Agunia-Pańciunia) Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:no przeca słownik dostałaś w prezencie:diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]:multi::multi::multi:kochana mam L4[/FONT] a to znaczy sie dogorywasz w domu.... no to zdrowekna Tobie zycze....duzo...całe mnostwo....:loveu: :loveu: . Quote
Medorowa Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: Przyszłam sem potańcować:diabloti: Quote
malawaszka Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Aluuuu nadrabiając nie natrafiłam na żadną - słownie Ż A D N Ą fotkę Ozzulca mordulca :shake: Quote
clockwork Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='malawaszka']Aluuuu nadrabiając nie natrafiłam na żadną - słownie Ż A D N Ą fotkę Ozzulca mordulca :shake: [FONT=Arial]te.. jak chcesz se poogladać Ozzulca wpadaj do NAS- tu nie czas ani miejsce na jakieś tam fotki :diabloti:[/FONT] Quote
clockwork Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='madzia i medor']:Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: Przyszłam sem potańcować:diabloti: [FONT=Arial]ooo... tancereczka sie znalazła :shake::shake::shake: krucabomba... [/FONT] Quote
Medorowa Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]ooo... tancereczka sie znalazła :shake::shake::shake: krucabomba... [/FONT] Nauciem ciem, ciesz:razz: :razz: :razz: :diabloti: Quote
Alicja Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']a to znaczy sie dogorywasz w domu.... no to zdrowekna Tobie zycze....duzo...całe mnostwo....:loveu: :loveu: .[FONT=Arial]chyba wypada mnie z tego miejsca podziekować;)[/FONT] [quote name='madzia i medor']:Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: Przyszłam sem potańcować:diabloti:[FONT=Arial]a jaki powód tej radości:razz:[/FONT] [quote name='malawaszka']Aluuuu nadrabiając nie natrafiłam na żadną - słownie Ż A D N Ą fotkę Ozzulca mordulca :shake: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]te.. jak chcesz se poogladać Ozzulca wpadaj do NAS- tu nie czas ani miejsce na jakieś tam fotki :diabloti:[/FONT][FONT=Arial]oooo no własnie ....fotki będa ......no będą:p[/FONT] Quote
malawaszka Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]te.. jak chcesz se poogladać Ozzulca wpadaj do NAS- tu nie czas ani miejsce na jakieś tam fotki :diabloti:[/FONT] no przeca byłam u Was, ale tam tylko Klocek :shake: Quote
clockwork Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='madzia i medor']Nauciem ciem, ciesz:razz: :razz: :razz: :diabloti: [FONT=Arial]NIE!!! z pijanymi nie hulom :cool1:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='malawaszka']no przeca byłam u Was, ale tam tylko Klocek :shake:[FONT=Arial]:diabloti:nie chodziło o blożka:eviltong:[/FONT] Quote
malawaszka Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti:nie chodziło o blożka:eviltong:[/FONT] wiem :diabloti: Quote
clockwork Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='malawaszka']no przeca byłam u Was, ale tam tylko Klocek :shake: [FONT=Arial]ale do NAS to znaczy na ŚLĄSK ... qrde.. ta młodzież :shake: :shake: cyberpokolenie pieruńskie... nawet nie wie że zapraszam do nas to nie znaczy... wejdź na blożka :shake::shake::shake: [/FONT] Quote
Alicja Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]ale do NAS to znaczy na ŚLĄSK ... qrde.. ta młodzież :shake: :shake: cyberpokolenie pieruńskie... nawet nie wie że zapraszam do nas to nie znaczy... wejdź na blożka :shake::shake::shake: [/FONT][FONT=Arial]:razz:otóż to :evil_lol:...macie rację dobra kobieto:diabloti:[/FONT] Quote
malawaszka Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 ino powiedzcie kiedy i gdzie będzie jakaś fajna impresska to zadzieram kiece i lece :razz: Quote
clockwork Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='malawaszka']ino powiedzcie kiedy i gdzie będzie jakaś fajna impresska to zadzieram kiece i lece :razz: [FONT=Arial]jutro Rybnik, pojutrze Jastrzębie... z dziołchami ze stolycy :cool3::cool3: miejsca leżące już zarezerwowane :eviltong::eviltong: o qrna... to już jutro :crazyeye::crazyeye:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]jutro Rybnik, pojutrze Jastrzębie... z dziołchami ze stolycy :cool3::cool3: miejsca leżące już zarezerwowane :eviltong::eviltong: o qrna... to już jutro :crazyeye::crazyeye:[/FONT][FONT=Arial]:eviltong:jutro jutro .......za tydzień to już spakowana na plecaku siedzieć będziesz;)[/FONT] Quote
clockwork Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:eviltong:jutro jutro .......za tydzień to już spakowana na plecaku siedzieć będziesz;)[/FONT] [FONT=Arial]tja!!! :multi::multi::multi::multi: aż se zaśpiewam "England belongs to me" :bigcool::bigcool::bigcool:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]tja!!! :multi::multi::multi::multi: aż se zaśpiewam "England belongs to me" :bigcool::bigcool::bigcool:[/FONT][FONT=Arial]:razz:poczekaj ...podłacze Skypka:eviltong:tez chce posłuchać [/FONT] Quote
Medorowa Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] [FONT=Arial]a jaki powód tej radości:razz:[/FONT] Goopiemu dużo do szczęścia nie trzeba;) [quote name='clockwork'][FONT=Arial]NIE!!! z pijanymi nie hulom :cool1:[/FONT] :shake: :shake: Dyskryminacja:diabloti: Quote
Alicja Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='madzia i medor']Goopiemu dużo do szczęścia nie trzeba;) :shake: :shake: Dyskryminacja:diabloti:[FONT=Arial]:cool1:nie smutkój...ja cie przygarnę...choć jeszem nie z TYCH;)[/FONT] Quote
aga1215 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:cool1:nie smutkój...ja cie przygarnę...choć jeszem nie z TYCH;)[/FONT] Witaj Alu z TamTych! Kiedy sie przeprowadzasz?.... do Tych ;) :evil_lol: Jak papierki? Też wnoszę onowe zdjęcia Oziego:loveu: Quote
malawaszka Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]tja!!! :multi::multi::multi::multi: aż se zaśpiewam "England belongs to me" :bigcool::bigcool::bigcool:[/FONT] nosz mogłabyś ten wyjazd przełożyć na 6 sierpnia i wracać 20 :razz::p Quote
Agga Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='Vectra']i dobrze ci się zaczęło zapisywać :razz: bo będziesz miała katalog z tymi właśnie fotkami , avatkami , ikonkami i będziesz miała plik z rozszerzeniem .html i to będzie powiedzmy "zrzut" galerii :p tylko aby dobrze i czytelnie było , każdą stronkę zapisuj z kolejną cyferką np. galeria_1 , galeria_2 i będziesz miała katalog o nazwie galeria_1 i plik galeria_1.html Kurcze no głupia nie jestem ale jeśli mam 39 stron galerii Sary to zakładam główny folder np. galeria_Sary a w nim kolejno 39 foldrerów i zapisuje w nich strony. Tylko Jak mi się zapisuje każda strona to jest istny śmietnik tylko zdjęcia, wasze awtarki, ikonki...To o to chodziło? Bo ja myślałam, że ogólnie wszystko ładnie się zapisze tak jak tu w galerii:niewiem::comp26: Quote
agnes1 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='malawaszka']nosz mogłabyś ten wyjazd przełożyć na 6 sierpnia i wracać 20 :razz::p [FONT=Arial]a co?? chcesz do mnie nawinąc w samolocie??[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]podpisano: klockowa[/FONT] Quote
Alicja Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='aga1215']Witaj Alu z TamTych! Kiedy sie przeprowadzasz?.... do Tych ;) :evil_lol: Jak papierki? Też wnoszę onowe zdjęcia Oziego:loveu: [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: wnosić to możecie modły co by już nie padało:diabloti:...miały być fotki spacerowe -leśne:angryy:ale zaczęła się burza i waliło żabami z nieba ....i doopa po leśnych fotaskach:placz::placz::placz: teraz to dopiero będą jutrzejsze z powitania Debe i Pauli , cioteczki Magdy i Pawcia:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
Recommended Posts