groszek83 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]żaby..........złego nie bierą:diabloti:[/FONT] :roll:Drugi raz słyszę:eviltong: Quote
Alicja Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 groszek83 napisał(a)::roll:Drugi raz słyszę:eviltong::diabloti:[FONT=Arial]trzeci raz nie powiem:eviltong:[/FONT] Quote
groszek83 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::diabloti:[FONT=Arial]trzeci raz nie powiem:eviltong:[/FONT] Dziękuję nie trzeba:loveu: Quote
Alicja Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 groszek83 napisał(a):Dziękuję nie trzeba:loveu:[FONT=Arial]:loveu:co za zeozumienie bije z twej wypowiedzi:diabloti:[/FONT] dealer napisał(a):jestem.........przybylam.........[FONT=Arial]:razz:oj przzyczłapałś siem tu na Ozzulkowego blogasa:loveu:[/FONT] Quote
Medorowa Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:mad:jak nie wiesz ...przeca już wiesz ...a w sierpniu to podobno ....jakiś tyski chrzest czy cóś odprawiasz:diabloti:[/FONT] O widzisz, lepiej wiesz ode mnie:evil_lol: :evil_lol: Nie chrzest, a czarną mszę:cool1: Będę skaładać z takiej jedenej, z Rybnika, ofiarę:diabloti: Quote
Alicja Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 madzia i medor napisał(a):O widzisz, lepiej wiesz ode mnie:evil_lol: :evil_lol: Nie chrzest, a czarną mszę:cool1: Będę skaładać z takiej jedenej, z Rybnika, ofiarę:diabloti:[FONT=Arial]:crazyeye:o masz a gdzie ty to nieboże:angryy: znajdziesz we w tym Rybniku :diabloti:[/FONT] Quote
Pysia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Robi się Alu ładna pogoda :multi: Uciekam bo se nabrechtałam u dealerki - choć ta jeszcze nie skumała :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Pysia napisał(a):Robi się Alu ładna pogoda :multi: Uciekam bo se nabrechtałam u dealerki - choć ta jeszcze nie skumała :evil_lol:[FONT=Arial]:diabloti:u mnie jeszcze nie jest ładna ..... haha uciokaj .....zara tu moja 1/3 wróci:eviltong: [/FONT] Quote
Medorowa Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:crazyeye:o masz a gdzie ty to nieboże:angryy: znajdziesz we w tym Rybniku :diabloti:[/FONT] A znajdzie się, nie obawiaj się, sama przylezie:diabloti: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
aga1215 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Witaj Aluś!Skończyłam główną walizę (NIE MOŻNA DAWAĆ EMOTEK???!!! pogrubiać ttsz sie nie da........) jeszcze tylko część kuchenna........ Quote
clockwork Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Patka napisał(a):ja wiem co robie w 2 połowie sierpnia :evil_lol: [FONT=Arial] co Ty robisz to i ja wiem, ale co ja bede robić?? :hmmmm: [/FONT] Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:mad:tera na nasze ubytki zwala ...a trza było mózga na 3 podzielać:diabloti: hmmm Ty teaz jedziesz do Anglii a JA w październiku mam zamiar spotkać się z Agą ;)w Krościenku:evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial]o widzisz... już wiem... jade do Krościenka :evil_lol::evil_lol:[/FONT] madzia i medor napisał(a):O widzisz, lepiej wiesz ode mnie:evil_lol: :evil_lol: Nie chrzest, a czarną mszę:cool1: Będę skaładać z takiej jedenej, z Rybnika, ofiarę:diabloti: [FONT=Arial]tyszanka... od razu widać :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 madzia i medor napisał(a):A znajdzie się, nie obawiaj się, sama przylezie:diabloti: :loveu: :loveu: :loveu:[FONT=Arial]:crazyeye:myślisz .....kurde skąd ty ją tak dobrze znasz:diabloti:[/FONT] aga1215 napisał(a):Witaj Aluś!Skończyłam główną walizę (NIE MOŻNA DAWAĆ EMOTEK???!!! pogrubiać ttsz sie nie da........) jeszcze tylko część kuchenna........[FONT=Arial]:razz:o masz ....a ja siedze nad dziennikiem i podkreślam na kolorowo:diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT] clockwork napisał(a):[FONT=Arial] co Ty robisz to i ja wiem, ale co ja bede robić?? :hmmmm: [/FONT] [FONT=Arial]o widzisz... już wiem... jade do Krościenka :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]tyszanka... od razu widać :loveu::loveu::loveu:[/FONT][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:o widzisz jedno wejście na dogo i już wiesz co bedziesz robić za kilka miesięcy:eviltong:[/FONT] Quote
agbar Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Pysia napisał(a):Robi się Alu ładna pogoda :multi: Uciekam bo se nabrechtałam u dealerki - choć ta jeszcze nie skumała :evil_lol: kkkurde.......tablety mnie zamulily..ale jak mnie odmuli to ja cie znajde.....wiem gdzie ten Sarnow:diabloti: Quote
Alicja Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 dealer napisał(a):kkkurde.......tablety mnie zamulily..ale jak mnie odmuli to ja cie znajde.....wiem gdzie ten Sarnow:diabloti:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:podjade popatrzeć .......[/FONT] Quote
agbar Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:podjade popatrzeć .......[/FONT] bedzie na co....:razz: :diabloti: Quote
Alicja Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 dealer napisał(a):bedzie na co....:razz: :diabloti:[FONT=Arial]:multi::multi::multi::multi::multi:jak ja kocham te robote:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT] Quote
Vectra Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Patka napisał(a):ja wiem co robie w 2 połowie sierpnia :evil_lol: ja też wiem ja też wiem :multi: nie będziesz spać po nocach :diabloti: :diabloti: :diabloti: cześć mamuśka :loveu: :loveu: :loveu: Quote
BeaC Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Alu do Cie też przypełzłam.....................witaj i żegnaj mła:-( Quote
Alicja Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 [quote name='BeaC']Alu do Cie też przypełzłam.....................witaj i żegnaj mła:-([FONT=Arial]:multi:witam Bea ...popełzaj pomaluśku ...kończ te robote i wracaj do ludzi;)[/FONT] Quote
Pysia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 dealer napisał(a):kkkurde.......tablety mnie zamulily..ale jak mnie odmuli to ja cie znajde.....wiem gdzie ten Sarnow:diabloti: Powiedz tylko kiedy :diabloti: A wiesz że ja wyjeżdżam do Afryki? No wiesz? Na baaaaaaardzo długo :crazyeye: :evil_lol: Quote
agbar Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Pysia napisał(a):Powiedz tylko kiedy :diabloti: A wiesz że ja wyjeżdżam do Afryki? No wiesz? Na baaaaaaardzo długo :crazyeye: :evil_lol: Afryka dzika.....mialas isc na dwor.....:razz: Quote
Alicja Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 [quote name='Pysia']Powiedz tylko kiedy :diabloti: A wiesz że ja wyjeżdżam do Afryki? No wiesz? Na baaaaaaardzo długo :crazyeye: :evil_lol:[FONT=Arial]:diabloti:no tak ...akurat rozpoczął się sezon na .....PYSIE:eviltong:[/FONT] Quote
Pysia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti:no tak ...akurat rozpoczął się sezon na .....PYSIE:eviltong:[/FONT] Juz wiem :multi: Ide przygotować pole pod mak :diabloti: Dealerka przyjedzie i będzie szczęśliwa :evil_lol: Quote
agbar Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Pysia napisał(a):Juz wiem :multi: Ide przygotować pole pod mak :diabloti: Dealerka przyjedzie i będzie szczęśliwa :evil_lol: nie rozumiem tej insynuacji....:diabloti: to pewnie przez to ze ani wygladu ani rozumu:razz: :diabloti: Quote
Recommended Posts