Medorowa Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] [FONT=Arial]:placz:a ja nie.........i nie ma nawet takich plecaków co by moj dobytek zmieściły:diabloti:[/FONT] Bynde tak dobra i pożyczę Ci walizę:razz: :razz: Quote
Alicja Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 [quote name='evaxon']bo ja nie chcwe zebys stracila ... [quote name='madzia i medor']Bynde tak dobra i pożyczę Ci walizę:razz: :razz: [FONT=Arial]:-(ja też nie chcę , ale cóz zrobić......... KWM:loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
agnes1 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] [FONT=Arial]:placz:a ja nie.........i nie ma nawet takich plecaków co by moj dobytek zmieściły:diabloti:[/FONT] bagażówe se zamów:diabloti: powinno sie zmieścić tylko czy z czasem wyrobisz to już nie wiem;) Quote
Paula Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Cześć Alu :multi: Ja się chyba nie zdążę spakować :shake: a sis się leni :evil_lol: Quote
Pysia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 A ja mam nadzieje ze to tylko zbiorowa panika ;) Juz raz taką widziałam................. Quote
agbar Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Pysia napisał(a):A ja mam nadzieje ze to tylko zbiorowa panika ;) Juz raz taką widziałam................. w dodatku moim zdaniem mniej lub bardziej umiejetnie podsycana.... Quote
Alicja Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 [quote name='agnes1']bagażówe se zamów:diabloti: powinno sie zmieścić tylko czy z czasem wyrobisz to już nie wiem;) [FONT=Arial]:pchyba ze chcesz pomóc;)[/FONT] [quote name='paula_z']Cześć Alu :multi: Ja się chyba nie zdążę spakować :shake: a sis się leni :evil_lol: [quote name='Pysia']A ja mam nadzieje ze to tylko zbiorowa panika ;) Juz raz taką widziałam................. [quote name='dealer']w dodatku moim zdaniem mniej lub bardziej umiejetnie podsycana....[FONT=Arial]:multi::multi::multi:tak tak zgadzam się z Wami ......[/FONT] Quote
agnes1 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:pchyba ze chcesz pomóc;)[/FONT] żadnych przeprowadzek do momentu aż pojdę na swoje włości:evil_lol: Quote
Alicja Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 [quote name='agnes1']żadnych przeprowadzek do momentu aż pojdę na swoje włości:evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ooo to będzie parapetówa;)[/FONT] Quote
Vectra Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 dealer napisał(a):w dodatku moim zdaniem mniej lub bardziej umiejetnie podsycana.... wiesz , dobrze gadasz chyba :roll: Quote
emdziolek Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 :razz::razz: Dobry wieczór:razz::razz: Ja na ChwilkĘ powiedziEć dobranoc:razz::razz: I zaprosić do Zamyślonej VEgi:diabloti: Nowe foty:razz::razz: BranoC Alu:loveu: ByE All:evil_lol: Quote
Alicja Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 [quote name='Vectra']wiesz , dobrze gadasz chyba :roll:[FONT=Arial]:razz:myślisz tak ....mnie też taka myśl przemknęła przez 1/3[/FONT] [quote name='emdziolek']:razz::razz: Dobry wieczór:razz::razz: Ja na ChwilkĘ powiedziEć dobranoc:razz::razz: I zaprosić do Zamyślonej VEgi:diabloti: Nowe foty:razz::razz: BranoC Alu:loveu: ByE All:evil_lol:[FONT=Arial];)zaraz zajrzę:p[/FONT] Quote
agnes1 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ooo to będzie parapetówa;)[/FONT] oj będzie:evil_lol: możesz czuć sie zaproszona;) tylko kiedy to nastąpi:hmmmm: :niewiem: Quote
Alicja Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 [quote name='agnes1']oj będzie:evil_lol: możesz czuć sie zaproszona;) tylko kiedy to nastąpi:hmmmm: :niewiem:[FONT=Arial];)już zanotowałam ......w kalendarzu na rok 200...........:evil_lol:[/FONT] Quote
clockwork Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='agnes1']oj będzie:evil_lol: możesz czuć sie zaproszona;) tylko kiedy to nastąpi:hmmmm: :niewiem: [FONT=Arial]łooooooooooo ... i jeszcze troche..[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]ja za ten czas zrobie ze 666 parapetówek... przy tym tempie przekludzania (przeprowadzania po polskiemu ;) )[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]śpisz?? ja tak na paluszkach wlazłach :cool1: [/FONT] Quote
Alicja Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]łooooooooooo ... i jeszcze troche..[/FONT] [FONT=Arial]ja za ten czas zrobie ze 666 parapetówek... przy tym tempie przekludzania (przeprowadzania po polskiemu ;) )[/FONT] [FONT=Arial]śpisz?? ja tak na paluszkach wlazłach :cool1: [/FONT][FONT=Arial]:diabloti:nie śpie ....ale ktoś się już spać wybierał:razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....[/FONT] Quote
clockwork Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti:nie śpie ....ale ktoś się już spać wybierał:razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....[/FONT] Klocek?? ah.. tak śpi :diabloti: Quote
Alicja Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 [quote name='clockwork']Klocek?? ah.. tak śpi :diabloti: [FONT=Arial]:crazyeye:to co żyw on ili miortwyj:diabloti:[/FONT] Quote
clockwork Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='clockwork']Klocek?? ah.. tak śpi :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:crazyeye:to co żyw on ili miortwyj:diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]śpi.. na wieki wieków :diabloti:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]śpi.. na wieki wieków :diabloti:[/FONT]:diabloti:aMEN:diabloti: [FONT=Arial]niech Klockowi włos z głowy nie spadnie ....bo.....:mad:[/FONT] Quote
clockwork Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:aMEN:diabloti: [FONT=Arial]niech Klockowi włos z głowy nie spadnie ....bo.....:mad:[/FONT] [FONT=Arial]bo co... bo co cwaniaczku??:mad: :mad: no?? :mad: bijesz sie?? na gołe klaty[/FONT] :razz: P.S. za późno.. spadł mu sierść z łeba Quote
Alicja Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]bo co... bo co cwaniaczku??:mad: :mad: no?? :mad: bijesz sie?? na gołe klaty[/FONT] :razz: P.S. za późno.. spadł mu sierść z łeba:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]to z twojej klaty spadła:diabloti::eviltong:[/FONT] Quote
clockwork Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]to z twojej klaty spadła:diabloti::eviltong:[/FONT] [FONT=Arial]ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :oops: :oops: :oops: [/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]idem se du dum... to CiPa!!!!:loveu: :loveu: :loveu: [/FONT] Quote
Alicja Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :oops: :oops: :oops: [/FONT] [FONT=Arial]idem se du dum... to CiPa!!!!:loveu: :loveu: :loveu: [/FONT][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to CiPa.......:eviltong:KCM:diabloti::loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Recommended Posts