Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
[FONT=Arial]:placz:a ja nie.........i nie ma nawet takich plecaków co by moj dobytek zmieściły:diabloti:[/FONT]

Bynde tak dobra i pożyczę Ci walizę:razz: :razz:

Posted

[quote name='evaxon']bo ja nie chcwe zebys stracila ...

[quote name='madzia i medor']Bynde tak dobra i pożyczę Ci walizę:razz: :razz:
[FONT=Arial]:-(ja też nie chcę , ale cóz zrobić.........
KWM:loveu::loveu::loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
[FONT=Arial]:placz:a ja nie.........i nie ma nawet takich plecaków co by moj dobytek zmieściły:diabloti:[/FONT]
bagażówe se zamów:diabloti: powinno sie zmieścić tylko czy z czasem wyrobisz to już nie wiem;)

Posted

Pysia napisał(a):
A ja mam nadzieje ze to tylko zbiorowa panika ;) Juz raz taką widziałam.................

w dodatku moim zdaniem mniej lub bardziej umiejetnie podsycana....

Posted

[quote name='agnes1']bagażówe se zamów:diabloti: powinno sie zmieścić tylko czy z czasem wyrobisz to już nie wiem;) [FONT=Arial]:pchyba ze chcesz pomóc;)[/FONT]

[quote name='paula_z']Cześć Alu :multi: Ja się chyba nie zdążę spakować :shake: a sis się leni :evil_lol:

[quote name='Pysia']A ja mam nadzieje ze to tylko zbiorowa panika ;) Juz raz taką widziałam.................

[quote name='dealer']w dodatku moim zdaniem mniej lub bardziej umiejetnie podsycana....[FONT=Arial]:multi::multi::multi:tak tak zgadzam się z Wami ......[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:pchyba ze chcesz pomóc;)[/FONT]
żadnych przeprowadzek do momentu aż pojdę na swoje włości:evil_lol:

Posted

[quote name='agnes1']żadnych przeprowadzek do momentu aż pojdę na swoje włości:evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ooo to będzie parapetówa;)[/FONT]

Posted

:razz::razz: Dobry wieczór:razz::razz:

Ja na ChwilkĘ powiedziEć dobranoc:razz::razz: I zaprosić do

Zamyślonej VEgi:diabloti: Nowe foty:razz::razz:

BranoC Alu:loveu:
ByE All:evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']wiesz , dobrze gadasz chyba :roll:[FONT=Arial]:razz:myślisz tak ....mnie też taka myśl przemknęła przez 1/3[/FONT]

[quote name='emdziolek']:razz::razz: Dobry wieczór:razz::razz:

Ja na ChwilkĘ powiedziEć dobranoc:razz::razz: I zaprosić do

Zamyślonej VEgi:diabloti: Nowe foty:razz::razz:

BranoC Alu:loveu:
ByE All:evil_lol:
[FONT=Arial];)zaraz zajrzę:p[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ooo to będzie parapetówa;)[/FONT]
oj będzie:evil_lol: możesz czuć sie zaproszona;) tylko kiedy to nastąpi:hmmmm: :niewiem:

Posted

[quote name='agnes1']oj będzie:evil_lol: możesz czuć sie zaproszona;) tylko kiedy to nastąpi:hmmmm: :niewiem:[FONT=Arial];)już zanotowałam ......w kalendarzu na rok 200...........:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='agnes1']oj będzie:evil_lol: możesz czuć sie zaproszona;) tylko kiedy to nastąpi:hmmmm: :niewiem:
[FONT=Arial]łooooooooooo ... i jeszcze troche..[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]ja za ten czas zrobie ze 666 parapetówek... przy tym tempie przekludzania (przeprowadzania po polskiemu ;) )[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]śpisz?? ja tak na paluszkach wlazłach :cool1: [/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]łooooooooooo ... i jeszcze troche..[/FONT]

[FONT=Arial]ja za ten czas zrobie ze 666 parapetówek... przy tym tempie przekludzania (przeprowadzania po polskiemu ;) )[/FONT]

[FONT=Arial]śpisz?? ja tak na paluszkach wlazłach :cool1: [/FONT][FONT=Arial]:diabloti:nie śpie ....ale ktoś się już spać wybierał:razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti:nie śpie ....ale ktoś się już spać wybierał:razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....[/FONT]

Klocek?? ah.. tak śpi :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']Klocek?? ah.. tak śpi :diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:crazyeye:to co żyw on ili miortwyj:diabloti:[/FONT]

[FONT=Arial]śpi.. na wieki wieków :diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]śpi.. na wieki wieków :diabloti:[/FONT]:diabloti:aMEN:diabloti:

[FONT=Arial]niech Klockowi włos z głowy nie spadnie ....bo.....:mad:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:aMEN:diabloti:

[FONT=Arial]niech Klockowi włos z głowy nie spadnie ....bo.....:mad:[/FONT]

[FONT=Arial]bo co... bo co cwaniaczku??:mad: :mad: no?? :mad: bijesz sie?? na gołe klaty[/FONT] :razz:

P.S.
za późno.. spadł mu sierść z łeba

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]bo co... bo co cwaniaczku??:mad: :mad: no?? :mad: bijesz sie?? na gołe klaty[/FONT] :razz:

P.S.
za późno.. spadł mu sierść z łeba:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]to z twojej klaty spadła:diabloti::eviltong:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]to z twojej klaty spadła:diabloti::eviltong:[/FONT]
[FONT=Arial]ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :oops: :oops: :oops: [/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]idem se du dum... to CiPa!!!!:loveu: :loveu: :loveu: [/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :oops: :oops: :oops: [/FONT]

[FONT=Arial]idem se du dum... to CiPa!!!!:loveu: :loveu: :loveu: [/FONT][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to CiPa.......:eviltong:KCM:diabloti::loveu::loveu::loveu:[/FONT]