Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dealer napisał(a):
nie rozumiem tej insynuacji....:diabloti: to pewnie przez to ze ani wygladu ani rozumu:razz: :diabloti:

Ten drugi człon wypowiedzi był wredny bo teraz nie mogę Ci dogryźć :cool1::mad::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Ten drugi człon wypowiedzi był wredny bo teraz nie mogę Ci dogryźć :cool1::mad::evil_lol:

Pysiu albowiem nauczycielke mam dobra......:diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']
[FONT=Arial]tyszanka... od razu widać :loveu::loveu::loveu:[/FONT]
Po czym wnioskujesz:cool1: :cool1: :diabloti:
[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:crazyeye:myślisz .....kurde skąd ty ją tak dobrze znasz:diabloti:[/FONT]

6 zmysł kochana i siódme oko:cool1:

Posted

[quote name='zuzolandia']U Imbirkowej wyzarłam szampona z tryskafffkami i mnie mdli .....pewnie stary był .....;-) .eheehhe
witanko i mdłe pozdrawianko ;-)
pozdrowionko

[quote name='evaxon']hejka:multi: :multi: :multi::multi::multi::multi:

[quote name='madzia i medor']Po czym wnioskujesz:cool1: :cool1: :diabloti:

6 zmysł kochana i siódme oko:cool1::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]po agresji i miłości do przemocy :diabloti:[/FONT][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:......nic nie dodam:eviltong:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]po agresji i miłości do przemocy :diabloti:[/FONT]
Aaaa, to wszystko tłumaczy:diabloti:
[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:......nic nie dodam:eviltong:[/FONT]
A cóż tu można dodać, Klockowa w tym jednym zwięzłym, lecz jakże wzruszającym zdaniu, ujęła cała prawdę:loveu: ;)

Posted

[quote name='madzia i medor']Aaaa, to wszystko tłumaczy:diabloti:

A cóż tu można dodać, Klockowa w tym jednym zwięzłym, lecz jakże wzruszającym zdaniu, ujęła cała prawdę:loveu: ;)[FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:kwintesencja:diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:kwintesencja:diabloti:[/FONT]
Czy możesz przestać używać tak trudnych słów:shake: :shake:
Potem tracę czas na sprawdzanie w słowniku, co oznaczają:diabloti:
Ale tak, zgadzam się, kwintesencja:cool1:

Posted

[quote name='madzia i medor']Czy możesz przestać używać tak trudnych słów:shake: :shake:
Potem tracę czas na sprawdzanie w słowniku, co oznaczają:diabloti:
Ale tak, zgadzam się, kwintesencja:cool1:
[FONT=Arial]:razz:no przeca słownik dostałaś w prezencie:diabloti:[/FONT]
[quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc Alu....

widziałam ta przepiekna roze z okazji dnia dziecka od Pysi....no sliczna jest Ci ona....
zdroweczko Twoje i dzieciarni w psiedszkolu dopisuje????

juz za niedlugo masz wakacje....:loveu: [FONT=Arial]:multi::multi::multi:kochana mam L4[/FONT]

Posted

[quote name='Pysia']:multi: Ktoś docenił moją róże wyhodowaną na własnej krwawicy :multi:
[FONT=Arial]:crazyeye:Matulko Pysiulko .......ty ją krwią podlewałaś:loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:crazyeye:Matulko Pysiulko .......ty ją krwią podlewałaś:loveu:[/FONT]
Krwią ( bo się pokoliłam ) i potem własnym ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:ppotem .........a wcześniej:razz:[/FONT]
Dziecko :diabloti: Naucz się czytać ze zrozumieniem :evil_lol: Napisałam " własnym":eviltong:

Posted

[quote name='Pysia']Dziecko :diabloti: Naucz się czytać ze zrozumieniem :evil_lol: Napisałam " własnym":eviltong:[FONT=Arial]:diabloti:przecie czytam :cool1:[/FONT]

Posted

Witam cie Alu:loveu: :multi:
Wreszcie wszystko nadrobiłam:multi: choć to nie było takie proste:shake: ;) jak idzie twoje pakowanie;) Ha:multi: ja nie muszę się pakować:diabloti: jak na razie nigdzie się nie wybieram ;)

Posted

[quote name='agnes1']Witam cie Alu:loveu: :multi:
Wreszcie wszystko nadrobiłam:multi: choć to nie było takie proste:shake: ;) jak idzie twoje pakowanie;) Ha:multi: ja nie muszę się pakować:diabloti: jak na razie nigdzie się nie wybieram ;)Witam Aga:multi::multi::multi:[FONT=Arial]:shake:ja jestem komputerowa ,,noga''....nie spakuje ...trudno , nie takie rzeczy człowiek w życiu stracił .....przeżyję i utratę blożka:cool1:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Witam Aga:multi::multi::multi:[FONT=Arial]:shake:ja jestem komputerowa ,,noga''....nie spakuje ...trudno , nie takie rzeczy człowiek w życiu stracił .....przeżyję i utratę blożka:cool1:[/FONT]
nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Posted

[quote name='evaxon']nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
[FONT=Arial]dlaczego dziecko krzyczysz :crazyeye:[/FONT]
[quote name='madzia i medor']A ja już prawie spakowana:cool1: :cool1: :cool1: Tyle, że ja mam mniejszy plecaczek:diabloti:[FONT=Arial]:placz:a ja nie.........i nie ma nawet takich plecaków co by moj dobytek zmieściły:diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]dlaczego dziecko krzyczysz :crazyeye:[/FONT]
[FONT=Arial]:diabloti:[/FONT]
bo ja nie chcwe zebys stracila ...