...miłego wypoczynku:pdo zobaczenia:loveu:[/FONT] Quote
Ewkaa Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 A ja wpadłam się przywitać wieczorowa porą. Qrcze, nie powinnam już :drinking: Ozzy na tym bannerku (zdjęcie uśmiechniętej gęby) przypomina mi ca de bou:crazyeye::evil_lol: Quote
Alicja Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='Ewkaa']A ja wpadłam się przywitać wieczorowa porą. Qrcze, nie powinnam już :drinking: Ozzy na tym bannerku (zdjęcie uśmiechniętej gęby) przypomina mi ca de bou:crazyeye::evil_lol:[FONT=Arial]:multi::multi::multi:witaj mamko wsiech boxiów;) A wiesz ze ja nie raz łapałam się na tym że porównywalam go do cdb;) one mi się tez bardzo podobają:loveu: [/FONT] Quote
Ewkaa Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:witaj mamko wsiech boxiów;) A wiesz ze ja nie raz łapałam się na tym że porównywalam go do cdb;) one mi się tez bardzo podobają:loveu: [/FONT] Ta mamka ze mnie jak diabli- dzisiaj znowu zakupy dla dzieci- mój instynkt nie idzie w kierunku pieluch i smoczków a w kierunku gryzaków, aporcików, ciasteczek,:diabloti::evil_lol: Jak to dobrze, że nie tylko ja porównuję Ozzulca do CDB:evil_lol::evil_lol: Juz chciałam okulary zakładać. Ale efekt marny po winie, słabo widzę ;) Quote
Pysia Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Och kobieto :loveu: Mam sprawe do Ciebie ;) Przyjedx do mnie ...no wtedy kiedy ;) Z Klockową i resztą :loveu: Quote
aga1215 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti:a mamuni się nie należy:razz:[/FONT] no przeca Ci obecny zostanie:multi: tylko dla Ciebie:multi: Quote
Medorowa Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] [COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]no bedziem bedziem tańcować ...ja tam rasista nie jestem;) Taaa tyszanka wybywa :cool1:poza granice Wiedziałam, ze jesteś cool:loveu: :loveu: :loveu: Taa, to Tyszanka rusza w świat:multi: Quote
e.v.a Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Aluuu ja mam prozbe:diabloti: :evil_lol: trzymaj mame jutro z dala od kompika:evil_lol: Quote
Recommended Posts