Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:no przeca słownik dostałaś w prezencie:diabloti:[/FONT]
[FONT=Arial]:multi::multi::multi:kochana mam L4[/FONT]

a to znaczy sie dogorywasz w domu....
no to zdrowekna Tobie zycze....duzo...całe mnostwo....:loveu: :loveu: .

Posted

[quote name='malawaszka']Aluuuu nadrabiając nie natrafiłam na żadną - słownie Ż A D N Ą fotkę Ozzulca mordulca :shake:

[FONT=Arial]te.. jak chcesz se poogladać Ozzulca wpadaj do NAS- tu nie czas ani miejsce na jakieś tam fotki :diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='madzia i medor']:Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:
Przyszłam sem potańcować:diabloti:

[FONT=Arial]ooo... tancereczka sie znalazła :shake::shake::shake: krucabomba... [/FONT]

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']a to znaczy sie dogorywasz w domu....
no to zdrowekna Tobie zycze....duzo...całe mnostwo....:loveu: :loveu: .[FONT=Arial]chyba wypada mnie z tego miejsca podziekować;)[/FONT]

[quote name='madzia i medor']:Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:
Przyszłam sem potańcować:diabloti:[FONT=Arial]a jaki powód tej radości:razz:[/FONT]

[quote name='malawaszka']Aluuuu nadrabiając nie natrafiłam na żadną - słownie Ż A D N Ą fotkę Ozzulca mordulca :shake:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]te.. jak chcesz se poogladać Ozzulca wpadaj do NAS- tu nie czas ani miejsce na jakieś tam fotki :diabloti:[/FONT][FONT=Arial]oooo no własnie ....fotki będa ......no będą:p[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]te.. jak chcesz se poogladać Ozzulca wpadaj do NAS- tu nie czas ani miejsce na jakieś tam fotki :diabloti:[/FONT]

no przeca byłam u Was, ale tam tylko Klocek :shake:

Posted

[quote name='malawaszka']no przeca byłam u Was, ale tam tylko Klocek :shake:
[FONT=Arial]ale do NAS to znaczy na ŚLĄSK ... qrde.. ta młodzież :shake: :shake: cyberpokolenie pieruńskie... nawet nie wie że zapraszam do nas to nie znaczy... wejdź na blożka :shake::shake::shake: [/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]ale do NAS to znaczy na ŚLĄSK ... qrde.. ta młodzież :shake: :shake: cyberpokolenie pieruńskie... nawet nie wie że zapraszam do nas to nie znaczy... wejdź na blożka :shake::shake::shake: [/FONT][FONT=Arial]:razz:otóż to :evil_lol:...macie rację dobra kobieto:diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='malawaszka']ino powiedzcie kiedy i gdzie będzie jakaś fajna impresska to zadzieram kiece i lece :razz:

[FONT=Arial]jutro Rybnik, pojutrze Jastrzębie... z dziołchami ze stolycy :cool3::cool3: miejsca leżące już zarezerwowane :eviltong::eviltong:
o qrna... to już jutro :crazyeye::crazyeye:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]jutro Rybnik, pojutrze Jastrzębie... z dziołchami ze stolycy :cool3::cool3: miejsca leżące już zarezerwowane :eviltong::eviltong:
o qrna... to już jutro :crazyeye::crazyeye:
[/FONT][FONT=Arial]:eviltong:jutro jutro .......za tydzień to już spakowana na plecaku siedzieć będziesz;)[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:eviltong:jutro jutro .......za tydzień to już spakowana na plecaku siedzieć będziesz;)[/FONT]

[FONT=Arial]tja!!! :multi::multi::multi::multi: aż se zaśpiewam "England belongs to me" :bigcool::bigcool::bigcool:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]tja!!! :multi::multi::multi::multi: aż se zaśpiewam "England belongs to me" :bigcool::bigcool::bigcool:[/FONT][FONT=Arial]:razz:poczekaj ...podłacze Skypka:eviltong:tez chce posłuchać
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
[FONT=Arial]a jaki powód tej radości:razz:[/FONT]

Goopiemu dużo do szczęścia nie trzeba;)
[quote name='clockwork'][FONT=Arial]NIE!!! z pijanymi nie hulom :cool1:[/FONT]
:shake: :shake: Dyskryminacja:diabloti:

Posted

[quote name='madzia i medor']Goopiemu dużo do szczęścia nie trzeba;)

:shake: :shake: Dyskryminacja:diabloti:[FONT=Arial]:cool1:nie smutkój...ja cie przygarnę...choć jeszem nie z TYCH;)[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:cool1:nie smutkój...ja cie przygarnę...choć jeszem nie z TYCH;)[/FONT]
Witaj Alu z TamTych!
Kiedy sie przeprowadzasz?.... do Tych ;) :evil_lol:
Jak papierki?
Też wnoszę onowe zdjęcia Oziego:loveu:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]tja!!! :multi::multi::multi::multi: aż se zaśpiewam "England belongs to me" :bigcool::bigcool::bigcool:[/FONT]

nosz mogłabyś ten wyjazd przełożyć na 6 sierpnia i wracać 20 :razz::p

Posted

[quote name='Vectra']i dobrze ci się zaczęło zapisywać :razz: bo będziesz miała katalog z tymi właśnie fotkami , avatkami , ikonkami i będziesz miała plik z rozszerzeniem .html i to będzie powiedzmy "zrzut" galerii :p
tylko aby dobrze i czytelnie było , każdą stronkę zapisuj z kolejną cyferką np.
galeria_1 , galeria_2 i będziesz miała katalog o nazwie galeria_1 i plik galeria_1.html

Kurcze no głupia nie jestem ale jeśli mam 39 stron galerii Sary to zakładam główny folder np. galeria_Sary a w nim kolejno 39 foldrerów i zapisuje w nich strony. Tylko Jak mi się zapisuje każda strona to jest istny śmietnik tylko zdjęcia, wasze awtarki, ikonki...To o to chodziło? Bo ja myślałam, że ogólnie wszystko ładnie się zapisze tak jak tu w galerii:niewiem::comp26:

Posted

[quote name='malawaszka']nosz mogłabyś ten wyjazd przełożyć na 6 sierpnia i wracać 20 :razz::p

[FONT=Arial]a co?? chcesz do mnie nawinąc w samolocie??[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]podpisano: klockowa[/FONT]

Posted

[quote name='aga1215']Witaj Alu z TamTych!
Kiedy sie przeprowadzasz?.... do Tych ;) :evil_lol:
Jak papierki?
Też wnoszę onowe zdjęcia Oziego:loveu: [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
wnosić to możecie modły co by już nie padało:diabloti:...miały być fotki spacerowe -leśne:angryy:ale zaczęła się burza i waliło żabami z nieba ....i doopa po leśnych fotaskach:placz::placz::placz:
teraz to dopiero będą jutrzejsze z powitania Debe i Pauli , cioteczki Magdy i Pawcia:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]