Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

groszek83 napisał(a):
Dziękuję nie trzeba:loveu:
[FONT=Arial]:loveu:co za zeozumienie bije z twej wypowiedzi:diabloti:[/FONT]

dealer napisał(a):
jestem.........przybylam.........
[FONT=Arial]:razz:oj przzyczłapałś siem tu na Ozzulkowego blogasa:loveu:[/FONT]

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
[FONT=Arial]:mad:jak nie wiesz ...przeca już wiesz ...a w sierpniu to podobno ....jakiś tyski chrzest czy cóś odprawiasz:diabloti:[/FONT]

O widzisz, lepiej wiesz ode mnie:evil_lol: :evil_lol: Nie chrzest, a czarną mszę:cool1: Będę skaładać z takiej jedenej, z Rybnika, ofiarę:diabloti:

Posted

madzia i medor napisał(a):
O widzisz, lepiej wiesz ode mnie:evil_lol: :evil_lol: Nie chrzest, a czarną mszę:cool1: Będę skaładać z takiej jedenej, z Rybnika, ofiarę:diabloti:
[FONT=Arial]:crazyeye:o masz a gdzie ty to nieboże:angryy: znajdziesz we w tym Rybniku :diabloti:[/FONT]

Posted

Pysia napisał(a):
Robi się Alu ładna pogoda :multi:
Uciekam bo se nabrechtałam u dealerki - choć ta jeszcze nie skumała :evil_lol:
[FONT=Arial]:diabloti:u mnie jeszcze nie jest ładna .....

haha uciokaj .....zara tu moja 1/3 wróci:eviltong:
[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]:crazyeye:o masz a gdzie ty to nieboże:angryy: znajdziesz we w tym Rybniku :diabloti:[/FONT]

A znajdzie się, nie obawiaj się, sama przylezie:diabloti: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Patka napisał(a):
ja wiem co robie w 2 połowie sierpnia :evil_lol:

[FONT=Arial]
co Ty robisz to i ja wiem, ale co ja bede robić?? :hmmmm:
[/FONT]

[FONT=Arial]:mad:tera na nasze ubytki zwala ...a trza było mózga na 3 podzielać:diabloti:

hmmm Ty teaz jedziesz do Anglii a JA w październiku mam zamiar spotkać się z Agą ;)w Krościenku:evil_lol:
[/FONT]

[FONT=Arial]o widzisz... już wiem... jade do Krościenka :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]tyszanka... od razu widać :loveu::loveu::loveu:[/FONT]

Posted

A znajdzie się, nie obawiaj się, sama przylezie:diabloti: :loveu: :loveu: :loveu:
[FONT=Arial]:crazyeye:myślisz .....kurde skąd ty ją tak dobrze znasz:diabloti:[/FONT]

aga1215 napisał(a):
Witaj Aluś!Skończyłam główną walizę (NIE MOŻNA DAWAĆ EMOTEK???!!! pogrubiać ttsz sie nie da........) jeszcze tylko część kuchenna........
[FONT=Arial]:razz:o masz ....a ja siedze nad dziennikiem i podkreślam na kolorowo:diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT]

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]
co Ty robisz to i ja wiem, ale co ja bede robić?? :hmmmm:
[/FONT]

[FONT=Arial]o widzisz... już wiem... jade do Krościenka :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]tyszanka... od razu widać :loveu::loveu::loveu:[/FONT]
[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:o widzisz jedno wejście na dogo i już wiesz co bedziesz robić za kilka miesięcy:eviltong:[/FONT]

Posted

Pysia napisał(a):
Robi się Alu ładna pogoda :multi:
Uciekam bo se nabrechtałam u dealerki - choć ta jeszcze nie skumała :evil_lol:

kkkurde.......tablety mnie zamulily..ale jak mnie odmuli to ja cie znajde.....wiem gdzie ten Sarnow:diabloti:

Posted

dealer napisał(a):
kkkurde.......tablety mnie zamulily..ale jak mnie odmuli to ja cie znajde.....wiem gdzie ten Sarnow:diabloti:
[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:podjade popatrzeć .......[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:podjade popatrzeć .......[/FONT]

bedzie na co....:razz: :diabloti:

Posted

dealer napisał(a):
bedzie na co....:razz: :diabloti:
[FONT=Arial]:multi::multi::multi::multi::multi:jak ja kocham te robote:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT]

Posted

Patka napisał(a):
ja wiem co robie w 2 połowie sierpnia :evil_lol:

ja też wiem ja też wiem :multi: nie będziesz spać po nocach :diabloti: :diabloti: :diabloti:

cześć mamuśka :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='BeaC']Alu do Cie też przypełzłam.....................witaj i żegnaj
mła:-(
[FONT=Arial]:multi:witam Bea ...popełzaj pomaluśku ...kończ te robote i wracaj do ludzi;)[/FONT]

Posted

dealer napisał(a):

Powiedz tylko kiedy :diabloti:
A wiesz że ja wyjeżdżam do Afryki? No wiesz? Na baaaaaaardzo długo :crazyeye:

:evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Powiedz tylko kiedy :diabloti:

:evil_lol:

Afryka dzika.....mialas isc na dwor.....:razz:

Posted

[quote name='Pysia']Powiedz tylko kiedy :diabloti:

:evil_lol:[FONT=Arial]:diabloti:no tak ...akurat rozpoczął się sezon na .....PYSIE:eviltong:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti:no tak ...akurat rozpoczął się sezon na .....PYSIE:eviltong:[/FONT]
Juz wiem :multi: Ide przygotować pole pod mak :diabloti: Dealerka przyjedzie i będzie szczęśliwa :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Juz wiem :multi: Ide przygotować pole pod mak :diabloti: Dealerka przyjedzie i będzie szczęśliwa :evil_lol:

nie rozumiem tej insynuacji....:diabloti: to pewnie przez to ze ani wygladu ani rozumu:razz: :diabloti: