Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Grysik_Pysi']Dzień dobry...fajna galeria...ale chyba całej przeczytać nie dam rady :roflt:[FONT=Arial]dzięki ..fajnie że wpadłaś do nas[/FONT]

[quote name='Pysia']Jestem ..Wy baby ja tu cierpię w samotności i NIKT mnie nie pociesza :mad:
Boszzzzzzzzzzzzzzzzz !! Grysik Pysi? :crazyeye::crazyeye::crazyeye::loveu:[FONT=Arial]nie cierp Pysiulku ......my Ciebie kochamy:multi:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dziś już jesteśmy grzeczne bo jesteśmy w Rybniku i nie ma z nami Klocusiowej;):diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
[FONT=Arial]płaczemy sobie .......................ze smiechu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jest miło:eviltong:[/FONT]
[FONT=Arial]Debe ma zstępującą z twarzy na ramię narośl a Paulina siniaka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Ło matko przenajświętszo:crazyeye: to co ta Klockowa wyprawiała:cool3:, że bez niej juz grzeczne jesteście :diabloti:
A Pawcio powiedział takimi oto słowa- cytuję :diabloti: : Dziołchy są fajne,fajne, mają pozytywnie zryty beret:evil_lol:

Posted

[quote name='agnes1']Ło matko przenajświętszo:crazyeye: to co ta Klockowa wyprawiała:cool3:, że bez niej juz grzeczne jesteście :diabloti:
A Pawcio powiedział takimi oto słowa- cytuję :diabloti: : Dziołchy są fajne,fajne, mają pozytywnie zryty beret:evil_lol: [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no to wszystko jasne;)ale przyznaję Pawciowi rację;)/....no bo to o dogociółkach mowa:eviltong:/
Hmmm.....chyba juz nic nie napisze:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tylko wrzucę kilka fot Ozzulka:loveu:
[/FONT]

[quote name='Vectra']mamauśka , czuję się nie dopieszczona :([FONT=Arial]no córcia ....przecie mamusia kolegi była i nic cie nie popieściła;)

Jestem wrócona .....i smutna .Wspaniale spędziłam czas od godz.14.20 w czwartek ,do godz.6.40 w niedzielkę ...teraz szara rzeczywistość mnie otacza .
Czasu to jednak zbyt mało aby nagadać i naśmiać a najgorsze ze się nie da na zapas.DZIĘKUJĘ WAM KOFFANE DOGOCIÓŁKI ZA ODWIEDZINKI i KLOCUSIOWYM ZE SPĘDZILI Z NAMI CZAS.

[/FONT]

Posted

[quote name='madzia i medor']Witaj smutna Alu:loveu:

[quote name='aga1215']Witaj Alu!
Wpadłam na małą kawkę u nas zaczyna grzmieć:angryy:
Promienny uśmiech proszę [FONT=Arial]:multi::multi::multi:jestem ...witam was ...wstawiłam 18 fotaskow u Klocuszka ;)

Dworzec rybnicki......w oczekiwaniu na pociąg relacji Katowice -Rybnik

nadjeżdża osobowy....biegną dzieci i kobiety w strojach krakowskich z kwiatami , chlebem i solą :evil_lol:

wysiadają ...............:multi::multi::multi:

Szczęśliwy Ozzulec

[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]
wysiadają ...............:multi::multi::multi:

[/FONT]

Coś Paulę przeciąża ta waliza;):evil_lol::evil_lol:

Zajebisty:loveu:
[FONT=Arial][/FONT]

Posted

Pysia napisał(a):

Boszzzzzzzzzzzzzzzzz !! Grysik Pysi? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

buuuahahhaahha a widzisz w końcu i Ty się doczekałaś tak jak ja weszki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Imbir1']Helloł Ozzulki:multi::multi::multi: ale mieliście fajne spotkanko:lol:[FONT=Arial]:ptak spotkanko miałyśmy prawdziwie debeściarskie:multi:

ciociu pomóż nie wleze

nooo nareszcie....

dam Ci za to buziaka

[/FONT]

Posted

[quote name='malawaszka']

hahahah tutaj to nie wyglądają jakby się kochali :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A Tobie Waszuś jakby zajęli TWOJE miejsce to by się podobało?:mad: ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Ciekawe, czy fotel tysz Oziemu zajęli?:loveu:

Posted

[quote name='madzia i medor']Coś Paulę przeciąża ta waliza;):evil_lol::evil_lol:

jak bys tyle wódy miala w walizce to tez by cie przeciazyła:grin:

hahahah tutaj to nie wyglądają jakby się kochali :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
tez odnioslam takie wrażenie:evil_lol:

witanko Aluś:multi:

Posted

hahahah tutaj to nie wyglądają jakby się kochali :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:diabloti:akuraś się nie znasz:eviltong:[/FONT]

[quote name='aga1215']A Tobie Waszuś jakby zajęli TWOJE miejsce to by się podobało?:mad: ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Ciekawe, czy fotel tysz Oziemu zajęli?:loveu:[FONT=Arial]:ptysz......wszystkie miejsca były zajęte.....pan C. miał dostawkę:razz:[/FONT]

[quote name='evaxon']jak bys tyle wódy miala w walizce to tez by cie przeciazyła:grin:

tez odnioslam takie wrażenie:evil_lol:

witanko Aluś:multi:[FONT=Arial]witanko córko Pauli[/FONT]

Posted

[quote name='majoka']hehe, pierwsze o czym pomyślałam, to ten zabójczy wzrok w stronę Ozzulka, wiec podpisuję sie pod dziwczynami:evil_lol:

:diabloti:[FONT=Arial]bo sie nie znacie ....Ozzy i Debe konspiracyjnie ...omawiali w jaki sposób zapakować po kryjomu psa do placaka:eviltong:...Ozzy jechać chciał do Szpileczki:evil_lol:[/FONT]

Posted

jestem

to pomówienia my z OZZYM się kochamy wczoraj nawet razem w wyrku zasypialiśmy i to JA pomagałam mu wejśc na sofe bo mała pierdoła nie dawała sobie rady :evil_lol:

co do wyjazdu i powrotu to zaraz opisze

tu tylko poraz kolejny chciałam PODZIĘKOWAĆ ALI I JEJ RODZINIE ZA CIERPLIWOŚĆ I ZROZUMIENIE hahahhahahahahha

teraz jest mi smutno :-(
ale ten typ tak ma :-(

Posted

[quote name='dbsst']jestem

to pomówienia my z OZZYM się kochamy wczoraj nawet razem w wyrku zasypialiśmy i to JA pomagałam mu wejśc na sofe bo mała pierdoła nie dawała sobie rady :evil_lol:

co do wyjazdu i powrotu to zaraz opisze

tu tylko poraz kolejny chciałam PODZIĘKOWAĆ ALI I JEJ RODZINIE ZA CIERPLIWOŚĆ I ZROZUMIENIE hahahhahahahahha

teraz jest mi smutno :-(
ale ten typ tak ma :-([FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:mła sistersja koffana
Dominisiu.....:-(...wracaj........
Ozzy tęskni ...:placz:
Kuba rano się pytał gdzie wy ....:razz:
Cicho i nudno w domeczku:-(
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Czasu to jednak zbyt mało aby nagadać i naśmiać a najgorsze ze się nie da na zapas.DZIĘKUJĘ WAM KOFFANE DOGOCIÓŁKI ZA ODWIEDZINKI i KLOCUSIOWYM ZE SPĘDZILI Z NAMI CZAS.[/FONT]
Cześć Alu :multi: Jeszcze raz bardzo, bardzo serdecznie Ci dziękuję, było cudownie :loveu: Pozdrowienia dla chłopaków i lizki dla Ozzulka :loveu: